Storm

..med Lifehouse är A-W-E-S-O-M-E!
-
Satte mitt alarm på 08:25, vaknade då, kl 08:26 fick jag ett "godmorgon" sms (azom) och kl 08:27 så ringde pappa och sa att jag skulle upp nu o hjälpa morsan! Bra time-at anser jag allt.
-
Har släppt ut ala hästarna i skritten och sedna ut i hagarna, har ridit Älgen, och vart nära på att göra salami av älgen, jag åkte inte av idag men fan va jobbig han är, eller han är ju bara liten och busig men nu när jag åkt i backen så har man en liten klump i magen hela tiden, jag är verkligen ingen stål-ryttare, ja gillar inte livsfarliga hästar, alltså ajg åker jävligt sällan av, faktiskt, zwiggy gör caprioller och jag rubbas inte ur sadeln, och jag är bra på att lösa problem, men alltså unghästar som är oberäkneliga och omöjliga att hänga sig kvar på, de är då fan inte min grej.
-
aja ja lyckades motionera honom iaf, men tror jag ska fråga snälla Johanna om hon skulle kunna tänka sig att visa honom för dom som ska prova honom i morgon, vågar gör ajg men ja vill att de ska bli bra och då gör hon det så himla mycket bättre än mig! blä.
-
Åja känns så jävla bra att kl 11:17 kunna ta av sig ridbyxorna och slänga på sig mjukis för man vet att man inte ska rida mer, FETT NICE.

Finns ingen bättre än Zwiggy.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0