Panik o.o

de va ett fucking asvitt moln, asså... jättevitt xD
-
idag skulle vi tydligne ut o snorkla... lite längre ut liksom, så vi åkte i nån båt ut på turkost jävla vatten, som nån kanske vet så hatar ja ginte bara båtar, ajg hatar vatten, jag hatar båtar mer än något annat och jag hatar att åka i dom jävla båtarna på vatten, MEN jag har lärt mig att åka på, motorbåt, även när vågorna är ashöga och de smäller när båten slår i vatten i 100 km i timmen typ, ja har lärt mig de o ja tkr inte ens det är läskigt längre. men jag hatar vatten mer än jag älskar liv och vänner, det är vidrigt.
-
Vi åkte iaf ut med båtfan o de va rätt ok, Marcus som körde av as skön, as snygg o as snäll, haha, tror mamma blev kär i honom också då han va tillräckligt stark för att lyfta upp henne ur vattnet in i båten helt själv, hon va helt lyrisk xD true story. Vi kom iaf fram till en liten vik med verkligen knallturkost vatten, lite grumligt vatten pgav någon konstig vind men asså rätt paradis-igt anyway, ja vet ju att ajg somsagt hatar vatten men ja tänkte väl iaf försöka, för omväxlingens skull, annars brukar ja banga dirr, och haha,
-
efter ca 30 sec fick jag en av mina värre  panikattacker ever, haha, tänker väl itne förklara sådär jättedetaljerat för även jag tyckte de va rätt töntigt, jag vet att de titne är farligt, jag har alltid vetat det, logiken säger att det inte är farligt, de är bara vatten, ofarliga stora korallrev och ofaarliga jävla fiskhelveten, men ändå kunde ja inte andas långsamt och ja kunde inte titta på samma ställe mer än nån halvsekund utan att ögonen gick i kors och de va helt enkelt rätt äckligt, vet inte varför jag är rädd för vatten men rädd för vatten är jag fo sho. simmade tillbaka till båten (efter att ha torkat ögonen efter att omedvetet börjat gråta? de har inte hänt sen förra vintern då jag grät varje natt för melwin-dramat) och satt i båten o snacka med marcus ett tag, haha, han va cool.
-
Ae, aldrig mer vatten, never again, pooler och grunt klart vatten maybe men asså... usch!
-
mycket text om rätt dumma grejer, så ja skiter i de o sätter mig o tänker på aspergers syndrome, vilket är sjukt fashinerande! Hejs :D

Yankiebard

Jag tror både jag och dom flesta inblandade i yanne-dramat har lagt själva saken bakom sig och allt är i princip löst, just därför tycker jag det är så jobbigt och tråkigt att fortfarande behöva läsa dumma kommentarer, liksom.. why? när allt ändå har löst sig liksom.
-
Det är ju så att folk har olika uppfattningar, ja kan leva med det, men huvudsaken är väl ändå att hästen i fråga kommer först och att han har det bra, och jag tror inte någon säger eller tycker att han det dåligt där han är nu? eller? det har jag inte hört iaf. han rids (inte mycket just nu, men när han reds) fint och på marken och han har fina muskler (som han börjar tappa nu för han får stå så mycket) och nacken växte med 20 cm sen han kom, liksom, hästen mår ju inte dåligt och vilken människa som helst borde förstå att han inte trivs som hopphäst, han gör inte det, skulle man med lösa tyglar i lågt tempo styra mot ett hinder som var över 110 så skulle han inte hoppa, no way, han letar itne hinder och han bjuder itne självmant innan, true story och det är ingens fel utan så har han alltid varit.
-
Men då tycke rjag det är så himla dumt när folk säger att jag gör fel, eller att det är så jävla dumt av mig att jag vill låna ut honom på foder? varför är det det? jag är för stor för att rida honom jättemycket, eller egentligen inte FÖR stor men han vill nog hellre ha en mindre på ryggen, och jag har helt enkelt inte tid att ha en ponny som bara ska gå i skogen och på banan och inte tävlas inom hoppning, jag har inte det och då är det väl bättre at någon som tycker om att pyssla med ohnom, rida honom på ett bra sätt ( ja, jag är kräsen ) och låter honom ha ett bra och mer aktivt liv, det måste väl vara bättre än att han står här och går som jävla sällskapshäst åt min femåring som också ska säljas? förstår ingen logiken i det? tycker han förtjänar det. samtidigt vill jag och kommer itne sälja honom, för jag vill veta hur han sköts om och jag tänker itne se att han tävlas, never, bar småklasser med jävligt lugn och mjuk ryttare.
-
Då undrar jag varför jag blir sedd som "skum" bara för att jag helst ser att hästen har det bra? suck.

Ill

det står "ill" om ni undrar.för jag är sjuk, jättesjuk, antar att ja inte tål klimat och food här, jättejobbigt, för jg är helt slut, asså tanken på att röra på mig är så jävla jobbig, jag kan bara ligga på sidan, ligger jag på rygg får jag kramp i magen, helt galet ont gör det, aldrig mått så jävla dåligt som jag gjorde inatt, de va asvarmt här inne och jag mådde illa och gick upp flera gånger för o spy, hemskt, samtidigt som magen värkte som utav helvetet om jag rörde på mig, blä. nu har ja ont i huvudet om jag rör på mig, värker i magen men illamåendet ahr blivit smått bättre, kan prata iaf men udviker de helst, haha inte ätit sen igår förmiddag och är inte hungrig utan spyr bara vid tanken på mat, vidrigt, man kanske får ut nåt av de iaf, kanske blir lite smal!
-
Aja planen är väl att sitta här på rummet ett tag haha, ska se om ja orkar gå ut o få ite sol på mig men asså käns inte så lockande..
-
-
haha min awesome vattenkamera tog this pic, gillar att ha solglasögon på mig när jag badar, lol (:
och här kände vi på vattnet första gången, asså this place is huge!
På sånahär vägar åker man med typ golfbilar, som går på el, asså, aasnajs. åker mellan 5 olika resturanger som finns på "ephelia resort" och mellan pooler, stränder och så vidare xD
Och här en bild från en av poolerna utanför en av resturangerna, rätt nice.
Här är utanför våra rum, ajg bor ju i eget rum, så den hörnan till höger, alltså till höger om dendär väggen där, är utanför mitt rum, på andra sidan väggen bor morsan o farsan i ett exakt likadant rum fast spegelvänt (:
Orkar inte lägga upp mer nu :D hade gött!

Seyshelles

Hi, i'm sitting her eon the Ephilia resort ( i think u can try to google it for some pictures? not sure but give it a shot, it's incredible )
i've done allmost everything and only slept 2 nights away one in a ecocamp, in the african savann, that was kinda.. speciall, to take a shower ment standing in a room in a tent with a bucket filled with heated water above your head, haha, but it was special and i will never ever do it again, but it's cool to have done it. excuse me if my english is kinda awfull, but here it's all about to understand eachother, though i translate allmost everything for my parents, but it's still no mind in the grammar and such, so haha, but what the hell!
Här stannade vi chauffören för att ta lite utsiktsbilder :D
Det är här jag sitter och fixar med datan, de tar så långt tid att lägga upp bilderna men rummet är asnajs! :D
alltså stället är otroligt, tog detta kort efter att ha hoppat i poolen en stund efter bad i havet (: kameran är vinklad mot havets riktning, så går man förbi solstolarna så kommer man direkt ner på kritvit sand (:
Innan Seyshellerna så var vi ju i kenya och bodde i ett EcoCamp, helt naturligt dvs, bodde bland endast svarta människor, och togs en gång in till "the village" som inte var nån jävla village utan de va 5 lerhyddor, säkert utan överdrift 40 grader inuti, kolsvart och helt hemskt. vi blev dock först välkomnade med en dans, som visade på hur mycket dom uppskattade besökare, sen dansade kvinnorna nån form av prayer-dans, sen männen sansade en "whife"dans, haha, dom skulel hoppa så högt som möjligt upp i luften stillastående och helt galet, som värsta jävla fjädrarna under fötterna? fan va dom hoppade. på bilden får morsan på sig nån form av lejon-hatt, som jag senare också fick såt ut med, haha.
Das elefantos!
ja orkar inte mer nu, kaanske nån annan gång! (:

Seychellerna

Dudes... jag såg massa bilder på dm två exakta hotellena vi ska bo på.. holy crap, HOLY FREAKING CRAP, hejdå sverige jag kommer aldrig mer tillbaka, typ. sanden va kritvit och hotellen va ganla, inte direkt nån thailand resa med visa plastsolstolar, asså helt sanslöst va de, uppe på berg med havsutsikt och djungelutsikt och även kritvitsandochturkostvatten-utsikt, galet! jag sk SÅÅ ta kort på ALLT.
-
Åja jag håller på att packa nu, har säkert 30 olika linnen med mig xD fna vet att ja kommer glömma massa!
-
Åker härifrån kl 2, kommer kasnke blogga mer idag i dono, för planet går inte förrän typ 5 (: från linköping!
-
Tills dess, glädj er åt min snygga hårfärg och mitt hår som inte alls har gått av ärligt talat, skitfint i topparna också :O
Och nån måste sms-roa mig tills planet lyfter.. ska vänta aslänge :( 0768 919023

Dinner

först såg de ut såhär xD
Sen hittade jag min otroligt snygga turkosa tröja och ba.. aah (: även high heelsen åkte på idag!
Sen min överklass-jacka, haha, men snygg är den!
Papi
Papi och sisteros!
Julias man, Micke
matha
och corros.
men även lilla Milton-Ongen!  som ja itne orkar langa bild på atm xD

Heartshaped glasses

Jag har en stark kärlig för Brian Warner, Marilyn manson dvs. trots att jag läst hans självbiografi, så älskar jag honom fortfarande, haha, nedå men jag har verkligen tyckt om hans musik samt hans liv i vääldig tmånga år och det har inte släppt ett dugg faktiskt, likaså med pink, jag tror det är dom två som jag lyssnat på i säkert 7-8 år, pink har jag nog lyssnat på längre, underbart.
Alicia Moore och Brian Warner <3
-
Åja, fick förut reda på att vi tydligen ska ut o äta idag, visste att vi skulle fira pappa idag men inte nån jävla aning om att vi skulle ut o göra det xD åja jag har ju gjort sveriges snyggaste kort till honom, och med det får han vantar, så ah han klarar sig :D
meningen var att vågorna ( SOM JAG KLIPPT SJÄLV, ehe) skulle spola bort "60" ( som han fyller ) och så står han där nere som en neger o skriker "45!!!" xD
-
det innebar iaf att jag gick direkt in o färgade håret, la i en brun färg i hårbotten och på vissa ställen i resten av håret, tror de ble rätt bra, de kommer ju blekas som fan i afrika, får nog ta med mig ett paket hårfärg, haha xD
-
Aja så jag ska väl duscha en sväng nu, sen fixa naglarna och sen byta om (:

fail

ae tog bort domdär, inte ok

hihi

de va dags att våga ta på sig bikini asså. de får ni dock inget kort på, haha, de lär väl komma efter afrika tyvärr.
-
Turkos <3333
och sen köpte mamma lite hårsaker som jag bad om, två olika mousse saksaker och sen hårfärg, ska lägga i en blond färg när NÅN LAGAT MAT ÅT MIG ( inte ätit sen kl 9 ._. ) och sen lägga i nån brun färg (:
haha de komemr faila, men ja langar antagligen bild sen (:

Underwater

så jävla awesome, ny undervattenskamera som även är jävligt najs ovanför vatten, så jävla bra :D

Pownie

Oj vad seg jag varit, men ja skrev så jävla mycket senast så de jämnar ut dig, haha.
-
Va ute o gick med ponnybus idag, fast han är typ inte ponnybus längre, han är ledsen och har ont i benet :(
Vilket inte hindrade honom från att stå och se as söt ut *-*
-
Haha, men han började frysa ( töntponny ) med bara detdär tjocka innetäcket så ja gick o tog på honom backontracktäcket och sen ett aaastjockt utetäcke, haha, då vart han gladare! :D
och sen fick han byte ut de rosa täclet mot ett tjockare innetäcke, även om han har bjööörnpäls och varma täcken och står inne så är han lite frusen, haha, söt iaf.
-
Åja, nu är de fultl upp med att hitta present till pappa som fylle rpå tisdag men ska firas i morgon, han fyller 60 så ja känner väla tt ja måste hitta nåt, eller skicka morsan på't, ja, ja skickar henne! men ja har j ändå ingen idé liksom.. ska be mamma säga till expiditen på typ kicks att ge henne den finaste, bästa och antagligen dyraste parfymen dom har. så han åtminstone luktar gott, haha. ae men han får ju en afrikaresa ( han betalar men whatever xD ) och haha ja, han.. de finns ju inget o köpa till en kräsen 60 årig man! blä!
aja nu ska ja packa :D HEJS :D

The bird and the Worm

...med The used är nog en av dagens favoriter.. bortsett från Jays "Black Jesus" som fortfarande är klara vinnaren då.
-
Idag åkte mamma tidigt iväg, kl 5 rättare sagt, för att hämta hem ponnyn igen, det lämnade mig helt ensam på gården med allt, blä, jag gillar verkligen itne att mocka halm, det suger get ***, snällt sagt! (:
Det gjorde jag iaf, gav dom hö ute, samt släppte in och ut alla hästar ut skritten osv. Kom precis in fråna tt ha tagit in dom från hagarna, putsat lite grejer och ska kl 4 gå ut och börja göra iordning Callemannen som ska visas för provridning idag! bebis..
-
asså finns å jävla mycket bra musik, när jag hade min ökända emotid, haha, så lyssnade jag, eller jag VILLE lyssna på såndär läskig musik som "slipknot", haha, slipknot är dock itne ett dug gläskigt men alltså.. åt det hållet, har inget mer bra exempel. och jag lärde mig att gilla det, men SÅFORT jag tillät migsjälv att börja lyssna på lite lättare och även lugnare musik så började jag ogilla dendär asläskiga, haha. men igår, satt ja o lyssna på nåns musik på spotify, och jag blev helt galet såld på musiken? förstod inte migsjälv. "as i lay dying", "a day to remember", "sonic syndicate", "from first to last", asså det är ingen läskig musik, i'm not saying that, men de är ändå lite mer brutalt än vad jag brukar lyssna på numera.. ville itne sluta lyssna för ja viste att ja skulle ogilla de nästa gång, haha, att ja bar ava på nåt roligt humör, aja, scary shit.
-
hatar pizza. de funkar så jävla galant med en liten cola i plastflaska i handen, då får jag i mig iaf en halv.. haha nae, först får ja i mig kanterna och en liten bit, sen får ja vänta några timmar, sen får ja i mig ungefär halva! brukar ändå lyckas trycka i mig en hel om ja börjar på förmiddagen och slutar på kvällen eller ibland på morgonen dagen efter xD haha, örstår inte hur jag kan ha en sån liten mage, känns som att jag borde va smalare än jag är, för min mage är verkligen asliten, går knappt i något!
satans så mycket text, förlåt :D

Don't look back in anger

..när Daniel Norberg sjunger, det är galet jävla bra, jag smälter lite.
-
Idag är första dagen då jag kan springa på mitt vänstra ben ordentligt, ja känner av muskulaturen i låret ibland samt att de knäcker och spänner till lite under knäskålen när ja ställer det helt rakt och lägger vikt på det, men så pass jävla awesome är det så ja springer runt o hoppar över allt, vi har ju ett staket som liksom itne är rakt utan de är som ett kantigt U, typ, hoppar över, sen snurrar runt, hoppar o tar tag med handen, vänder håll, hoppar tillbaka o tpy lekar lite, så jävla kul, haha, men min kondis behöver ... blir nåt annat än vad den är nu, haha väärldeös.se
-
Gunnar säger tja btw!
-
haha, han heter Gunnar pgav att när jag var yngre, asså.. va kan de varit.. tror han är typ 3 år? ja va väl runt 13 alltså, ja va inne i nån slags Gunnar-period. allt va gunnar. De är ungefär som Nemo (kungarna av tylösand samt storbloggare och flera andra saker) när han säger Skägg. så va Gunnar, allt va Gunnar, titta vilket fint träd. Gunnar. eller, titta vilket fint träd, där i sitter Gunnar. och så såg ja gunnars morsa o ba FAN VA FET HON ÄR, nån inuti där ska få heta gunnar, om inte allihop. efer mycket om och men hade vi bara en kattunge kvar och såklart hette han Gunnar, tur för honom att de faktiskt va en "honom" och itne en tjej, hon hade fått heta Gunnar hon också.
Nu är han bara världens största fetaste tönt-Gunnar som mobbar alla andra katter på gården, haha, äter möss gör han också så vi gillar honom som han är.
-
Nog talat om min katt, haha. ja har MASSA saker som ajg behöver inför på måndag men ingen har tid att på gå stan med mig och dom som har det.. NAE :D
behöver köpa nåt till farsan som fyller år på tisdag(60!!!), (df vi åker till Afrika btw), och ja behöver en undervattenskamera, behöver ny ansiktsrengöring för jag doubt-ar att den räcker i två veckor.. aja! ja ska bli neger, Hejdå.

Storm

..med Lifehouse är A-W-E-S-O-M-E!
-
Satte mitt alarm på 08:25, vaknade då, kl 08:26 fick jag ett "godmorgon" sms (azom) och kl 08:27 så ringde pappa och sa att jag skulle upp nu o hjälpa morsan! Bra time-at anser jag allt.
-
Har släppt ut ala hästarna i skritten och sedna ut i hagarna, har ridit Älgen, och vart nära på att göra salami av älgen, jag åkte inte av idag men fan va jobbig han är, eller han är ju bara liten och busig men nu när jag åkt i backen så har man en liten klump i magen hela tiden, jag är verkligen ingen stål-ryttare, ja gillar inte livsfarliga hästar, alltså ajg åker jävligt sällan av, faktiskt, zwiggy gör caprioller och jag rubbas inte ur sadeln, och jag är bra på att lösa problem, men alltså unghästar som är oberäkneliga och omöjliga att hänga sig kvar på, de är då fan inte min grej.
-
aja ja lyckades motionera honom iaf, men tror jag ska fråga snälla Johanna om hon skulle kunna tänka sig att visa honom för dom som ska prova honom i morgon, vågar gör ajg men ja vill att de ska bli bra och då gör hon det så himla mycket bättre än mig! blä.
-
Åja känns så jävla bra att kl 11:17 kunna ta av sig ridbyxorna och slänga på sig mjukis för man vet att man inte ska rida mer, FETT NICE.

Finns ingen bättre än Zwiggy.

Måndag <3

På måndag smäller det!
känns rätt konstigt att de komemr så snart, de är ju ingen vanlig thailand-turist resa. de kommer va fett awesome, först Kenya safari i två dagar, sen över till nån anna stans, måste flyga tydligen, och leva lite smålyxigt där några veckor, haha.. eget rum, så JÄVLA najs. hoppas jag får med mig datan på nåt sätt.
JAG HATAR NICHOLE SOM GILLAR O VA ANONYM, bitch.
-
tror dock de kan bli en rätt bra Helg, om ja får till de som jag vill!
haha, look at that. 1. my hair is growing like grass. 2. jag är kritvit, tror tom färgen är "rödare" än orginalet. 3. håret ser dock ut sådär, färgen, ska färga om innan afrika, tror ja färgar de bara ljusbrunt o får se hur de blir.. oså bleks de ju lite också, awesome, ska bli ljusare i think.
åja, ska fan sova tidigt iag, då min underhållning gick o städa nånting, brutalt. Gonatt!

Jumping Jack Flash

jag är så brutalt.. imponerad, av Jay. han är bara.. så jävla grym, brutalt jävla awesome, slutdiskuterat.
idag red jag de lilla söta fluffiga odjuret som slängde av mig i måndags, det gick bra, trimmade även Rosie lite.
-
Wirros har gett sig av till ingenaningomvartdetliggermenfaaarfaaaraway... han ska scintas, för er som fattar vad det är, jag har ingen aning.
Finaste ponnyn i världen, så underbar!
-
ah fast nae en rätt så händelselös dag, den skulle ha varit bra men de funkade inte, haha, så får sitta här o ha tråkigt as usual!
har faktiskt ingenting att skriva om atm. jag gillar inte lugn underbar aaas-skön musik för jag blir på sånt jävla bra humör av det och det är astråkigt när man är ensam! blä.

heartbreak down

det var Kallt, men fint när ja gick ut o släppte ut hästarna :D
Nu kan jag gå på benet! men musklerna i hela låret är helt fucked up så de gör ont o böja o lyfta men om jag går så jämnt jag kan så känns de inte alls nästan!
har dock börjat få ont i de andra benet, ytterlårmuskeln av allt haltande, haha, men de jämnar nog snart ut sig. har även ont i nacke och ländrygg efter att ja satt i liggaisängenochhadatanframförsigochskriva-ställning i säkert 4 timmar igår, buh, i morgon borde allt ha släppt så då ska ja inte klaga mer :D
-
Nu ska vi se.. ja ska snart ut o ge hästarna hö i hagen, får se avd jag orkar rida idag, men sen ska ja nog sätta mig o rita lite.. blev en slarvig en igår och blir väl nåt liknande idag, haha, jag har tråkigt.
de va den från igår, som ja glömde o göra om huvet på, huvet är bara en liten typ.. förstaskiss som ja tänkte gör aom men orkade inte så ah, shit the same (:
hejs! :D

Alicia Moore

är nog en av dom personer jag.. gillar, mest. kan inte säga att ja ser upp till henne som mest, alltså det gör jag, men jag lever ju inte direkt efter henne eftersom att vi är så olika på det sättet, menar inte att hon är känd och jag inte, utan att hon ser på allt på ett annat sätt. jag tycker dock hon har ett bra sätt att uttrycka sig, hon är awesome men samtidigt väldigt seriös och realistisk, även djurvän.
Hon är jävligt snygg och sjunger helt otroligt bra, den bästa sångaren jag vet, att lyssna på och även tekniskt, underbart.

-
Ligger i sängen med datorn och lyssnar på hennes låtar enbart, fantastiskt.
-
Måste ge lite cred till Ludvig som stått ut med att smsa med mig i flera dagar, samt skype-at en jävla tid, Awesome! (:
-
Mitt knä gör jävligt ont btw, morsan har lasrat det och de värker inte så mkt längre, men känns ändå, blä, hoppas de går över tills i morgon!
Hejs!

drink up, fall down, and we'll do it all again

this afternoon, som flera säkert förstod.
-
this Förmiddag så åkte jag i backen o käkade grus, TWICE.
jag åkte av hästfan, blev yr o lite skakis, tappade lite anda osv men inget farligt, haha, så jag hoppade upp igen för de är ett måste, o de gick ju rät tbra men så slår han på en likadan jävla bockserie samtidigt som han slänge rupp rumpan, kutar ryggen, hoppar rakt upp i luften och rar huvet mellan benen, fanns itne en chans o sitta kvar. det är inte bara jga som åkt, av, haha asså zwiggy gör helt ganla grejer, spanska-ridskolanhästar-grejer, men ja åker aldrig av, inte ens nära, men dethär, HOH, helt impossible.
iiaafff ja måste ha vridit till hene benet, knäet är värst, värker hela tiden och gör bara allmänt ont, de gå ro halta sig fram lite harmoniskt så gör de nästan mindre ont än när de är stilla, haha, men har även vridit till bäckenet typ, samt vristen, haha, fan då!
hoppas de blir bättre för ja måste prova häst i veckan, eller har massa saker o göra i veckan, måste socialisera mig lite så får ta o klämma ner det, i helgen kommer antagligen bellabus somsagt och innan fredag ska jag då ha lyckats pallra mig ner till skåne, elelr längre bort än skåne, o prova en häst. puh de ska nog gå!
-
tror ja ska se om ja kan bli lite kärring, vill virka nåt, haha, FUCK waldorfskolan som gjort nåt med mig.. bu.

sorry

for some väldigt dålig update.
Men under helgen har de varit lite segt samt att vi haft skitungen med oss så när man är trött så har han ändå bara suttit där som ett ljus och varit aasglad, vilket fått mig att glömma bort bloggen, förlåt! tror itne de gör så mycet men ja.
haha, vi gjorde miner, sött.
-
Åja nu är jag hemma iaf! skönt, sov till 9 idag, de är länge för o va mig xD
åt asmycket frukost så nu behöver ja inte äta förrän ikväll, haha.
Ska nu ut o rida lite hästar, har tre bra veckor framför mig!
-
Nu ska hästarna trimmas ner, ska hålla igång calle för han ska visas för en på fredag, sen i helgen så komer antagligen bellabus hit o tränar lite med sin nya häst, och sen åker vi ju (: ska bli skönt, har ingen riktig aning om vad jag ska hitta på i afrika ensam med mamma och pappa.. men ja får eget rum så de lär ju funka, man har ju dock inget o göra när man inte har data.. ska verkligen jobba för att kunna fixa så att jag på något sätt kan ha med mig datan. tror chansen är liten dock.. men man tkr ju att såntdär kontant typ "29 för en dag och 89 för en vecka" låter bra, bord eju gå.. fast vad vet jag.
-
Ae nu ska ja ut o göra nåt vettigt, ha det bra! (:

it's ment to be

Yep, så är det. Zwiggy och rosa är menade att vara här, att jag ska "ha" dom, det är perfekt och en perfekt blandning och allt är bara perfecccct. dom är så JÄVLA fina de är helt otroligt!
Hoppade 140bana på lilla rosa i det lilla ridhuset, haha, sjuk häst.. otroligt.
- Åjanu sitter jag och skitungen och väntar på dokenfood, och tar bilder! sötaste ungen! :D

uschmuschmusch.

tidigt, igen, trött. Bloggar nu för ja brukar verkligen inte orka på dagarna när jag är här o tränar, eller jo, men har INENTING att skriva om, really.
-
Igår gjorde jag som jag alltid gör när jag är här, sitter o ritar på kvällen och tare lugnt, that's the deal för mig när jag åker hit o det är skönast, nu va ju dock jobbigt barn här o störde o msnrapea mig osv? suck, go die.
-
nu skaja käka klart min underbara müsli, dricka upp min mindre underbara o'boy, sen skaja klä på mig, ja rider i första gruppen som börjar 9 och innan ess ska vi bygga bana osv xD så ja ska slänga på mig linser och tvätta ansiktet.
-
Tjiao.

early again

Milton är ju med, och han går upp 7 varje morgon och han är inget tyst litet barn. visserligen hör man bara glada lyckliga kommentarer om mans " KANJA " ( scania ) lastbil och alla bilar som åker i den, samt backlkud ( BIP BIP BIP BIP BIP ) men de är tillräckligt för att itne kunna sova. haha.
-
Igår så hade jag väldigt tråkigt, resultatet blev nån halvdan teckning med lite färg, haha.
Gillar inte att göra sådär tjock text för de är så jävla svårt o färglägga, asså med tuchpennor iaf, de blir ju mörkare där man redan tagit, de är jobbigt, så gjorde den svart ist vilket egentligen inte passar med " joy" men wth!
-
nu ska ja sitta här lite FÖR länge o vänta på att ja ska ut o få träna, hinner kanske röra på hästarna innan? tänker jag o kollar ut och ändrar mig, ja kmr frysa ihjäl.
- har iaf gott med tid att fixa linser, ansikte och kläder, samt humör, haha. har även en helvetes träningsverk idag kan ja säga.
PUSSHEJ

ehe

zwiggy fatta inte grejjen..
haha puckohäst!

Ongen!

nu sitter vi och är snaart framme i enköping :D
Jag, Julide och Milton hänger med!
Skitungen <3

05:30

...de är ingen skön känsla man har när man sätter in den tiden på alarmet i mobilen.. asnajs, nej.
är trött ch hungrig och har massa att göra på lite för lite tid och de känns som att tiden går aaasfort så ja måste gå härifrån nu... ska iväg till enköping o träna om ja inte nämnt de innan, usch.

edmit it!

Ja.. jag erkänner (: jag läser kissies blogg, haha, dock inte för att jag ser upp till henne som nån jävla mode-ikon eller människa som har makt över alla tonårstjejer? nej, jag läser hennes blogg för att hon dels är raka motsatsen till jockiboi (som jag också läser) och dels för att de är rätt kul o se bakgrunden precis bakom hennes hår på alla bilder, ( som alltså är helt förvrängd pgav att hon förstorar sitt hår i photoshop) ärligt, det tar inte miste, kolla från idag tex, hon lade upp flera bilder och på alla bilder ser man hur bakgrunden böjer sig efter hennes lilla redigering, ROFL.
sen att hon är lika blåst som ovädret häromdagen gör det ju inte tråkigare. http://kissies.se
-
jockibois blogg läser jag för han är rätt skön, även han är smått blåst i vissa situationer men alltså ingenting mot alexandra. han är iaf skön och lite underhållande xD skägg!
-
sen läser jag även nemos, för han är iaf lite bright, men han är itne lika rolig så den.. kolla rja bara ibland!
- sen läser ja faktiskt ingen mer.. tips på underhållande bloggar? (:

al your problems are back to stay

tell me what it is and he will never be like this, a problem that we have in common baby tell me what it is it prolly doesn't mean a piss, yeah, rip my heart apart.. åter igen, Nomy<3 en annan bra låt är Better together med Jack Johnson, beroendeframkallande i mina öron, ja är svag för sån musik ibland.
-
iaf, idag äre kallt, halt och jobbigt, men de är iaf ingen snö i luften, thaanks god.
jag har avklarat två hästar och gett alla mat.
den där bilden beskriver väl ungefär hur det går till när jag kommer med mat. Yanne står i bakgrunden och är as söt och väntar snällt på sin tur. Calle vänder sig om så han nästan ramlar omkull för han ska se vad ROSA gör, när rosa samtidigt slickar öronen bakåt och attackerar calle och yanne för hon är.. ett sto? och går sen ( som ni ser ) iväg och ställer sig i ett hörn och surar. det är dock lite kul o se hur fruktansvärt söt hno blir när man kommer in med hö till henne, öronen framåt och hon ser ut som en ponny, haha.
sen har vi ju dom andra, wirre står o jättesnällt sparkar med framhoven i backen (skulle kunna ha min hand under hans hov och inte få ont, så löst skrapar han i marken) men försöker ändå få ut lite vrede så han skakar minimalt på huvudet också, haha. Zwiggy är överallt på samma gång och försöker äta upp mig, på ett gulligt sätt, hon vil ha mat, hela tiden, iaf. och fille står och ser jätteledsen ut ända tills man visat honom att man faktiskt lagt in en stor hög med hö i hagen, då typ ser han ut som om " tack.. älskar dig <3 *börjar gråta*" och så går han lyckligt och äter, haha.
-
Roliga hästar jag har.
Nu ska ja se om vi har nåt toastbröd.. har vi inte det blir jag ledsen i ögat, massa ledsen i ögat, för jag vill ha toast och mamma är inte hemma och jag är hungrig (:

Pretend

Idag har jag iaf lyckats motionera lite hästar, dom tre "viktigaste" iaf xD
Och när man går ut från vårat ena stall till utestallarna, så ser man en liten söt hårig busig uttråkad morots-sugen ponny titta fram, alltså <3
Underbara ponny!
haha alltså.. ååh! :')
-
Annars s hare varit en seg dag, ja sa åt mamma fem gånge ro köpa ägg när hon skulle handla och gjorde hon det? nej, hon tror att våra höns värper men inte TILLRÄCKLIGT för att ja skulle kunna göra en kladdkaka, N00B.
-
i morgon kommer Ida o praoar igen, finns mycket o göra så det blir nog bra, jag gör även världens godaste toast, om nom.

now it's to late

to laaate to live. lalala Nomy <3
Idag snöar det inte iaf, det är så himla skönt. Jag är dock sjukare än igår, förkyld typ, men de blir nog bra, får hålla mig varm så ja blir frisk nån jävla gång.
-
Jag har skottat snö med fyrhjulingen på banan i en dryg timma och knappt fått nåt resultat, tror morsan ska harva lite i det, annars får ja skotta bort lite mer sen men ja höll på o frysa ihjäl.
ni ser ju den mörkare "fyrkanten" där nere, ja skottade hela nederdelen först men sen ba nae, nu kör ja som faaan så ja kan rida runt spåret iaf, haha, motionera dom lite eller nåt, tänkte göra ett stort kryss på banan, alltså två snett igenom-spår så man kan byta varv också, och morsan ska åka o hämta salt så de blir nog bra, hoppas de smälter, eller snöar som faaan så man efter DET kan salta och fixa o´så de ligger sen. och invänta snösulor till hästarna så dom inte får styltor o bryter benen.
Skrittmaskinen fungerar iaf så dom får stå inne och sen ridas och gå i skritten idag istället för o gå o få  styltor i hagen.
Nu ska ja typ... baka en kladdkaka! coh sen göra te och sen värma tårna och sen göra eld i brasan :D Hejdå!

Crrrrazy

...galet kallt.
Så såhär såg jag ut innan ja skulle ge mig iväg på hästN, plus att jag skulel ta på mig min turkosa aaasfeta dunjacka ovanpå. fett.
runt benen hade någon övertalat mig att ha på mig gamla jävla rid-chaps, ni vet cowboy-grejer, haha! och långkalsonger och ridbyxor under. på överkroppen har ja bara t-shirt och dendär fula wemo-tröjan, och somsagt dunjacka sen. aja, fräsht, not.

Pure effect

Asså de är jävla jättedåligt väder ute.
i morse ba ah men de är väl.. kul, de går nog ändå. sen tog ja på mig ordentligt med kläder och red ut i skogen med en häst, de va snorhalt och dom vände, ja va förbannad, hih.
sen dess har vädret hatat mig, blir bara mer och mer snö och man blir bara blötareoch blötare.
Ida är en blond liten glad apa iaf så det.. är bra.
..men hon ville itne va md på bild.
Nu ska vi sitta o titta på de fina vädret, inväta mat samt idas moder.
Tjiao

epic

it's some epic fucking horrible weather outside atm.. euck.
tagen typ nyss, har en saksak i munnen därav minen, shit the same, jag är sur.
jävla väder.
Eller jag är inte alls sur, de va inget. men jag är.. o-glad.
-
Det är rätt kul att hålla på i detta väder med hsätarna för man måste planera, och moss-skogen ( ska ta bilder där nån dag, helt amazing) är extra mysig när det blåser och är lite snö, hihi.
-
Igår fyllde pappa på mitt förråd med Kickup, helt underbart <3
.
"you are young, you're free, why don't you sleep with me" är en awesome låt, den heter " shut up ( and sleep with me ) " lyssna på den, haha.
-
Nae snart kommer Ida så jag lär ju inte bli så seriöst social förrän efter att hon åkt, men det lär vi ju märka.
-
Ha en awesome snöstorms-dag, Hejs (:

blä

Förlåt för att jag varit jättedålig på att blogga senaste da'n.
Men ja har haft Ida här idag och då blire inte bra att sitta o glo in i en skärm helt koncentrerat för då blir ja osocial.. vilket inte känns som jag.
jag är på träligt bra humör som får mig att hoppa runt omkring överallt på allting ÖVER allting och bara.. everywhere.
-
Fick en rolig kommentar igår/dag som ja tänker ignorera för den lär ju inte direkt va seriös, haha.
omg hinner itne lägga ut bild nu.. gör't sen, puss.

Morgon

Ja.. det är så jävla morgon, det är inget nnat än morgon. det är bara på en morgon man häller i sin müsl i en skål innan man kollat om de fortf är massa vatten i den.. denna morgon är det morgon, jag åt blöt müsli tills ja upptäckte att den va blöt, blä.
-
Denna morgon skiter jag i ifall mitt hår ser ut ungefär såhär
och jag vill inte gå in på toan för att sätta i kalla linser i ögonen och jag VILL inte köra min trestegs ansiktsrengöring för et är kallt och blött och äckligt.
MEN jag måste ta på mig grejjer, äta en TORR macka och sedan g upp i det fucking iskalla vädret och kolla banan med barnet, usch, jag har mycket att göra på måndag men jag ska fan sova ändå. somna sent och vakna kl 10, det är coolt, jag kan inte sova längre.
-
aja, god jävla morgon på er!

awesome

...jag har inte så mycket att göra med andra ord.
-
ser att ja glömt sadeljorden helt, och har verkligen inte lagt ner någon tid på den men vafasen.
Jag kan rita nästan vad jag vill om ja bara orkar lägga ner lite tid osv, men häsar är enklast är därav roligast samt att ja har lättast att utveckla det då ja ser varelserna varje dag, haha.
-
När man ser det på det sättet så ska det bli satans jävla otroligt roligt att åka till afrika.. att få nån dag utna att se en häst, rätt skönt. de är skönt bara att vara på hästtävling och veta att man slipper rida o ta hand om hästen för några dagar, fatta hur det är att inte se dom aaalls då! naaajs YES.
-
Jag har tråkigt, fast ändå inte.. sitter sälv i bussen och det är fett najs, helt själv och har skönt tråkigt, perfekt temperatur, inget jag behöver göra, sitte ro ritr och ser på tv och lyssna rpå musik SAMT bloggar och gör allt. fan de är så himla bra! blir nog aktiv o går ut med barnets ponny snart, hon är så liten och fluffig så det är roligt hihi.
Puss sålänge!

Fireworks

usch vad jag hatar ponnytävlingar.
-
Sure de va kul när man va mindre och alla sprang runt och hade roligt och man kände alla och gjorde man itne det så började man göra det då.
-
Men nu är jag äldre och alla är så fucking små och håller ändå på, fulla föräldrar överallt och usch, saknar tråkiga storhästtävlingar <3
-
dom är små och jobbiga och har fulla föräldrar, och jag är sjuk och har ont i magen och buhuhu jobbigt.
-
jag har för ajaj i magen för att lägga upp en bild ävne om ja varit fett seg med det på ett tag, ber om ursäkt.
Kommer bättre mig, Hejs!

Potato

...chips, är vad jag äter. blä.
Barnet har skött sig kanon, resultatmässigt så duger det men annars är hon fetttttt duktig.
-
Nu sitter jag och ritar, slänger nog upp bilder på varenda liten tönt-teckning jag gjort sen bara för att jag kommer ha tråkigt.
-
Är också rätt glad för jag "tagit upp" kontakten med en människa igen, som ja va dum nog att va dryg mot! haha jag är dum.
-
men it's ok now, fett skönt att slippa tävla nu också, verkligen!

On the road

är påväg till borås nu, i bussen med barnet.
Vi har glott film och nu "poppar" vi musik, lololol.
-
Citerar vad jag skrev på facebook:
"Pennvässare samt dess innehåll ramlar ut på golvet. Vad gör barnet? barnet springer och hämtar en bit papper.
-Hur tänker du nu? frågar jag.
-Ingen aning säger barnet, och fortsätter desperat att få upp pennvesset med pappret."
This is gonna be a looong weekend (:
-
http://www.youtube.com/watch?v=Dg1nrwYChUE (de går fort, titta :D)

away

yep, ja ställde klockan på 07:50 för att abrnet skulle komma halv nio men icke, fick reda på att dom fastnat på farsans jobb och inte velat gå därifrån för de va så snygga bilar ( true story ) och ja missunnar dom det inte, det är underbart där ( Bmw i norrköping ).
så dom blev typtrekvart sena, aja, halv nio var överambitiöst.
alltså.. är ajg inte rätt duktig på att blogga eller? även om det inte är många som bryr sig så dom stackars få satar som gör det, de finns ju iaf alltid nåt nytt o läsa? :D känner mig duktig iaf.

åja, ska away till borås nu som ja nämnet ett antal gånger, ska packa med gitarren trorja.. najs! o datan och allting ska med, hihi, ni anar inte hur roligt det är att packa sin väska när man vet att man inte kommer behöva rida något! :D
puss

The grudge

Aka the ring, tror mest på the ring, den tjejen, ser jag ut som atm, nej, inte atm, nu ser ja ut som jockiboys nya jag, med backslick, men ändå..
Såg iaf ut som hon där ett tag.
OCH det är för att jag *STOLT* har borstat håret!!!! har inte hänt på säkert flera månader, då jag vid varje försökt insett att sätter ja borsten i dethär så får ja inte ut den xD
men nu så körde ja hårstrå för hårstrå och nu hihiih det är.. det är.. hihihiihihih så jävla välborstat.
jag är offeciellt en kvinna nu, haha!
I morgon bitti bär det av till Borås med barnet, dom snor våran buss så ja hänger med o vaktar, ungefär, o ser till så att barnet inte gör bort sig så grovt iaf.
ska försöka få bra foton från skitet under helgen, haha, eller rättare sagt, i WILL, för barnet har inget val, samt att ja plockar med kameran.

Aoch

Före...
efter.
.
halvvägs!
Wirre blev ompysslad!

from yesterday

heyyy
bestämde mig för en lite halvtråkig grej idag, men de är hästrelaterat så ja ska inte bjäbba om det!
har verkligen ingenting att säga, vet att min blogg suger osv men de är rätt underhållande, iaf när man har nåt o säga vilket jag inte har så nu suger det!
DÄRFÖR tänker ja itne skriva med for now ( HEH, råkade dissa engelskan, de kommer ) men ändå.
ni får ingen bild....... ni är inte värda det idag!

drugs don't work?

Fick lite panik förut då jag (girly som jag är, not?) inte hittade min ena nagelfil, och kom då på att ja antagligen lyckats tappa den i fåtöljen, det går att "få ner" saker i den, alltså om dom ramlar in liksom, och då måste man gå in under dne o fälla ut skitet för o hitta det, alltså tror man kan se hur jag levt mitt liv om man bara tittar under min fåtölj!
iaf.. hittade nagelfilen, men även ett gammalt bred från en.. vän? vet inte vad jag ska kalla henne.
har aldrig träffat henne men våra grannar som bor här på gården, "kvinnan" där, Lena, har någon form av koppling till henne, Lina. Hon bor på hem och Lena bad mig fota vår gård och allt som hände och sedan sätta ihop det till ett kolage så hon kunde få en inblick i deras och vårat liv, vilket jag också gjorde och brevet jag pratar om är ett tackbrav från henne, en uppdatering av hennes liv och vad hon gör.
-
-
Hon har ödlor,r och hon går på ångestdämpande och något som va bra för psykoser? jag tycker det är läskigt. Riktigt jävla läskigt. hon bad även om ursäkt för att hon skrev lite kluddrigt, men det var för att hon itne såg så bra vilket jag antar är ifrån/på grund av alla droger. Hon sa även att det var beroendeframkallande men att det gick bättre.
-
vet inte vad jag ska tycka är värst, att man läggs in på "psyk" för att bli bättre men att man blir beroende istället? och får jobba med det OCKSå, borde ju bli mer deprition på det hela..jag är emot piller, MEN jag har inte varit i en sådan situation så jag ska VERKLIGEN itne säga någonting för jag är heller inte påläst, men ur min, som "vanlig" människa som lever ett "vanligt" liv utan piller, synvinkel, så tycker jag det är.. ett konstigt sätt att tackla det hela, men är ju inte insatt.
-
Alltså jag är ju inte den normalaste människan i världen och därav har jag ännu svårare att se att det skulle fungera med "matning" av piller. jag for one skulle inte gå med på det och jag skulle inte anse att jag var i behov av det, skulle jag få det på papper skulle jag bara bli arg, riktigt arg.
-
Jag har ingen som helst slut-poeng/påäng/whatever av detta och det var inte meningen.. har ingen direkt mening med detta och vet itne hur ajg ska fortsätta så jag gör inte det. ville bara.. få ut det för ja kom o tänka på det.

St. Jimmy

Greenday.. nja, vissa låtar alltså, inte mer!
För er som kollar från bdb nu så kan ja säga att Barnet varit här hela dagen och därav har jag itne uppdaterat den och kommer antagligen inte göra så mycket och så bra, har ridit 4 hästar samt tränat barnet så ni får klara er ändå!
Iaf..
Barnet var ju här, haha, de är faktiskt alltid rätt kul, vi gjorde allt smutsjobb i stallet och tränade sen hennes söta ponny, och sen har hon legat o krälat på golvet i mitt rum då jag kittlade henne samtidigt som hon skrek för sitt liv blandat med nån form av asgarv, de va kul tills hon börja dra i mitt hår.. då satte jag upp de o fortsatte! :D
-
-
Nu hittade jag en kickup-dryck och kan leva lyckligt för kvällen!
haha baarneeet!

Hard to say it, time to say it

Ne de är faktiskt itne svårt att säga alls, hihi, men låten är bra.
det jag faktiskt tänkte säga var att snart bär det av till afrika!
-
om typ.. tre veckor? eller något sånt, så åker vi i drygt två veckor till afrika.. en riktig jävla resa vad jag förstår, ja får eget rum o grejjer, de gillas.. ska se om ja kan lyckas få till nån kontant internet utomlands eller nåt, så man kan slänga upp nåt på bloggen då, haha, för ja planerade att införskaffa en undervattenskamera, känns fett värt då vi ska vara på c-nånting o snorkla länge, sen även safari så lär ju bli bilder där också, haha.
Ska iaf bli ett skönt att komma iväg lite, ja kr de är lite överskattat men antar att man behöver lite semester nån gång.
ja ska ju inte klaga, ja går ju inte i skolan, fast jag går ändå alltid upp mellan 8 och halv 9 varje dag och fixar allting och rider runt 5 hästar per dag, s jag har o göra och blir rätt trött också då det är samma sak varje dag.
-
MEN man ska va glad ändå!
Puss på alla, jag är sjuk men rätt glad ändå, tacka vet jag ipren <3
checka sötheten då, haha not, i'm bored och shit happens!
inväntar brutal väckning av barnet eler nåt i morgon då dom komemr hit kl 8.. så ja ska fan sova, Gonatt!
Mitt nummer är 0768 919023 om någon söt sate känner för att vara lite social! natti :D

Up under my arm

Tjena.
gick upp tidigt som fan för att vi skulle åka o kolla på häst, insåg när ja vakna att ja va sjuk, blä
Men kämpade mig igenom att släppa ut hästar i skritten, ta ut dom, halma alla jäva boxar och tycka lite synd om den ena ponnyn som är söt och inte fick gå ut i hagen.
tog mig igenom allt packande och alla småsaker som skulle med, vi ändrade runt på veterinärtider och skjuts hit och dit bara för o få koll på dagen, oså precis innan vi ska åka så ringer vi och då ska vi tydligen inte åka, av dne och den anledningen ( orkar inte gå in på detaljer ) inte deras fel, inte på de sättet, den skulel hoppa myycket osv och dom vill einte visa den idag då den skulel gå så hårt, men de visste dom liksom igår också.. när vi bestämde att vi skulel kolla på den.. lite dumt ändå.
-
-
AJA, ja klarar mig, har massa hästar att rida på, haha.
asså livet går rätt bra, är typ påväg uppåt? trorja, känns bra göre iaf.
Tävlingssesången är över just nu, nu äre mycket vila för dom som gått hårt och sen igång igen.
-
Har en rätt fullspäckad vecka vad jag förstått, i morgon ska ja tydligen va vaken kl 8 för då kommer barnet o tränar, men ja förstod de som att hon skulle stanna hela dan så då kan ja likagärna sova tills..ja vaknar, så får hon klara sig själv, eller nåt xD

onsdag trorja inte de händer så jävla mycket.. man kan kanske planera in lite social-liv då? nichole? pepp? jadå.
torsdag kmr barnet igen och då bäre av till borås då jag tydligen ska vara med barnet hela helgen för ohn ska tävla o ja ska tydligen hjälpa till.. i know i'm awesome so ok.
-
haha, o veckan efter det äre också mycket, haha ja hoppas nån betalar mig..
RSS 2.0