Svar på fråga i video haha

Här är svaren på denna kommentar, samt Idas kommentarer.

Kommentaren: "Oj då,nu är det bäst att fråga på,kan ju inte låta stackars hästskötaren fråga dom pinsamma frågorna ;-)... Snarkar du? Pratar du i sömnen? Är du mörkrädd? Är du slarvig i lastbilen? Hur är du när det "går dåligt"? Sur å tyst, sur å gapig,ledsen eller tar du det m en klackspark tjohej liksom :-D går du banan själv? Hur många gånger? Finns det något du tycker är läskigt förutom "bugs" har jag förstått ;-)när ska ridhuset vara klart? Hur stort? Underlaget ? 
Pust :-S har jag vunnit länkarna nu ;-)? Grattis till den blå det är bra m lite HOT ibland! 
När det gäller MajaLinda så vet du att jag ALLTID hoppas o tror att det ska gå bra! :-D"


I mitten av filmen blir allt cp -.- Ljudet kommer före osv, så ni får helt enkelt kolla in i väggen och bara lyssna istället haha för åntdär är asjobbigt o lyssna på. Jaja. Tänker itne göra om skiten iaf haha.
Kommentarer
Postat av: emma fors / forzi.blogg.se

åhh den där marco ponnyn är ju bara huur fin som helst! min favoritponny, skulle vilja göra den till en häst(ge ngt växtpreparat) och behålla livet ut hoho! bakbenen <3

2011-08-22 @ 19:15:46
URL: http://forzi.blogg.se/
Postat av: Josefine

Kuli kuli med videosvar!

2011-08-22 @ 20:40:57
URL: http://chossej.blogg.se/
Postat av: emma fors / forzi.blogg.se

haha justeja!! haha, men heter den itne marc de la oliver eller ngt? :( haha

2011-08-22 @ 20:41:37
URL: http://forzi.blogg.se/
Postat av: C

har du aldrig haft problem med avståndsbedömningen? det tycker jag är svårast, några tips?

2011-08-22 @ 22:13:50
Postat av: Cornelia

Nae :) hade jag väl när jag var mindre antar jag, men har alltid varit väldigt bra på det, lätt att se avstånd och är allt som det ska mentalt med mig att jag inte är yr eller nåt så ser jag aldrig fel, kommer sällan fel :)

Tips.. hmm, alltså rutin, övning liksom. Mycket bommar, mycket galopp, mycket att du bestämmer att "nu ska jag galoppera över denna bom 5 gånger och lägga hästen så nära som möjlig varje gång", alltså ta in ett extra hela tiden, och sen tvärtom, att den ska hoppa av stort. Bestäm dig för något, försök fullfölja det och tillslut kommer din syn för det nog förbättras :) Annars är det faktiskt bara träning och tid som löser detdär med att se avstånd med ögat :)

2011-08-22 @ 22:26:52
URL: http://cooorre.blogg.se/
Postat av: Mia

TACK för svaren Cornelia, kul med videosvar trots att man bara såg halva dig, ljud å mun korrelerade lite dåligt kanske åsså har man ju fått titta på detta i 45 graders vinkel så nu har jag nackspärr, viker huvudet åt höger hela tiden.... grrrr

Har lektioner ikväll, så nu får alla bara rida i höger varv hela kvällen... ;-))

2011-08-23 @ 17:29:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0