Our beautiful souls

Alltså åh vad jag älskar detta band. Poets of the fall. Dom är magnifika, underbara och helt fantastiska. Det är så himla mysigt att lyssna på dom. Lyssna på "The beautiful ones" där allt bara är underbatt, och sen "The carnival of rust" som är lite mer av en låt typ. Ae det är bara döchill. Har lyssnat på dom sen ja gick i typ 7an haha och då fanns dom inte på nåt spotify inte, och nu gör dom, så they're back in my life :')


Nu har jag släppt ut dom i skritten, dom är så fina hihih, saknar zwiggy nu, längesen jag red henne.. typ en vecka, eller mer kanske? no idea. Mer tror jag. Men ändå! Helt plötsligt blev hennes mule helt fluffig och mjuk och gullig och pälsen väldigt len och kroppen väldigt fin o se på. Bara för att man saknar henne. Fina häst. Rosa är också väldigt fin idag, när hon skötte sig så bra igår. haha.

jag håller på med filmerna.. Men min mobil har en tendens att få de så att dom hamnar uppochner. Jag jobbar på det så först och främst kommer jag lägga upp dom rundorna som var bäst. Typ Filles vinst i 135, Lindas ANDRA rundan i 140 och Rosas sista runda i 125.

Nu ska jag ut o ta ur dom sista hästarna ur skritten, sen kommer Julidebarnet! Hejs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0