It would help you

Phew.. Jag har ridit 6 hästar idag, men zwiggy fick stå, orkade inte. Har ridit Fille, Rosa, Linda, Znuten, Pommes och Polly! Haha, Elin var här och tränade, fick låna ett bett, och det fungerade bra fast liksom ändå inte, den blev bitchy, och jag frågade om jag fick sätta mig upp, första gången jag gjorde det för ar inte kännt att jag skulle kunna hjälpa till innan, men nu idag kände jag att det var dags, om jag fick såklart.

Det fick jag, Och det tog först typ 3 minuter innan den böjde lite på huvudet i skritten, då den gick fler än tre steg i rad utan o ta upp huvude,t alltså den har verkligen ingen hals och den tar huvudet rätt up, alltså det är en sån häst, och det är inte lätt att fixa sånt på kort tid när man är så liten som elin. Anyway, efter tpy 10 minuter fick jag den o trava haha, den strejkade nämligen och tänkte bara skritta haha, efter tio minuter av en väldigt sur och envis ponny som studdsade, så höll jag mig verkligen sjukt konsekvent och bestämd att den skulle framåt och igenom och ge efter, efter typ 20 minuter totalt så böjden den på huvudet i galoppen, galopperade normalt utan fyrtakt som den alltid gjort och sen gick stadigt i perfekt form. Lite stolt är jag, kul att jag kan såntdär, men det allra roligaste kom när Elin hoppade upp och hästen gick som en dröm, hon kunde rida i PERFEKT form i skritt och trav ( vi ger oss på galopp nästa vecka haha ) och åååh så himla FINT, gud va glad man blir, värsta breakthrough idag, nu vet hon hur det ska kännas och nu kommer hon kunna ta sig framåt Dubbelt så fort  :D

Såå himla kul! Hoppas verkligen detta hjälpte nu, barnet log och pappan också, vad mer kan man begära, de värmer i hjärtat alltså!

Kommer bildbomb på Linda och Pommes snart :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0