Yankiebard

Jag tror både jag och dom flesta inblandade i yanne-dramat har lagt själva saken bakom sig och allt är i princip löst, just därför tycker jag det är så jobbigt och tråkigt att fortfarande behöva läsa dumma kommentarer, liksom.. why? när allt ändå har löst sig liksom.
-
Det är ju så att folk har olika uppfattningar, ja kan leva med det, men huvudsaken är väl ändå att hästen i fråga kommer först och att han har det bra, och jag tror inte någon säger eller tycker att han det dåligt där han är nu? eller? det har jag inte hört iaf. han rids (inte mycket just nu, men när han reds) fint och på marken och han har fina muskler (som han börjar tappa nu för han får stå så mycket) och nacken växte med 20 cm sen han kom, liksom, hästen mår ju inte dåligt och vilken människa som helst borde förstå att han inte trivs som hopphäst, han gör inte det, skulle man med lösa tyglar i lågt tempo styra mot ett hinder som var över 110 så skulle han inte hoppa, no way, han letar itne hinder och han bjuder itne självmant innan, true story och det är ingens fel utan så har han alltid varit.
-
Men då tycke rjag det är så himla dumt när folk säger att jag gör fel, eller att det är så jävla dumt av mig att jag vill låna ut honom på foder? varför är det det? jag är för stor för att rida honom jättemycket, eller egentligen inte FÖR stor men han vill nog hellre ha en mindre på ryggen, och jag har helt enkelt inte tid att ha en ponny som bara ska gå i skogen och på banan och inte tävlas inom hoppning, jag har inte det och då är det väl bättre at någon som tycker om att pyssla med ohnom, rida honom på ett bra sätt ( ja, jag är kräsen ) och låter honom ha ett bra och mer aktivt liv, det måste väl vara bättre än att han står här och går som jävla sällskapshäst åt min femåring som också ska säljas? förstår ingen logiken i det? tycker han förtjänar det. samtidigt vill jag och kommer itne sälja honom, för jag vill veta hur han sköts om och jag tänker itne se att han tävlas, never, bar småklasser med jävligt lugn och mjuk ryttare.
-
Då undrar jag varför jag blir sedd som "skum" bara för att jag helst ser att hästen har det bra? suck.
Kommentarer
Postat av: Anonym

Om inte "Hästen" vill hoppa. varför vann då han glodenkvalet med emelie. första reserv till gloden.

han tog ju dig...?Om emelie skulla ha fått köpt honom hade han gått Sm ocH ALLT.

2010-11-28 @ 15:57:22
Postat av: cornelia.

haha yep hon slog mig, jag hade 9 sek snabbare tid än henne men tog innanför till sista hindret så att hästen inte såg och krashade, haha, du kan få se den filmen när hon red om du vill? och se om du tycker det ser bra ut (:

-

Vi kan se det såhär, Anonym, att jag är en hoppryttare, jag letar hopphästar, jag letar upp och tränar upp BRA jävla hästar, och de ska inte va halvdant utan det ska vara BRA, och hade yanne varit en BRA hopphäst, som ville och vågade hoppa, så hade jag nog hoppat på honom rätt så mycket mer än jag gjort.

-Precis, vi tog tillbaka honom för att han var så pass illa riden och dåligt musklad så vi ville iten att han skulel hoppa höga hinder i det stadiet, vi ville se en välmusklad välriden glad häst och det var inte vad han var då. DÄRFÖR tog vi tillbaka honom, för han skulle SLIPPA hoppa dom tävlingarna med en dessutom för stor ryttare, precis som jag är, jag är för stor för att hoppa honom och det var och är emelie också.

2010-11-28 @ 16:12:09
URL: http://http:/juulideyoldas.blogg.se
Postat av: Becca

men hon Emelie var ju stor som ett hus och fet som en säl, jag menar, vafan? vilken ponny ska gå med den vikten på stora hinder när det dessutom inte ens är en hoppponny? syns ju på bilder, bara att söka på equipes webshop på Yankiebard så ser man ju hur illa det var. och okej om hon vann ett globenkval, men seriously, hur jävla respekt är det i ponnysverige? inte alls.GO CORRE GO CORRE!

2010-11-29 @ 12:32:59
Postat av: cornelia.

Becca, alltså.. nej, jag tänker då inte säga att hon är nån säl, det tycker jag verkligen inte. allt jag menar på är att hon, och även jag, är på tok för stora för att hoppa höga hiner på en sån liten häst som yanne, framförallt då han va så pass omusklad som han var när hon hade honom. och att vinna ett globenkvall är tyvärr rätt prestigefyllt, ansett att vara det iaf vilket är synd, då jag tycker folk borde se rundan innan dom dömer att dom är så jävla bra och att hästen älskar att hoppa osv, vilket jag vet att han inte gör.

men haha, ah (:

2010-11-29 @ 19:03:04
URL: http://cooorre.blogg.se/
Postat av: Anonym

ok

2010-11-29 @ 20:13:02
Postat av: emelie stenström

mhh den där kommentaren satt fint vill jag lova

2010-11-30 @ 15:51:07
URL: http://meemeeliee.blogg.se/
Postat av: cornelia.

nu är det väl ändå inte mitt fel -.- jag har inte sagt något om dig iaf.

2010-12-01 @ 07:38:29
URL: http://cooorre.blogg.se/
Postat av: emelie

nej det har jag inte sagt heller, sa bara att den där kommentaren satt fint.

2010-12-01 @ 15:45:10
Postat av: Anonym

Tyvärr är det så att alla hästar passar inte med alla ryttare, kanske tog hårt för dig att det gick bättre med Emelie, förstår inte hur du tänker med ditt snack om att han inte tycker om att hoppa ? kanske inte med dig med med Emelie gick det och det kan du ju inte säga något om ! Alla passar inte åter igen och förstår om de kanske tog hårt på dig att din häst gick bättre med en annan ryttare...

2010-12-01 @ 20:13:02
Postat av: cornelia.

Emelie; bra.. för ajg vill inte ha skulden för det, tycker inte man ska skriva så och både du och jag vet att det inte stämmer, du är inte stor någonstans.Anonym; haha bullshit. yep, resultatmässigt gick det bättre för dom, aop, men det var för att jag inte hann rida honom? du vet kanske inte varför vi lånade ut honom? det var inte för att jag inte kunde rida honom iaf. och emelie vill bara hästen väl, i know, men jag, kiropraktorer, och väldigt många andra, vet att hästen var omusklad och inte riden korret på marken, end of story, han vill inte hoppa, nej, jag kan lova dig, garantera dig, med mitt liv, att om man med lösa tyglar, i lågt tempo, skulle styra på en oxer på 1.10, så skulle han inte hoppa, that's fucking it och det vet jag. som jag skrivit i en annan kommentar, jag letar hopphästar, letar upp, köper, tränar, tävlar, säljer. Hade yanne varit en bra hoppäst, hade jag gjort likadant med honom. jag har gjort så med alla hästar som velat hoppa, alla utom Finja, som jag itne klarade av, helt enkelt, andra som jag inte lyckats med var Dina, för hon ställde sig rakt upp och vart farlig, och sen Calle, som jag itne har tid med. helt enkelt, men yanne är itne en häst jag ite klarar av, jag har hoppat höga hinder på yanne, innan emelie fick honom hoppade jag 130banor, då var jag bara 13 så jag var itne för stor. även när jag fått hem honom har jag hoppat så höga hinder, för att se om han ville, men han vill inte, han gör det itne med glädje och man måste verkligen säga åt honom att hoppa. alla tror att vi tog tillbaka honom för att sälja honom dyrt, det är väldigt synd att ni tror det, för det vetni att det inte är sant, han ska lånas ut till liten duktig ryttare, helst en vuxen, och han ska ridas dressyr, tränas på, och ha det bra, och du kan itne säga något om att han inte går bra med mig atm, suck.

2010-12-02 @ 07:26:40
URL: http://cooorre.blogg.se/
Postat av: becca

I stand by my word. På en sån där liten ponny ser mab ut som ett hus. Även fast man inte är det. Kanske e dags att börja rida nåt...... Större? Herregud skulle jag sätta mig på han skulle han väl bryta ryggen, är man normalbygd o lång ser man ut som en säl på små ponnyer. O den ponnyn njöt inte av att hoppa dem där hindren.

2010-12-03 @ 16:15:14
Postat av: becca

I stand by my word. På en sån där liten ponny ser mab ut som ett hus. Även fast man inte är det. Kanske e dags att börja rida nåt...... Större? Herregud skulle jag sätta mig på han skulle han väl bryta ryggen, är man normalbygd o lång ser man ut som en säl på små ponnyer. O den ponnyn njöt inte av att hoppa dem där hindren.

2010-12-03 @ 16:16:39
Postat av: cornelia.

Becca; Nu kan jag börja hålla med dig på ett helt annat sätt, ja, du har rätt. jag är också stor för honom, inte så pass stor att ajg itne kan rida honom, för jag är itne så lång, och helelr inte tjock men fortf för stor för att hoppa, och när han är musklad och välriden så är de tju helelr inga större problem. men ja, emelie vet att jag inte vill säga något elakt, hoppas jag, så med det sagt, så håller jag med dig.

2010-12-03 @ 19:16:23
URL: http://cooorre.blogg.se/
Postat av: becca

preeeeeeeecis! nej men jag menade inte det jag skrev om säligheten i första inlägget, vart bara så irriterad på den där anonyma kommentaren? fult av mig att inte förtydliga det på en gång! men men, jag hoppas jag har gjort det nu, det krävs oerhört lite för att man ska vara för stor för en ponny.

2010-12-05 @ 18:36:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0