It just takes some time

Här är filmen från när jag red Rosa idag. Var tvungen o hoppa henne idag, annars hade jag typ sålt henne på fläcken, känns inget bra liksom. Men provade lätt sits i slutet, att stå osynligt i lätt sits äveni svängar o sånt, asså att aldrig riktigt sitta ner i sadeln, coh det funkade jättebra, hon hoppade inte alls lika ansträngt! Dock syns de tnog inte rikti gtpå filmen, jag gör det itne så smidigt haha för jag är itne van att stå i lätt sits även i svänga,r men när jag får lite teknik på detdär så kommer det nog gå bra, Nu, vet ni? Det kändes väldigt lätt att hoppa 145 bred oxer på henne i slutet, och det har det itne gjort förut, så jag är nöjd. Nu är det dags för rosa att börja gå 140 igen!

Här är filmen iaf, och ja, honär jättetjock, men hon äter halm helt sjukt helt tiden hur mycket som helst, hon får inget hö alls knappt och hon har knappt gräs i hagen. Vi byter till spån i morgon.

Take the pain I feel

Phew är hemma från Kiladalen nu. Fy fan vilket dåligt underlag haha, framhopp var hemskt, banan var riktigt dålig också, jaja. Znuten skötte sig så himla BRA! Guud så dutig hon var, inte ens liiite spänd, jätteduktig och de gick att rida henne jättemycket precis som man ville o tagga till henne lite! Kändes superfräsh på banan även om hon inte hoppar ultimat än, som jag sagt förut, men känslan var superbra och över typ två hinder så försökte hon veckla ut bak iaf, sprattlade ut dom lite haha! Men hon hoppa mig ur sadeln över flera, mest för att det var dåligt underlag bakom och hon vart ltie framtung i landningen, men ändå ;D

Fick trångt ut i en kombination så fick ett skitpet, jättesynd faktiskt, men spela roll, egentligen hennes första 120 då den alra första kom vi ju itne ens runt haha! Men hon var så himla duktig, flera sa att det såg välorganiserat ut osv, känns bra, hon är ju bara 5 år! :D Duktig tjej! :D

Fille stod emot som utav helvetet, asså på detta bett ( kombi-grejet) så går han alltid fint i form av bara lite mjuk ridning i början, men idag va han skitstretig o seg o jobbig, så nae, nej bara nej, han va lång och stod emot massa, antagligen lite pgav underlaget, han är lite känslig i guess, suck, rev ettan för att.. fan ja vet inte haha, för jag måste ju sitta tillbaka så mycket när jag driver på så jag itne hamnar framåt, och då när han står emot så hinner jag inte fram så bra o hamnar smått i bakvikt typ, han rev bakbommen haha, sen rev han typ ut ur en kombination också, för han fick så trångt, men vafan, suck, dålig runda så utav helvetet, flög nästan av typ för han stod emot så mycket och jag fick driva så mycket och sne när han hoppa så ba WIIIEEE flygande cornelia, usch. Jaja, han känns ju ändå relativt fräsh, sist då ja rev så mycket då i västerås så kändes de ju bara dåligt liksom, nu äre bara dåligt av allting haha, jaja!

Vi ska försöka typ åka o träna för någon i morgon, helst peter markne ehe men den chansen är väl rätt liten, isf ska jag åka o hoppträna med Rosa och Fille, vet att det är nära inpå ett meeting men det spelar fan ingen roll för just nu rider jag bara dålgit känns de som! Så hoppas, vill väl itne hoppa så mycket och så högt men asså nåt måste göras! Även om jag verkligen fått koll på händer osv på sista tiden, jobbar bra själv, men en träning då och då är livsviktigt. Jaja. Lång text, njut ;)


Ja hade inte tid o vänta på att han skulel ta fram öronen haha! Tyckte han va relativt snygg ändå :D Tur för honom!

It makes me wanna say it

haha vi har inte åkt än, men inom 10 minuter åker vi nog nu! Har koppat FIlle men znuten va så irriterad på flugorna så jag gav fan i henne o klippte hennes man istället, hon blev skitsnygg! Tänkte prova att ha huva på henne idag också, aldrig haft förut :) Kanske kan hjälpa mot att hon blir så spänd :)

Anyway jag har en skitsnygg ny skjorta som kanske itne riktigt syns här men ändå, och ridbyxorna är också helt nya, eller ok använde dom en gång i danmark men vi köpte dom där :D  Animo båda två tror jag,meaow.

Håret är även ljusare, ahr färgat de en gång till, och de lär bli gult/blont på tisdag :)
Men de syns dock iten att det är ljusare på bilden :)Hahlol hejdå :D

I get what you get in 10 years - in 2 days

God morgon!

Var uppe 10 i 6 bara för o överdriva lite hihi, har nu tvättat Fille och putsat alla grejor! samt packat in allt :) nästan iaf!

Jävla tönt-sverige, jävla fuckin töntiga tråk-sverige, västlagen, asså suck, är fortfarande pissed angående de,t jävla skitregel. Hatar den. Såsom alla andra töntiga jävla regler som andra länder inte har, suck.

jaja, off to Kiladalen rätt snart, Bye! :D


Taking you for a ride

jag ska upp senast 6 i morgon, och jag är pissed off för jag kan inte duscha för mina föräldrar har öppnat badrumsfönsterhelvetet så en fucking jävla fjäril är i duschen och jag har fobi för skitfarliga fladdrade varelser så jag får vänta tills någon dödar den åt mig, i'm the man, sooo brave. Lol. Klarar inte av smådjur, jag kan leva med sniglar, typ, att kolla på dom iaf, de tär chill, inget annat går, gräshoppor är det värsta jag vet, alltså, på riktigt, en av e få saker som kan verkligen få mig skrika rakt ut haha, fy fan. Ormar är chill dock, konstigt va? ja. Woho dödade nyss en nattfjäril med hjälp av hårprodukter. I win. Gonatt.

Fake it if you don't belong

Här är filmen på znuten från idag!
Ursäktar än en gång att jag itne ahr hjälm, vafan vid varje foto eller filmtillfälle så ride rjag utan, har hänt två gånger, förra och denna gång, idag var det för att jag precis färgat håret och itne kommer tvätta det ikväll, ville itne ha hjälm då, haha.

Som jag tidigare förklarade med hennes bakbensteknik, den kommer nog komma om man tränar fram det och fixar lite i ryggen, annars hoppar hon luftigt tycker jag, oxern ligger på 120 bak och 115 fram, och hon hoppar det riktigt lätt, de tär känslan iaf :)


Why do I love you


Olle var ju och tävla idag!

Dom fick ett pet i varje klass, 90 och 1 m, men för första gången ever typ så hade han gått riktigt bra, så det var bara synd! Han hade skött sig riktigt bra och av bilderna att döma har han även hoppat riktigt bra! Eller ja, filmen också men den orkar jag itne lägga upp nu haha. Men ni ska få bilderna, nästan alla, som Tess Klintestam skickade till mig, Superfina bilder, Tack! :D


Dethär var hindret dom rev haha! Oooojdå ;D
Fan va fin han är!


Tack igen för bilderna Tess!

It's all for you

Sådär hihi, har ridit Rosa och Znuten, Linda fick stå. Rosa var jätteduktig, tog några språng och jag har lite o tänka på vad gäller denna häst. Ser hur det går i hammarö, sen kanske jag måste tänka om lite. fan :(

Znuten var RIKTIGT fin, kändes asfräsh! Red på rakt bett idag, tänker nog trots allt tävla på det i morgon.. Hon ska ju gå på bett senare i kvalen och då kan man lika gärna börja nu, fast tandläkaren sa att det vore bra om jag red på rakt bett ett tag typ för något vad det nu var, så det gör jag! Hon gå rju bra på det :)

Kommer film på det sen, Hon var jättefin, trots att hon itne vågar veckla ut bak än, men hon hoppar ändå luftigt och fint! Ska stretcha henne jättemycket med baken, för jag tror hon sitter lite fast osv, och är lite sne, men tror mest hon har mycket låsningar i rygg och kors, ska höra med ägaren om vi ska ta henne till någon kiropraktor eller nåt! För hon vågar itne alls röra och veckla ut bakbenen på rätt sätt!

Phes, kom nyss på att jag har sjukt mycket o gör ai morgon. Tvätta häst o putsa sadlar, jaja det är ju bara en endagars, inte så svårt, sadlarna går skitfort, alla träns är klara sen en vecka tillbaka och sen äre ju bar ao packa in lite.. Förresten.. Ska jag köra på röd kavaj eller? Känns lite drygt när man har väst.. Blir nog svart faktiskt.

Hihi men ja somsagt, Film kommer sen samt bilder på Olle!

With or without you

HAHAHAHA KOLLA HÄÄÄÄR HAHAHA

I lol'd haha! Så jävla underbart hahahah, kolla genom heeela haha!

Why is everybody so serious

Morrnmorrn!

Nu har mamma, Johanna och Olle åkt på tävling! Dom ska rida 1m idag hihi, Znuten skulle ha gått 110 idag men ja trimmar henne lite idag o känner på henne så får hon antagligen gå en 120 i morgon. Efter hammarö så ska hon med till.. Hammarö? ska vi dit två helger? Tror så, med typ två eller tre hästar för då är det youngsters eller nåt sånt, så där ska hon gå!

Hmm.. Idag ska jag rida Linda på banan, ska sladda skiten o sen se om ja kan sätta upp lite styrketräning eller nåt. Znuten ska också gå på banan lite lätt, känna igenom henne lite mjukt bara. Rosa får också banan, igår red jag väldigt mycket mjukgörande på henne så blir något liknande idag fast runt andra övningar. Fille ska vila, han ska ju tävla i morogn, och Zwiggy vilar ju också. Det blir bra!

För att förtydliga lite nu:

I morgon är det en endagars tävling, dit ska Fille och Znuten. Znuten ska gå 120 och fille ska gå 130.

På onsdag så åker vi till Hammarö med Rosa, Fille och Linda. Där ska Linda och Fille gå 130 135 och 140, eller bara en av dom ska gå 140, så får se vem det blir, vill ju helst kvala fille till SM så vore bra om han satte en nolla där men vad är oddsen liksom, men får se!
Rosa ska gå 125 130 130 :)

Och sen är jag osäker på tävlingarna, vet att det är SM och Linda ska ju gå själva Sm-et, och sen ska jag ha med två hästar till som ska gå runt om klasserna :) vet inte vilka än.


Haha Josefina på sin fagra vita springare, Hon ska med till Hammarö som "hästskötare", eller mer typ mobboffer, men hon trivs med det! ;D haha nä men det är helt otroligt bra att ha med henne, hon äter när man säger åt henne, hon klagar inte och hon gillar o borsta, Haha!

Närå, men tack barnet för att du hänger med! :)

Not that i care

Red först Fille i skogen, på hackamore, bästa skogsbettet evurrr på honom! Han var så himla fin, härliga lilla fille! :D
Sen red jag Rosa på banan, hade faktiskt på graman idag, första gången på flera månader, anledningen var enkel, jag hade sjukt ont i magen och kunde inte koncentrera mig, men hon var tvungen o gå så då fick det bli en enkel utväg :)

Znuten fick bara gå i skritten, om hon blir ännu bättre i morgon i benet så kommer hon gå 120 på söndag, antagligen, det är ju inget som egentligen gör ont på henne, bara själva såret och ömheten som känns liksom, inget som blir värre av att röra på sig :)


HAHAHAh

Lekte med skitungen förut, haha, drog runt honom på dendär som ja gör i början av filmen, och sen i slutet HAHAHA så ramlar han av, shit ja trodde han skulle dö! De ser ut som jag drar jättebrutalt men det ser ut så för att han ramlar haha, men ja tror han hann ta emot sig med armarna för uppebnarligen fick han ju inte ont, Haha Världens bästa Milton! :D

Like you don't care

Hur fan vrider man på ytklipp? har filmat på samma sätt hundra gånger nu och de har hittils alltid hamnat rätt, fram tills denna video då skiten la sig på snedden!gåre o ändra eller måste jag göra något innan? nån som vet? jaja. Linda var iaf skitfin igår och här är filmen från det så jag tycker ni borde kolla för hon är så himla fin, hoppar på ett helt annat sätt!

.. ni får vrida på huvud/dator :')


Take it or leave it

Red en runda i skogen på Linda, fina fina linda! i början, typ när jag precis börjat trava, så var hon ojämn i formen, asså att hon inte orkade gå i form typ, bara tog upp huvudet med jämna mellanrum, suck, itne slog upp med huvudet utan hon va bara dryg haha, men då tog jag någon minut då jag bara red igenom henne som utav helvetet osh tröc ihop henne som tusan, sen gick hon som på rels resten av timman jag red haha, förutom när hon såg en såndär gräsklippare som åker runt själv och massmördar små mörka hästar! då flög vi i diket haha, sen gick hon fint igen!

Har en låång galoppsträcka inne i skogen på en bra väg med bra underlag där jag lät henne springa på så mycket hon ville sålänge hon gick i form, örn örn, gick faktiskt inte så fort men ändå, hon fick "fria tyglar" så att säga, även om hon inte fick det, trolol osv. Nae min lilla fina snuttegumma, hon är så himla bäst! Bästa Linda :') Perfekt är hon!

Meatballbullets

Meaow har fan inte ridit nåt än -.- sjukt trött, attans. Såå ska ta ett varv på golvet med lite situps hahah och sen ut o rida. numret höjdes till 3 hästar att rida nu, haha.

Break me down

PHEEEWWWW Znutens ben ser jättebra ut sa mamma, typ bara en liten bulle kvar, det var RIKTIGT svullet igår, så hon får gå på söndag, en 120! Blir skitbra! fan va skönt, phew. Phewphew.

Zwiggy rä dock lika svullen i frma, hon går med magneter nu, hmm.. FUnderar på om hon ens ska gå i skritten, hon kanska ska ställas av helt, eller typ gå varannan dag eller nåt.

Så ska ta Rosa nu när hon har gått i skritten, somsagt ska hon gå en sväng på banan. Phew blev glad över znuten alltså, fan va skönt.

One love

GutN morgN.

Tror inte något händer idag, en jävligt händelselös dag haha, men har 3 hästar att rida så får ta tag o det, ser ut o bli chill väder, inte varmt alltså! :D

Rosa ska gå på banan, hon gillar itne skogen haha så hon får gå där när hon varit stygg :'D

Fille får skogen däremot, på hackamore, så får han vila i morgon eftersom att han ska gå en 130 på söndag. (Znuten har ju ajaj i benet för tillfället så hon får nog inte starta någon gång) och Linda får skogen tror jag, får se!That red aint coming back for a while hih

This is the way

Bjäääbjäbb har ridit rosa en sväng i skogen med Olle o Johanna, hahah rosa var inte sådär jättepigg, men hon är söt ändå, fick mest skritt o trav o lite lösare tyglar haha.
När vi skulle lämna gården verkade hon redo iaf! haha, energin tog slut några steg senare xD
Har btw hittat världens coolaste Pinne! Eller inte jag, utan en tjej som typ bor här lite hittade den i skogen, Ni ser att det är en häst va? Ascool!
Nu ska ja bara chillalite heahea sen sova, ska nog sova redan nu, typ. Natti :D

You just made that happen

Meaow.

Ska snart ut o rida Fille, ve tinte om rosa får vila idag också, fast hon ska ju antagligen med till hammarö och vi åker på onsdag så ah kanske dags o börja sätta igång henne, en liten sväng i skogen blir det isf, får se om jag orkar, Fille ska gå markarbete på banan :)


Like you're high

Phew, kvavt som fan här ute, gosh. Har ridit Linda på banan, tog på tävlingsbettet och hopapde några skutt, de högsta var 110 typ så inget högt utan mer långsamt och runda fina språng, hon var så himla duktig!

För när vi kom till danmark, första tävlingsdagen på framhopp så va hon helt galen, gick inte o rida an hinder typ för ohn gjorde luftsprång o höll på, o då hade hon knappt sett ett hinder på två veckor, hon hade hoppat sockerbitshinder som studds and that was it, så tänkte att de kunde va bra att hon hoppade lite ordentligt idag fast inte högt, och hon var så hiiimla fin, alltås underbara fantastiska bästa häst! :D

Kommer film sen!

Nu ska hon få gå i skogen i typ tre dagar, och sen markarbete på banan innan vi åker till Hammarö.

Hon gjorde itne ett enda cpsprång Idag, det enda var efter vattenmattan med kort sväng efter så typ sprattlade ohn till med benen lite haha, ser bara ut som att det går för fort men hon sprattlade iväg, that was it :D FIna häst!

Jump higher, Run faster

Dålig morgon. eller träningen gick relativt bra osv, söt hest, men Znuten har blivit sparkad eller gåt emot något så asså orkar inte förklara vart en typ högst upp på ena frambenet är hon sjukt svullen och galet öm och har ett typ två cm långt sår som varar osv, hon markerar och är nästan halt i traven. och Zwiggy är ofräsh, svullen i ena fram och igår när jag hoppade så kändes hon inte fräsh alls, hon stannade på ett hinder en gång, liksom, aah, och var bara inte som hon brukar, så vi ställer av henne nu och antagligen kommer hon inte gå med i hammarö, antagligen sätter jag igång Rosa nu så får hon gå 125 130 130, lilla rundan alltså, rider lugnt och fint bara. Vi har ju betalat för tre hästar så nu får tre hästar gå haha! Och kan ju inte bara låna random häst o tävl apå för de går ju i 125 130 130 och de får jag inte starta med alla, den enda ja skulle kunna ta är typ.. Finja! haha, aint gonna happen :D

Men aah, så ska ta o rida tre hästar senare, varmt nu.

Tommy gun baby

God mörgön!

Idag kl 9 kommer Idabarnet o rider, tränar, o rider znut. Måste försöka planera lite, ahr skitbråttom haha. För att TYDLIGEN, får jag veta IDAG, att det kommer en gubba o lämnar grus vid ridhuset, och han måste då backa in på banan en bit när han gör det, suck, aja vi får hålla oss undan i guess, hennes häst ska nog inte hoppa så mycket ändå, då kan man lika gärna ta dom typ 2 minutrarna somd et tar - o typ rida på volt o fixa lite på amrken, det blir bra!

Måste hämta znuten, sätta znut i skritten, sne måste jag fixa banan, alra helst ska jag sladda den NU, har bråttom, hejdå :D

Let me just stop

har ridit Znuten nu också, blev en kortis i skogen, men alla galoppsträckor jag tog var långa raksträckor där jag verkligen lät henne springa på, dock jobbade hon faktiskt fint i en normal/låg form även när de gick fort, duktig znut!

Phew, jobbig kväll.

I morgon kmr ett barn kl 9 o tränar, idabarnet (Alla barn i min telefonbok heter namn + barnet, typ Josefina barnet, ida barnet, Elin barnet, osv, rätt smidigt om jag får säga det själv haha) Och hon ska även rida Znut lite, ja ska va jävligt sträng dock haha! Nä men finns inga tvivel om att hon kommer gilla henne, asså znuten är så jävla like-able, hur härlig som helst vad gälelr allt!

Nu ska ja fna sova. natti.
Dessutom, vet inte om jag skrev det förut, men Znutens un var helt ok, hon fixade något jättelitet typ bara slipade lite, men nu äre fritt fram, good to go liksom, bara o köra med bett. Jag tänker ändå tävla på hackamoret nu i helgen.


Another bottle

Oj, 8 timmar sen sista inlägget? sorreyyyy

har inte gjort något på hela dagen, fram tills kl 4 då ja byggde upp banan för träningen med Elin, från kl 5 till kl 6 så hade vi träning, det gick bra tror jag allt!

Sen red jag Zwiggy, det gick relativt bra, orkar inte prata omd et nu, måste kolla mer osv, tycker itne riktigt hon känns fräsh, men jag tror jag mest inbillar mig, men tänker kolla upp det ändå, böjprov eller nåt, asså fan ja vet inte! hm. Kanske bara ska ha med två till hammarö o låta henne vila typ två-tre veckor nu också.. Hon kanske behöver det, hmm.

Jaja, nu har vi tagit in Olle och Znuten och jag ska rida Znut i skogen och mamma ska pessoaköra olleboy. jag är sjukt trött även om jag inte gjort något på hela dagen.. Men jag är ädnå tacksam för att ajg itne är sådär äckligt seg-trött som jag är ibland, utan nu när jag är trött så kör jag bara ändå för jag är så glad över att jag inte är segtrött, då kan jag verkligen itne göra något haha! Meaow jaja. Hejs :D

Lovely regret

Kolla min bilddagbok, Correhest heter jag där om ni inte förstått det. Kolla på bildne och tryck på länken, detta är ang Calle-hästen. Ni måste se! och läsa texten!

Correhest@Bdb

Just the way you like it

Meaow har hittat massa fina sjukt billiga hästar som jag funderar på o köpa in o sälja vidare efter några tävlingar.. har också hittat en 14åring för en billig peng som jag skulle vilja ha själv hahah, kanske lite dumt, men vafan! Nä men har hittat en treåring för no money men det kan va så att den inte är inriden, då blire jobbigt. Sen asså ah, de vore något alltså, vill ju köpa in någon o sälja vidare. Vi ska ju bygga två permanentboxar till, och sen några uteboxar vid ridhuset, utan vatten osv.

Heahea,Får se, kanske har någon av mina jag kan sälja.. Njaa vaaa, får se haha!

We're losing controll

Hahah jaaag insåg nyss att det blir fna ingen ridning för min del under denna dag, det är på tok för varmt! Vet ni vad det är i solen här? 37 grader. TRETTIOSJU JÄVAL GRADTÖNTAR! Gosh. Blir att rida kanske nåågon innan 5, annars får dom en liten sen kväll så tänker jag rida mellan 5 o typ halv 9. nja de är nog för sent. mellan 5 o 8, så får väl någon stå om de så krävs, man kvävs ute, Shorts o linne YEP.

Baby, in the dark

åååh jag fick meddelande på youtube från tidigare ägaren av Calle. Någon som kommer ihåg calle? alltså vita calle, magra stora calle.. Buhu, hon typ saknade ohnom jtätemycket och hade hittat honom hos mig osv och ville veta vart han är, och BUHU lilla fina calle.. Han är ju i danmark eller nåt för han har ont i benen, eller han har ostiocondros? nåt sånt, i båda bakknäne som gör att han itne kan hoppa högt.. Hon skickade bilder på honom från när han var ygre och han var så himla FIN! Gud, när han kom till mig var han typ hälften så liten som på dom bilderna.. Jättesynd, fan vad illa han måste ha blivit omhändertagen emellan henne och mig där, stackars..

Kan bli en liten bildbomb på honom senare bara för hans skull!

men tills dess så får ni en video på linda fårn igår. Hahah, snälla, kolla på hela, för mot slutet får hon ett såntdär cpryck i galoppen, jag skulle ställa mig upp o öka några galoppsprång, itne mycket, tröck iten ens på, bara manade fram henne lite, och WIIEE, asså, hon gör så himla konstigt hon verkligen failar på att försöka kasta av mig, så knäpp haha. Men hon är söt ändå.


How to feel again

God morgooon vaaa

Idaag, hmm.. Kl 5 kommer Elin o tränar iaf, vet inte om nicole kommer men det märker jag väl haha, ska höra lite. Så tills dess måste ja bygga upp något på banan, får se vad vi kommer på. Det är lite panikladdat att bygga träningar här för vi har dålgit med hindermaterial, dåliga bommar och lite för få hinderstöd, men jag klarar mig bra på det, när ridhuset kommit upp ordentligt så ska vi skaffa allt nytt!

Menmen. Såå, Fille ska gå på banan, tror jag, har inga gärden o galoppera på nu buhuhuh så får bli banan ist för dressyr på nåt gärde. Zwiggy ska gå på banan, lite styrketräning med henne tänkte jag! Linda aswell, mera styrketräning för hennes del, hihih bästa linda! Och znuten får skogen, lite chill sådär, i morgon ska Ida rida lite på henne, bara prova, ingen hoppning osv. Men jag tänkte att det kanske kan vara en häst för henne, och hon bor ju så pass nära att hon kan prova henne massvis med gånger innan man bestämmer sig för något, ägaren har givit mig lite fria tyglar och sa att jag nog skulle hitta någon, och hihi i will. Har ju Maja som är så himla duktig som jag vill ska prova henne också, Så vi får se.

Deeet blir nog bra, hade göttans :D

Today i'm dirty

Här är filmen från Fillebulle :D Ligger på 140 sista räcket och han hoppar inge vidare eftersoma tt de är bom framför o efter, men han hoppar liksom igneom sig, inte så stelt som annars, han lyfter på ena sidan först och andra sen liksom, även om han är rätt nära bommen ;D Jaja det är bra för honom, river gör han u inte iaf :D Fina hubbaubba! :D  Sen så går han inge vidar emellan, ni ser att direkt innan hindret så tar han upp huvudet, han typ gör så nrä de är en kortare anridning, sen så har jag helt vanligt tvådelat också, då blir det lite värre, man kan inte påverka honom i den situationen utan får jobba er långsiktigt på det. Jaja :D

HAHA

HAHAHAHAHAHA :''''D askul hahahahah
Ska låta det få lite inpackning idag hahah och sen någon gång denna vecka så färgar jag mer blondt, då borde detbli bondt/gult, så får det vara så ett tag och sen kör jag platinablont, på riktigt haha

And i've never felt this way before

Har ridit Fille och Linda. Båda var riktigt fina och gorde ungefär exakt samma grejer. Orkar inte skriva omd et nu hih men kommer film på båda senare! :D

Looking on the bright side

Har ridit Zwiggy hahah, det var ett äventyr!

Först såg jag att hon var lite svullen på ena fram så tänkte att ajg rider lite på banan för o känna hur det känns. Såg då att någon jävla dum människa (jag vet vem det är och har skällt på henne hahah men det var dumt ändå) som hade flyttat ALLA hinder, alltså min uppbyggda fina serie och bommarna, runt på hela fucking banan, vetifan om dom hoppat med hundar eller nåt -.- suck. Dom får gärna flytta på hindrena, typ på kvällen när jag itne ska rida där, om dom lägger tillbaka dom identiskt som dom låg innan. Men mitt på blanka jävla dagen, när dom vet att jag är hemma, när dom precis såg att jag ridit klart en häst på banan över just dom grejerna, ja fattar itne riktigt hur det gick till uppe i huvudet där alltså, jaja.

Skulle ju inte hoppa zwiggy men insåg att ajg var på tok för arg för o rida runt o kolla på hinderjävlarna så ja fick plocka tillbaka allt, asså fan va sur jag var haha jag har verkligen klart och tydligt förklarat för ALLA att man gärna rör hindrena, men lägger tillbaka dom illa kvickt efter sig, PRECIS som dom låg.
Sen red jag runt lite och hon kändes fin, så red ut i skogen.

Zwiggy gick skitfint på det bettet, as always, kommer nog starta något på det faktiskt, se hur de blir, det tvådelade med kopparrullar inne i bettet, anyway, men hon var väldigt tittig, flera tvärvändningar upplevde vi, vilket en av dom var när vi skrittade på långa tyglar mitt inne i skogen, zwiggy såg en blomma, zwiggy tittade på blomman, och uppenbarligen måste blomman ha sagt något VÄLDIGT skrämmande till zwiggy för zwiggy typ satte ner alla benen i backe, hoppade upp med alla benen i luftne o sprang därifrån haha. Så hon tappa en skojävel. En framskojävel.

..Så skrittade hem på långa tyglar och red en sväng på banan, och uujjjj så fin hon var, skuttade över lite bommar bara, och gud så fin, hon var jättefin i munnen, drog itne tyglarna ur händerna och hon hoppade jätteluftigt över bommarna och jag kunde lätta innan och hon väntade, skitfint! Så skrittade av henne o tog in henne, men hon va fortf flås så ja lastade av grejorna o släppte henne i skritten. Haha, Långpass för fröken idag alltså, först 15 min på banan, sen 30 min i skogen och sne 30 min till på banan, plus 15 min i skritten, haha! Rätt åt henne.

Ja, det var faktiskt värt att skriva sådär jäva långt, Punkt, ni slipper läsa om ni vill ;D

Turn it

Här är filmen från förut då jag red Znut.
Och jag ursäktar att jag itne rider med hjälm, på riktigt så glömde jag faktiskt och kom på det när jag börjat rida och då orkade jag inte. Jag rider alltid denna häst med hjälm, men det var faktiskt itne meningen this time.

När jag hoppar kombinationen andra och tredje gången så går det lite fort, eller de tär itne det som är problemet men problemet är att jag itne ville ta i henne alls inne i serien coh då blev de för långt ut som ni ser, men sista gången så håller jag kvar lite i tygeln i landningen och när hon landar med bak, så backar av henne lite och sen lättar jag innan igen, med denna häst måste man nämligen lätta handen helt innan hinder för att det ska bli bäst, iaf just nu, kommer nog kunna ridas "som vanligt" snart men just nu funkar det så why not under en kortare tid. Men hon backar ändå av så himla fint mot vad hon gjorde för ett tag sen, även om hon inte hoppar något wow alls nu så liksom springer hon inte iväg iaf, jättefin tycker jag hon börjar bli på den fronten!

Nu ska hon till tandläkaren! Hejs :D

Just a man

Red Znuten på banan, honvar så hiimla duktig! Red fram länge, mycket olika övningar längs spåren coh serpentiner osv, hon var jätteduktig! Sen hoppa jag "serien" några gånger, bom, räcke, bom, räcke och bom. Hon var Riktigt riktigt duktig, verkligen hoppade upp sig som hon ska, Duktig znut!

Eftr det så red jag typ i en halvtimma till, re di någon timma sammanlagt, där jag red i galopp runt "fyrkanten" och hade henne helt rakställt på kortsidorna och ordentligt ställd på långsidorna, det var jättejobbigt för henne som tidigare inte riktigt velat ställa åt det hållet man vill utan ställer ggärna själv för att hon vill fuska lite o lägga över vikten osv, Men hon gjorde det riktigt bra faktiskt. Sen gjorde jag mycket galoppfattningar, hon ska fatta galopp DIREKT utan slängtrav, vilket hon gör riktigt fint nu, hon ska även lyssna på ljud, jag gör en liten "kick"smackning när hon ska fatta, och ett jättekort prr ljud när ohn ska sakta av, det kombinerat med tydliga hjälper kommer få henne att göra allt mera precist i framtiden.

Film kommer sen :)

Faces of you

Här är förresten filmen från när jag red Kanel!


Orange

Haha god morgon!

Vet ni? Jag har orange hår och det är sjukt snyggt x'D Hahahah shiit de är verkligen grymt coolt haha! Väntar nog några dagar med att färga de blondare, ska försöka klippa mig innan dess också haha.

jaja, idag ska Znuten till tandläkaren kl 1, dvs att jag tar in henne rätt direkt nu och rider henne för kan kanske inte göra det efteråt sen.

Hinner nog rida någon mer innan vi åker också, Har massa energi på något sätt, är pepp idag :D var jag igår med, chill!


Tycker verkligen hon biffat till sig, Super-E + bra träning = <3
Första dagen ovanför


So here I am

Hihi, Red Zwiggy på banan på tredelat, hon var fin faktiskt, red fram läänge i rund låg form o gjorde mycket serpentiner o mjukgörande tjaffs, haha. Hon var jättefin. Hoppade ett litet räcke några gånger, halt innan o efter, och sen hade vi satt upp en räcke-räcke kombination med bom framför båda hindrena, dvs framför och efter samt en bom emellan.

Hon skötte sig relativt bra där haha, hon har en tendens att bara öka o öka genom såna grejer, därför tycker jag det är onödigt att göra sådana grejer då jag inte ens kan ta en jävla förhållning när man väl är inne i en sån serie. Bättre med kombination eller tre galoppsprång om något, då har jag ju kontrollen, eller kan iaf återta den om jag tappar den, mycket bättre för lydnaden. Sen för det fysiska säger jag inget negativt men ja, serier med zwiggy är överskattat, på lydnadsfronten.

Nu har jag blond färg i håret, det blev jätteorange hihihih, eller ja ljust orange hahah de ser ut som de brinner lite svagt typ. Ska låta de rest-a a few days och sen blire i med en ny blondering hahah, chill. Hejs :D

Write to the world

Red Fille i skogen på hackamore, han var fin, blev dyngsvett, galopperade lite längs vägar och sen klättrade jag mycket, dels en lite brantare, och sen en rätt lång jämn backe som ändå var brant, som jag skrittade uppför o galopperade nerför, trött häst haha :D Fullebulle! Nu ska jag rida zwiggy :D

Get crunk

Har precis ridit Linda, en härlig tur i skogen, började med o klättra i typ 10 minuter, sen tog jag en lite skogsrunda, hoppade över vattenpölar o galopperade i skogen, Linda tyckte det var superkul, och haha, jag skulle typ korta henne lite innan en vattenpöl för vi låg nära, och liksom backade upp hela min sits osv, och hon ba KABOOOM hoppade av istället för hon blev så laddad, så aah nu vet jag hur jag ska få upp språngkurvan mer och rida innan hinde rpå henne haha! Söt är hon, världens bästa linda!

ah, bara ut o fortsätta rida hästar, det är möjligt att zwiggy får gå på banan istället!

Haha barnet som gillar o ta bilder när jag späller sadeljorden xD gjorde det fucking hela tiden haha, cpbarn :D

Nobody knows

Habala, har ridit Znuten på banan nu, red inte alls länge men hela passet bestod av ökningar och minskningar, i trav och galopp, även mycket serpentiner. Hon var duktig, hon är faktiskt nästan jättelydig framåt o bakåt nu, lyssnar väldigt väl, Duktig 5åring! :D

I morgon ska hon få skogen, mycket framåt, hon ska få springa på, vara häst, och dagen därpå ska vi öva extremlydnad på banan, halter, ryggningar, bakåt, kolla av backen, styrningen osv, just den kombinationen under två dagar behöver hon verkligen, tror det blir bra.

Nu ska jag käka lite sen ska ja ut o rida linda i skogne, hon står inne för hon var tydligen helt galen i hagen av nåt bi som förföljde henne haha, gumman, Hon är så fjompig, men bäst i hela världen! :D


Please me

Hababa God morgon!

Well idag är de tju lite hästar att rida haha.. Alla måste ridas, men jag tror Rosa får vila för vi ska ställa av henne i någon vecka nu och sen sätta igång, intervallträna som utav helvetet och sen sa hon med på SM i think, eller vad det nu är för tävling efter hammarö.

Zwiggy får skogen, Linda aswell och även Fille. Znuten kan få banan med lite markarbete. Det blir bra :D

Everything's allright

Här kommer bilderna från början :) eller ja har inte tagit alla för många va likadana, men ah, i rätt ordning iaf.
Gjorde en del halter med henne, i början mer bestämda, men sn kunde jag bara sitta mer orörlig hand och bara säga till med kroppen så gjorde hon halt, DOck ser hon så sjukt oskyldig ut, jag gör ju halt för att hon inte lyssnade, hon måste lyssna direkt för de tär där problemen med denna häst sitter, det tar ett tag innan hon reagerar rätt liksom, haha, så hon ba står där med huvudet i vädret o ser skitglad ut när man gör halter, sen ner i form igen och fortästter som vanligt, Ful kamel.
Likaså här haha, hon blev vinglig och stretig så jag gjorde halt,  haha, "Vaaaaad menar du nu? Menar du kanske.. kanske du antyder lite att.. vi kanske ska gå åt höger? är det det du antyder? Säker? hihi, skoja ba, flyttar på mig sisådär 10 minuter efter att du sagt till, det är chill va? jag är ju så söt!"
Oså lyssnar vi direkt ja, Duktig häst. Haha, ser värre ut än det är, men tro mig, resultat gav det, drar jag hårt? not really. Har jag benen om? Ja. Hon  - eller någon annan häst - ska inte dra iväg mot bettet, punkt.
Haha o sen ba WIIIE JAG ÄR SÖTAST
That's it :)

Make it rain

Hih TJENA; back in norrköping YEAH :D

Har haft två chilliga dagar hos Bellyboll, ätit två pizzor och sett tre filmer och massor av friends hahah! Körde nyss hela vägen hem från henne, körd eom massa lastbilar <333 aldrig kört om förut så I WIN HIHIH, i'm åsum osv.

ANYWAY red Kanel idag, före Bella, och hon var snygg heh, Tror jag hjälpte bella lite också, tror hon tyckte det kändes bra iaf, för det såg bra ut! Kommer filmer från när jag och hon red typ senare/i morgon, men bilder får ni snart! :D Idag alltså!

Här är ett smakprov :)

Tufft liv

haha, hittade interneeet :DFick låna en compis, chill!

Är iaf hos bella nu, har sett film o käkat pizza o nu är vi hemma hos deras liksom hus-hus o ja ska kolla ltie tävlingsfilmer på'na. Dom bor vid sjön, asså, jag skulle aaldrig orka bo såhär -.- LOL, värsta lysplacet, fyfan, från vår lilla 1700tals gård till this, amazing, det är helt jävla unbelievable här, asså, nä fy och usch på att man inte bor såhär, attans osv!

jaja, hinner antagligen itne blogga mer förrän jag kommer hem, hade!

Maybe it's me

Här är ett tidsinställt inlägg, stresssss meaow

Kunde ju passa rätt åsum att lägga ut bilderna på Olle från igår nu. Enjoy, även om det inte är så många!

Here, try it

Well, nu åker jag till Bella! jag har ingen aning om ifall ajg kan skriva något, jag har förfan inget internet O.O Så kaaan bli så att det blir bloggpaus o.o Får försöka kirra några itdsinställda, omg!

Hejs sålänge :D

The best 30 seconds of my life

Red Rosa på banan efter Zwiggy, hade Fille-hopp-bettet på henne, det nya alltså, har ridit p det en gång tidigare med henne och det gick super, likadant idag, hon blir så hiiimla mjuk av det, så himla till freds, jag kan ha mycket ben och stöd i handen coh hon gör allt ajg ber om, fina häst! Så mjukade upp henne i typ 30 min i skritt o trav o lite galopp, sen skuttade jag över dom hindrena som syns på filmen några gånger, första gången över vattnet hoppade hon typ en meter över hahah, tyckte det var superläskigt haha!

Rider rätt långsamt på filmen, men tog några språng när hon slutat filma och red hälften så fort, alltså riktigt långsamt, "tralopp" som peter markne brukar säga haha, hoppade i slowmotion och hon var så HIMLA FIN, tror verklgiend et stärker henne något enormt att hoppa på det sättet, det syns redan i filmen att hon hopapr rundare än vanligt, men hon hoppade ÄNNU mjukare o rundare efteråt.

Haha shit, det är mycket att " efter hon slutat filma så hoppade dom JÄTTEBRA", men alltså, ja ni behöver ju itne tro det om ni itne vill haha, spela roll, men ville ändå nämna det eftersoma tt det kändes så hila bra när hon just slutat filmat, haha. Jaja! Fin är hon iaf :D Förutom när hon ska hoppa vattnet andra gången där, då börja hon sprattla lite med huvude tmen hon gav sig direkt, bara o sitta still haha, tönthäst :D


That just how you live

Har precis ridit Zwiggy, red på tvådelat bett med D-ringar på banan, hon var fin, hoppade över ett litet räcke och en liten men bred oxer på stor åttvolt, först så man hopapde med kort anridning och lång stoppsträcka och sen tvärtom, halt innan och efter, zwiggy tänkte faktiskt efter lite efter ett tag, nu kan jag ju ta tag i henne när hon springer iväg och göra halt utan att hon blir hysterisk, så nu kan vi nog få ut mer ur sånahär träningar. TIllslut väntade hon - trots att jag lättade i handen - ända in till hindret och hoppade upp sig något otroligt ändå, plus att hon saktade av till skritt bara av ett " ptrooo" efter hindret, Duktig Zwiggy!

Rosa får vila idag, släpper henne i skritten bara för jag tycker hon håller på o rullar sig igen, inte lika farligt som då hon hade kolik men nästan, så ska setill att hon rör på sig osv. Ska snart ut o rida Linda o sen packar jag lite o sen åker vi till Linköping, heh, jag ska köra, mamma är livrädd haha! Har ju min egna lilla zusuki nu hahah, sponsorbilen lol, men den är söt, zusuki zwift :'D


Olle är snigg!


I think I wanna marry you

Goooooooo...ooooood morgon :D

Idag tänkte jag åka till linköping en sväng framåt eftermiddagen, stanna där tills tomorrow osv haha, to Bells, var long time sen vi sågs så why not, orkar itne ta med några hästar men att öppna en majsburk med den kvinnan räcker som äventyr. Och att cykla. Schhh..

jaja, innan dess tänkte jag RIda lite hästar på banan, Typ Linda Zwiggy och Rosa, tror dom andra kan stå, Ah de kan dom, så hinner jag rida Zwiggy file och znuten i morgon när jag kommer hem.. Kanske.. Antagligen inte haha! Men typ Zwiggy iaf, maybe, kanske, jättekanske, hoppas haha! Jaja. Men det blir braaa, nu har jag precis släppt ut alla i skritten så ska ta o ta in någon o rida snart. Ska bara dricka en burn först hihi, JAG HAR KLARAT MIG UTAN I TYP EN VECKA :''''D NÄSTAN :D men nu äre slut med sånt tjaffs ;D

Throw my hand on a blade

Här kommer dagens avslutande inlägg. Bilder på Fille från idag. Min fina vän, han är min bästa kompis hihi, Fille är bäst!asså HAHA ååh denna bilden är så himla SÖT! Han tpy ba.. TITUT :'DGiant squid

Bilderna på znuten från idag, mamma slutade fota efter "första rundan", hoppade ju mycket högre sen då hon även började hoppa bättre själv, men hon är fin anyway!

Saw her boobies and the rest

Hääär är filmen! Han river in i kombinationen, jag la honom i botten och hade inte tillräckligt med tryck, men grejen är att han hopapr fortfarande bra, även fast han kommer sådär, för några månader sen så gjorde han värsta kråkhoppet då, han känns så sjukt fräsh även om denna häst aldrig på en sånhär liten bana kommer ha någon wow-taktik som mina ston, men jag har ett språng ur 140 grand prixen i norge där han hoppar som jag vet inte vad, när vi får till såna språng på alla hinder så kommer han gå hur jävla långt som helst!

Nä men ni ser ju ändå hur de ser ut emellan hindrena, han lyssnar jävligt bra på när jag bara vill ta ut svängen lite för o rätta till avståndet till hindret och såna grejer, innan vi började filma så brallade han tillochmed en gång haha när jag tryckte till honom för han skulle jobba mer under hahah, SÅ SÖT :D

Hoppade även om den kombinationen åt samma håll som han rev sen när mamma slutat filma och han hoppa perfekt om inte ännu bättre :D


Ohohoh

Min fina Fille <3 Hoppade honom, avslutade med bana på tpy 130-140, han är så himla fräsh, så himla roligt! Kommer både bilder och filmer sen :)


Private show

tss

Red rosa på banan förut, hon var superduprfin, red fram jättelänge o gjorde lite allt möjligt, hon var riktigt fin, alla på banan låg på 120 och ja hoppade varje hinder en gång, hon var riktigt fin, red riktigt långsamt så hon verkligen fick ta i på oxrarna men hon hoppar verkligen sjukt bra! Fina rosa. Red henne lite rörligare o lägre i 20 min efter det och sen skrittade vi av längs vägen. Fina fina rosa!

Nu är det bara Fille kvar, han ska få hoppa på banan hih, tar nog några högre språng också, ska rida på det nya bettet för jag tror jag kommer tävla på det. Borde bli film och/eller bilder från det :D


Do what you do

Hoppade sedan Znuten på banan, vi byggde upp lite bana till Olle o znut och Jag var helt inne på att det var imorgon vi skulle hoppa men ajg tänkte somvanligt helt fel haha, så hon fick hoppa idag istället! Och hon har aldrig gått såhär bra! Hon har absolut gjort enstaka språng som är finare, typ sprången jag gjorde EFTER denna film då jag hoppade om den snea oxern för o få upp språnget, då hoppade hon typ 40 cm över och sjukt runt, men grejen är att hon hoppade aldrig dåligt, hon rev inte en enda bom och hon lyssnade fantastiskt bra, Supernöjd!

Tror det komemr gå jättebra nästa helg då hon ska tävla! :) Och hade varit roligare om on varit 6 år för då hade jag fått hoppa lite högre vilket jag tror skulle vara bra för henne, tror hon skulle backa av bättre och hoppa bättre, men det får någon annan njuta av nästa år ;D


Här är iaf filmen, lite vinglig filmning av johanna hih men det syns ju iaf :'D Hon hoppar lite flackt då och då men somsagt, hon hoppar ändå mer väl än hon gör när hon hålle rpå o river vartannat hinder, nu var hon duktig heeela tiden, från början till slut, och när vi slutat filma somsagt så hoppade jag igen och då hoppade hon galet runt och bra, men sparar påa tt visa dom sprången tills nästa helg då hon ska hoppa lika bra, right? ;D

Lay down my worries

Trulzår osv, red zwiggedybig i skogen först, hon va fin, äntligen är hon lit emer åt henens vanliga håll, pigg och glad, lite stark idag men vafan haha, hon är ju jättemjuk hela tiden förutom ibland i galoppen då hon blir stark, inget mer haha. Red bort till galoppgärdet och tänkte rida igenom vattnet, hon bara klafsade ut med spetsade öron hahah, tykte det var jättekul o plaska runt, hoppade även glatt i i galoppen haha! Annars en lätt runda på typ 40 minuter men mest skritt o trav, fina zwigg, hon behövde ngåra dagars tänka-efter-tid :D

Wind me up

Hih goog morning!

Milton är här så just nu är jag barnvakt medans mamma mockar, sen ska jag ridelirida. Chill väder inatt med åska right? Jag har typ takfönster i mitt rum, inte rätt upp i taken men jag har en sne vägg så man ser ändå mycket rätt upp så ja mitt rum va rätt ljusfyllt inatt haha, läskigt men underbart :D

Well, Idag ska Linda stå, hon gick ju jättehårt igår så ja får se om ja kanske bara mjukar henne lite på banan, för imorgon ska hon med elelr utan träningsver vara fit for fight för ett dressyrpass på banan, hih.

Rosa är värd ett ordentligt dressyrpass på banan idag haha, med normala stigläder ;>
Zwiggy får gå i skogen, se om hon pratat lite med sig själv om hur hon uppfört sig, haha, cphäst. Fille får nog skogen, annars lite högre form på banan, han skulle ha galopptränats idag men det är för mjukt o halkit nu efter en natts regn. Får ta det typ.. kanske i helgen, men itne senare än så då han ska tävla på söndagen, får träna upp honom på annat sätt sålänge.

Znuten får banan today, lite småskutt över 30 cm höga hinder o lite lydnad osv, halt innan o efter hinder, hon är visserligen sjukt lydig på hackamore men ja, få till lite bra ridning även på det bettet blir bra att öva på, men ska ändå ta det väldigt lugnt idag fr att på fredag ska hon hoppa lite högre och lite bana, det är planen.

You came along

Heahea. Red Rosa på banan, typ det mest oseriösa passet jag upplevt genom mitt liv haha, rätt häst att sitta på då iaf. Kortade lädren typ 7 hål och bara stod i lätt sits, eller aah värmde upp väldig tmjukt, trots lädrena haha, o sne bara fokus på att inte ha NÅT i handen, inte ens stöd haha och ändå kontrollera henne framåt och bakåt väldig tlätt utan varken ben eller hand haha, bara för att liksom, fick ut lite balans av det typ, gjorde mycket bommar med avstånd osv att hon skulle va i mitten och att hon skulle gå på framåt och bakåt avstånd och såna grejer, i slutet längre jag ner några hål så jag fick rida igenom hene lite bättre, hon var riktigt fin.

Travade av lääänge utan stigbyglar och red lätt utan dom, gosh, ja komemr ha träningsverk i morgon, satte mig verkligen inte ner ett steg för mycket utan red lätt väldigt ordentligt och blev heelt slut i ... ljumsken? hetere så?

Jaja. Nu har ja varit o hämtat halm också, fick ut masssssor med motion då eftersoma tt vi gjorde de på tid haha! Sprang hem o lastade av allt, hurtey yes, åt faktiskt glass idag :( Won't happen again, fy.

Nu ska ja göra typ 100 situps och lite armhävningar och sen äre duscheeen :D

Can't stay in one place

haha wiie bytagaloppmedhuvudetivädret, haha.

han tar iaf stöd på bettet nu haha, inte bara drar för o låsa sig fast haha.

...och mjuknar sen liiite iaf haha :DFina fulebule

Såja, liiiite mer kontrollerat iaf haha

Tror jag började släppa ut på formen lite här, därav tyglarna haha

hahah tröjan <3


Well det var dom bilderna! Inte så många somsagt men ni fick se lite hur han ser ut, va ett tag sen ja la ut bilder på honom nu, ngåra veckor iaf :) Tror att han snart börjar bli ännu finare i kroppen nu när jag kan rida ordentligt igen!

Nästa helg ska han gå en 130 på söndagen och veckan därpå är det meeting i hammarö i think, dit ska Fille Zwiggy och Linda med, dags för Rosa att hoppa över en tävling nu, hon har gått rätt hårt :) Men hon har ju bara gått småklasser senaste tiden så hon överlever, men ändå! :D

Nu ska jag ut o rida henne :D

So much time for us

Meaow har precis intervallat Linda, haha! Söt hon är. FÖrst vände hon o skena ifrån vattnet säkert 10 meter ifrån, sen lyckades vi springa emellan dom stooora vattenpölarna och bara hoppa över en som va typ 2-3 meter haha, det gick bra, ibland landa hon mitt i, blev jätterädd o hoppa upp igen, men det gick bra haha!

Galoppmässigt var ho jätteduktig, hon behöver verkligen detta, hon tycker det är så himla kul! Måste ju hålla henne så himla kontrollerad annars för att få henne framåt i träningen och för att hon ska stärkas rätt, så att bara få springa på tror jag är väldigt bra för framförallt ehnne, Zwiggy tycker bara det är jobbigt tex, men Linda behöver det psykiskt, såsom dom flesta hästar också gör.

Zwiggy får vila idag också, hon är så. asså haha ja, jag tror hon behöver några dagars lugnanersig tid, även om hon är jävligt seg atm, men det blir bara för mycket från både explotions-sidan och latmask-sidan, så hon behöver nog jämna ut sig lite hih.

Men ska rida Rosa på banan sen, ska bli kul! Hör ni?! jag seg fram emot ridpass ibland, shit, vad ovanligt, ridning är så tråkigt annars haha, iaf när man är trött, men det ska bli kul :'D Kör nog några studdsar men inte så intensivt.

sen hämtar jag hem Znuten och olle o sätter dom i skritten :'D


Linda var svettig :D

och här HAHAH, asså, först när jag red emot dom stooora 5-6 meter långa vattenpölarna som inte riktigt syns på bilden, så liksom bara totalvägrade hon, sen hittade vi en mindre på 2-3 meter som vi somsagt hoppade över, men sista intervallen då hon vant sig så tänkte jag rida emot doms törre igen och WIIEEE linda tyckte inte det lät som en bra ide haha, kolla, och ni ser att det börjar ända längst ner i bilden, helt sjukt långa haha!

You'll come around, right?

Fillidutten.

I was in love

God morgon, typ! Förmiddag kanske är mer right haha.

Vaknade halv 10?! helt sjukt, jag kommer inte ens ihåg att jag vaknade av alarmet som står på 07:20, och som alarmljud har jag en fucking tuppjävel som skriker skiten ur lungorna, men icke, försov mig ändå, suck, får sätta på typ 5 alarm efter varandra så jag vaknar :& Börjar ju bli Philip-varning på mig snart, suck.

Jaja, gick fort ut o red Fille på banan, han har så dåliga fötte rnu och hovis kommer idag så ja galopptränar honom i morgon istället!

Red över mycket bommar, mycket galoppombyten och mycket framåt bakåt, även lite utan stigbyglar och öppnor och slutor osv, han var jättefint, ed på vanlgit tredelat på första gången på typ två månader eftersom att han började gå så jävla dåligt på det eftersom att det visade sig at than hade en vargtand med fraktur på, så ja, han gick jättebra! Skitbra o rida igneom honom på det ofta o fokusera på lite längre lösare form så att han blir rund, och att få upp och ihop formen mer ordentligt på ett lite skarpare bett så man slipper dra i honom. För fin i munnen eller inte så är han ändå en stor och stark häst som kräver en jävla massa ridning fö ro få ihop korrekt så då kan man lika gärna ta lite hjälp av ett "bättre" bett så man är rädd om käften.

Kommer iaf bilder och film sen, tills dess får ni en bild bara :)

Take it saxman

Hm, i morgon äre väl de vanliga, hästarna ska ridas osv. Får se om zwiggy får stå i morgon igen, några dagars vila o låta bitcigheten lämna kroppen kan vara bra haha, dumma sto! :D Fille ska gå intervallträning tänkte jag Linda med faktiskt, Rosa får gå på banan och Znuten bara lugnt eller bara i skritten, blir kanoners.

Nu är jag trött, men har ont i fotne så kan inte springa så får träna lite styrke eller nåt, måste ju bli smal nu faktiskt haha! Lol :D


I keep score

Wooohohohoh har hängt med Johanna och Olle o galopptränat på ett ÅSUM gärde som jag inte intervallat på förut,  perfekt vare! ZNuten alltså GUUUD SÅ FIN, red på hacket och jisses det var nog det roligaste jag gjort på länge, så himla roligt det var, så himla härlig hon var, allt vart bara superroligt, jag tycker inte ridning är sådär kul annars haha, inte varje dag och inte att träna i skogen eller så, men ujujuj så himla roligt, oså vare ett typ 5-6 meter långt vatten med typ 30-40 cm djupt vatten, znuten bara spetsade öronen och spraaang igenom, tyckte det var SJUKT kul och ajg med, har bara vattenfjompiga dressyrwannabe-hästar, men znuten bara YEY :D Askul haha!

Tror hon kan passa skitbra som fälttävlanshäst, och även hopphäst emellanåt, men man kan liksom göra allt med henne och hon tycker det är kul :D

Blir lugnt för henne i morgon och sen kör jag nog ett intensivpass igen med intervaller, så blire ludnad o lite småhopp veckan innan tävling, hon ska tävla lörd-söndnästa helg, 110 på lördagen och 120 på söndaegn, tävlar på hackamore den tävlingen så börjar jag rida med bett efter det :)

ASSÅ GUD VAD KUL DET VAAR; ajg måste åka o terrängträna SNART!

I shouldn't tell

Rosa fick sig en sväng i skogen på vanligt tvådelat, gick ok, hon kändes fräsh o pigg, jag har noll energi idag och ajg får snart utbrott på det, typ springer in i en vägg för att orka gå uppför trapporna eller nåt, helt slut så ah ja orkade väl itne rida så ordentligt, hon gick i lös låg form i princip hela tiden, tog ihop enne några gånger men jaja, pigg o fräsh, gogo.


Måste låta minst en stå idag för jag känner mig nästan sjuk typ, fast det är jag nog inte men har noll energi, har varit utan burn i en vecka nu.. nästan.. de va inget, i typ tre dagar... jag dör :(

We don't wanna go home

Red Linda en sväng på banan, eller rätt länge, mer än en sväng haha, på vanligt tvådelat, hon var jättefin, fokus på kort ihop lite högre form då hon har så himla lätt för o bara mjukna ut sig o jobba i låg rund, behöver ju även öva på det andra. Red öve rmycket bommar, mycket skritt innan och efter osv, sen skritthoppade jag en oxer på 90 cm typ, så hon verkligen fick ta i o sträcka ut för o komma upp och över, jävligt bra för henne och det kommer jag fortsätta träna ofta, blev förvånad över hur väl hon hoppade, inte alls på fart utan tog sig verkligen tiden att vänta igenom språnget och sänkte hals och huvud och höjde ryggen och hoppade väldigt runt, fina linda!

Nu äre bara.. HEH.. 4 hästar kvar, Tjau

Run and hide

God morgon!

Titta bakgrunden på denna bild heahea, Ridhuset har påbörjats! Åtminstone grävningen haha, de blir klart innan vinter iaf!

Know the way


jag sitter o tittar på skräckfilm. VARFÖR tittar jag på en förbannad skräckfilm? Den är visserligen inte ett jävla dugg läskig men den utspelar sig under vatten och y'all know about min vattenfobi så CRAP och så vidare, men den är.. underhållande. Jaja. Här får ni bilderna på znut från idag, inte så många men några iaf.Wiie red an en vattenmatta haha, hon hoppa jättehögt o gulligt över den haha, läääskig!


Tycker allt hon börjar få lite luft i sprången :D

They knock on your door

Sådääär, har ridit Znut och Fille på banan, Zwigg och Ros fick stå.

Fille gick på nya bettet, det gick RIKTIGT bra, an var sjukt fin och bara härlig, kan vara ett potentiellt tävlingsbett, yes! Fina hubbabubba!


Znuten gick på bettet med två ringar, bara för att, och jag rider nog på hackamore hädanefter tills vi fixat klart munnen, vågar inte riktigt ta i henne och kan då inte var alika konsekvent och då går det inte lika bra, menh on var ändå fin idag :)


Bilder på Znuten kommer sen :)

You just got to sing

Phew, varmt ute nu haha, attans! Red Linda i skogen först, vi överlevde 4 traktorer och hon bara sprattlade runt lite, men inget farligt haha, hon vart nog mest typ lite smårädd och pigg utav det så hon skuttade lite fram och tillbaka hahah, hon är så söt. Annars var hon jättefin, glad och fräsh, fina Linda!


Rätt åsum mobilkamera aight? ah de tycker jag faktiskt :D Världens bästa mobil!

Blir nog att rida Fille snart på banan :)

Fun for everyone

God morgon!

Hinner kanske rida någon häst nu på förmiddagen, kl halv 1 ska vi åka in till stan o ja ska gå en sväng med Nichole, och ge henne hennes födelsedagspresent, hon fyller 18 förihelvetet! hih. Så tar nog någon av stona i skogen om jag känner migsjälv rätt, kanske två förresten.

Jag ska köpa ett löpband idag, fett åsum, man kommer inte så långt åt de hållet jag springer utan att de blir massa högt gräs eller at tman springer bredvid mörk skog och de är superläskigt haha, så löpband var smidigare, så kan jag springa längre.

Men ja, Zwigg, Lind och Ros ska gå i skogen och Fill och Znut får banan, måste sladda bara. Assså ååh är så himla taggad på att träna upp Linda på riktigt nu. Det var så härligt att gå in i 140n med henne för att jag bara insåg att jag inte tyckte det var högt, eller asså ja, högt är det ju, den var jättemaxad och såkalrt man tycker det är högt, men liksom 10 cm till skulle också gå bra och den känslan var åsum, jag tror hon år 150 utan problem, måste bara träna lite :D


I don't wanna be right

Så, har ridit Znuten också, en kort sväng i skogen på tvådelat bett med D-ringar, funkade sådär haha, hon va rätt fin i allmänhet men rätt trutig vilket jag faktiskt aldrig någonsin upplevt att hon varit tidigare så det blir att rida på vanligt tvådelat nästa gång men alla dom betten hängde i skåpet nere vid lastbilen så jag orkade inte.

Jag gjorde två galoppfattningar och HAHA hon typ busbockade supergulligt, det brukar hon inte göra, men hon typ vifta runt huvudet ett varv neråt och slog upp frambenen och gjorde ett litet bocksprång haha, superbebisgulligt haha! Fina znut :)Lay it down

Hih har nu ridit Fille :D Alla träns o bett var kvar i det andra skåpet som står nere vid lastbilen o ja orkade itne hämta de så tog något av de fåtal betten har jade kvar i stallet, blev ett tvådelat gummibett, tror de är 14 cm långt så de passar ju fille iaf haha, ingen annan xD

Red i skogen lite kort, skritt o trav o en kort galopp några meter bara. Han var faktiskt fin, eller han var förvånandsvärt fin i form och gång, traven var magisk, han har aldrig travat så förut, det har hjälpt med johannas ridning då hon rider så mycket mer framåt i trav än vad jag gör, jag gillar när det går lite långsamt haha, åtminstone hemma, framåt får jag dom ju alltid, bättre att få tillbaka dom, men för hans steg så har det hjälpt jättebra, får fortsätta i hennes fotsteg vad gäller dendär saken alltså! Han var lite tung i handen, antingen var det bettet eller så är han osäker på om det gör ont i munnen när han biter sig fast - eller inte, så det kanske blir bättre, men kommer nog rida på hackamore väldigt mycket, för att rida igenom på tredelat några gånger i veckan och sen tävla på pelham, det har ju funkat även fast han haft vargtand så det lär ju funka nu.

Fina fina fille, han var så himla fin, typ fått värsta halsen, har ju inte ridit honom ordentligt på tre veckor nästan, typ två gånger på tre evckor, så det var chill :D

Tar nog znuten i skogen med johanna sen, och jag vet inte om jag ska ha bett på henne, ja tror vi skulle fixa lite mer i munnen? typ slipa mer, och då kan man väl lika gärna vänta? äsch får höra med mamma vad planen var, hon är fin i kinden nu iaf!

They blessed us

Hih ska snart ut i ösregnet o ta in Fille o nån, vem jag nu skulle ta in, vet fasen inte hur dom går i hagarna nu, vart znuten går osv, får väl leta lite.

Jaja idag ska jag iaf prova bett på både Fille och Znut! Fille får gå med något typ tvådelat gummibett tänkte jag, eller vanligt tredelat, det blir bra :D Znuten får gå på sitt tvådelade, det funkar bra och hon måste ju kvala o tävla på det så why not.


Asså jag måste ha blivit jättesmal bara sen dendär bilden togs, haha knubbay :D

That just sounds nuts

Meaow god morgon. Första normala dagen på tre veckor typ :D sjukt tråkigt, sjuuuuukt tråkigt!

Jaja, alla hästar hade sett väldigt fräsha ut u på morgonen, skönt. Vet inte exakt hur tävlingarna ser ut framöver nu, men det är typ hammarö och SM som gäller i guess, sen lite tävlingar med Znuten förhoppningsvis. Vi skulle ha åkt till västervik med Znut, Fill och Lind men jag tror det korsade med hammarö? eller nåt sånt, och jag gillar väl inte hammarö så mycket för sist vi var där var det ju ren jävla katastrof, allt regn och alla banor och alltså fy, men ajg tror dom ahr gjort om något? tyckte mamma sa det, så det blir nog bra, det är ju nån sista typ grej där som vi ska på så aah de blir kalas!

idag äre Znut och Fille som ska ridas, är sjukt trött men har all energi i världen till att komma igång med hästarna nu, for real, stärka Linda framförallt så hon lär sig räcka över breda oxrar, alltså hon har börjat hoppa så himla väl på något sätt så hon måste hitta muskler i dom sprången nu! Förövrigt så vet jag ju att jag när jag provred henne blev tillsagd att låta henne gå iväg dom sista sprången o gå med huvudet uppe, så dom har nog alltid kört på den taktiken att låte henne hoppa på fart, men det gör hon itne nu, hon går verkligen i form mellan alla hinder, är jättekul o se haha, hon är så sjukt snygg!

Nu ska jag ut o göra nåt, meaow!


bjussar på en tröttbild fårn en morgon i stallet, rosa sov och jag fastnade bredvid henne hih. Den rä sne, vrid på er.

Flash right before me

Hih, rätt nöjd.

Buhuhuh

Nu har philip åkt buhuh, lite ledsamt alltså, världens bästa philip :( Om ni undrar över " jävla jävla philip" inlägget så sa jag att han skulle blogga om något oså skrev han det lite random haha, Philip har varit bäst hela veckan :D

Förövrigt så har jag verkligen haft helt kassa resultat denna helg, så jävla värdelösa haha, men jag har fått ut rätt mycket av det, förutom med rosa, tycker jag gjort 3 rundor helt fördjäves, helt onödigt, red fort och snävt och vann inte, rätt onödigt, fick inte ut något av det, känns sådär.

Anyway, Linda i 140.. asså fan va arg jag är haha, hon va helt underbar, hoppade vattnet osv, bakbommen på B i trekombinationen tog hon, hon nådde itne över, that's life liksom, den var riktigt stor, allt var större än i norge, och alltså aah, men sen, dom två sista hindrena, en tvåkombination och en oxer, alltså.. jävla heletet hahah, bredid kombinationen - som var jättestor - så var det en fontän -.- såklart, jag låg perfekt, asså ååh så himla perfekt, och hon börjar backa av och tveka o tänkte stanna så hon tar baken på oxern in och även utsprånget, och sen svängde man runt åt höger och då var fontänjäveln ävne bredvid det hindret, annats vad hon tvekade, så vi landa på baken där också för att hon sabbade avståndet, SÅ HIMLA SYND, och onödigt, alltså buhuhuh..

Men kom med till andra rundan, då va ja jobbigt bestämd, samma tre hinder, dvs kombinationen och oxern, var med igen och denna gången gick hon nolla, de va 8 hinder 9 språng och hon var sjukt fin, är så jävla nöjd, hon är så jävla fin! Fy fan vad fin hon är, alltså på riktigt, kom på jättemycket hur jag skulle rida nu :D

Det var någon som sa att jag skulle lita på min häst mer.. dvs linda, alltså.. Kritik eller tips fårn den personen kan jag absolut ta, men det var faktiskt inte helt called for, inte riktigt rätt.. Dels måste jag rida på ordentligt framåt innan hinder för att hon ska nå över öve rhuvudtaget, det är riktigt paralellt på 140-145 och väldigt brett, hon har svårt för det, jag kan absolut hjälpa henne bli bättre på det i längden genom träning osv, men just nu så når hon faktiskt inte över, jag måste hjälpa henne.. Och sen tänkte hon ju stanna förra rundan? Klart jag rider på mer nästa gångn när ajg fick ett sånt sjukt bra tillfälle att faktiskt rida om samma hinder på samma höjd på samma bana samma dag, det är väl en självklarhet? ja det är en självklarhet, hon tänkt einte ens tveka den gången även om hon tittade.. Hmpf, tyckte nog allt att det fanns bättre saker o klaga på vad gällde mig och den hästen idag, åtminstone när han inte rktigt visste varför haha, förstår såklart vart han fick det ifrån men det är ju inte direkt så att jag gasar på för att jag tror hon ska stanna o typ fega ur eller nåt, not really, skulle kunna göra om samma runda, i riktigt långsam takt, i form.. eller, i form gick hon nu med, men aah lugnare, men hon skulle landa på alla bakbommar då, pfft.

Kul att ni orkade läsa detdär haha, i know i wouldn't have.

To much soul

Har tävlat R och Z nu, Zwigg var sjuuukt fin, men på en linje med tre korta galoppsprång så om jag stort in och fick då väldigt trångt ut, och hästfan tjuvnitar xD haha vafan, hon har kommit på att hon kan slippa haha, men sne va hon riktigt fin dom sista, men framförallt den första delen av banan, hoppade riktigt jävla fint, men jag är nöjd, får va lite mer bestämd mot bitchy haha.

Rosa var riktigt fin, gick skitfort o asbra tills hinder nummer 7 som hon kom stooort och sneeett på så frambommen bara rullade av, hon va i med bak, riktigt synd, hade jag fortsatt rida fort efter de så hade jag nog kunnat få nån första eller andraplacering, menmen, man måste vara nolla i denhär sporten ;) haha lulz, men fin var hon! :D

Nu äre snart Lindas tur med 140, kan tänka mig att hon är lite trött så ja kanske ska ha nån liten sporre, får se hur vi gör.

Mountains of cocain

Okejdå.. Får'la ta o kora vinnaren av Philip-Lång-Tävlingen, tyvärr var det ju aktiskt bara Bella som hade rätt.. haha, han är 182, så egentligen har hon bar ahalvt rätt då hon gissade 181-182, men hon får en länk ändå.

Förövrigt så ska ja äta frukost nu för att sen gå o knoppa zwiggy o rosa som ska gå första klassen som börjar 8, uschmuschmusch, 130 äre då, A0a tror jag, örn örn.

Bellalol :D

Zneuten

Hih ja tror inte jag lagt upp denna right? gör't nu anyway, de va i typ tisdags.

fuck off!!!

jävla jävla jävla jävla jävla jävla jävla jävla jävla jävla jävla jävla jävla jävla jävla jävla jävla philip !!!!!!

Creative

haha asså.. Nä rjag skulle in med linda så kom massa människor o sa hur ajg skulle göra o att om ja nollade så vann laget o hitåt o ditåt och fick massa väg-instruktioner, jag hatar väginstruktioner xD Haha så aah ja satt o tänkt epå att jag skulle rida långa vägar men högt tempo.... vilket sket sig för allt blev apavingligt så ja tog en apasnäv sväng och rev sjukt jävla dåligt, Sen va hon faktiskt riktigt fin resten av banan förutom att de va lite stressigt och okoncentrerat, sen rev hon 9an, sen räckte hon inte ur i kombinationen så hon rev 10a, sen va hon fin på B och p sista, jävla skit, haha fan va arg jag var, men linda är så jävla bra, blir en awesome runda i 140 i morgon :)

Zwiggy kändes helt ok på framhopp, fick hoppa fram på lilla banan för att de vart stressigt, o ja tror de va de som brast liiite iaf, självklart var de titne de bidragande faktorn till det värdelösa resultatat, vi vägrade nämligen ut oss, vafan i helvetet liksom?! Hon va relativt fin ettan, tvåan och trean, fyran var en kombination och hon tjuvstoppade in där, verkligen ba NÄÄÄ sa hon o hoppa iväg, sen kämpade vi oss igenom den, och sen var det en bruten linje till en stor oxer och hon ba NÄÄ igen och de gick itne os tyra så hon sprang förbi haha, hoppade de igen och hon var fin. Jaja, anledningen till att de blev så med zwiggy var för att jag ställde betydligt med krav o press på henne idag i form och allt sånt, och det i kombination med högre hinder blev lite knasigt såå det blev helt enkelt för mycket för henne, 130 för henne i morgon och hon får gå lite lösare i formen, måste kanske byta bett på henne, funderar på något vanligt typ, får kolla.

Jaja.

Ja har köpt en ny kavaj btw, kommer bild sen :)

Everyone knows

Rosa var SÅHÄR fin :D 130 gick hon, A0:a, hon va så sjuukt fin, asså ja fick ett jävla skitpet, haha det var jättesynd, ajg stabiliserade inte upp henne så hon hade inte tryck nog att hoppa upp sig, det var riktigt synd för hon var läskigt fin, men fick till en riktigt bra stabil runda där jag fick bra avstånd och kunde sitta helt still o bara sätta tryck på henne, är jättenöjd och hon kändes suuuperfräsh :D Så de blir 130 i morgon också :D

Won't you

God morgon! Nu har vi nog lite småstressigt kl tio i 7 men vi klarar oss tror jag, ska gå o knoppa rosa för att sen rida henne hih, har nr 21 så de är inte så farligt, det är en A0:a, jag tror 135an är det också men då är Linda först ( YEEEEEEEEEEEEEEEES ) och sen är zwiggy helt sist typ, eller ja, zwiggy är helt sist men Linda är inte helt först, typ .. komme rinte ihåg vad hon var haha.

Så aah, idag tror ajg allt komemr gå bättre, Rosa ska ja försöka få att gå nolla iaf, inte ta några dumma beslut, de tär planen. Sen tror jag som  jag sa igår att Linda kommer gå mycket mycket bättre idag, hon var nog helt enkelt lite för glad över att få va o tävla igen så hon vart lite galen haha, hon va verkligen galen till och från, rätt fin mellan hinder men framför o efter var de helt jävla hopplöst, alla stirrade på min galna häst -.- suck, tror och hoppas hon är mindre stel också. Zwiggy tror och hoppas jag går lika bra idag fast att jag kan korta ihop henne mer så hon inte drar tyglarna ur händerna på mig mellan alla hinder vilket hon gjorde igår. Menmen, hon hoppar ju som fan! Galet :D

Titta jag har fixat nya schabrak! Tre sånadär och tre som är likadana fast svarta men två röda ränder :D

Imagine all the people

Har varit ute o gått med Linda.. HEH.. eller Linda gick med Philip o ja gick med rosa, Linda går vädigt målmedvetet och väldigt fort rätt framåt med spetsade öron, JÄTTEFORT, philip har långa ben, rosa går lika fort och jag har korta ben, jag sprang, fy helvetet vad fort de gick och jag b lev trött, väldigt trött,phew. Sen gick vi med Zwiggy, bara zwiggy, zwiggy går nästan lika fort som linda, fast åt alla håll på samma gång, om hon vrider huvudet åt vänster så följer benen efter, så de går lite vingligt, jag blev trött igen.

I morgon ska Rosa gå 130 och Zwiggy och Linda ska gå 135. Linda kom med i laget men de är ingen big deal med tanke påa tt jag rider individuellt i 135an och att det sen bara räknas ihop som lag haha, menmen, kul ändå :)

Rosa går första klassen som börjar 8 i morgon... Det betyder tidig uppstigning vilket betyder att vi ska sova NU :D gonatt! :D

Yo moma's gonna cry

Hih Nu har dom andra två gått också, Zwiggy först. Zwiggy va SJUKT fin, va helt underbar hela banan fram tills sista hindret som var en kombination, där petade hon frambommen ut ur den, sjukt synd haha sista i grunden, men hon va galet fin och jag vet precis hur jag ska förbättra allt tills i morgon :)

Sen va de Lindas tur o hon va ett jävla helvete på framhoppningen, asså HELT hemskt,  hon gjorde stora luftsprång innan varje jäval hinder och hon gjorde värsta sakerna efter, asså slog med huvudet något enormt och jag tog inte ens i henne, inte alls faktiskt, men hon va jättepigg, kom på att hon itne hoppat ett hinder på en knapp månad, eller nä, hon hoppa ett räcke för typ två veckor sen, men ändå, haha jaja. Hon va jättefin på banan, faktiskt, när jag såg filmen blev jag jätteförvånad, hon va riktigt fin, hoppade superfint, tills sista hindret -.- Hon typ vart rädd för något jag vet inte vad, vattengraven eller nåt som hände bakom så hon typ hoppade lite åt olika håll o sen så va hon framme vid hindret som hon inte sett tills dess och tänkte stanna men så hoppade hon o aah de är ju inte så lätt ut ur en kombination då, så hon rev båda, hon stanna inte iaf, Hon var riktigt dutktig o de va bara jättesynd, jaja. I morgon lovar jag att hon kommer gå bättre, hon va stel o jobbig o pigg men somsagt, jag tror de släpper i morgon :d

Nu ska vi gå o kolla på kavaj eller nåt.. Min mamma är shoppahollic. Hejs :D

Looking lost

Hahaha asså jag suger xD Ae men rosa är riden nu, startad o klar, hon va jääättefin, fin på fram ridning och hoppning och allt var jättefint, men inne på banan så rev hon tvåan, blev lite ostadigt tror jag, lite typ att hon inte hann upp, synd faktiskt, sen tänkte jag rida iväg henne lite in i kombinationen men hon lyssnar inte framåt som jag planerade så de bev knas, men det klarade vi oss igenom, sen rev jag sista i grunden för hon lyssnade inte framåt som jag planerade igen haha så fick panik-ta-in-ett-till i sista sekund så hon rev, synd, alltså grejen är att jag måste inse att jag inte kan ta såna där risken o köra iväg henne för hon lyssnar itne så fort som jag planerar och då blire bara knas av det hela haha. Men i allmänhet är jag jättenöjd, hon var riktigt fin.

Jag har trimmat linda i ridhuset lite på vanligt tvådelat och aah hon gick väl helt ok haha, körig med huvudet men körde mest låg och rörlig form så hon blev mjuk - vilket hon blev, så hon var fin i allmänhet :)

Runt 5-6 gissar ajg att min nästa klass kmr starta haha.. kul. Tar nog o trimmar zwiggy sen också faktiskt, även om ja inte tänkte det haha.


Och ja "ursäkta" för att de bara blir philipbilde,r även om ni gillart, han är ju bäst, men de blir liksom itne några andra bilder för ja går ju runt med mobilen o fotar så aaah philip blir de enklaste motivet ;D

This is the perfect plan

I'm a motherlover, you're a motherlover, we should MEAOW eachothers mothers hahahah

Hih, har trimmat alla tre hästarna osv blev genomblöta både jag och snuttegumman haha. Alla var fina, red Zwigg på ett tunnt tredelat, hon var jättefin faktist lite seg haha, asså hon har gått o blivit seg x'D haha hon är brunstig :(

Linda var magisk, så jävla fin var hon, alltså.. helt amazing! Hoppas det går o tävla i helgne alltså.. finns risk för att underlaget inte håller o de blir inställt, men man kan ju hoppas, hoppas de hinner torka upp..

Rosa var... rosa. Rosa var ett sto haha, hela banan var ju vattenfylld och aaaah tog lite tid o få henne in där först och främst och sen tog de mer tid att få henne o röra på sig, shit asså, men efter någon kvart knappt så fick vi upp lite fart o hon va fin faktiskt haha, kommer kanske byta bett tills i morgon så hon får gå på ett tunnt tvådelat, red på det idag och det kändes helt jävla okayoyyoyoyoyoyo. lolz.

Nuu har vi inte mycket o göra, har besiktigat alla och vi sitter o torkar, typ. Eller philip dne kvinnan är rätt torr redan, men haha, jaja.

men aah vi ska väl sitta här o va dryga ett tag o sen gå ut o beta lite med hästarna, sen kolla på klassen som ska starta kaanske senare, de är en 130 och kl 6 ska dom överväga ifall den blir av eller inte.

The Lonely Island är bäst i hela världen :D

Make believe

Hahah fy fan vad det regnar, alla jävla skittävlingar jag varitnpå nu har de regnat konstant på, asså vafan i helvetet haha, de är lera överallt o hur mycket vatten som helst! Usch! Vi va ute o gick med Zwiggy o Rosa förut, öööösregnade mot slutet, vi vart helt genomblöta haha, mys eller nåt.

Linda gav vi fan i för de regnade så mycket, jag gick med henne genom stallgången några gånger fram o tillbaka o de fick räcka haha, hon står ju o hoppar o småstegrar i boxen hela tiden när nån går iväg så hon rör på sig hela tiden ;D


Ni får komma på själva hur lång han är haha ;> Gissa? kan vi itne ha en liten tävling? Den som gissar philips längd rätt får en länk eller nåt! Eller... ALLA som gissar rätt längd får en länk :D Man få ritne känna philip :(

Pillow cases

Hih nu är vi framme sen några timmar, har hunnit äta osv o gå med hästisarna and so on. Nu ska vi fan ba chilla galet, ja vill helst sova redan nuuu hih men ja ve tinte om  någon joinar den tanken.. känns fel o sova helt ensam :& menmen hah. Ingen tävling i morgon, bara trimning osv, så dom får röra lite på sig :D and so ooon jag är så gal1 trött. Kan somsagt inte langa så bra bilder denna helg utan de blir lite såna här... random :D

TITTA SÅ LÅNG HAN ÄR :D
haha

Still going

Hih, fortfarande i lastbilen, ser män som hatar kvinnor om ja itne sagt de förut. Dom är bäst, är på den sista nu! Har väl åkt i några timmar, typ 5 eller nåt!

Hmmm... Vi har en mega jätte enorm super-duper godis-påse framför oss och båda försöker få den andra o bli liiite lite fetare, båda försöker stå emot, det går inte. Haha. Vi kommer bli tjockisar! :D Värt!

Har itne så mycket mer o säga, det är chill :D


Nothing to kill or die for

Nu är vi påväg! Gick rätt smidigt måste jag säga :D Vi har tillochmed med allt! De va ite svårt o få med rätt hästar, på riktigt, ja höll på o ta med fille flera gånger haha, han brukar ju alltid följa med!

Vi har glömt videokameran.. Men jag tror att om jag ber lite snällt så får vi låna philips! Blir nästan nervös för dne är helt ny buhuh men vi får skaffa såndär rem så pappa får hänga den runt halsen så den inte tappas eller nåt sånt haha! Oså år vi hoppas att ed inte regnar :D

Nu ser vi män som hatar kvinnor och den är så äcklig :( Fy, jävla gubbe! Det philip itne vet är att den blir värre haha.. uuuschmuschmusch

Nu har vi en rätt lång resa, typ.. 7 timmar? framför oss, men somsagt, vi klarar oss bra, jag har hittat ett stallkompisar-fan också hihi snuttegumman :)

Men aah, när vi kommer fram är det ju det vanliga, ta ur osv, se om de går o besiktiga idag annars har vi två dagar på oss xD tävlar ju itne förrän på fredag :)

Representing

God morgon :)

Nu är både jag och skåning vakna, duktigt faktiskt, väckte honom med "I'm on a boat" med the lonely island på lagom hög volym, vakna dirr haha :D

Nu har jag packat min väska osv, eller ja typ 1 väska o 04724674 påsar med saksaker i hihih

Så nu ska ja ut o tvätta hästar! Tre st ska bli jävligt rena och sen ska ja duscha o sen packar vi in de sista o åker tiep :D

Sen äre bara lång lastbilsresa som gäller :D Men vi har lite filmer o kolla på, sen lär vi ju inte a så tråkigt, vi är rätt lättroade haha.

Nä nu måste jag ut o göra något, Hejdå :D

Från resan till helsingborg :D

Ready to get

Meaow. Nu har vi typ putsat sadlar, träns, bett, tyglar, allt sånt. Har packat in det mesta också typ. Nu ska bara tre hästar tvättas haha! Gör't i morgon, åker typ 12 :)

Asså aah haha, lär väl uppdatera under helgen iaf, under resan osv :) Tror inte de blir så mycket bilder dock :) Men vi får se haha!

Jag tror att klasserna kommer bli ungefär som så att Rosa går 120 130 130, zwiggy går 130 135/140 130/140 och Linda gå 130 140/130 130/140. Linda kommer troligast gå minst en 140.

Det blir nog bra! Hejs :DNi får vrida på huvudet :)

That's all I did


Hej. Jag är sur. Hejdå.

BUÄÄÄÄ jag är inte sur hih MEN NÄSTAN ajg orkar inte HAH Osv inte ens bla på det alltså DIN FISK

så nu attans !!!!!!!!!!!!!!!!! så ska vi ut o vara effektiva, jesus amalia o cristus o allt såntdär, nuuu vi har förut alltså inte nu HEH skojjaaaa o sen o nu så har vi eller förut alltså så red vi znut zwigg o rosie, philip red rosa sjukt bra! zwiggy merååååå men rosa bäst tror jag, dom värsta passa :D DERU IDA meaow

Nuuuu ska vi ut o va effektiva hartyp massa o göra klart HIH så aah hejdå MIN MEST SAMMANHÄNGANDE OCH LOGISKA TEXT EEEEVEEEEERRRRR yes


Philiduttinlägg

Hellu igen, jösses vad jag bloggar då!
Ehm ja som ni ser så har jag det fortfarande lite svårt här i illiputt-landet(hehe)men det går ;) !
Idag har vi änsålänge hunnit med en tripp till Norrköping city :O wooho käkade lunch där och fulade oss(slime heheh).
Hmm vad ska man skriva mer om då ??jo hovslagaren är här och fixar corres heeestar och sen blir det att glo när corre håller träning, spänande ;)
Ja nä ,mer hade jag nog inte att säga ,kan tilägga att jag inte har slagit huvudet iallafall ;) over and out ///Philip

Word up

Hih asså philip är bäst! Men schhhh

Stan va chill osv, Vi köpte slime... HIHIHIHIHIH

Nu äre hovslagarN! Sen ska vi bygga bana till träningen och sen ska vi rida lite hästar o sen putsa o packa utav helvetet haha!

Betthetta

Haha, iofs känns de inte som en tid då alla panik-diskuterar bett, inte som de kan vara iaf. Tänkte bara säga en kort sak, för att dom flesta tycka att skarpa bett är något man rider sig upp till, till en viss gräns, ja, et kan jag köpa, kandar rider inte alla på och likaså kominationsbett osv som verkligen kan göra skada, men typ pelham, vissa lättare kombinationsbett, och andra mega-baota-saker tycker jag snarare används av dom lite okunnigare, alltså såvida dom itne rycker, men hur jag resonerar angående det, är att dom ska ha skarpa bett på sina hästar för att dom ska KUNNA sitta helt stilla med handen och vara mjuka, jag kan känna - då det kryper i hea mig när någon inte kan rida i form alls - att det är bättre att dom som itne klarar av att rida i form - sätter på ett skarpare som får hästen o böja på nacken enklare o som gör dne lätt o kontrollera, och att dom då får itne lite feeling på det o kan lära sig utifrån det, än att dom bara föralltid går på vanligt tränsbett o dom aldrig får känna hur det ska kännas eftersom att dom itne kan få ner dom i form själva på det.

Det ultimata är att kunna rida sin häst i "perfekt" form på så mjukt bett som möjligt, och även fast man hittat ett perfekt bett som passar en och hästen på tävling elr liknande, så ska det alltid gå att rida igenom på vanligt, finns undantag såklart, så som skador i munnen, eller att hästen får panik av bett elr dylikt, men inte annars, det ska absolut gå på vanligt bett att rida ngåra varv i alla gångarter i form och under sig, egentligen tycker jag även det ska gå o hoppa på vanligt men jag antar att man inte kan kräva allt här i världen, haha.

Jag var bara tvungen! :D


It takes years

ih god morgon :D Jag gick upp halv 8 as always, skippade breakfast och gick ut o releasade hästarna i skritten, in o duscha direkt o nu sitter jag här haha, philip sover jävligt stadigt så ja försöker komma på nåt bra sätt o väcka honom, hmmm... Vi ska in till stan rätt snart, typ äta frukost, släppa ur hästarna o mocka o halma, men det gör mamma.

Kl 2 idag kommer hovis o skor alla ston som ska med, FINALLY, och aah, sen har vi 4-5 hästar o rida o sne ska vi bygga upp på banan för Elin kommer o tränar, bara hon tror jag mamma sa, tror ja måste ge dom mitt nummer tydligen för jag tycker jag ska meddelas om det och inte mamma haha.

Men ja, ska försöka väcka snuttegumman haha, Hade bäst!

I ain't gonna leave

Hih fan vilken chill promenad, värsta himlen, två älgar, ett rådjur, två små ormar o sen gick vi in i en skog upp på ett berg, in i en moss-skog o de va galet fint, o sen kollade utsikten, nae, fan alltså det borde man ägna mer tid åt, såna där saker!

När vi kom in så möttes vi av glada föräldrar som kirrat jordgubbar åt oss, galet gott :D

Nu äre snart socdags tycker jag, ska upp as usual vid halv 8, låter pojkN sova ett tag till tror jag haha, sommarlov ffs.

Och här får ni en film från när Philip red Fille :'D asså attans så bra han red, så himla kuuul :'D Philip är bäst :D

Last friday night

Hahah Ja, somsagt. Philip är här nu, han är bäst haha! Så jävla härlig haha, askul!

Nä men vi har ridit Fille, Zwiggy, Linda och Znuten, jag red Zwigg och Znut, de gick bra osv bortsett från att znut fick gå med vanligt hack för fille had eju de långa.. shit stark o ostyrbar.se yes, annars var hon väl rätt fin eller nåt.

Sååå nu har vi badat osv och nuu ska vi ut o gå :D Chill!

ah jo men ja tänkte hmm.. ja vet inte, hedå :D

Davy jones

Meaow.
Attans altså nu är jag här ! och allt är byggt för små människor XD hehe nääjj men härligt att äntligen va på plats osv........
Vi har varit ute och ridit (jag red fille och linda) och dessutom så har jag petat på Rosa(hehehe)
Cornelia har inte dödat mig än och tvärtom.
Jag är här för att hålla Cornelia sällskap i Danmark det kommer bli åååååsssssuuuuummm !!
Nu ska vi bada :D wooohooo :D!!! over and out //// Philip

We're all living

Meaow. Sitter o gör absolut ingenting, bored osv. har sladdat banan och väntar praktiskt taget bara på att snuttegumman ska komma hit, för då ska vi rida 4 hästar. Och jag tror de blir smidigast om vi tar Znuten o Fille i skogen, han rider Fille, o sen rider vi Linda o Zwiggy på banan, så får han rida Zwiggy :D Så kan vi rida lite mer "separat" i morgon så kan ja fota o sånt, idag äre nog bättre o rida samtidigt, iaf roligare :D Så härmed bestämmer jag.. eller iaf planerar jag att vi kör skogen först med F och ZN, och sen banan med L och ZW :D

...Rosa får stå för vi vill spara på hennes hov, hovslagarN kommer i morgon o skor alla ston som ska med så då äre ju bara o rida henne efter det :)

Det blir nog asbra! Har bakat världens godaste kladdkaka också, men konsistensen SUGER, asså helvete haha för den blev så jävla god, jaja de får se ut som ett bombnedslag ocå får man äta o se glad ut ändå :'D


Don't look back

GutN morgN :D

Idag ni, kommer philip :D Så himla knasigt hih.

Johanna komemr hit runt 12 eller nåt o ska åka med elektra o göra om betäckningen.. Sen hoppas jag kunna rida Znuten i skogen med henne! För dom andra hästarna tänkte jag spara till Philip :D För vi kör staden i morgon istället, o rider idag :) Den enda jag inte sätter upp honom på idag är nog Rosa.. för hon har ju tappat en sko så jag vill rida lite försiktigt, ingen tvekan om att han kan det också alltså men ja, lika bra o va rädd om hoven haha. Men Linda; Zwiggy och Fille tycker jag han ska få prova :D Ingen ska gå hårt nu såhär innan tävling men kommer man från skåna ska man fasiken få rida lite hästar :D

Nu äre frukost, sen vetifrån alltså, om jag tänker skita i att rida Znuten så tar jag o springer typ nu så kna jag duscha sen, så slipper jag göra det ikväll. Vet ni haha? Jag springer samma sträckor som jag rider med hästarna när jag intervallar dom. Fast dom springer två varv mer runt gärdet, för haha ja vågar itne springa längs vägen för det är läskig skog vid sidan där så ja springer runt på gärdet hih, jättegopigt o massa gräs så ja måste lyfta på benen o idaaag har jag träningsverk minsan hihi så JÄVLA ointressant hejdå :D


Singin'

Hih. Red Olle förut. JÄÄÄÄVLAAAR omg osv, 4 år och HELT JÄVLA UNBELIEVABLE, fy satan i helvetet så förbannat fin! Asså shit!  De va första gången jag red honom och första gången ajg egentligen hanterade honom över huvud taget, och första gången han hade en annan ryttare än johanna :)

han var sååå duktig! Jag fokuserade mest på låg form för johanna sa att han behövde det mest för att komma tillrätta med musklerna i kroppen nu när han ska börja tränas ordentligt igen! OCH SÅ DUKTIG. men alltså vilka gångarter, ingen av mina andra har ens i närheten av dom gångarterna, gosh, blire inge hopp i dendär så blir det garanterat dressyr!

Jag har en rätt bra film men jag tvekar lite på att lägga upp den för dne är filmad på snedden och allt blev liksom längre än det egentligen är, alltså de dras ut, så det gör honom itne rättvisa, för här säger jag massa otroliga ord om honom och så ser ni bara en lång rätt tråkig häst när han egentligen är helt otrolig! Så jag tror jag väntar tills jag får äran att rida honom igen och någon kan filma åt andra hållet!

Men kanske komemr senare.

Fina fina olle, ska bli helt otroligt o få rida den om några år :') Satans vilken tur jag har.


I'll nit you a swetter

Hih red rosa nyss, och såklart provade jag nya bettet på henne också haha. Todde ännu mindre de skulel funka på henne, men nogfan gjorde det de, hon vart inte ens trög haha, tror de funkar bra med nåt som trycker på näsan, hon skärper sig typ då hon är lite stressad o vimsig av sig, de kan kanske vara ett skogenbett, tror jag, ja de ror jag absolut när ajg tänker efter, absolut inget hopp bett men jaa skogen bett :D

Nu ska ja straxt ta in hästarna o ge dom mat o sen runt 8 ska ja ta in Olle o Znuten o göra iordning Olle, släppa Znuten i skritten osv, ska ju få rida olle lite idag hihih :') Hoppas någon vill filma! :D

You're my drug

Hih fick ryck o "ritade" en form av.. no idea, kludder. Det är massor med ord och meningar och ett och annat stycke ur låtar plus vissa random ord, allt är i rött, orange och svart förutom vissa bokstäver, men det är för det skulle synas typ, i dom andra färgerna står det " I love you" av någon anledning (Funkar alltid ju, haha!) och Aaaaah, jag älskar random engelska låt-ord :'D


Gillar stycker längst ner till höger i hörnet, taget ur en av Alicia Moore (pink) s låtar ;D

NU ska jag ut o rida haha!

Turn my power off

Red Zwiggy i skogen också, tredelat gummibett, hon var underbar :D Riktigt fin i mun och ridning, gjorde allt klokrent förutom några gånger i högervarv från "utgången" av gärdet då hon gjorde luftsprång o försökte springa ut, ja blev arg och hon gav sig, hihih :D Annars var hon såå himla duktig, mycket byten, mycket volter o ävne mycket skänkelvikningar osv. Fina zwiggy!

Nu blire Ros på banan!

Dreams of tomorrow

HIh, red ut Linda i skogen, provade faktiskt det nya bettet på henne, jag trodde vekrligen itne det skulle fungera men jag var ändå lite nyfiken. Oj så bra det gick :o hon var så jävla mjuk o så himla fin, arbetade under sig så jävla otroligt pgav att jag kunde rida lite närmare utan att ta i henne ordentligt, hade bara mjukt stöd och en stilla hand och ben om så gick hon perfekt! Härligt, red runt på ett gärde jättelänge, mycket volter o byten osv, jättefin!

Skulle nog gå o hoppa skitbra på det, men tror jag håller mig till babypelhamet ett tag då hon gått så bra på det haha! Men att rida på det hemma blir det nog, rätt ofta iaf :D

Nu ska ja snart ut o rida Zwigg i skogen, sen rosa på banan och sen vet jag itne riktigt :D

Places that we will go

Asså.... GO MORGON :D Jag vaknade.... *trumvirvel* HALV 10 :D första gången på FOREVER oh my. Kunde inte sov-sova längre än till 8 men somnade ju oooom wooohoo nu borde jag klara veckan ;D Inte för att den blir så jobbig osv ja lär ju ha roligt sällskap hih men ja, med mornar osv!

Idaaaag.. Rosa har tappat en sko o fotne är rätt trasig så ja vill itne rida henne förrän dom slagit på den, så antingen komemr hovis idag eller så får hon väl vila idag med.. Fille ska joggas lite eller stå, Znuten måste gå, typ i skogen eller nåt, Zwiggy behöver skogen också, även Linda, så blir nog en skogen-dag. Sen har jag väl inte fler hästar, F Z L R och Z liksom. Ikväll ska jag få rida olle lite också :D TÄnkte passa på somsagt nu när olle står här och johanna har möjlighet att hjälpa mig, vore lite kul i och med att jag antagligen ska rida den hästen om några år sådär, så kan ju vara lite kul o känna skillnaden sen, vilket fint jobb johanna gör :D

Nu ska jag ut för jag trooor att hästarna redan gått klart skritten HIHIHIHI fattar ni hur länge jag sov gooosh, ska rida nån på direkten, eller två. Ikväll måste jag klippa zwigg också. Hih. HEJS :DHahah va ju gårdsfest igår, Milton va lagom nöjd vid matbordet haha!

We're dead, we know just who we are

Marilyn Manson är en av mina gudar meaow.

Jag har inget bra o skriva såhär dags, ahr suttit p konverserat med fulla människor fram tills u, och insett charmen med vin + exotic thrill-fanta, så aah. Men Phlip tyckte han förtjänade ett blogginlägg för att han var ÅÅSUM, just ååsum, inget annat än ååsum, punkt.

Så ja.. Jag har ju varken bilder elelr något bra att skriva ut om honom.. Kan ju meddela att han kommer i morgon, eftersom att klockan nu är efter midnatt. Antara tt jag lär skriva mer om honom typ under veckan, bilder, filmer o sånt kommr väl komma osv!

Men han kommer hit från skåne och agerar sällskapsfröken hih, först en rutt på stan på måndagen, showa norrköping lite yeeezzz, sen tisdagen rida o packa osv o tidigt på onsdagen åker vi till Danmark :D förhoppningsvis så komemr philipgumman hit snart igen men har då med sig sina två hästar :D hih.

Så de kan bli.. spännande haha. Nää de blir ju ÅSUM :'D Philip är bäst.

Gonatt ;D

Our subject isn't cool

Blir itne mycket update idag, har massa folk här för de är årets gårdsfest hihi, så lär bli osmidig update om ens någon. Blir en bild från när KidO red Linda förut, hejs.

and we can't lie to them

Hihi, insåg att KidO inte red ett smack igår så ja skickar upp henne på mina idag hahah, nåt måste hon ju lära sig :D Så hon ska få rida Linda och Rosa o Loppan sen då. Så tar jag znuten sen, kanske kan vi ta Rosa o Znut i skogen lite senare istället, Linda ska hon iaf rida, har inte sett någon annan rida henne sen i vintras då nichole red henne, så kan bli kul :D

Red Zwiggy nyss också, på de nya bettet haha, såg ltie westernaktigt ut på henne haha, men de funka rätt bra, lite seg typ, men gick ändå ok, va helt kontrollerbar och inte allt överbetslad. Peovade o hoppa ett skutt några gånger, men nae, ja håller mig nog till flippanbettet på henne ;D
Feel bright

God morgon!

Idag försov jag mig haha, hörde inte mobilen :o vakna väl typ kvart i 9 eller nåt, fy. I morgon har jag ansökt om sovmorgon, har faktiskt gått upp mellan 7 o halv 8 varje dag i två-tre veckor så om jag får sova ut till typ halv 9- 9 så kommer jag nog överleva veckan som säkerligen innehåller en eller annan tidig uppstigning.

Nu ska vi ut o släppa ut hästisarna i skritten, ganska direkt ska ja ta in zwiggy o rida henne, sen tar kido in Rosa o klipper hennes ben, sen ska vi rida Rosa och Fille i skogen och sen rider hon loppan på banan och jag tar Linda där också. förhoppningsvis ahr vi då motionerat 5 hästar innan typ 2, sen har vi znuten också, men kanske tar henne lite senare, vist va bilderna på henne fina igår? tyker hon har blivit fin, alltså för o gå på hackamoret där jag itne riktigt kan påverka formen lika kreativt som jag vill. Duktig iaf. Jag är iaf väldigt lad över att ägaren verkar nöjd med att hon är här, sånt känns alltid bra, för att inte tala om hur jävla viktigt det är, jag - mot vad intrycket av mig kan antyda - skulle alltid lyssna på ägaren, möjligtvis argumentera emot om dom ville ändra ridningen, men absolut ändra mig och göra det bästa av det, inte min häst ju, ägaren bestämmer sånt, inget snack om saken.


Sleep tight

Min fina hundvalpshäst-vän och jag säger gonatt med denna bild!
Återkommer med två bildbomber i morgon.

On the edge

Haha först ville jag visa längden på håret, o färgen, men de syns ju inte! jaja!
det var EN bildbomb, jag har inte ens börjat redigera dom andras bilder än... Kommer väl i morgon.

Don't think about it


Heh. Jag lägger nu lite snabbt upp två bilder på bettet. Syns inte så bra, kan lägga upp sen när jag har det i någon mun så får ni se hur det sitter.

Vi har fotat Fille, Znuten och Olle idag, och jag GARANTERAR er helt SJUKT fina bilder på alla tre! Ska skynda mig på så gott ajg kan osv men bilder kommer, i mängder! 800 bilder drygt per häst, haha! Så ja har lite o sortera som ni kanske förstår.

OCH jag ska rida Olle på söndag :'DDDD wooo första gången!


Georgous

Mami hade faktiskt handlat väldigt bra grejer, eller inte alls mycket liksom iutan bara vettigt :D Stolt blir jag!

Hon hade handlat 4 st fleecelindor, ett Mylerbett, typ kombinationsbett men ja tror de kan va bra faktiskt, ett schabrak, har ett likadant men behövde ett nytt, apasnyggt equistro, ahr de alltid när ja trimmar på tävling, en Jumpclubkeps, Sporrar, ville ha såna med gummi runt, itne som man kunde ta av utan sånt som satt ast, och mjuka, men rätt långa, hon hitta dom perfekta! Sen 3 par vantar. Va nog lite mer småsaker, massa snoddar typ, inte så mycket mer :D
Nu har ja solat aslänge, nu äre tv som gäller o sen måste vi riida :D

What we're made of

Hih, Rosa är klippt nu, eller barnet klipper benen i kväll, men ändå, håret av hih, nu ska ja bara överleva o klippa zwiggy innan danmark också, jag hatar verkligen av hela mitt hjärta att klippa hästar, även om jag är åsum på det.

Nu har vi solat o baadaaattt massor i typ en timma och så lär väl dagen e ut typ tills framåt 5-6 då vi ska fota Fille på banan, Rosa Linda och Zwiggy ska också gå där, även znuten haha! Får se, några kan kanske gå i skogen men idag blire mer ridning ;< jobbigt näre rä sånthär väder, men de rä faktiskt tävling nästa vecka så vafan haha, får skärpa mig.

All around the world

Goood morgon! Upp kl 10 över 7 today, duktig jag börjar bli.

Nu ska ja glo igenom allt mami har köpt, jag tror att hon handlat vettigt denna gång, och inte bara köpt typ allt som hon TROR hon behöver men egentligen inte gör. Haha. Sen ska hästarna ut i skritten, och sen tänkte KidO klippa Rosa, hon sa att hon typ tyckte om o klippa hästar så GO FOR IT sa jag haha, rosa rör ju itne en muskel och jag klipper vi man och svans plus huvud så why not!

Färgade håret igår, blev aaaasbra, tredje färgningen denna vecka dock hahah, först färgade jag mörkblont, de syntes ingen skillnad, så jävla dumt hahah, sen i förrgår färgade jag blont, ble ljusbrunt, så igår färgade jag koppar-rött o de blev verkligen åsum hihihih WOOOO finally! :D

Vet itne ridpassen ännu, uppdaterar l8er!

were did it go fucking wrong..

Hahah låter rubriken tala för sigsjälvt.

One day you're in

Hih så jävla seg dag. Fick typ ryck förut, kan inte förklara de hahaha men de va högljutt o kul o asså lol roflmsdfao ungefär.

Har inte gjort ett skit sen vi gjort klart stallet, jo Andreas va här o slog på zwiggys sko som hon tappa yesterday, sjukt snällt av honom.

Men aah, sen rider vi väl loppi o rosi is kogen o fille får antagligen stå, vi får se haha.


Created by animals

Elektra hade tvillingar.. fan va synd, då får dom göra om allt :(
Lägger ut resten av bilderna på zwiggy, tror det var här jag slutade!
Nu ska ja ut o sola :D

Keep knockin'

Hih, nu ska vi ut o hämta in elektra som ska åka o olla ifall hon har två bebisar i magne elelr inte :D Hoppas inte..

Rip my heart apart

hah asså vi typ kanske ungefär bestämde att det är nog bara 2-3 hästar som behöver ridas idag.. HEEEHHHH så vi sktier id et tills ikväll för de är varmt och jag gillar shorts osv. Så de lir rosa fille o loppan tonight insted, jag ska sola! Jag har ingen olja så aah blir att sola längre. Hih. Ska se om ja komm erpå nån bra update sen också, lite bilder på rosa o zwig finns kvar att lägga upp så de kommer väl :)

And well over

Hih guten morgon :D Tio över 7 kom vi upp, great, barnet va surt, så jag hämtade min glada pappa och så ställde vi oss o spela gitarr o sjöng "vad du är söt min kära lilla ponny" för henne medans jag kastade kuddar på henne och slutligen drog av täcket :)

Färgade håret igår haha, blev faktiskt ljusare, färgade blont alltså, så blev typ brunt, ljusbrunt sådär, lägger i rött snart, tror jag, typ idag eller i morgon.

Idag tänkte jag rida Fille på banan lite lätt, så kan han få fotas lite. Rosa får skogen, även zwiggy. Linda och Znut ska stå för dom blev ju vaccinerade så det räcker att dom skrittar 40 minuter om dagen. Loppan får nog markarbete på banan i think,


You're never gonna break me

Hih, förlåt för liiite segare update idag, ingen fara dock, right? hih. nu är vi trötta! Vi ahr faktiskt varit duktiga och gjort allt, lagat mat osv, jag har mockat! Meaow

I morgon är det upp tidigt, kvart över 7 senast, ställer klockan på 7.

Här är några bilder från Zwiggys pass idag.Tar resten någon annan gång, flera fina bilder kvar!


Children

Vi sitter o spelar barnspel. jag spelar iaf Bomb it, de är lite.. moget, absolut, och ajg är gul och inte rosa som man brukar vara haha! Barnet däremot hon spelar nåt tecknat hästspel haha, rätt roande haha!

Har ridit zwiggy, som var duktig, kör fortfarande påa tt hoppa av tre meter innan upphöjda bommar haha, hon har kommit på att hon kan dra tyglarna ur händerna på mig då haha, men oftast är jag iaf med och tar mantag, ni ska få en mantagsbild här och en bild då jag absolut itne var erädd så hon först tog in ett till, men trampade om o hoppade av istället Hahahah, suck, hon sprang ut genom utgången efter det språnget eftersoma tt jag absolut inte drar henn ei munnen utan låter tyglarna slippra ut när ag känner att jag itne kommer kunna ta tag i balansen direkt hahah, gud. Behöver nog itne ens förklara bilderna, tror ni ser vilken som är vilken ;D


Man ser så tydligt hur hon verkligen försöker dra ur tyglarna haha, de är ju itne så att hon är störd av att jag hamnar i bakläge, det var ju hennes plan haha, nä men aah.. hon ser inte direkt livrädd ut haha.


Sen hann jag ta tag i manen haha!

Kommer nog mer bilder sen, har jäävligt många bilder öve rhuvud taget nu haha, min data kommer krasha. Nu ska vi ut o ta in hsätarna o ge dom mat! :)

That told her to fall from the stairs

Vi red Loppan o Fille i skogen förut, Loppan sprang tjock-ponny-fort, hon är så himla ful haha! Fille var söt och bäst, han är lite mager dock, ajg matar så gott jag kan :&

Nu tänkte jag tvinga KidO att rida Zwigg på banan haha, eller så rider jag o hon fotar.. vi får se.


Gonna be a big man some day

Här är några bilder från passet på Rosa. Lägger ut resten senare. Nu ska vi nog ut o ta en skogstur med Fille och Zwiggy :)

Dom hamnade helt i o-ordning så aah. Värmde upp i låg form iaf, red igenom utan stigbyglar flera gånger under passet och tog några skutt, avslutadesen i låg form, men kommer inte lägga upp dom i rätt ordning.

I'm on my waaayyy

Hih typ 4 timmar sen ja skrev sist SORRY men ja håller på o redigerar (beskär) alla bilder vi tog på rosa förut. Skitdåligt ljus så inga superbilde,r menmen, care, det är ingen direkt fotoblogg som fokuserar på bildkvaliteten, man ser att det är en häst, haha!

..bara så ni vet ;D

We're running out of time

Hih god morgon.

Att bara somna om i en kvart är framsteg, yey. Idag har vi ju rätt jättemycket o göra heh. Så bara upp o hoppa, ska väcka barnet nu, stackars barn.. sommarlov oså får hon gå upp halv 8, tycker synd om henne, men ska låta henne sova ett tag till tror jag.

Have a good day every1!

Don't ever look back

Asså fyfan vilken äckligt bra uppdatering idag. Fan de va max två timmar mellan varje inlägg, de är ju åsum? ja de är åsum.

Jag är så jäval trött nu hahah, så ska sova nu, jag SKA upp halv 8 i morgon, end of story. Lägge rjag mig nu får jag ju iaf mina 8 timmars sömn, om ja itne räknat fel eller nåt, har inte ens räknat, men ja gissar på de.

I morgon åker morsan till falsterbo o är där i typ två dagar, får mocka själv.. ja hatar att mocka. ja, jag vet att låter som en bortskämd jävla snorunge men alltså fan, jag gör faktiskt allt annat, inklusive att rida 3-6 hästar per dag. Putsar allt, mockar skrittmaskinen, sladdar banan 4564356 ggr om dagen, bygger saker, och ja, fixar allt annat, och att då kunna slippa att mocka, de kan jag leva med även ifall jag låter spoiled. .i don't give a crap liksom. men ja.. ja får väl skicka KidO på uppgifter medans jag mockar, hon kan släppa uuut alla o typ.... rida någon, osv :D blir skitbra.

Gonatt!


Come back to bed

PHEW. har precis varit ute o sprungit :D var lite sur för jag hann typ inte springa igår, så idag blev de att springa tills ja nästan spydde haha, eller ja, höll på o spy men lyckades att inte haha, då joggade jag några meter och sprang hem istället :D Så nu mår jag illa hihih.

Idag har vi ridit Loppan, Rosa, Zwiggy och Znuten. Fille fick stå och även Linda för hon blev vaccinerad. barnet red Zwiggy och de kommer film på det typ senare eller i morgon. De gick typ bra förutom att zwiggy inte travade hahahahah ja skrattade så ja tjöt, hon fick henne inte o trava, trots ponnysparkar hahahahahah asså det var så jävla kul för ja menar zwiggy är ju allt annat än seg hahah, de såg så förbannat galet ut haha. Fick itne det värsta på film dock men man ser att hon är trög haha!

Hann ju med Elin&Nicole träning också, Dom var duktiga, Prada sprang lite livsfarligt fort i svängarna bara haha.


Slänger ut filmen från igår på Zwiggy sålänge, tills jag fått över dom andra från idag. Hoppar itne alls ultimat på oxern eller räcket efter osv, framförallt inte på oxern, men va rätt dålig anridning, inte alls någon ursäkt men alltså ja, jag red itne för o få ett bra språng utan jag red väl mer för o typ kunna, för att just Kunna göra sådär och att kunna ta i henne efteråt, utan att hon smäller av. Duktig zwiggy


Linda pics 3

Här kommer dom sista bilderna på Rosa från igår!

Sen höjde vi upp ena räcket haha, hoppade tre språng, två då vi fota o ett där vi filma!
Haha här kom jag utifrån, jättesnett alltså, hoppade inte hindret innan, o hon kom stort o aah blev bara inte vackert haha.

On the side of the road

Här kommer lite fler bilder, inte alls, på Barnet från dagens ridpass.
Haha efter att ha stanant o spänt sadeljorden va loppan lagom glad o röra på sig. Vi kirrade snygg-bild! :D
Dom var även sådär lagom klara över lyftapåbenen-uppgiften. Svårare än det ser ut. Graciös häst osv.
haha WIIEE

When i was

Slänger ut en bild lite snabbt på Loppan från förut. Hon var duktig.

It's not what i'm used to

Va o hämta in Olle o Znuten till skrittmaskinen förut, Olle <3 Jag gillar olle. Olle är lite galen. Men jag tycker att han verkar lugn med mig, för jag är lugn, tror att man är så säker påa t han ska vara jobbig, käftig och vild så man själv blir det, men idag så gav han mig inte ens någon blick, han vände inte huvudet rätt över mig eller något, gick snällare än fille från hagen till skritten. Olle är bäst.
Såhär såg förresten dagens övningar ut.
Längst ner är två snea räcken och en oxer-oxer kombination tvärt över som ni ser från sidan.

My paparazzi

Här är filen på Znutis från förut. Alltså hon hopapr ju inget wow än, men jag tycker det syns framförallt mellan och efter hindrena att hon är väldigt med på noterna och itne tjaffsar eller ifrågasätter utan går lydigt dit jag säger utan att springa iväg var "tvungen" o skjuta iväg henne över det lite högre gula räcket första gången, hon stampade ltie luft precis is vängen och jag kunde itne börja ta i henne då så aah. Men tog ju om det och då gick det bättre. Tycker hon liksom hoppar mer.. mer självklart, typ! Att hon inte flashar så jväla mycket men ändå lyfter på tassarna! Går åt rätt håll :)
Nu ska vi ut o rida loppan :) Kort kommer nog på det också sen!

Rompopopom

Photoshoot med Znuten avklarad! Hon var riktigt duktig, tog några skutt också och JESUS hon har aldrig hoppat så bra förut! i slutet blev hon lite trött så det syns inte riktigt hur bra hon hoppar på filmen, men det syns på bilderna!

Vekligen liksom märkte hindret o lyfta upp sig lite, man kände att hon reagerade på hindret liksom!

If i told you today

Hih godmorgon. FIck upp barnet vid 08:15 haha, she looks dead to me, but who knows.

Nu ska alla ut i skritten ,eller ja, 3 först och 2 sen , i har ju loppan nu också haha. Sen ska ja bygga upp något på banan, sladdade banan typ 3-4 gånger igår, mellan alla ridpass osv, den har varit så hård, och nu har jag lärt mig hur man får på sladden på fyrhjulingen så nu jävlar! Ska iaf bygga upp något dressyr-aktigt, för idag komemr Nicole och Elin och tränar, och jag tror itne Elins är s fullt igång, och även om den är det så blir det lite lugnare idag, eller inte lugnare maybe men lite lydigare o inte så mycket hopp-hopp. Bra för dom :D

Så det får antagligen Fille gå, Rosa ska vi väl rida lite på också, jag har aldrig varit med om kolik förut men de lär ju inte skada att dom rör på sig, men ja ska höra med mamma. Znuten ska gå på banan också, o fotas! Ni måste se henne hon har blivit såå snygg trots vila, lite tjock, eller ja.. ganska tjock haha, men hon är fin! går ju på hack nu pgav munnen men är jättefin ändå!

Så det blir att fota två hackamore-hästar :D Och jag vet inte, kanske Linda på banan idag igen, får se liksom.


Bjuder på en typisk zwiggy-bild haha!

Another day

Hih, här kommer NÅGRA bilder på Zwiggy. Kommer fler, någon annan gång i guess.

Zwiggy var fin idag, men lite krullig, att hon tog in näsan för mycket, kund einte göra så värst mycket åt det stundvis, vilket komemr synas även på filmen i slutet då hon bar aignorerar vad jag än gör för o lyft aupp henne haha.


Först och främst så HAR JAG HITTAT MITT FLIPPANBETT <3333 Elelr ja.. JOhanna o mami haha

Fiina fina zwiggy!Avslutande språnget får avsluta Detta inlägg. Mer i morgon!

Linda pics 2


haha, såklart jag visar dom bra också. Hon är faktiskt fin, egentligen.

Började lite kravlöst sådär.. bettet är ju iten alls optimalt, kag ville bara se hur de kändes osv, silikonbett är det om ni undrar.
lägger upp resten senare haha, de va så många

Next to me

Här är en film på Linda fårn idag haha. Inget toppenpass dirr haha! menmen.

just like my metal

...Rosa har haft kolik btw. Såg henne ligga o rulla i hagen o ja sprang dit o hon reagerade inte ens, så jäval trasig hon såg ut. Vi longerade henne skritt/trav i typ 40 min och sen åt hon betfor, har sett mycket gladare ut sen dess, longerade henne i 15 min sen igen och hon va mycket piggare, gick väen i skritten i typ 20 min, nu har hon blivit borstad o masserad och ser pigg o fräsh ut, OCH har bajsat, aldrig varit så glad för bajs förut. Fina rosa. Fina fina rosa. Läget verkar lugnt nu iaf.

Nothing five

Snart kommer fler bildbomber.. en på linda och en/två på zwigg. Ska bara iväg o hämta halm först.


Linda pics 1

Här kommer failbilderna :) Alla är inte liksom bara dåliga, men det är inga finforms-bilder haha. Och det är inte så jättemånga, men några :D

Första failbilden rä att jag spillde olja på byxorna.. Snyggt!

Sen skulle vi byta galopp..


Detta är en serie osv, och nej, ajg drar henne inte i munnen med avsikt, vad ser det ut som -.- Plus att hon har snäll-bettet, hon "får" busa på detta för det är så mjukt i munnen, vilket kan vara bra för henne då hon får känna att det inte alltid gör ont när hon vågar ta stöd på bettet. Det är bra. Så jag tror hon överlever.

Här är ännu ett byte, haha

och Poof. Asså grejen med at tman inte alltid hinner med linda är att de händer så plötsligt typ, hon gör't mycket snabbar eän zwiggy, och är inte det minsta mjuk i rörelsen haha så aah, Men somsagt, jag drar itne direkt för att få stopp på henne, utan ja, ni förstår nog, ingen idé att klaga på det iaf, eller att hon ser livrädd ut eller något såntdär, för jag skrämmer inte direkt hästen och jag är inte elak mot henne, hon är taggad och pigg och gör språng, hon är inte livrädd.
Denhär är bara dålig haha! För här kände jag hur hon skulle byta o hoppa men så hoppar hon knappt oa llt blev bara töntigt haha.

HAHA här byter hon galopp, hon typ snedda runt o typ vred sig ett halv-halvt varv i luften haha! ser bara snett ut :D

Ja räknar denhrä som failbild för hon hoppa av typ tre meter innan haha

...Då blir hon sur.

..Åter en 3meter ifrån-bild

..Ännu en


haha ja vågar lägga ut denna också, asså haha, WIEE hinderHär skulle jag öka lite längs långsidan, linda satte av i en liten söt sprattlig språng-serie haha
Haha här hade hon gjort värsta språnget precis innan, han preciiiis få in ett till galoppsprång o då hoppa hon lite knas :D

Det var nog alla dåliga bilder :D

This or that?

Nu får ni välja. Photoshoot med Linda är avklarad, fick 96 st bra bilder som jag kommer lägga ut. Men knappt hälften av dom är failbilder haha! Så ja, Vilka vill ni se först?

Antingen Failbilder:

Eller brabilder :D haha
Vilken bomb först?

No room for a nigga

Världens bästa låt - Drop the world - Lil Wayne, Eminem. Den är så jävla awesome.


God morgon! Fan en timma senare än vanligt, HEELA veckan har hästarna varit UTE i skritten kl 8, nu vaknar vi kl 9 -.- suger är vad det gör. I morgon jävlar, halv 8 uppgång som vanligt, Hästarna sa va ute vid 8, end of story.

Idag har jag ingen jättebra plan för hästarna än. Johanna komemr hit o rider Olle i skogen, då tänkte jag att jag o Kido kunde följa med med varsin, vilka vet jag inte än riktigt, men om jag drar en preliminär plan så ser det nog ut såhär:

Barnet kan rida Rosa på banan, så kan jag hålla lite träning för henne, hon kan även rida Fille på banan. Hon kan fota mig och Linda samt mig och Zwiggy på banan, och sen tar vi Loppan, Znuten och Olle i skogen med johanna! Det låter bra.


Johanna går in med fille haha.

You are my only

Hahah, Linda var lagom glad när jag hämtade henne sist av alla, typ "Nej. Du lämnade mig ensam kvar. Förlåter dig aldrig. Go away." Tur att hon blev glad när hon fick mat! Fina Linda :D
Nu ska vi sova, har ju många ästar o rida i morgon! Gonatt :D

bilder forts

här kommer resten av bilderna på världensbästa loppan :D

Life is a box


WOHO, nu är kidO här och vi har ridit Ploppis. eller jag har inte.. hon har! Hih. Hon har gjort skitbra jobb med henen sen hon sist red här, galet fin är hon, värsta halsen mot sist, duktigt barn, jag har fan flera bra barn nu, god uppfostran kallas det, yepyep.

Här kommer blite - mest oredigerade - bilder från kidos ridpass :)Dom är i ordning, från början av ridpasset, mot slutet.

HAHA loppan byter galopp nu :D woho

och HAHAHAH loppan har börjat ta ut tungan hahah!


Lägger ut resten sen, HAVE TO GO BYE

I wanna see you burn

Sådär, 6 hästar var ridna innan 2. Gutt. Linda var riktigt fin i skogne, hon är så häärlig, mitt fina rådjur!

Nu är mina parents hemma, morsan har lyckats hitta min blogg, lol. Får börja skriva l1k3 th1s 4nd m4yb3 sh3 w0nt und3r5t4nd :) Great plan right?

Så nuuuu... vet jag itne vad jag ska göra. Äta nåt. yep. Sen invänta Kido. gutt. Hejs.

I'll bite the bullet

Hih, 4 hästar ridna, först red ja Znuten o Johanna red Olle! :D Bara skritt o trav i skogen, rider sjukt mjukt på znutne och tar kappt i henne alls ifall hon skulel tycka de gör lite ont med hacket vid kinden, men tror inte det, i vilket fall så går de nog över snart :D

Sen red jag Zwiggy och johanna red Rosa! Skogen också, fina var dom, rosa hade tillochmed lite fart idag, haha!

Nu ska vi ut o rida Fille o Linda i skogen, sen är vi done for the day :D

Nu ska ja uut, hejdå :D

Fly like you do it like a woman

Jävla skitmobil! Bara för att jag har på ljudlöst så låter den inte på alarmet heller -.- Suck, vaknade typ kvart över 9, jävla skit haha, hästarna hade gått i skritten i en timme drygt och hovslagaren hae kommit, bajs. Så elak jag är Men det var faktiskt inte meningen, stackars johanna.

Nu sk aja äta frukost och sen städa rummet haha, annars får jag skäll. Sen ska vi rida alla hästar innan 2 bara för att ha de klart, men hovis står ju i stallet nu så kan inte göra de atm. Soft väder, ingen sol men ändå 22 grader varmt, precis jävla skit-lagom! Rosa har regntecke på sig ändå haha, vi är livrädda att hon ska få ont i ryggen, bli kall alltså.

men ja, have a good one, och jag välkomnar er till en vecka av massor av bilder och filmer nu, Josefina anländer nämligen idag, KidO alltså.


Haha kommer ni ihåg denna bilden? Från gävle i 140 med Fille, hade noll kontroll haha så tog tre galoppsprång på en 4-5 galoppsprångs-sträcka och han klarade det haha, hjärtat av guld.

Do i really feel the way i feel

Bidde ingen ridning haha, åskade :(

Men uhm.. har inte så mycket att säga. I morgon kommer mamma o pappa hem.. :( så himla tråkigt .____. buhuhuh bästa veckan ever typ, ja måste försöa flytta ut ur huset, mår fan itne bra av att bo med dom haha, morsan och jag kommer verkligen itne överens, inte i mer än 5 minuter åt gången iaf, in fact är vi så vana vid att bråka, så bråk som för andra skulel ta typ 5 långa samtal och typ familje-terapi för o komma över typ bara skiter vi i o börjar på ny kula dagen efter, suck. haha!

Slänger in filmen från igår på Fille och Johanna! Han är fin min kille, gubben! :D Han får lite jobbigt och mycket på samma gång där när han börjar studdsa lite, det är ju så det har blivit på tävling och så, därför jag inte kan rida i form på riktigt mellan hindrena på tävling för han börjar hopap sådär, blir ju värre i ännu högre tempo också liksom! Men tror och hoppas det blir bättre nu när han är fin i truten :D

Coz the world is spinning

Meaow. Red i åsk-tropisk-hetta förut, ja red zwiggy, Johanna red Rosa. Fy fan va varmt o segt de va. Zwiggy orkade knappt trava, så jäval seg, fick ponnyskänkla henne haha, rätt rolig syn, hon som är så jäval het på gröten annars. Annars va hon rätt ok, red helt jävla kravlöst, ite låg form möjligtvis men hon så gut som en förbannad planka, skitfult, men höjde upp två räcken till typ 130 och då ville ja ha henne superlugn o "slapp" så de knappt blev någont spänning i henne, hon hoppa jättefint, faktiskt, väntade sjukt fint på helt vanligt bett och hoppade upp sig bra. Tänker inte lägga ut nån film på de för ohn är så ful haha, vill inte uppmana folk till att rida i rak o ful form, framförallt inte hemma, men asså jag orkade inte göra något åt de, noll krafter haha, suck.

Rosa såg SJUKT fin ut, så himla fin hon äääär, vart bar alite genomriden på banan lite chill sådär, men fin som attan!

Hah, deblir nog inget rida i skogen ida,g dels pgav åska o dels pgav att johanna somnar snart ståendes haha! jag med för den delen men ja sover aldrig någon gång förutom på natten, fy! haha, men vi släpper dom i skritten igen istället.


Blev en gammal bild på pappa fårn i vintras typ, spelar på Miltons tpy.. piano? haha.

Heaven so far away

God förmiddag hih. Upp i morse o sprayade alla med vår åsuma nya flygspray, den är riktigt bra och jag vet itne vad dne heter osv, köpte den från veterinärstationen igår och jag tror dne är ny typ? ve tinte. Sjukt bra iaf.

Elektra är på ultraljud nu, Olle har trampat in båda sidkapporna bak i båda fötterna så han står inne, och Znuten är själv ute men hon har lugnat ner sig så ja orkar itne ta in henne, hon kan lika gärna springa av sig lite tjockis-het.

Idag tänkte jag att Zwiggy skulle gå på banan igen, hoppa samma grejer som igår typ, fast itne lika intensivt och istälelt ska ja höja upp alla möjiga hinder, o ha ett annat bett, JÄVLA SKIT att ja inte hittar mitt flippanbett, så jävla konstigt :( inget billigt bett direkt.. ._. fan

Fille och Linda kan få skogen tycker jag, Så kan johanna rida rosa på banan medans ja rider zwigg, bara lite lätt, i låg form. Red rosa där igår, jättelugnt och mest utan stigbyglar, riktigt låg form, hon va så himla fin! Fina rosa, fina fina rosa!

Nu ska ja väl ut o göra nåt, no idea!

And there's a broken heart

Studdsade ju Linda och Fille förut, Ja red linda! Dom va superduktiga, och efter en lång uppvärmning med ycket studds o småserier o bommar osv så var dom trötta, Men duktiga! Fille skötte sig super och Linda med, typ, fast hon va superspänd eller något åt det hållet när de stod hinder framme haha, så hon gick itne så fint dressyrmässigt, tyvärr, för jag kan itne ta i henne som jag vill på detta bett, funkar bra på tävling då ja har mer flyt än på vår lilla bana liksom, men trött vart hon ju iaf!

Här ärfilm på Linda från sista rundan vi körde, notera att vi verkligen kört slut på dom innan detta haha. Tycker linda är fin i kroppen nu, även om de inte syns nu eftersoma tt ja itne rider igenom henne ordentligt sm ja vill, men ändå!

Kommer film på johanna o filel sen!


She could be my waffle

Phew, galet varmt o kvavt atm.

Red zwiggy förut, har satt upp med massa styrketräning, gud så trött hon var haha. Red på de långa hacket så hon skulle backa av lite för mycket o få de ännu jobbigar,e för ojoj vad hon jobbar själv av det, inte så jättebra för jag har ingenting i handen haha alls så ja kan inte ta i henne osv.

Men hon gjorde faktiskt allt vädligt bra haha, hoppade riktigt stort o runt över alla studds och gjorde de även rätt långsamt.. i zwiggytakt liksom. Några gånger kurrade hon ihop sig och gjorde luftsprång så ja fick klappa lit epå henne o börja om haha, hon liksom bara börjar stampa luft på detta bett ibland och verkligen POFF upp i luften, rätt gulligt för man åker itne direkt av även om hon gör bland dom största sprången jag skådat ever, men hon gör de så mjukt på något jävla vänster så man sitter rätt stadigt haha!

...jag har tappat bort mitt flippanbett.. JAG FATTAR INTE VART DET ÄR.. de är sjukt :( Måste storstäda hela stall-helvetet för jag måste hitta det :'( BUHUHUH

Out there for me

Hih. Nu ska jag ut o strö i boxarna, sen ska ja sladda banan lite till och sätta upp lite styrketräningar, och sen typ.. rida någon, eller några! Blir nog bra haha. Hejs!

This old town's a bitch

Hih god morgon/förmiddag/whatever. Fick stressa upp i morse för ajg försov mig en halvtimme, vaknade 8 och då skulle vi åka dirr till vet med Znuten tydligen för kinden hade inte blivit bättre.


Det visade sig att hon var helt sårig i hela munnen, otroligt vassa tänder, och hade bitit sig så pass illa i ena kinden att det blivit en inflammation och en förhårdnad, kändes alltså som om hon hade en jävla tand inuti kinden, men det var "bara" en förhårdnad. Hon slipade tänderna svinmycket, eller raspa kanske de heter haha. Nu ska hon ha metacam i fyra dagar och om hon får feber så ska hon ha något annat typ hippotrim? no idea. Nåt sånt.

Hon ska ridas på hack i typ två veckor, de blir bra, hon har ju gått på det och de har kännts bra, men vill vänta tills knölen går bort så hon inte har ont när de är något på utsidan.
Nu äre lunch o sen ska ja typ rida någon tror jag, de blir fyspass på banan för Fille, Linda och Zwiggy, Rosa får gå lätt i skogen pgav att hon vilat i två dagar efter vaccinationen.

RSS 2.0