The truth, and the truth only

Kör en sånhär 10 sanningar för jag har sjukt tråkigt :D


1. Jag har alltid varit såndär som tycker det är töntigt med folk som bryr sig om brutna naglar and so on, Nu kan jag sitta i timmar och fixa naglarna med olika saker, för att sen bli deprimerad om jag bryter någon, haha.

2. Jag har haft svart, mörkbrunt, ljusbrunt, mellanbrunt, orange, gult, rött, blått, grönt, lila, rosa, och guldblont hår.

3. Jag kommer inte ihåg någonting från när jag var 10 år tills för typ ett-två år sen. Bara vissa minnen bildligt, ingenting om hur jag tyckte, tänkte, trodde, kände osv, Ingenting. Allt är förträngt, allt.

4. Jag har alltid en ring på mitt vänstra pekfinger. En silver-ring som min mamma har gjort, har inte tagit av den på ett år nu i sträck förutom när jag tvättar händerna, jag är kritvit under där så det syns riktigt tydligt när jag tar av den.

5. Jag älskar alla människor som tänker efter lite, kan sitta o läsa om tankar hos kriminella, psykologiska uttalanden osv i timmar.

6. Jag hatar matte. Av hela mitt hjärta. Jag kan fan inte räkna alls, jag finner det fullkomligt onödigt och förbanant jävla dumt att lära sig vid 15 års ålder att räkna allt med ja vad fan det nu är. Galet. Jag kan tänka mig att lära mig det när jag väl behöver det, eller välja att lära mig om jag vill. Annars är det bara så jävla dumt.

7. Jag har läst Marilyn Mansons självbiografi and I loved it!

8. Jag har inget mellan-namn, har aldrig haft och kommer aldrig få.

9. Jag har bacillskräck. Bäddar min säng pedantiskt för att de inte ska komma damm eller smuts eller något under täcket, och om jag druckit ur ett glas och låter det stå i 5 minuter, så kan jag inte dricka ur det igen. Jag vet att jag inte kommer dö -.- Och jag vet att det inte är farligt, men ajg tycker det är skitäckligt och finner det riktigt onödigt att utsätta sig för sådant när man inte måste.

10. Jag har aldrig mått så dåligt som under det året då melwin blev såld. Aldrig. Jag slutade rida flera gånger och jag grät varje kväll, och jag kommer aldrig, ALDRIG någonsin förlåta mamma och pappa för att dom gick igenom med det hela, ni har ingen aning om hur mycket jag satte mig emot det, ingen aning.


HEAHEA i'm bored. Ska rida Zwiggy och Znuten sen, Linda ska stå då hon såg lite tjock ut i ena fram, hon har ju bräckliga framben så vi tar det säkra före det osäkra och lasrar och lindar och sen sätter jag igång lugnt i morgon.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0