Just you and me

Hih. slutade göra ont i höften så jag spraaang, DRYGT 2 KM, varierat mellan jogging och spring, sprang fan asfort emellanåt, jag är så jävla duktig, gick itne långsammare en enda gång, gud, tillslut fick jag ont i huvudet och mådde illa så då gick jag haha! Sprang öven fram o tillbaka över en rätt hög kulle några gånger så de kändes ordentligt i benen, meaow jag kommer bli smaaal :D

Jag plockade ju in Znut och Fille förut, märkte itne förrän jag började borsta huvudet att hon hade något konstigt i kinden, asså, kan omöjligt förklara, de kan va typ en tand eller en halv tand som typ.. fastnat i kinden eller nåt, känns skitkonstigt, något hårt som går o flytta runt lite på men hon har jätteont, lilla vännen, så hon fick gå i skritten i 45 min så hon fick röra på sig och så får hon stå inne i natt så ser vi hur det är i morgon, antagligen blir det veterinären direkt med henne, stackarn. Ska prata med ägaren också, vi kan ju inte agera när det itne är våran häst, typ.

Johanna red iaf Fille, ASSÅ ÅÅÅÅÅH VÄRLDENS BÄSTA HÄST HAN HAR INTE ONT LÄNGRE <333 idag, för första gången sen han kom hit, SÅ LÖDDRADE HAN, dom en normal häst, vitt skum, MYCKET, det har ALDRIG hänt förut, han har löddrat mer på hackamore, alltid, men inte alls såhär mycket, ÅÅÅH LILAL VÄNNEN, han måste haft jtäteont..  åååh <3333 tänk om allt går bättre nu :') Finaste vännen.

För att fira detta så får ni en film från idag när johanna rider honom, SÅ JÄVLA FIN HAN ÄR, och så jävla dukti hon är.


As long as i'm laughing with you

Meaow. har verkligen försökt hitta ett sätt att döda tid, men inte lyckats så bra -.- ett träns blev putsat sen blev de tråkigt, var inte på humör, haha, dålig jag är. Så kollade Projekt Runway, avsnittet jag redan sett typ 5 ggr nu, kul. Nu har jag iaf plockat in Fille och Znuten så fick dom lite betfor o musli tills Johanna kommer hem och kan rida Fille med mig, hon slutar jobba om 10 min och borde komma hem runt 8 eller nåt, i think. Så då rider vi på banan. Blir bra, tänker då itne rida själv nu när de finns sällskap ;D haha!


Och en braig grey är att KidO kommer hit på sönd/månd och stayar typ en vecka, vilket är ÅSUM, hih, får ridhjälp all the time, OCH FOTON kommer det då, ty hon har inget val.

och FYI så har jag planterat ett krusbärsfrö tsm med kaktusarna. Dom kommer säkerligen överens och trivs i preciiiis samma klimat.. hah, man kan ju hoppas iaf :D Undrar vad det tycker om kaktusmaten dom taggiga killarna får.. They're my children,  aj löve thäm.

Ska ut o ge fille ltie hö också, tycker han börjar bli lite tunnis hih.

Har verkligen jobbat på mina handleder, tänker på det hela tiden, why not liksom, ingen har någonsin nämnt det av mina tränare förr, men ja kom på det och de kan ju vara bra o ha i framtiden haha! Så dom är faktiskt raka nu, jag tänker iaf på det, skitbra! inte på bilden alltså. Tänker absolut inte säga att det har påverkat min ridning negativt, itne alls, inte ett jävla dugg faktiskt, men tror itne det i framtiden kan påverka ridningen NEGATIVT om jag ändrar på det heller. hih.

We drink for cyanide

Assååå ja har inget o göraaaaaaaaa, gav upp solandet när de blev molnigt -.- o nu äre varmt igen OOOCH ja skulle ut o springa men gav fan i det när jag helt plötsligt hade ont i benet? höften typ, vafan, gammal jag känner mig då.  Fy. Hoppas jag lyckas knäcka till det sen så ja kan springa ikväll.

Rosa ska vila today, Så hoppas på en sväng med.. vilka är  kvar? Fille o Znuten ja, så tar jag Znutis och Johanna Fille, hon kommer hem rätt sent men de är ju lugnt o rida vid 8-9 tiden så får dom mat lite senare ida gockså, dom överlever.

haha. Så aah.. ska väl hitta på något, vet fan inte vad, får nog gå ut o putsa alla träns eller nåt!

Snyggzwigg!

Jizz in my pants

Asså aah, what to say liksom, de är sol, lite lunch, lite pool och mera sol. har förövrigt solskyddsfaktor 50 på axlarna hahah, vill itne bränna där mer, tycker dom kan få vila en dag haha :( Tur att jag itne hann bränna dom på riktigt iaf, bar alite! :D

Cpbild haha, tog ur rolig vinkel så typ revbenen eller nåt sticker ut där, haha! fail fo real, mina revben pekar åt roligt håll tydligen

Trippin' on nothing there is

Hih, Linda var superduktig, hade babypelhamet idag, är lite bra o rida igenom på det ibland så man känner av, hon va suuperfin, verkligen! Johanna red Zwiggy på vanligt tredelat och OOJ vad duktig hon var, johanna är så duktig hih! Hon hoppade över en liten kavaletti och som zwiggy gör så hoppade hon av ett galoppsprång för tidigt även om johanna räknade med att ta in ett til och WIIIEE, hahahaha, johanna flög, fast itne av som tur var, men jesus vilken spänst hästen har, jag frågade om hon förstod varför jag var säker påa tt hästen skulle gå 160, det gjorde hon, haha!

Fina zwiggy!

Burn baby burn

Hih, sitter o dricker en aldeles för tidig burn, men jag var tvungen typ. Zwiggy och Linda står o svalkar sig i stallet och vi ska rida dom på banan; Znuten gav fan i mig så ja bytte plan så får Johanna prova Zwiggy istället, så rider jag Linda. på banan. Gött. Ska byta om nu så ja blir klar och kan sola sen, hih. Rosa får antagligen stå idag också eftersoma tt jag inte får någon mer ridhjälp idag och det är så förbannat varmt. Men om de börjar regna så ska jag ut o rida dirr, hih. Hoppas, eller nåt.

Hade gutt!

But you don't wanna use it

Hejhopp hih. Blev en sväng med Linda och Znuten sen, bra planering från min sida måste jag säga, dom fick betfor och lite musli i krubban nån halvtimma innan ja skulle rida, ingen riktig kraft alltså, dvs inget ajaj i magen!

Dom var duktiga, ja tror itne johanna gillade znuten dock xD hon får prova Linda på banan i morgon istället, så rider jag znutis hihi, vill ju egentligen inte att andra ska rida henne då det itne är min häst, men johanna är så himla duktig så jag hoppas att det var okej för ägaren, men det tror jag nog! var ju bara jogging i skogen :)


Lite bilder från när jag red Prada :)HAHAH, ÅÅÅHEEEJ! :D


haha inga superbra time-ade bilder osv men jaja :D Snäll mamma där som fotar överhuvud taget! :DLite synd att de inte bidde ngåra kort när hon gick finare, hon va riktit lösgjord i slutet, eller ja i början också faktiskt, gick väldigt lågt och vekrligen böjde sig runt skänkeln, men blev inga kort på det tydligen, haha! Men fn och lovande häst om något eller några år sådär :)

Forbes magazine

Hih, träningen klar. Hade glömt att jag sa att ajg skulle rida hästen idag haha, va ju två veckor sen sist.. Men ja hade inte ridkläder på mig så hon fick rida först, men de va något knasigt och ajg antar att jag itne var på så bright humör så ajg kände mig itne så kapabel till att förklara vad jag menade så jag valde att byta om o hoppa upp istället haha, lat jag är. Nä men tror det var bra, Hoppade lite, hästen kändes jättefin, hoppade en oxer påt yp.. ja vene, 120? eller nåt sånt, styrde på typ 140 en gång men ja kände att hästen itne va fit for fight för de, den är ju bara 7, så den tvekade och jag var inte på som jag borde ha varit, den skulle säkert ha hoppat nästa gång men nae, sänkte istället och den hoppade jättefint. Fin häst, faktiskt, tror dne kan bli riktigt fin!

Nu är jag gal1 trött haha, ska se vilka möjliga hästar som kan vila idag, gosh alltså.. Kanske kan ta någon, eller kansk inte haha, får se, och sen ta typ två i skogen runt 8 när johanna kommer hem, hoppas det, Znuten och Linda isf, dom stod igår. phew, gud. Är så jävla trött haha jäkla värme! Brun har jag blivit iaf!Bild som nicole tog på Åby (:

What i thought was a dream

Åååh fina Zwiggy. Red med såndär bh utan axelband och HEEEH aaaah den satt ju itne jättebra osv så de va inte så lätt o rida ordentligt haha, men de gick, och zwiggy är bäst, för hon va så himla fin och lugn när jag inte ställde så hög akrav, gick i låg fin form och var bara härlig. Skuttade lite småkavaletti, helt perfekt gjorde hon, bytte nog itne galopp en enda gång utan att jag bad henne, wow! Skuttade även liten oxer, och sen ett räcke med upphöjd kavaletti framför, SÅ JÄVLA DUKTIG hon var där, gaalet, jag gjorde inte så mycket utan bara följde med lite lätt sådär, och jag la henne även rätt stort in på kavalettibommen osv för att hon skulle få va snabb i benen upp mot hindret, och satan i gatan vad duktig hon har blivit, helt otroligt, världens finaste hästis!

Superdupernöjd, nu ska jag hålla lite hoppträning för Nicole och sen ska ja väl bada lite igen för typ 7e ggn idag, 33 grade ri poolen nu, inte ens svalkande haha.. Och sen försöka rida några, får nog låta dom gå lite senare, vi ger dom ju kraft runt 7-8 och efter det rider man ju absolut inte (!!!!!!) så ja får väl dra ut på dne maten lite, kanske ge någon form av musli istället? eller nåt sånt, så dom får något i magne, lite betfor perhaps!

Heh, men hejs sålänge :D

I'll survive.....

Tror jag överlever dagen alltså... haha lol, så jävla soft!

Nu ska jag nog ändå ut och rida Zwiggy i skogen eller nåt, banan kanske, banan blir de nog, även om de är varmt! Men hon står inne för hon va så irriterad på flugorna förut, så hon fick en kalldusch och sen fick hon gå in haha. Dom andra ser bara lite trötta ut, men tror faktiskt de blåser lite vid deras hagar, Fille har skugga o massa träd så han kan inte klaga tycker jag!

Men ja, hih, Cya!

hahah

Förlåt alla barn för bilden :D Men ville bara visa hur dålig jag är på att sola hahah, syntes inte i någon annan vinkel och AAAH ni ska va glada att ja faktiskt höll för där, hah.

ANYWAY, nu är jag heeelt ensam på heeela gården, med pol och 35 grader varmt, jag klagar inte. Jag ska lägga mig på en madrass i poolen o sova, så jävla åsum, synd att ja inte har några feta högtalare ja kan plocka ut, skulle inte lyckas, annars alltså, GÖTT.

Shine through me

Hejsan hih. Galet varmt. Johanna åker o jobbar rätt tidigt så blev ingen ridning nu, får ju ta o rida själv mitt på dagen typ halvt topless så man får två saker gjorda på samma gång, haha, Blir nog Linda som får ta den smällen, eller Zwiggy :D hih.

Tills dess ska ja hålla koll på allt vatten i hagarna, kanske putsa lite, bada, gå ut o gå, osv osv haha. Världens mysigaste frukost med knäckebröd o Kaviar förut btw, chill. Nu ska jag bada eller nåt, Hejs :D

Förresten, vet att de är surt med bilder o update, men om KidO kommer next week så lovar jag massa bildbmber, random foton och massa kewl, även veckan då Philip är här, så aah, de kommer bli åsum :D


Haha. Var tvungen, förlåt. Men jag har faktiskt köpt shorts! Vanliga liksom, som andra människor! Hahah! Och sen ville jag visa min fula bränna, Linne är inte ok -.- OCH sen ville jag visa håret, Håret är åsum. Lägger nog i blond färg idag meaow.

Don't wake me

Tjenare.

När vi kom hem från kliniken så hann vi inte rida mer.. suck, va tvungen o fixa mat till johanna o hennes dude och sen tömma skit-kärran haha, så aah, bidde härlig knäckebrödskvällsmat, ska börja leva på det endast, faktiskt, knäckebröd, lunch och sen knäckebröd :D soft!

Anyway, VETNI ELLER?! FILLE HADE EN JÄVLA VARGTAND, som det hade blivit fraktur på?!?!?!?!? den va alltså TRASIG, och gjorde skitont, så den tog dom bort, GUUUBBEEEENNNNN, nu hackamore i två veckor typ o sen se om de blivit bättre :D HIHIHIH världens finaste häst som inte tänkt tanken o stanna o inte ens har visat att han har ont, han har blivit stark och som jag sgt flera gånger så har han varit konstig, men inget liksom att han visat att han haft ont :( stackars bubben, men jag är jätteglad att de va en vargtand, då blir det ju bättre! :D


My hands are tied

Hih. Älskar spotify premium. Eller ja, ja finner det som sjukt bra tidsfördriv att fixa playlists, fylla på, plocka bort, skapa nytt, osv. När man har tråkigt och är en n0l1f3r liksom :D

Haha ja har inte hört ett enda ord från någon av dom som åkte ut på båten ( hela familjen alltså ) sen dom åkte, haha! Jag tror vi trivs bra utan varandra, i know I do, trivs nog bäst då faktist, haha! Får försöka skicka iväg dom flera gånger, ja, det vore något, man kanske skulle försöka planera och fixa och grejja första tävlingen helt själv? Dvs skicka iväg dom till falsterbo lörd-sönd och sen typ någon jävla roadtrip mån-tis? de vore något haha!

Snart åker vi iväg med Rosa och Fille till hästkliniken, bara 30 min härifrån så vi överlever, haha. Fille tandäkare och Rosa vaccination somsagt, phew.

Äsch ska byta om nu, Have a good one.

Typ en liten del av ett ställe vi första hotellet på seychellerna, gal1, var max 3 pers där på samma gång, max. Soft.

How beautiful you are

Hihih, kom precis upp ur poolen. Galet chill, först badat runt ett tag o sen solat på madrass i poolen i typ 20 min, gött osv.

Förut red vi somsagt Rosa ochFille på banan, JOhanna förstod vad jag menade med att han går bra på hacket hahah, han va så JÄÄÄVLA fin, fan va snygg han är och dom gjorde piruetter och allt såntdär, fan va fin han är!

Rosa va också fin, förutom att hon itne ville fatta galopp först, fick på rktigt släppa tyckerna, sl till med handen på umpan och ponnyskänkla haha, då gick det, sen gick altl som vanlit med fina diskreta fattningar men första gången va INTE kul tyckte hon haha.  Sen va hon faktiskt riiktigt fin, tog ett småskutt över en liten oxer, och sen ett räcke på typ 110 med upphöjd bom framför, riktigt fin där med, luftig o härlig, fina rosa!

Avspolade o härliga så är dom nu ute i hagen. Blir nog att vänta tills ikväll med o rida Znuten o Zwiggy haha, är så jävla varmt. Och linda får nog vila idag, kanske gå i skritten igen bara.

Tre chill veckor, eller två, nej, tre nu. förhoppningsvis. Först nu då med Johanna, perfekt ridhjälp, åsum, och nästa vecka så kanske KidO kommer, hoppas det, vore asbra, OOOCH sen kommer Philip hihih :D Får iofs bara ridhjälp i två dagar där för sen åker vi ju till danmark MEN ÄNDÅ, ja får ju en sällskaps-dam i danmark :D hih!

Hahaha tjockiseeen :D äsch de blir snart bättre ;D har förövrigt tagit bort ansiktet lite diskret där haha!

Baby i'm the answer

Gutään morgään :D

Har varit ute o putsat massa tävlingsgrejer, bara för att, bytt lite bett osv :D Chill. Nu ska ja byta om o ta på mig linser och sen ska vi rida Fille och Rosa på banan tänkte jag, jag rider Rosa så får hon prova Fille på Hacket :D Blir åsum. Dom två ska iväg kl 5 till kliniken och Fille ska kollas i munnen och Rosa ska vaccineras :D

Hih. Får se hur jag gör med dom andra tre idag, Znuten måste gå iaf, någon kan säkert följa med i skogen! :D

Bild på cpnichole :D Som är på strömsholm nu på ridledarutbildningskurssaksak eller något sånt! wooo :D

Slow down to us

Meaow. Inte gjort ett skit på typ 4 timmar, så jävla härligt ibland alltså, haha, i fint väder alltså.

Nu ska jag ut o springa, ahr tagit in alla hästar osv.

Fille gick in med mig från hagen :)

Why do you do this?

Hih. Nu ska jag ut o sätta betfor i blöt osv. Fan va chill dag, helt ensam hemma nu, eller någon granne kanske befinner sig i något hus, max. Så jävla soft haha. Allt som allt så har jag alltås konstaterat att det behöver flytta hit någon duktig hit så är mitt liv perfekt :)


You faggot's gay

Heh... förlåååt.. asså har inte tiiid o luust o bloggaaa för livet är rätt åsum just nu! Ensam hemma med Johanna, kan inte bli bättre, för innan klokan slog halv 11 så var 4 hästar färdigridna med ordentliga jävla ridpass, så jävla åsum, alla spolades aaav, fixades med, vi har fyllt på allt vatten, allt är mockat o klart o halmat osv, jag har varit ute o gått i 30 min, jag har solat i 25 minuter, OCH jag har duschat.. kan man ha de bättre? jooo ja har ätit mat också, LIKSOM HELL YEAH :D


Först red vi Fille och Linda på banan, Johanna red Filla, vanligt bett, gick helt okay, men ja tror de är något med munnen för man ser att han är spändare o stelare än han brukar även på vanligt bett, så han får nog gå på hack tills vi kollat munnen, vilket är i morgon! Linda galopptränade ju igår så hon fick bara gå i låglåg form i skritt o trav, något varv galopp bara, väldig tmjukt o lugnt only.

Sen red vi Zwiggy och Rosa i skogen, rätt lång tur, ashärligt, Zwiggy va jätteeduktig förutoma tt hon gjorde två tvärnitar och tvärvändningar o sprang åt motsatt håll, hahaha johanna konstaterade att de händer på fan en milisekund, fan va fort de går, haha! Tur att man inte åker av - än. haha! Rosa var långsam men snelhest haha!

hehs

orry för bad update. Orkar inte bilde rnu heller.

Johanna red Fille i skogen o ja red Rosa, johanna rider så jäävla bra och fille va så jäääävla fin, vi ska kolla upp han tänder i veckan, ska bli intressant. Om den är ok så ska johanna allt få rid apå vanliga bett o rida igenom honom, HIHIHIH han kommer komma "tillbaka" som en ny häst, fan va bra.

jag har sprungit idag också, minst 1 km, kanske 1.5. SJÄLVMANT, hur ofta händer det? fan va stolt. Och igår tränade jag som attans (dumma philip) med armhävningar o situps och massa grejer hahah plus att ja gick hur långt som helst hur fort som helst med elektra hah, så nu ahr jag världens träningsverk, börjar kännas nu, komemr nog bli värre i morgon, och jaaag ska psringa  varje daag hädanefter hihihih :D ska fasen bli smal. jag är trött så ursäkta allt ajg skriver, who needs alkohol när jag har sveriges bästa kvällshumör, lulz. God natt.

Comatose

Har ridit zwiggy nu, på banan, vanligt tvådelat, skutta över lite upphöjda kavalettis, hon har börjat att sakta in självmant innan små saker, typ bomma roch små små hinder, och istället hoppa av typ två galoppsprång för tidigt, alltså gosh man flyger verkligen, suck, för hon typ gör ju som ett bocksprång och sänker huvudet ner i backen o drar ur tyglarna ur handen haha, dumma zwiggy! Men efter ett tag var hon rätt duktig, men hon har varit lugnare i sina dagar, men mot för bara någon månad sen så är det världens skillnad!

Johanna ska rida en häst i skogne med mig sen, Fille eller Rosa, hon får välja - så tar jag den andra, suuuperbra, fatta så skönt att få lite ridhjälp hihihih :D


Så ja, Hejdå :D


Bild på Johanna och Olle i väntan på Hovis förut!

Can we pretend?


Har intervallat Linda. Galoppträning alltså. Värmde upp lite i skogne i backarna och sen körde ja lite mjukgörande på gärdet innan jag började. Hon var riktigt trött i slutet haha, söt häst.

jag ska fan sola. Hejdå :Dhaha tyckte hon va rätt söt i dyontränset haha :D Fick hålla handen på näsan för att annars så hade hon sprungit rakt över mig haha, om ni undrar :D

To the wall

Hih god morgon.

Idag runt lunch så åker ju mami o papi och resten av familjen ut på sjön, är borta i en vecka. Jag är alltså kvar hemma och Johanna är här o hjälper mig lite, typ mockar, så gör jag resten, hon vill kanske rida lite också, hoppas det, hon är så jäkla duktig så hon kanske får lite pli på dom! Haha men de blir awesome!


Idag ska väl alla gå i guess, ska sakta men säkert börja ställa av fille lite, asså rida ner ohnom lite, så han går lättare o lättare o sen får han vila över Danmark och kanske lite till efter det, så jag får ltie sug efter att rida honom. Detdär lät så fel. Men ni vet ju vad jag menar haha.

Men ja, have a great one.
Jättegammal bild på Milton och mig hihi :D

On the road

...Bokstavligen. Alla tre hästarna som går på bete hade rymt haha, Elektra, Olle och Znuten ute på äventyr.. Kan gissa på typ 3 km härifårn? Haha nä men typ knappt två kan ja tänka mig. Hahah, så vi for iväg med transporten o fick in Olle och Znuten... ...... Jag ledde elektra tillbaka, FAN VA FORT DE GICK, de fanns ju inget annat alternativ än o pumpa kroppen med adrenalin och skena hemåt hahah, asså hon går fan fortare än Fille.. Och Fille är Siljaline.. Gosh. Dagens motion och en månad framåt avklarad yep, haha lol.

Nu ska jag fan sova, i morgon inleds en vecka ensam med Johanna här hemma, woopwoop :D

Hoolaaaa

hejsaaan på ersaaan hihih

Red Rosa en sväng ut i skogen, trodde jag, men jag hade de långa hacket för första gången och de va itne så poppis så hon utnyttjade dirr att aj itne kunde ta något i henne och vände bestämt hemåt igen, backade ner i ett svindjupt dike en gång o då styrde vi hemåt istället, suck. Där joggade jag runt lite, mycket galopp, hon gick fint typ, had eju inget i handen, nästna glappande tyglar och sjukt mycket ben, så inget jättebra bett haha.

Tidigare idag så red Barnet på Loppan och ajg red Zwiggy, en tur i skogen, mest skritt o trav men lite galopp aswell. Zwiggy är så jävla fin nu, helt galet.


BTW, nästa år, typ Januari-februari tror jag, så är det Sunshine Tour i Spanien i tre veckor, dit ska vi! Antagligen :D Plockar med mig nichole och vi kommer hem as niggas, gött va? Tar typ med två eller tre hästar o bor där i tre veckor, FAN VA GÖTT, faaan va gött alltså!
En gammal bild från typ kameran haha random på rosa från nån tävling xD

Would she hear me?

haha här får ni filmen på Znuten från igår :D haha.

Hon hoppar fint på första, typ, hon måste lära sig hoppa bättre igenom kroppen liksom. Sen va hon livrädd för kommande hinder, men hon hoppar ju skitfint när hon hoppar över det :D

Sen på linjen, alltså.. la henne i LIIITE framåt distans till oxern där men alltså itne mycket, men hon drog verkligen gärnet till de hindret och hoppade rätt igenom, suck. Och hindret efter de så hann ja väl itne få upp henne innan, fick tillbaka henne iaf, jaja. O i kombinationen va hon kvar i handen, helt mitt fel, jättedumt att inte ta mer tid på mig, fast liksom, ja haha, ja tänker absolut itne grubbla över detta för hon har gått så himla fort framåt på så kort tid här, så då kan de nog komma smällar som denna, ja måste försöka hålla ltie jämnare takt med huvudet och kroppen på något sätt.

I don't wanna dream

Hih har pysslat med Loppisnopp, för ja tänker fan inte släppa ut henne för hon är så JÄVLA REN nu, fan va ja har tvättat, tvättade ponnyn säkert 5 gånger, varje gång jag sköljde av så bara rann de svart smuts ner haha, så fem omgångar med skimmelshampoo, nu lyser hon, trust me! Bländar alla, meaow!

Så för o få henn eo inte känna sig så ensam så har ajg pysslat med henne haha, borstat o lindat och flätat svans OCH knoppat henne! haha! Det gjorde jag bara för ja hade tråkigt ungefär. Gjorde massa supersmå knoppar bara för ATT, de är snyggare när dom är liiite större, eller dom får ara såhär många och tätt för de är rätt snyggt, men då måste hästarna ha lite mer man än loppan, så de vart inte så bra haha, men söta ändå, 18 st, vi brukar ha 9 på henne xD haha!

I want you to remember me

Häär är filmen på finaste snuttiluttan :D Fina Linda. Ni ser att efter hinder nr tre så lyfter jag typ handen o hon slår med huvudet, lilla linda, spöet fastnade i tygeln? framåt, alltså hela tygeln va snurrad runt spöet xD så ja fick lyfta bort de på nåt sätt men ja, gick rätt smidigt ändå haha. Sen är hon ju bara åsum fin, de vita planket och kommande hinder, om nom nom. Fin genom trekombinationen också, finast av allt gick det där faktiskt, men de syns itne för de är taget framifrån haha.. fin var hon iaf. Sen ser ni ju att hon itne når över där i omhoppningen, så jävla dumt, hur tänker jag ibland? suck. Och sen så typ skrattade jag mig genom dom två kommande hindrena fö rja gtyckte jag var så jävla korkad, så jag red superdåligt till sista hindret så där hoppa hon dåligt, men rev iaf inte. Fin är hon iaf.Jag menar hela grunden är ju så självklar, hon går nolla, alltid, hon är oslagbar, ungefär. Linda är bäst. I hela världen.

Forever alone

Haha, tog in henne från hagen för typ två dagar sen men filmen kom tydligen inte upp förrän nu. Hon är söt. Min fina Linda/Maja/Rosa. Hon har haft så mågna smeknamn haha, synd att hon inte fick kallas Maja även på strömsholm, då hade hon ju gjort det även här. Men nej, det byttes från Maja till Rosa och nu till Linda för vi kunde inte ha två Rosa haha. Jaja, Hon överlever. Världens bästa häst :D9:30 AM

HALV 10?!?!?! fattar ni?! HALV FUCKING TIO, det är grejer det. Länge sen ja sov så länge, vaknade iofs typ 8 men ändå, halvsov tills halv tio, Gooosh :D


Vi släpper ut Znuten på bete nu, hon ska inte tävla på ett tag med tanke påa tt på söndag åker ju alla ut på sjön med båt, dvs ingen skjuts, eller mamma skulle höra, finns de nåt i näheten så KAANSKE vi kan våga fråga om johanna har tid o lust o skjutsa, känns som om de vore bra för znurreznut att tävla lite, haha. Men hon får gå ute om nätterna sålänge med Olle och elektra, tar ju in henne o rider varje dag.


Idag ska Fille gå, han gjorde ju inte sin livs runda igår direkt så han kan likagärna röra på sig idag. Linda får stå, Rosa ska gå, och världens bästa zwiggy ska gå. De blir bra :D Ska även tvätta loppan så hon är någorlunda ren när hon hämtas, ÅÅH VAD ROLIGT O TVÄTTA EN SÅN LITEN HÄST HIHIHIHI omg. Men ja. Ska gå o fixa filmerna eller ja.. jo, filmerna, ni kan få se Znutens också så ni förstår hur hon var, haha.. Ha en bra dag, glad.. midsommar.. dag? äre dag? ja det är dag. typ. Hejs!I wasn't gonna run from the cops..

Phew, hemma NU, chill va? halv 1 sådär, bara för en crappy jävla endagars, haha, jag är sur. Nä men Znuten fick ju ut lite rutin, tror de är viktigt o värma upp henne lite mer, sådär lagom, att hon bara blir mjuk och lugn och inte trött och spänd, Jaja, fick ju lite känn på hur fint hon faktiskt kan hoppa iaf!

Fille.. Fille glömmer vi haha, älskade häst, gubben.. Vi träffade hon som vi köte honom av och vi träffade killen som typ.. ridit honom ett tag? vet inte riktigt hur det var, något sånt. Jag tror dom tyckte att han såg fin ut, förutom själva rundan då haha!

OCH LINDA <3333 Linda är ju bara bäst, jag mår lite dåligt för att jag red så fort, snuttan, men ärligt talat så tror ja hon tyckte de va iaf lite roligt, galoppsträckor, wie. Men grunden, ååh så fin, så himla fin, det är så härligt när man vet exakt hur man ska rida, OCH det funkar! Galet, galet fina häst, du är bäst min fina vän! Tror danmark kommer bli åsum, riktigt jäkla bra

Nu ska jag tvätta av mitt jobbiga smink, ta en jävla dusch och sova som attans. Dumma philip som fått mig o säga attans. Dumma skåning. Nae fyfan va trött jag är, ursäkta alla jävla svordomar.. iofs inte så ovanligt här, haha! Men ändå, idag får ni ursäkta för jag är itne säker på vad jagskriver för jag är trööööött nightynight.


Hahahah

Asså faan vilken dålig dag haha!  Väntade i cirkus 4-5 timmar innan Znuten skulle gå, helt galet alltså. Znuten var fin när ajg red fram och hoppade frma men på banan.. hahah lilla bebishästar, så jävla spänd ja har inte varit med om något liknande haha, men i don't blame her, bara plast-hinder med plast-infångare, bank och gravar och allt, hon va så jääkla spänd, första hindret hoppa hon jättebra, andra hindret tog de tvärstopp? hon har aldrig stannat förut så ja fatta inte så mycket haha, stannade även nästa gång?! asså.. sen hoppade hon gången efter det, till hindret efter det så låg jag bra, smått framåtläge kanske, men Znuten asså shit så jäkla spänd hon ba WROOM drog mot hindret och rev grovt, hindret efter det rev hon ännu grövre, asså, suck, rev även både a och b i kommande kombination och sen hade jag för mycket fel o blev utesluten xD haha jaa alltså what to say, rutin är vad hon behöver.

Men det är konstigt för hon spände sig ju inte sist, inte på skogslotten o där äre ju ändå rätt mycket färgstarka hinder o grejer på staketen osv, jaja, synd. Tror inte höjden är något problem för hon hoppade mig ur sadeln på framhopp flera gånger haha, men ja, bara att vänja henne vid detta, men såg iaf lite kapacitet i vissa språng idag.

Sen Filles tur, gosh, han hoppade inte alls, han gillade nog vekrigen inte underlaget, ajg skyller säällaaannn på underlag och såna grejer för "Make it work" som jag brukar säga, men alltså.. nåt va liksom inte som de ksulle haha, han rev nr 2, nr 4, nr 5b och 5c och där gick jag ut haha, ae han oppade riktigt dåligt, kom inte upp alls, suck, blir nog bra med en vila för honom nu, men han är fin annars, de gick o styra :D

Och sen Linda <3333333333333333 Linda är bäst end of story, jag älskar denna jävla häst så jävla mycke tför hon är så jävla amazing. Grunden var helt klockren, så jävla fin var hon, fastnade med spöet i tygeln mellan två hinder?!?!??!?! men de gick bra ändå, red skitfort i omhoppningen, alltså FORT; itne snävt för banan va itne direkt sväng-vänlig utan gasade istället, haha, för mycket jag är skitarg på migsjälv, och la henne SÅ JÄVLA OUT OF THIS WORLD stort på en oxer och hästen som är bäst hoppar men tar sig inte över såklart utan tar ner bak, sen red jag lugnt på dom två sista hindrena och ändå hade jag 3 sekunder snabbar eän vinnaren haha, så jävla dålig jag är, hur kan man göra sådär, stackars linda, men linda är BÄST! Kom iaf 5a ändå så de är ju .. kul, jag är så jävl atacksam för att denna häst är bäst, hon är fan oslagbar, såna här tabbar får man inte gör ahaha, gosh, vad jag är dålig. Men grunden var underbar, UNDERBAR, bästa linda, bäästa bästa linda.

Nu är typ 50% av alla ord understrukna med röd text pgav att jag stavat fel osv osv men ja orkar inte ändra de fö rjag är trööött och vi har PRECIS åkt hemåt, klassen började halv 8 ungefär, liksom -.- segt, jävligt segt, OCH ingen plats jag lär besöka igen, absolut inte, banan sög, bokstavligen, de va tungt och de sög, framhopp var inomhus o de va mörkt, och nej asså fy de va jobbigt, tror dom gjorde det bästa dom kunde, absolut, men de va ändå ett problem med banan o underlaget liksom haha.


Nu är jag trött, hejdå.

Put it in the air

Framme nu, är lite tidiga, dom är på cponnyer i en jävla A1:a ridsport ponnycup, så de tar lite tid, fast alla ponnyer som irrar runt är så himla söta haha. Alla är besiktigade och klara, vet stod typ 10 m ifrån oss så de va ju chill, Znutens livs andra veterinärbesiktning hihi, förutom att hon hade en lång startsträcka så gick det bra haha, Linda är knäpp o står o skuttar i lastbilen och fille är stor och suupersöt.

Har lång tid på mig somsagt haha, för när d-ponnyerna är klara så är det banbyggnad, sen äre typ 50 starter i Avd A i 120 och seeeen är jag i mitten av typ 20 unghästar, hihihih jag komemr hinna gro skägg under tiden :D

Förutom att en av Lindas knoppar och två av Znutens har gått upp så är allt annars väldigt bra, pappa tog ut grillen och ahr börjat grilla bacon och grannfrun har rastat the dogs, vi packar upp för meeting även fast vi ska va här över dagen, haha, hängiven familj osv.

Jaja, Jag håller er uppdaterade typ :)

Haha insåg att ja itne hade nån bra bild o lägga upp så ja tog en bild på grannfrun som steker ägg :D Bilden är tagen från soffan mot "köket" :D Hon är glad, dendär grannfrun :D hon är också hundvakt för flyghundarna, dom har en tendens att flyga ut ur alla potentiella dörrar/fönster om man inte håller koll på dom, hihih

Like a bauws

Goder morgon :D

Sitter i lastbilen o är påväg mot Västerås, tar typ tre timmar.. kul osv för en endagars haha, eller inte.

Det är Znuten, Fille och Linda som är med. Linda är med för att hon ska ha fått göra något innan dammark om typ två veckor drygt, Ska mest ploppa runt men går allt som de ska så kommer jag ju rida lite fort också haha. Fille är mede för att han ska inte med till Danmark, så ja vill prova en tävling på annat bett nu innan vi åker med honom på stora tävlingar igen. Och Znuten är med för att såklart, hon behöver tävla och hon behöver rutin, liksom, inte så mycket mer me det, hon ska med på alla passande tävlingar liksom :)

Znut ska gå 120 ( hennes första i hela sitt liv och hon har bara gått två 110 i hela sitt liv ), Linda och Fille ska gå 130 :) Så det blir bra :D


More loves everybody else

Meaow. Har gjort lite mer nu iaf, tvättat båda bruningarna och putsat klart tränsen i think, förutom filles de glömde ag haha kom ja på nu, prutt. Jaja, de som ska göras i morgon är ju Fille som ska bli vit, eller vi ska försöka iaf haha, bruningarna ska knoppas och allt ska in i lastbilen tiep.. De går nog bra, vi åker typ inte förrän 11 så de e chill, går ju upp 07:20 varje dag så de blir lagom i morgon aswell :D

Men ja.. blö nu ska ja tjocka GLASS hihihihihihihihihihih meaow hejdå :D


You keep on stalkin' me

MEAOW :D

Hih, har rpecis ridit bästa Zwiggy, åh hno är så underbar. Skrittade ut längs vägne och rund ladan och tillbaka till banan först, bara för att, tog typ 10 minuter och red serpentiner på vägne och hon var bara underbar hih, sen på banan så bara red jag jättelugnt, travade länge i sådär otroligt låg form som dom andra typ inte kan än, förutom fille för han är bäs,t och linda.. och rosa.. FUCJ, men zwiggy är bäst haha. Alltså helt galet låg form och jag hade inget i handen utan hon bara flowade på och svängde runt min skänkel genom minimala svängar där hon verkligen ändå trampade under sig och näsan bokstavligen typ max 20 cm från backen, så himla fin hon äär, kortade tygeln något när jag galopperade men ändå låg fomr och hon gick så jäävla långsamt och lugnt så de är galet, jag menar, hon snubblade en gång, OCH BLEV INTE ENS RÄDD FÖR SIGSJÄVL?!?!?! de är ju galet, fina fina zwiggy :D

Nu ska jag ut o göra klart typ.. ALLT haha.. Ska tvätta Linda och Znut idag så tvättar jag FIlle i morgon, har har ju en tendens att gulna till över natten haha! Och i morgon ska ja försöka hinna knoppa Znut och Lind, men Znut är viktigast för hennes man är så ful med tanke på att den är typ avskavd halva halsen så den manen är supertunn, men de ser inte helt konstigt ut när man knoppar den så de är chill, och linda är bara helt åsum i knoppar så ofc! Fille får överleva utan för ja orkar inte :D
Sen ska jag putsa allt, har putsat stövlar, sadlad och två träns typ, så ahr två m-gallar, två s-jordar, ett träns, två bett och typ lite annat o göra kvar hihih

Puss zwiggy är bäst :D

And all the girls they say I'm pretty fly for a white guy

Meaow. Måste sluta säga Meaow. Men Meaow är så Meaow-igt liksom, Meaow på det. Meaow.

Har ridit Rosa och Znuten nu iaf, det var uppehåll så ja passa på :) Mami ska köra Fille i pessoan idag och jag tänkte rida Zwiggy lite senare, Linda kan vila, sen är de slut på hästar va? tror så. Så de är bra :D

Red båda i prestigen ifall de skulle börja regna hihih, Funka jättebra på Rosa, måste nästan prova o tävla i dne sometime haha, får prova i danmark första klassen eller nåt, får se ;D Men hon va fin, red rätt lätt, men red även rätt länge och mycket galopp så hon blev lite svett haha, men ändå inga liksom större krav, lite jogging typ, hon va fin :) Fick film på de faktiskt, Sätter in den i något senare inlägg för jag fick tydligen inte in den på yt haha.

Sen Znutis, bara skritt o trav, mest skritt, myyycket mjuk och lösgörande och öva elite bakdels och framdelsvändningar på rätt sätt, gud så duktig hon är! Bytte bett idag för att hon har ju gått på samma i typ två veckor nu så kan va bra att hon har haft något lite annat i munnen innan tävling typ, så blev ett vanligt tvådelat istället för det tredelade hon går på annars, Funka fint. Men ja, ite så mycket mer med det, hon är duktig, fin 5åring, väldigt klar på många saker för o va så ung.

Nu ska ja fixa mina jävla naglar som ja fått fila ner för dom gick av -.- jävla skit bajs och äckel-apa. typ. Buhuhuh, men ja, HEJSJust to hear you say goodbye

Hih god jävla jätteblöt morgon :D

De regnar verkligen apa här! haha helt disturbed, har regnat konstant typ.. hur många timmar som helst, på riktigt så finns det max tre små fläckar på vår bana som det inte skulle plaska om om man gick där, det är flytande vatten ÖVERALLT, helt stört, flytväst? ja.

Nu ska ja ut o fixa lite hahah i stallet, släpper ut hästarna två och två i skritten så blöter vi bara ner två täcken, så får dom nog stå inne ett tag till, så kan jag rida några hästar i prestige-sadeln sen, den tål vatten haha!

Åh jag älskar Pizza på morgonen, ska man äta pizza ska man göra de på morgonen haha för det förbränns bättre under dagen, det är chill, om man nu känner för att vara onyttig. Fast det ska man nog aldrig göra i min sits haha, knubbis.

Men ja somsagt, kan ine säga hur det blir med ridningen idag, haha, dom som har möjlighet att stå får stå när det är såhär, men kommer nog rida lite iaf. Chill. Hejdå (:


They never go away

är trött. Godnatt, har skitmycket o gör ai morgon, 3-4 hästar ska ridas, jag ska vistas ed Linus på stan några timmar och allt ska packas och fixas inför fredag. Ciao.

A thousand unwanted fucks

Mjeaow tjenare :D

De börja spöregna så ja tog in Rosa fort som attans så hon inte skulel bli kall om ryggen, gud va fort jag var ute och så fort hon var inne haha, blev fan knappt blöt även om de spöregna haha panik! xD Så fick hon stå i boxen med BoT täcke hihih, o sen tog ja in Linda för hon såg så otroligt eprimerad och besvärad ut, zwiggy åt gräs - såklart, sålänge hon har mat så kan vad som helst hända henne utan att hon bryr sig haha, o Fille har massa skog i sin hage så han överlevde tyckte jag.

Red Rosa först, skulle ju känna på henne idag för mamma sa jua tt hon var halt när hon körde henne för typ två-tre dagar sen? jag såg det aldrig själv så jag vet liksom inte vad jag kan säga om det, hon har varit ohalt dom två dagar hon har stått men ja ville va på den säkra sidan och inte sitta på henne på några dagar. Hon kändes iaf helt jävla fräsh, galet fin faktiskt, lite seg haha men jag red inte direkt i något tempo, bara i väääldigt låg form med näsan långt fram och ner, hon var duktig, tog ett varvs galopp i bägge varven bara för o se att allt kändes som de skulle och det gjorde det. Gött.


Sen red jag Linda, var lite bitchig och ahde sporrar ida,g bara småå små mjuka sporrar men ändå, rider aldrig med sporrar på henne men tänkte rida igenom henne ordentligt och ja, that's why. Hon var fin, red på vanligt tvådelat o hon skötte sig faktiskt bra, orkar itne berätta allt för haha ja, orkar inte, menh on var duktig.

Får se om jag rider Znuten, kanske bättre o låta henne gå i skritten idag och bara typ skritta/trava henne i morgon lite mjukt innan tävlingen så hon itne är trött haha :D

Åja, hade gött resterande tiden av dagen iaf.


I might mess around

FIna Zwiggy, blev skogeliskogen för henne somsagt och jag värmde upp en gång i en lite lägnre backe, bara skritt, sen lite trav o galopp längs en väg och sne in på ett stort gärde där jag galoppträna lite, bara en intervall i varje varv dock, men rätt långa, sen typ 15 min skritt hem haha,

Fina Zwiggy, hon gör de dock lite svårare för sig än nödvändigt när man intervaller, för hon går o "krullar ihop sig" på ett ändå rätt bra sätt egentlligen men hon verkligen jobabr genom helt kroppen o bakbenen nästan för långt in under sig o typ vevar med frambenen så hon blir ju tröttare än nödvändigt haha, menmen, de ger väl något de med haha. Sötzwigg.

Nu skaja typ.. träna lit eo sen ut o rida nån, nu tänker jag fasen ta in Znut om nätterna om hon ska tävla på fredag, hon är faktiskt hur tjock som helst haha :( Men lite tjock han hon få vara, hon är ju bebis, men de finns ju gränser xD


Bild på Elektra och Olle, Elektra är nu o kollar ifall hon har en fölis i magen hihi, hoppaaas, fasen vilken fin unge de skulle bli, kommer inte ihåg pappan men vet att han är vit, och Elektra är jätte-stickelhårig så de lär ju bli fin färg :D
Söta är dom iaf :D


You need my privacy

God morgon.

Har lite bråttom för jag måste ta ur zwiggy ur skritten o rida henne osv. Hon får gå en sväng i skogen, va ett tag sen tror jag? men hon har behövt passen på banan så de är gött ändå hih. Men ja, Tänkte be mamma köra Fille i pessoan idag, Linda ska gå skogen, Znuten ska gå skogen också och  Rosa ska kännas lite på banan idag.

Hade bra :D


Får bli en gammal bild från jumplub på Rosa.

My love

Jag red Zwiggy nyss. Jag tänker inte ens förklara ridpasset. För dom ord som jag kommer använda, kommer göra så ni inte förstår hur underbart det var. Dom kommer få er att tänka realistiskt och tänka er hur det kan ha gått och hur hon kan ha varit. Så jag tänker inte skriva det. För zwiggy är bäst. Zwiggy är bäst i hela världen, jag kommer ha denna häst tills hon inte andas mer, end of story.

Världens finaste Zwigg, åh.


Take some time

Är helt as trött, vet inte varför -.- suck, all ork bara försvann för typ 5 minuter sen haha.

Red Znutis på banan, va lite jävlig mot henne och tänkte hoppa igneom henne lite inför fredag just idag när hon är trött från igår osv haha. Idag kom hon på att hon faktiskt bara var 5 år och var väldigt tittig och spänd och lekte bebis. Men jag tänkte att hon kanske får för sig att leka bebis på fredag också så det är ju lika bra att öva!

Red fram läänge med mjukgörande och lugnt och fint och lågt, Började sen småskutta på ite övningar som stod framme och sen hoppade jag två lite högre oxrar på 120 några gånger. Fick sista gångerna på film, dock så ringde mammas mobil precis över ett hinder så den slutade där -.- så inget vackert avslut ahhah men ni får leva med det. När det blev lite högre så fick jag ändra ridningen lite, fick rida henne i en lite lättare form och så till att lätta ordentligt i tid osv så hon fick tänka lite själv, hon har absolut inte kraften o orken för att hoppa bana och högre hinder när man rider ihop henne så pass som jag gör nu, inte än, så det är bara att nöta nöta hemma i den formen och i stor och liten galopp så hon får kondisen och musklerna, liksom! Men fick hjälpa henne med att lätta formen lite :) Sen har hon inga fantastiska bakben haha.. Men hon hoppar ju rätt luftigt nu iaf, och bakbenen maybe kommer later :)Ursäktar också dne röriga början där efter de första lilla hindret, hon ville inte byta -.- jaja, som jag säger, det är ingen perfekt ridning än haha, men jag tycker det går åt rätt håll, och döm inte själva ridningen från denna film för som jag sa, jag lättade rejält på form och krav när jag började hoppa dom högre för hon rev om jag satte press på henne och verkligen red henne, hon rä itne klar för det än liksom.Hey you there

Meaow. Klar med träningen med Ida och Jennie. Jag börjar få lite kläm på att ha två på samma gång, inte bra på det än haha men vafan, är ju inte direkt van, men lite bättre börjar det gå. Dom var duktiga, tror att Jennie kände iaf lite skillnad i slutet, fin häst iaf. Och Ida börjar ju faktiskt lära sig lite, även om hon är så förbannat käftig haha, jävla barn. Fast hon ser ut som en fisk.

Nu har jag ju alla hästar kvar, har bra övningar på banan så de kan typ Znutis gå och Zwiggy, FIlle och Linda kan få gå i skogen. Elel rinte linda, linda ska gå banan förrestne, får rida runt lite typ, ve tinte.. Fan får se haha.

Hade gött :D

Får bli en bild på fina Olle :D


This is the story you need

God morgon alltså!

Nu har ja lite småbråttom sådär, runt kl halv 10 så kommer Ida och Jennie och tränar här, och ajg har inte byggt någonting haha och jag tror allt jag måste be mamma sladda banan för der regnade igår och den får inte bli hård ._.

Får se vad jag kommer upp med, Jennie är här och tränar för första gången så ja kanske inte ska göra det allt för krångligt haha, och med det menar jag att de är jobbigt om man inte förstår vad jag menar såhär första gången, och med DET menar jag att jag är rät krånglig när jag förklarar vissa saker haha, kan försöka vara lite tydlig dock, så jag inte förvirrar barnen huhuh. Ida behöver dock bli förvirrad, it's good for her.

Well, alla hästar ska ju ut i skritten innan dess oså, o sen ut i hagarna, och nu ska ja äta frukost, så ja har lite o göra meaow. Have a good one folkes, och visst var Fille fin och svängbar igår på Filmen? :D:D:D:D:D:DDETDÄÄÄÄR NI, hahahah faaaan, tror det kan ha varit i 4-5an, för i 6an klippte jag av mig allt hår hahah! Fy helvetet, eller detdär är nog när jag kapat lite längd för flätorna är inte så långa, men ni ser fotot bredvid halvt? Där har jag hår ner till höfterna haha, attans alltså. Jaja tur att man är öhm... lite snyggare nu iaf. haha, tjockis.

To say what's on my mind

Pheeew, hann hoppa av fille och få in alla ben i stallet då himlen öppnade sig, jag skojar inte, jag sprang från stallet och hit upp och agj springer rätt fort, det är typ.. 50 m? knappt alltså, njaa mer typ 30 haha, och jag blve DYNG.. SUR, alltså, rätt igenom, var torr - blev blöt. Ungefär. Galet.


Och alltså.. FILLE <3333 åååh, red på hacket igen, ÅÅÅHHH, red fram superlänge, typ 40 min av bara extrem låg form och lååångsamma gångarter och bara sådär härligt, man var som i koma, det var så häärlig jag dör, hela gården kom ut o tittade o va helt wow öve rhur fin, mjuk och lugn han var, fiina fina fille <3

Sen red jag ihop honom lite i typ en kvart, lite volter o lite galoppombyten o lite bommar, sen satte mamma upp ett hinde,r som jag planerat. Medans hon byggde en oxer så hoppade jag fram en gång i ena varvet på ett räcke, sen la hon upp en låg oxer, hoppade en gång, sen typ en 130 oxer, hoppade en gång, och sen breddade vi, gjorde den helt paralell och höjde till typ .. 135-140, hoppade två gånger, första gången var han i lite typ men hoppa ändå helt okay, och sista gången hoppade han helt awesome, HEELT perfekt, alltså, PLUS ATT DET GICK ATT STYRA, OMG LIKSOM, helt otroligt, ja ska göra världens finaste runda i 130n på fredag hihihi.

Här är film från dom två sista sprången, jag vet att det ser ut som att jag har väldigt långa tygalr, och helt korta som dom borde vara är dom inte för jag vill itne sätta den pressen på honom framför hinder ( låter ologiskt och helt fel med andra hästar ) men för då börjar han slå upp huvudet och då är det bättre att han är mjuk när jag har lite längre tyglar, men sen så är det en synvilla för bettet är ju lite längre bak än näsan på honom så ja, tänk på det haha.

Och alltså, språnget är inte wow, inte på det sätte,t men hela grejen att ajg kan sitta helt still, vara lugn och kall och faktiskt kunna styr aoch reglera farten innan och efter och att han ändå hoppar up sig så lätt liksom, DET är wow!
To be coming home again

Wiiee har ridit Znutis nu, alltså åh så fin hon är, på riktigt så kommer någon verklgien bli så jävla glad över denna häst, hoppas hon får en ryttare som kan uppskatta henne, det är väldigt lätt att gilla denna häst iofs men ändå! så jävla fin.

Värmde fram lääänge och lugnt, skrittade länge och re digenom henn ei skritten i låg form o fram med neeesan as usual. Så himla fin hon är, går ju på vanligt tredelat hela tiden förutom skogen då ja typ tänkte ha rakt bett eller något så hon får lite variation.

Red fram länge sen i trav o galopp emd serpentiner och  volter och halter och hihi så duktig. Började sen småhoppa över ett 50 cm högt hinder och så himla duuktig. Gjorde några halter innan då hon tänkte dra iväg, och några halter efter då hon landade helt ofokuserad, sen var hon bar ahelt superduktig :D vart lite trött på slutet och orkade itne koncentrera sig på hindret lika bra så då red jag igenom henne lite till i traven och sen släppte jag ut formen ordentligt framåt nedåt och böjde igenom henne lite lätt och sen skrittade vi av en sväng i skogen :D

Nu har hon fått betfor o havre och alla mineraler o vitaminer o allt sånt och sen ut till kompisarna igeen :D

Nae hon är verkligen hur duktig som helst, så vi får se hur debuten i 120 går, kan tänka mig att det kanske blir typ 1 eller 2 ner, men det tror jag inte skulle göra något om hon var fin, vilket jag tror hon är. Hon har gått två 110 i hela sitt liv liksom, men såna höjder hoppar jag ju hemma så då kan hon lika gärna vänja sig vid 120 på tävling istället, det var så jag resonerade, för ja, jag förstår att det kan låta lite snabbt att gå upp i 120 redan, men egentligen skulle hon ha gått 120 för länge sen om man hade velat kvala falsterbo, så de tär ju dags. Vi får se, sen går man ner till 110 och ligger på 110 120 liksom! Hihi det blir nog bra!


And you know who I am

Phihihih red Linda förut, red igenom henne på banan på babypelhamet med koppar-rullar för det ska hon ju tävla med på fredag so de kändes passane. Honva  suuuperfin, ja va så galet mjuk och lätt och lugn och hon med då såklart haha, det är så simpelt detta.
Superduktig, inte ett enda luftpsprång av något slag, superduktig. Gjorde mycket serpentiner och mycket bomövningar i alla gångarter och skuttade sne över ett 50 cm högt räcke några gånger för o se om hon kunde ta att jag satt still med handen och benen och att hon ändå hoppade upp sig fint, vilket hon gjorde, suuuperfin, gjorde ngåra snäva lugna korta svängar innan hindrena också och hon är så himla bäst :D Hihi Duktig Lindis.

Nu ska ja ut o ta Znutis :D Min tinitus dödar mig -.-

Zwiggy saknar wirre supermycket, gnäggar hela tiden haha :(

And I love the way you know

Tjeenare.

Nyss kommit hem, en runda på stan, kollade ögonen, ska ha nya linser hih, yeeaah kommer se bättre wo, och sen av någon anledning så fick mamma in mig på typ HM osv och ja köpte typ 6 linnen, ett par jeans och två tröjor haha. OCH SHORTS, JEANS SHORTS?!?!?! läskigt. hahah


Så nu ska jag ut o rida :) Börjar med Znuten för tror hon står vid ingången nu, hoppas. Blir banan för henne, bom-övningar bara, genomridning as usual. Sen Linda och Fille och antagligen Zwiggy med, men det gör inget om zwiggy får vila för ja har ju tre veckor typ nu där jag kan rida henne utan tävling innan danmark så det är chill :)bonnbrännan <3 Det är iaf inte SÅ extremt kantigt hahah, bara lite jätte. Jaja nu har ja ju linnen o gå runt med iaf, hah lol. Hejs.

Världens mest mogna

.. hihih, håller diskutioner med världens mest mogna vuxna människa på jorden tror jag. Kul va?

Nu ska jag ut och ta hand om mina hästar igen hah, dom går i skritten, rosa markerade inget när vi sprang med henne och vi ska hålla henne extra varm, för igår, även om hon hade fodrat regntäcke med hals, så kan hon ha frusit och därför blivit stel i ryggen eller nåt, vi får hoppas att det itne blir värre iaf, men vi ska såklart kolla upp henne så fort som möjligt, hon kanske behöver få en till såndär mjukgörande behandling i ryggen? hope not. Fina rosa, värlens vackraste häst.

Why can't you get it up

God morgon ;D haha, suttit hela morgonen och svarat på negativa kommentarer, härligt va? Sånt som kritiserar min ridning till det negativa, haha, mestadels är det påhopp som inte stämmer ens till en början, så det gör ju liksom inte så mycket ;D haha.

Idag ska ja in till stan rätt tidigt, ska se om jag hinner rida någon häst nu, fast annars struntar jag nog i det med tanke på att vi inte ska vara borta så länge så jag hinner rida alla när jag kommer hem. Har ju bara fyra att rida nu då Rosa var oren igår. :( Men ja..

Så aah, ska ut, ni får ha de så göttans :D


Consider the fire

Capooow. :D

Red Fille först, på banan, på långa hacket. sååå fiiin, äntligen. Sjukt lätt o svänga, sjukt fin i handen och arbetade galet fint. Red mycket åttvolter och övningar över bommar, superdukti. Tänkte en gång för alla sätta upp en oxer i morgon och förhoppningsvis är det sista jävla gången jag hoppar honom nu bortsett från tävlingar, usch vill aldrig hoppa mina hästar hemma, men bättre det än att konstant misslyckas på tävling -.- Men ska då hoppa på hacket, det måst eju gå, det bara måste det.

Sen red jag Linda i skogne, vanligt tredelat gummibett, hahah, hon var.. Linda :) Hon var liksom fin, kändes fin, lätt och snärtig och rullade påf int i form, men hon var lite för snärtig haha, såfort hon fick chansen, typ såfort jag satte mig ner i sadeln elelr hamnade en milimeter i bakvikt så ba KAPOOOW långt luftsprång och sen hopp... på hopp.... på hopp.... på hopp, haha, hon typ gör serie-skutt, det är så jävla fult så jag vet inte vart jag ska ta vägen, Zwiggy är ju aif ltie graciös haha. Så gjorde hon flera gånger längs vägen då vi galopperade för hon insåg att jag inte blev arg utan bara satt still och lugnade ner henne, tillslut fick jag stanna henne och rygga lugnt  tre steg, haha underbara häst, inte ett språng efter det <3 Älskar att hon är så.. bäst :D liksom!

Stolen from the party

Så, hemma. Först var det ju firamilton-time och sen lite käk. Sen typ en timmas väntan och sen åka till segelbåten o kolla in den, vi har "hyrt" den i en vecka för på tok för mycket pengar.. Den va skitstor! Fy. När alla gått ombord så skulel jag, haha, det gick inte. På riktigt. Och inte den fysiska frågan, för min mamma kom ombord och hon kan kappt böja sina knän, hon klarade det utan hjälp, men jag kunde itne, för jag fick någon form av panikångestattack igen hahaha, herregud -.- Kommer ni ihåg när jag fick det när jag var i afrika? Gosh.

Så jag har i princip bestämt mig för att itne följa med den veckan. Jag har extrem fobi för vatten och båtar på vatten, de är så jävla töntigt så jag dör -.- Men jag får va hemma ensam istälelt i en hel vecka hihih, förutom att johanna ska bo här, men de är skitbra, då kan vi rida tsm hihih :D Någon som känner för att komma hit? haha.


Så nu ska jag ut o rida typ Fille o Zwiggy, för dom står inne, johanna tog in dom förut för dom sprang så dant.. Så dom är torra, dom andra får fan stå, har inte haft tid, ingen sa att vi skulle vara borta såhär länge -.-


Just live it up

Huhu. Blev inte o rida något nu, hann inte, kom precis ur duschen lix.

Åååh stackars unghästarna, FAN vad dom frös, verkligen skadade så när dom andades så hörde man hur det hackade :( stackars små söta, framförallt snuten som är nästna nyklippt :( Gumman.. Nu står dom iaf i varma halmboxar med ylletäcken förutom Znutis som har BoT täcke så hon ska bli vaaarm och go om musklerna igen hihi.

Bara så ni vet så åker jag till Milton nu o firar honom, sen ska vi o kolla på en segelbåt som vi tydligen ska segla med i en vecka, eller det visste jag men jag visst einte att vi skulel kolla på den -.- Den är huuur stor som helst och vi åker typ nästa söndag tror jag.. De betyder ännu en veckas vila för dom suck, men Johanna ska hålla igång dom lite thank god, vad skulle vi gör autan johanna? johanna är bäst. Men sen har jag en vecka och två dagar att sätta igång dom innan danmark så det är chill :D

Men aah, nu åker vi så blir lite seg update :)

Give me reasons

God morgon.

SPöregn. Mysigt. Jag som hade tänkt rida några hästar innan, kanske hinner rida en, men knappt alltså, för nu ska vi hålla på o ta in unghästarna så dom får torka o ha på massa täcken o hitåt o ditåt, men jag borde hinna rida någon, Typ Fille, FAST NAE, min sadel </3 den får inte bli blöt......... :( i'm screwed.

Det har hänt något episkt mot min tumme haha, de gör så jväal ont så de är komiskt, alltså ni förstår inte haha, den pulserar hejvilt och jag kan inte nudda någonting med den för de känns som den bryts haha, är något med nageln tror jag, att de hamnat något under den eller något, den gick ju sönder för några dagar sen men då gjorde det inte ont haha, men nu alltså, herregud, helt handikappad xD lol haha. Gåre inte över får vi åka till nån söt läkare så får han typ öppna upp skitet för ja tror de är trycket som behöver lättas på haha shit, hahaha, skit!

Jaja ska ut o se vad jag ska göra. Ha en bra dag my love ;D
And I wont let go

Phewphew. Är så jävla trött, och har så jävla ont i axeln :(

Red Znutis o Lindis sen, Znuten är så himla FIN, alltså ååååh ojojoj vad någon kommer bli glad åt denna häst! Red på vanlgit bett i skogne och hon är som en liten gummiboll typ, pigg och glad men går i perfekt form utan undantag, hela tiden helt sjukt stadig i rund hög form med huvudet på perfekt ställe, alltså åh så himla fin. Klättrade först lite, asså helt galet hur fn hon är, en 5åring som på tre veckor lärt sig att gå i helt perfekt form även i klätterbacken liksom, så himla fin. Sen tog jag o galoppera längs en väg och lät henne öppna ut kroppen mer, eller alltså hon va fortfarande väldigt ihop och gick i rund perfekt helt stilla form men lät henne länga ut sprången o galoppera på lite, jag arbetar ju så mycket tillbaka på banan och lydnad och perfektion så hon behöver nog springa på ordentligt ibland, så passar såklart på i skogen :D

Sen red jag Linda på banan ( va så jäval trött så ja orkade itne skogen ) och hon va till en början helt okay, i mitten någonstans så vart hon skitfin, o sen skrittade jag rätt länge på lite längre tygel och när jag började igen så va hon helt.. ååh vad jobbigt -.- de va som om hon va rädd för sin egen skugga, inte tittig osv utan bara rädd som om något var precis bakom henne, spänd som fan och bara suck. Så jobbade ig alopp hur länge som helst och bara försökte få igång galoppen någorlunda, hon typ travade med bak på ett helt stört sätt och asså suck, spelade ingen roll om jag liksom verklgien RED henne med all kraft i mina ben jag hade ( jag har starka ben haha ) och verklgien tryckte ihop henne nejnej, trav med bak ändå, asså sjukt konstigt. Men sen efter extrema hastighetsökningar och minskningar så gick de relativt okej och vi skrittade av i skogen. haha. Blir skogne för denna dam i morgon iaf.

Jag är så jävla trött och jag är osäker på hur mycke tjag hinner rida i morgon för MILTON FYLLER ÅÅÅR :D TREEE ÅÅÅÅR :D Så ska gå upp och rida Linda och Znuten iaf, helst Fille också, men kan kanske rida när jag kommer hem. Men dom tre ska ju tävla på fredag så är bra o rida dom nu haha.

GONATT.


Had a taste of perfection

Hej o sorry för lite bad update.

Men har hämtat hur mycket höbalar som helst, lastat ner från en hög "kulle", alltså stapel efter stapel med hö, och sen burit typ 7 meter och sen slängt ner på kärran, sammanlagt tror jag vi slängde och bar typ 150 balar, sen orkade inte min axel mer och jag började rida istället. FAN va ont jag har i axeln -.- Inte bra, inte bra alls.

Red iaf Zwiggy först, på nya bettet, SÅ HIMLA FIN var hon, tyckte hon lyssnade eller iaf kändes allmänt bättre på det än vanligt tvådelat/tredelat, så det kan vara ett jättebra hemma bett för henne! Red mycket i fin rund låg form och i liksom allmänhet så va hon så himla fin, för o va på vanlgit bett! Red en stor åttvolt över två bommar och hon va så himla lugn och duktig, även ett litet litet 50 cm högt räcke o övad elite mjuka kortare svängar i lugn fart och att avända kort väg på ett bra sätt osv, duktig var hoon!

Sen red jag Roosa på samma bett, hon var sjukt duktig, men hon har ju vilat längre än dom andra nu så de var bara lugnt och mjukgörande, MYCKET galoppombyten och hon gjorde AAALLAAA byten helt rent, alltså??!?!?!?! de är ju helt awesome, OHN KAN BYTA GALOPP SOM EN NORMAL HÄÄÄST :D Fina rosie.


Nu ska jag fan äta mat fö rja har inte ätit ett jävla skit sen kl halv 8 i morse, bu.Haha denhär bilden är så söt, det är ju en "pinne" under det långa hackamoret, haha, och den hänger typ några milimeter under hans näsa, men han sträckte ut läpparna o försökte stoppa in dne i munnen haha, sen fastna den där, söt. haha

But i can't controll it

Hoppas ni vid dethär laget förstått att alla översrifter är från olika låtar? :) ibland anpassar jag överskriften efter texten, men de lär fortfarande vara från en låt, ibnald - väldigt sällan men det händer - så är det fritext på engelska också, och ibland så är det svenska ord som beskriver inlägget, t.ex "video 5" och "resultat" osv, men ja, så ni inte tror att " I can't controll it", för det kan jag ju ;) haha.

Pysslade somsagt med Loppan förut, hon är så himla fin, titta på huvudet, det är så jävla vackert, så himla söt så jag dör, Fina lilla ponny!Milton fick klappa loppan, Milton gillar loppan hihi.

Sen bidde hon blank om fossingarna :D

Hon är så prickig och söööt :D

Tell me what's next

Har ridit Fille nu in the morning, på de långa hacket i skogne, han var fin, först lite klättring o sen lite större galopspprång längs en väg. Rätt duktig var han iaf, har en ny taktik ja ska köra när jag hoppar haha, jag vet inte om jag kommer stå ut med den planen men ja tror tyvärr den kan funka. Får prov på tävlingen haha.

Innan jag red Fille så pysslade jag med loppan o ryckte man osv o höll på, kmmer lite mer bilder sen men just nu så måste jag lägga ut denna bild, för den är så jävla awesome hahahaha, ja skratta så ja tjöt när ja först såg dom såhär, och kontrasten som faktiskt fanns uppenbarade sig för mig hahaha, Dom är så jävla lika bara det att loppan är en ihoptryckt version av fille, eller ja.. Fille är kanske en utdragen version av loppan xD
HAHAHA alltså hahaha...  SÅ JÄVLA LITEN HAHA

There is no room

Gooood morgon alltså :D Värdet ser okay ut idag iaf, chill.


Kan inte riktigt uttrycka hur förbannat dåligt jag tycker att det är från min sida att rida TVÅ hästar på en hel jävla dag när man har 5.. så jävla oansvarigt att itne ta tillvara på dom, helt sjukt, ja borde fan få skäll. Massor skäll!

Anyway, idag blir det andra bullar! Till mitt försvar iofs så hade jag inga burn igår, de går trögt då såvida jag inte sysselsätter mig med annat, haha. Behöver väl itne skriva hästplaneringen idag för jag lär ju ändra det ändå haha. Men ska prova nya bettet på Zwiggy på banan, det tvådelade med rullar alltså, Linda får gå i skogen tror jag, Fille aswell, och Rosa på banan, Znuten ska gå i skogen! Det blir nog bra!

It may not be

Är ju Loppanvakt nu! Har inte så mycket o skriva nu mer än det. haha. Loppan är söt. Och hungrig. Och arg på Fille :( Fille bara stod och tittade på henne, jättelångt ifrån, och hon bara SKREK rakt ut haha, men vi gillar loppan, loppan är söt.


Såhär jorde loppan PRECIS när hon kommit ur transporten. Loppan är en ponny. Loppan är jättehungrig! Alltid.

Haha alltså titta så söööt

Loppan är bäst!

Baby i know just what to do

Här är bettet jag fick hem igår! har visserligen bara provat det på Linda men jag har stora förväntningar på this one :D Som hemma-bett liksom! Som förenklarsituationenavsevärt-bett :D

Keep on rockin'

Alltså HELT sjukt att jag har ridit TVÅ hästar idag, så jävla förbannat helvetets illa -.- Först spöregnade det ju hela dagen, ville inte förstöra mina sadlar </3 Sen gick ja ut o red Fille.. Sen regnade det igen och nu är klockan sju o dom ska ha food, kanske kan ta rosie barbacka på banan dock.  Ja så blir det nog, MEN ÄNDÅ.

Jaja, mamma övertalade mig till att prova kombinationsbettet på fille, som är mjukt i munnen men mycket grejer i övrigt på de haha.. Så de va ok, provade det på banan, och nää de gick fan inte o styra bättre på det -.- o stark va han cokså, trutig som satan. Hoppade ett litet skutt ngåra gånger, han va ju fin på det, as always, men asså nja.. Men tror jag får ändra taktik i hoppningen på honom, tror han ska gå helt jävl akravlöst mellan hindrena, och dom två sista gaoppsprången får jag skjuta på honom o rida IN i hindret med massa tryck, liksom kasta in honom i hindret nästan, haha, fast på ett mjukt sätt, då hoppar han bra och då kanske de går o styra emellan -.- Men ska prova på Hacket istället.. Så får han gå på det i 130 nästa helg, kanske.. fast jag lär väl ändra mig -.-

Jaja, hoppade sen ett språng på typ 135, bara två gånger, ett åt varje håll, ville se om taktiken funkade o aah de gjorde de, så nu är de bara styr-frågan kvar. Mamma ba " detdär med att styra får du nog strunta i, fokusera på annat" JAHA, jag ska altså skita i att de inte går o styra?! asså NAE, han ska egentligen gå i form mellan varenda jävla hinder och vara lydig som utav helevetet för det ÄR han, men NÄÄÄ då går det inte att styra -.- FU.

jaja blir itne detta bett mer iaf, han såg ut som han va bakom galler :( haha :(


asså SÅ JÄVLA STOR hahaha, söt är han iaf :D typ. hahaha assååå titta på hans huvud xD

Sometimes my mind plays tricks

Nu har jag lyckats få upp filmen från igår på YT. Filmen på Znuten, hon var så himla duktig! Det är ju massa småmissar såklart men hon är bara 5 och ajg har inte haft henne länge alls, så för o vara på den nivån och åldern som hon ändå är så tycker jag hon är så hiiimla duktig :D Och tjock! Men söt :D

När man får det att riktigt funka så kommer hon nog hoppa luftigare också, men några fina runda språng fick hon där :) Sen just detdär att det inte finns något dra-iväg med henne längre, hon tog ju alla tillfällen för slängtrav i början, händer typ aldrig, inte ens framför hindrena nu, superfina snutis :D

Efter tuff ansträngning

Jo, någon ville läsa lite om hur jag typ gör med benen osv.

Tror jag skrivit det flera gånger faktiskt, senast när jag var i Norge nu så skrev jag rätt mycket om det i ett inlägg, men why not.


Jag kör mycket med kylspray, is-balsam-spray alltså. Det har jag direkt efter arbete, såfort jag hoppat mer än typ 110 eller om jag hoppar mycket på lägre höjd o svänger osv osv, sånt som sliter på benen, då är det direkt kylspray på. Det sitter på typ ett tag, egentligen runt en timma och sen slutar det verka, Sen behandlar jag med värmande. Fast då om jag verkligen ansträngt dom, typ hoppat högre osv, annars räcker det med kylspray.

Alltså egentligen handlar det mycket om att chocka benet, såfort man har hoppat högt elle rliknande, så ha kylande på så det chockar benet och dess självförsvar som resulterar i svullet ben, alltså om benet får en smäll elelr överansträngs så svullnar det upp för det är kroppens sätt att läka o försvara sig själv, CHockar man då med kyla så förhindras det. Om man ser behandlar med värmande, Arnika SÅKLART, då stimuleras benet och värmen höjs och blodet cirkulerar bättre, förebygger eventuell skada man kan ha fåt nder passet genom att "behandla" sig självt med den höjda blodcirkulationen o blabla. Sen brukar jag ha Back On Track på alla ben när jag tävlar under nätterna, kom ihåg att det är bra att röra på hästen samtidigt som dom har BoT på benen, typ gå ut o gå med dom osv.

Så ja, kylspray först, sen arnika och ganska direkt på arnikan så har jag BoT, dom arbetar bra tillsammans.

Kylspray har jag bara på senor, leder osv, Arnika har jag på alla knän, även pås enor och leder, runt hela koten (det även med kylspray) och ja alla tänkbara platser, HELA ryggen också, sen BoT på alla ben, tunna paddar är bäst för dom kommer närmast och man kan linda hårdast ungefär, sen har jag stooora tjocka mjuka paddar som går över knänen som också är bra, men dom tunna är ändå bättre av nån anledning, o sen har jag transportskydd typ, såna med kardborreband, me dom är ju inte lika bra som lindor för somsagt - kommer inte lika nära omkring.

Sen behandlar vi ju våra hästar med Laser, innan tävlingar o träningar och flera gånger emellan, kan itne svara på exakt hur ofta för mamam är utbildad - inte jag.

Tror det var allt, några frågor?


Oh I can not get enough

Sådärja, har ridit Linda på nya bettet, kirrar bild sen idag typ. SÅ JÄVLA FIN HON VAR, o my god.

Hon va alleles mjuuk och häärlig och pigg så man slapp klämma ihop henne och ändå itne få något för de i truten, hon var bara helt underbar, sådär som hon brukar vara när jag sagt att hon är min perfeka drömhäst! ååh så himla roligt!

Detta kommer nog bli ett skitbra hemmabett och så kommer jag tävla på babypelhamet, vågar inte byte tävlingsbett för det har ju minst sagt gått rätt bra senaste gångerna på det :D Placering i dom 4 senaste starterna iaf, haha, söthäst.

Det regnar fortfarande o är jobbigt, jag är blöt, och jävligt trött, OCH har inga burn, ve titne vad jag ska göra, får ta en öl eller nåt haha. Ska väl ut o rida nån mer later.

Kl 4-5 kmr Loppan, suck en till häst haha, nä men hon är så liten så de är ju inga problem haha. Om vi itne orkat med henne så slänger vi ut henne på natten också, utan o informera Josefina ;) närå haha.Här får ni en bild på min fina väään som tog studenten IGÅÅR :D grattisss assåååå

As i feel you next to me

God jävla morgon, här är det skitväder, regnar och är allmänt tråkigt.

Får kolla temperaturen, borde ju gå o släppa ut dom med täcke bara, blää, orkar inte haha. Men får väl låta typ två st kvar inne så man kan rida två torra hästar nu. Får bli typ Fille och Linda :D

Dom två ska gå på banan, Znuten ska gå i skogne om de slutar regna, annars får hon gå på banan också, Zwiggy ska gå på banan och Rosa också, så alla ska gå banan utom znuten, men kan bli banan om de regnar somsagt,

Jaja, bara att ut o tackla vädret i guess, Have a good one!

Fina Linda <3

Oh my love

Sorry för skitkass update osv. Varit på min fina väns student-saksak några timmar o sen orkade jag inte, haha.


Red Znuten innan jag åkte och hon var så jävla fin.. mamma filmade men ve tinte om ja får upp den fö rhennes mobil är cp.

Men aah, i morgon kommer Loppan i think, för de är fredag aight? gött. Ja gär skittrött så de lär väl bli bättre update i morgon.

Juste, Presenten till Nichole var att vi gav ett bidrag till hennes sjukt dyra kurs på strömsholm med hästen Pia, ridledarutbildning? eller nåt sånt, den kostar 13 tusen eller något sånt och vi bidrog med en slant, tyckte det var rätt clever, för själva grejen är ju att hon är så himla otroligt megaduktig och hon förtjänar att få ta tillvara på det!

Gonatt!

Haha jag var blommig idag alltså, haha!

The price of perfection

Tog några få bilder på blommor tidigare, alltså jag älskar denna bild. Har lekt lite med färgerna o värmen osv osv men den blev så härlig på nåt sätt! Den är så jävla varm!
Sen tog jag på samma blomma, och ändrade färger och kontrast på ett helt annat sätt, den blev också fin på något vis.. huhu!

The secret's out of me

Hoojhoj!

Har ridit Zwiggy och Rosa på morgonen nu, Båda gick med vanligt tunnt tredelat, Zwiggy gick på banan och var faktiskt väldigt duktig för o vara på vanligt tredelat, hon blir lite trutig typ, jobbade över mycket bommar och det är ju väldig thöga hinder i zwiggys ögon och då hoppar hon stort över dom o i landningen så kör hon ner huvuddet så mycket hon kan och drar mig nästan ur sadeln haha, men hon är söt, jämför man med bara för någon månad sen så gck det väldigt bra.

Rosa var också fin, red ut på ett gärde, galopperade lååångsamt med mycket volter o mycket byten osv, inga långa galopper utan några travsteg emellan då och då och några skritt-volter för o pausa lite. Hon va fin, lugn och mjuk i slutet, fin hest.

You are the only exception

God morgon!

Niu har jag lite det småstressigt, ska rida typ 4 hästar innan kl 3 senast, för kl fyra ska jag o kolla när Nichole springer uuut, jag ska ge henne ett gosedjur och när v kommer hem till henne kl 6 sedan så ska hon få världens bästa present ever, tror hon kommer bli så jäävla glad :D


Zwiggy ska gå på banan, Linda ska gå i skogen, Fille ska gå i skogen och Rosa ska gå i skogen, men FU det blir ju 5 eftersom att znuten ska gå på banan, HMM.. någon måste stå.. Får bli Linda eller Fille..  Dom viktigaste är iaf Rosa och Zwiggy, även Znuten för henne kan man inte slarva med, det är mitt ansvar att den hästen går framåt, eftersom att det inte är min, så här skippas inga ridpass.

Men ja, ska ut nuu, hade gött :D

Such a wonderful surprise

Tjeenare.

Red inte Rosa, orkade inte kl 7 när träningen va klar, hon kan lika gärna vila, hon har gått så hårt och slitsamt i tre dagar där, sprungit fort xD

Träningen gick bra osv, hon hade typ gummisnoddar längst ut på tyglarna, rätt clever, ska prova det på linda, för det blir så stumt på henne, kanske man han ha på henne med tanke på att hon är så rädd om sin mun osv, och ajg är absolut iten hård mot henne och jag lättar såfort hon typ reagerar på något, men hon agerar ju blixtsnabbt ibland och då kanske det kan va bra att det inte tar emot på samma sätt? tror det kan vara värt att prova iaf.

Har bra övningar på banan iaf, ska köra dom med Znuten, Fille och Zwiggy i morgon, Linda får skogne i think och Rosa med ofc.

Men aah. Det var det xD


Ingen som har några bloggförslag osv? på vad ni vill läsa liksom.

Getting me up off the wall

Hejsan på dejsan.

Red Znuten först, och åååh så himla fin jag döör. Verkligen perfekt börjar det bli, eller nej. inte perfekt, hon är såklart inte ens nära till perfekt än, men så jävla på god väg, denna kommer bli så jädrans lätt att "bli av med", alltså sälja, och med det menar jag att hon är så rolig, så fin och så snäll, så om jag får till den på marken så tror jag någon komemr bli väldigt väldigt glad av denna fina häst.

Hon går ju på vanligt tredelat och det går så jäkla bra, skrittar fram jättelänge för hon gå rinte i skritten just nu, och hon är bara superduktig, idag galopperade vi en hel del också, lite bomövningar som planerat, så jäkla duktig, har lagt galoppombytena åt sidan lit eoch fokuserar på att hålla galoppen korrekt och att kunna flytta bakdel och framdel även i galopp, och nu när vi verkligen fått tillbaka galoppen så måste vi hitta framåt och nedåt igne vilket är superenkelt när man väl fått tillbaka henne, så idag sökte hon sig för första gången nedåt RIKTIT djupt i galoppen och behöll samma takt och mycket rygg, haha gosh, vad hon lär sig, galet! Så himla duktiiig :D


Sen red jag Linda på banan också, satte på bettet med två ringar idag, hon är så seg numera, i mun och kropp, så blir nog sporrar på henne i morgon.. I början var hon jobbig men i slutet gick hon riktigt, fin, eller ja, 5 minuter va jobbiga och resterande 40 minuter va hon superfin. Förutom någon gång då jag kortade ihop henne ordentligt framför en bom på marken, och hon laddade på som attans utan att ta upp huvudet, gick i pefekt ihopkortad form och precis framför bommen så PAOW rakt upp i luftne och hoppade typ som en 140 oxer över bomjäveln, gud, ett av hennes större hopp ever alltså haha, och då slog hon upp huvudet precis efter och då fastnade tygeln över huvudet -.- mellan öronen liksom, fick som tur var bort den därifrån rätt fort och lugnade ner henne, förstår ni hur hon slår med huvudet då? jag ride rinte direkt med hög hand alls utan hon bara sprattlar till och får huvudet hur högt upp som helst under en millisekund.. jaja, sen gjorde hon itne så något mer haha xD cphäst. Fina häst.

Nu chillar jag nog en stund o sen håller jag träningen för Nicole och sen ride rjag Rosie i skogen.


I'm just gonna take a minute

Så, har ridit Zwiggy en sväng i skogen nu, av någon anledning valde jag att ha Bett + hack på henne idag bara för att de hängde framme haha, det väger rätt mycket så jag tror hon tyckte det tröck lite mycket i nacken, men hon va fkatiskt helt okay på det, fick en fin känsla liksom, Fast hon störde sig påd et ig aloppen och slog med huvude tnågra gånge,r men inte som hon brukar utan mer typ långsamma dryga slag, och sen bockade hon jättemycket xD men det var söta bocksaker, för att sen slå till med ett jävla jätte-språng RÄTT upp i luftne, hon typ kurade ihop sig till en boll, alla ben in under sig, helt rund i ryggen och huvudet mellan benen, så de va itne så svårt o hålla sig kvar, väldig tmjukt o fint faktiskt, men ojoj vilket språng hahahah xD cphäst <3

Red väldigt kort, typ 20 min i skogen, klättrade jättesmått och bara red runt lite, inget ansträngande alls eller något, hon gick i form och fick röra lite på sig, that's it :)

Nu äre Toast-time, huhu, och sen ut o rida nån mer..  Juste, på fredag blir jag häst-vakt i en vecka, haha, Loppan kommer hit för Kido ska bort någonstans, hon får mest chilla men om ja lyckas spänna in pessoaselen så får hon gå där, annars tar jag o tränsar henne o går lite med henne o "rider" från marken, så kan hon ju va lite extra lydig när dom hämtar hem henne igne, huhu. Nä men det löser sig, hon får ju gå i skritten och röra på sig så aah.

Men ja, jag har tre hästar kvar o rida plus en träning o hålla så nu måste ja dra, Tjarå :D

Just name your price

Phew, har precis ridit Fille, tredelat på banan.. Asså.. det är nåt konstigt alltså, något som inte är som det ska, han är så jävl astark.. Och det är han ju på alla jävla bett så jag tror det är något i munnen, annars så att han är galet sne i kroppen, för jag känner att han sätter ena sidan under sig mer osv osv, men han är så jävla genomkollad i kroppen så jag tror han har börjat arbeta på det viset pgav att han inte vill ta stöd på ena sidan av bettet, något sånt måste det vara, för jag har verkligen helhjärtat försökt rida så mjukt jag kan, men även om jag låter ohnom gå PRECIS hur han vill och bara försöker få hoom lätt i handen, så blir han stark, så något konstigt är det för såhär brukar han faktiskt inte vara. Jaja, tänker rida på Hackamore resten av tiden tills vi kollat upp honom, punkt.


Nu är det Burn-time och sen ut o rida igen :)

Don't let it get away

Guten morgen!

Idag ska Alla hästar gå.. Haha, phew, det är fan 5 tycken, plus att det är en träning kl 5 så jag måste hinna bygga upp lite grejer osv. Gör nog det först så några kan gå på banan.

Fille får gå på banan, tänkte rida igenom honom på vanligt tredelat, det var så jävla länge sen och det börjar ju gå sämre i hoppningen med onom så ja tror han behöver ridas igenom ordentligt fårn grunden på ett vanligt tredelat.

Linda kan få skogen, typ klättra lite o springa runt :D

Zwiggy får skogen, bästaste Zwiggy i hela världen,

Rosa får också Skogen!

Znuten får nog banan, lite bomövningar och några galoppsprång idag, travade ju bara igår :)


For you, I would have done whatever

Har ju glömt att lägga ut resten av bilderna på Rosa från Norge :) Var inte så många kvar men några iaf, Fina häst!
Missade huvudet osv haha
Haha blir så glad av bilden ovan, hon är så himla glad, så himla gullig, så himla underbar! Bilden under också iofs.. haha ååh <3
Travar av..
Haha fick bara fram ena örat, fick hjälpa till lite!
Haha vart mycket att hålla i på samma gång här xD
Haha, brukar rida i form på ärevarv, tycker itne det är mer n rätt ungefär, men jag hade fan för mycket att hålla i för att få en smått spänd rosa att böja på huvude thaha, hon var ju glad iaf! :D

With both my hands

TJeenare.

Red Znutis och Lindis på banan förut.

Först Znuten, hade tunnt tredelat, så himla fin hon är, har ju stått typ.. en vecka? drygt tror jag, har varit bra för henne o tänka lite på den nya ridstilen här. Skrittade i säkert 20 minuter först, bara fokus på perfektion, framdelar hit och bakdelar dit, allt skulle vara där jag sa att det skulle vara och hon skulle bara genom tanke kunna gå i hög form och sen ner i riktigt låg igen, Har aldrig varit med om en sån lättlärd häst, förutom Zwiggy, men ändå, hon är ju bara 5 Znutis. Gud så duktig, i slutet gjorde hon i princip felfria halva bakdelsvändningar, ville inte pressa på korrekta HELA vändningar men vafan, hon lyssnade och gjorde det rätt, det är ju helt underbart! Travade sen efter 20 minuter och höll åp i 5 minuter med att hon skulle börja trava på rätt sätt, utna att röra huvudet och att hon skulle trampa igenom hela fattningen, sådana saker, Så himla duktig! Skrittade sen av i låg form och gjorde henne jävligt rörlig på alla sätt i hela kroppen i typ 10 minuter, så det var ett rent tänke-pass och itne så fysiskt påfrestande utan bara mjukgörande. För att komma igång liksom!


Sen red jag Linda, tog mig friheten att låna johannas bett igen, av någon anledning så hängde hennes träns med det bettet i stallet, haha, hoppas det var okej, ska putsa av det sen o hänga tillbaka de tpå hennes osv. Har ju fått hem mitt nu, eller vi ska bara hämta det :D
Hon va skitseg? i både käft och kropp, hmm, fick arbeta mycket löst med handen och istälelt gör amycket tempoväxlingar så hon fick upp kroppen lite, asså skitjobbigt när hon är såhär och det blir sånhär ridning, funkar liksom varken framåt eller bakåt, trutig och seg typ, hmm. Jaja, Får galoppera lite i skogen så vi får upp lite energi några dagar :D

Nästa helg, inte nu i helgen utan den sen, om två veckor alltså, ska vi på en endagars med antagligen Znuten, linda och Fille. Znuten ska gå 120 och Linda och Fille ska gå 130 :)

The night starts now

God morgon, typ!

Har släppt ut "alla" hästar i skritten osv, Wirre har ju tillfälligt flyttat till Nicole för att vara sällskap och uppfostrare åt hennes häst prada. Och Znuten går ute om nätterna just nu så det är bara 4 hästar att ta hand om, rätt chill!

Anyway, red Fille såhär på morgonkvisten, provade mitt efterlängtade bett med hackamore med delta, hade ett tunnt tvådelat som bett och aah, de gick helt okay faktiskt, Såhär när jag rider i skogen/på banan så är ju det långa hacket BARA  - väldigt underbart för han blir så mjuk och lydig, nu när jag hade bett också så blev han mycket starkare, fast ändå inte så stark som han blir på pelham, tror jag.. Tänker inte hoppa på det hemma för det ger ingenting, utan istället, typ nästa helg, när vi ska tävla med Linda och Znuten tror jag, så får han följa med och gå en typ 110 så får jag se hur det är på hinder. Eller får se, om det finns någon 130 så kanske jag kör på det och låter honom vara hemma ifrån danmark.. Jag tycker han har gått så jävla mycket, han har ju följt med på ALLA tävlingar ungefär och alltid gått det högsta, han behöver nog lite vila, eller vilat har han ju gjort emellan tävlingarna i flera dagar i rad ofta men aah... jag vet inte. Får se, vore ju skönt om man kunde gå in i en 130 och få en jättebra runda och så kunde han få vila från Danmark och att jag istället tar med mina tre awesome-a ston :D

Meaow. Nu ska jag ta en smoothie eller Burn.. hmm, inte bestämt mig än lol, och sen ut o rida znutis :Dhaha han är så söt

Hey little sister

Tjenare.

Bidde aldrig så att ajg red Znuten idag.. Det vart så jobbigt för det gick andr ahästar ivägen när jag skulle ta in osv och sen när dom väl flytta tpå sig så insåg jag att jag inte hann.. jaja, i morgon, hon ska ju inte tävla till helgen så det är lugnt, hon behövde nog en liten vila.

Åkte sen iväg till en kompis o såg en film, o färgade hans mammas hår, OCH fann en ny sann vän, Hunden Totte <3 åh.. Så himla söt, jag gillar inte håriga jobbiga dreglande undar vanligtvis men denna var fasen hur jävla underbar som helst, heh, åker nog o snor den någon dag.

Nu ska jag typ sova, vart ju lite sent igår och upp rätt tidigt, fick 4 timmars sömn i think, ingen panik över det men kan ju va skönt o sova in det när man ändå kan liksom :D


I morgon blir det Znuten, Fille och Linda som ska gå, dom andra kan vila en dag till :)
I'll be so far up

Sådär, u har Linda fått en sväng i skogen :D Tredelat gummibett blev det idag, fin är hon. Travade faktiskt fram en rätt bra stund, hon har ju stått några dagar, sen red jag runt ett stort gärde i form av massa serpentiner i galopp tills jag insåg att dendär fucking enorma jävla tvåmeters-örnen va typ 5 meter ovanför mig och jag fick panik och HEEEH galopperade ut fårn gärdet, linda tyckte det var kul iaf haha, jävla örn, den är så jävla stor, tillochmed pappa tyckte den va ovanligt stor, nån jävla havsörn, omg, den är superläskig och tror den äger gärdet :(

Sen red jag upp i skogne och skrittade upp och ner för några olika backar, alltså det är nåt med Linda och backar, hon taggar till som bara dne i alla nerförsbackar, haha, rätt gulligt för nu kan jag utan problem kontrollera det, bara säger åt henne att hon visst ska skritta och så äre inget mer med det, idag hade jag tillochmed sån kontroll att hon GICK över vatten-diket, hur ofta händer det?! hihiih Fina linda. I morgon blir det nog lite dressyr på banan för henne, hoppas mitt bett kommer snart, tror det är ett bra skogen-bett på henne! :D

Nu blire Pizza, jag som har gått ner i vikt igen.. jaja, får väl träna lite extra ikväll xD Och sen ska jag ut och rida Znuten, som går på bete med Olle och Elektra, suck, bäst för dom att dom kommer när man ropar för den hagen är stor -.-

Jaja haha, ha en fortsatt bra monday :D

Haha fulbild, från när hon va i Norge, hon gjorde ett fult cpsprång och detdär är precis i början av det språnget xD bara för hon var så duktig idag liksom så kan ja lägga ut en fulbild :D

Video 6

Och tillslut är filmen på Rosa i 130 igår. Haha, syns itne så supertydligt men hon kommer i botten till kombinationen där, 4e hindret haha, och jag bar NEJ, och gör en fille och släpper ena handen och är på med spöet på rumpan genom hela kombinationen, alltså bara två "slag", slår ju itne hårt men det är själva gesten som skapar reaktionen haha, Värt, för hon rev ju inte :D vart ltie svårt os vänga dirr efter med bara en hand dock haha, men fin är hon :D

Och med tanke på att jag hade 3 sekunder snabbare än ponnykillen-norrmannen så tycker jag itne det ser särskillt slafsigt ut alls, eller? inte direkt någon ponnyridning förutom 8an, oxern närmast kameran typ, dålig sväng där, menmen, kom ju bra in i kombinationen, sparade tid där :D meaow.

Video 5

Och här är filmen på Zwiggy från igår, 130, då jag för första gången ever och för hennes första gång ever försökte svänga lite och rida på lite mer och sätta tryck i henne! Jag tror hon tyckte det var lite roligt faktiskt, hon var inte alls stressad utan försökte förstå hur hon skulle göra istället! Träningen går verkligen åt rätt håll när man såhär nu kan prova och rida på detta sättet och det fungerar! Fina Zwiggy!

Video 4

Här är sen filmen på Fille från 135, det är den enda filmen jag kommer lägga ut, han gjorde en jättefin runda i 130 dagen innan, men jag rev väl två eller nåt? så känns onödigt att lgäaga ut nu, senare maybe, hrä rev han ett men var fin annars förutom att han knappt gick o svänga osv, menmen. Det syns inte vilken jävla sväng jag gjorde, han river 5an, det gröngula hindret, där rider man runt hindret efter egentligen, jag tror ärligt talat inte det var en enda av dom andra som red innanför där jag red haha, så aah, det var synd att han rev :D jaja!

Video 3

och Här är filmen på Zwiggy från andra dagen i 135. Här hoppar hon itne lika smidigt och fint, men hon hoppar högt.. Hon är så pass orutinerad på höga hinder så hon backar av så mycket och överhoppar sig istället, jag hoppar ju aldrig högt på henne någonsin, vet att hon kan det, bättre att hon vänjer sig på små hinder och lär sig koppla av, därav planen att rida 130 ett bra tag och lära sig vinna lite på den höjden och få bra tider och smidiga rundor och få henne ridbar, gå in i en 140 då och då så hon får smaka lite på höjden och sen ner till fin ridning i 130 igen, tillslut blir det likadant fast i 140 och 150. Tror detta är en väldigt bra plan och väldigt fin för hennes huvud och även kropp. Men kapacitet har hon ju iaf om ni ser denna video haha, hon är lite körig med huvudet, lite trutig, därför fick jag itne tillbaka henne mellan vissa hinder och var tvungen att köra på henne in i båda kombinationerna tyvärr, självklart skulel jag hållt emot ända in till hindret även om jag körde på framåt och hjälpte henne ut, men nu blev det iten så och det resulterade i två ner, så det gör verkligen inte så mycket för mig :)

Video 2

Här är filmen på Zwiggy från första dagen i 130. Hon är så himla fin, tycker jag sitter väldigt stilla med händerna ändå, det är bra. Synd att jga tabbade på sista jävla hindret där haha, annars var hon ju faktiskt väldigt väldigt fin :)

Video 1

Här är filmen på Rosa från första dagen i 125. Som ni ser så tvekar hon apamycket mot första hindret haha, tittade på vattengravsaksaken bakom, men sen va hon fin, vann denna klass.

To the island of Tortuga

God morgon!

5 timmars sömn gav faktiskt ÄNNU mer energi än hur pigg jag var igår :D är fasen pigg, det är gött. Nu hör jag hur hästarna går i skritten utanför så jag ska väl ut o hjälpa mami med det, tror Nicole åker hem snart osv.

Fan vilken bra helg det har varit! Även om Fille var lite svår i helgen så skötte han sig ju exemplariskt i 135an och var ju bäst av alla hästar då :D Får se om han får vila idag, annars ska jag prova bettet idag, så får vi se hur det går :)

Linda måste ridas idag anyway, Znuten också, fan helvete ja hade nästan glömt bort Znuten haha, vafan! Vilken lustig känsla, jaja. Dom ska antagligen tävla på midsommar, de är typ nästa helg? men bara en endagars, så dags o sätta igång dom nu :)

Vet itne vilka som ska med till Danmark än.. Vill ha med Linda och Zwiggy, för där ska hon debutera 140 om underlaget är bra, för efter 140 debuten med henne vill jag gå ner lite i klasserna igen, 120-135 ibland, och sen bara hoppa någon 140 ibland, sällan liksom, så hon lär sig att tålas att bli riden på mindre hinder, typ som igår, det ska gå o ta lite i henne osv, jga ahr världens bästa plan för henne hihi.

Men ja somsagt, ska ut nu o fixa lite, Rider nog i eftermiddag så jag kan ägna dagen åt att sola haha.

In the dawn

Huhu, Hemma nu, såhär vid 5 över tre, mysigt, är klarvaken och superduper pigg, kanske för att jag har en kommande soluppgång precis utanför mitt fönster som jag ser närmar sig, är helt ljust ute haha, funderar på o jag ens ska sova xD känns lite onödigt haha. Zwiggy var helt galen att lasta ur lastbilen haha, hons tod i mitten, dvs att hon lastades ur som nummer två, och hon stod och hoppade o galopperade värre än vanligt innan jag fikc ut henne, då hoppade hon ÖVER hela jävla rampen som är rätt lång för dne är så låg, och sen gjorde hon ett bocksprång när ohn landat hahaha, sen travade hon bestämt upp till sin box med mig på släp. Zwiggy var nog hungrig.

Men jaa, kan ju langa lite bilder :D Blir Zwiggybilderna nu bara för det!


Hahaha WIIIEE HINDEEER FORTAREEE :D

Örnörn vänstersväng efter första hindret, hihihi

Bara för att hon är sne och söt och fattad eitne riktigt vad vitsen med detdär var :D


Zwiggy hoppa sneeetttt här hihih :D


hahaha tjejen som laddar, så himla söt bakom stooora oxern haha :D
Every word you say

Sådär, är påväg hem nu, var faktiskt värt att rida dendär sista klssen, let me tell you why :)

Zwiggy var först ut, helt först dessutom, hon var så FIN, jag satte lite mer press på henne idag än vanligt bara för o se hur hon reagerade nu efter all träning, och wooow, det var en A0:a, och wow, så jävla fin, jag svängde innanför en snäv sväng som tillochmed rosa hade lite svårt med, men det gick, och hon har ju så sjukt bra galopp så de är jättebra för tiden :D Zwiggy ledde ända tills en Norsk yngre kille kom och slog henne med en sekund, då låg hon tvåa...


Tills det var Rosas tur, Rosa kändes stum åt alla håll på framhopp och jag gick in och tänkte på hur jag skulle göra, hur jag skulle få henne och inte riva, om jag skulle våga satsa o hur de skulle bli när hon rev osv osv, o sen ba.. nää, de är ju jätteroligt o satsa, det är ju jätteroligt att ta svängar och när man gör det så gör jag även allt i min väg för att hon inte ska riva.. Tror ni hon rev? nej, hon rev inte, hon gick in och hade tre sekunder snabbare tid än Norsken, och det höll i sig till slutet vilket innebar att Rosa vann och Zwiggy kom trea :D Finaste Rosa!

Detta var då 130, och jag är så jävla glad för Zwiggy, DET GICK O SVÄNGA; de gick o rida, hela poängen var att jag skulle TA i henne och driva och RIDA lite istället för att bara ha lite tryck och fart och hoppa högt så ville ja testa ridbarheten och vad hon faktiskt tål under press just nu och hur långt vi faktiskt kommit efter lite träning, och ojojoj vad långt vi har kommit. Helt galet. HELT jävla galet. I morgon kommer ni få se filmen, och de tär helt galet! Fina zwiggy, fina underbar abästa Zwiggy! SÅ HIMLA ROLIGT :D


Was I to young to see this

Fuck, 140 avklarad med Fille, skulle verkligen tagit Zwiggy istället -.- jävla häst, hade ett jävla babypelham idag, tvistat och som låser sig om man böjer det, tvådelat alltså, han va jättefin på framhoppningen och sen gick de åt helvetet på banan, gick itne att styra till första hindret så fick köra iväg honom o han rev, andra hindret kom han över, tredje hindret fick jag itne heller någon reaktion så ja fick i sista stund rycka in ett till språng så han rev, sen över 4an och sen rev han något i kommande kombination, sen gick jag ut -.- Men nu när jag ser filmen så var han väldigt fin på dom två hinder han kom bra på xD haha.

Kommande idé är absolut att ha ett långt hack OCH vanligt bett och ha ett delta på det, det känns jävligt lovande faktiskt, annars får jag prova ett skarpt hack bara.

Bild från i fredags.


Crap

Alltså jävla skit, man får bara ha en häst i grand prixen, dvs 140n, Och aah, om jag ska tänka logiskt så är det faktiskt Fille som behöver den, det borde ni förstå, men fan vad jag räknat med 140 på Zwiggy, men det är ju bättre att hon får asluta med en 130, kanske ta någon sväng här o där osv. Fille kanske kan nolla 140 eller åtminstone sänka sig till 4 fel idag, man kan ju hoppas, och han är ju den som nu fort behöver två nollor för o starta 150, eller vad det nu behövs.

Så ja, Fille ska gå 140 och Rosa och Zwiggy ska gå 130, De blir bra. Så aah, fan haha, förra gången fick man ha två, så himla onödigt. jaaajaaaa tagga 140 then, har fått låna ett bett av Hanna, ett tvistat babypehlam, tvådelat, får se om de funkar, får ta ut honom i tid o se om de funkar, annars ha med något annat skit, annars tror jag att jag provar Hacket.. jag tror faktiskt ATT jag provar haccket först, har inget att förlora.. han hoppade skit på de themma, men om jag nu har lite yta och kan rida ända fram till hindret så borde det gå.. WHAT TO LOOSE liksom. Hejs.

I gotta make my mark

Här är lite zwiggybilder! Blev inte så många bra osv för Fille åt upp Nicole hela tiden så haha ja, men hon är ju finast ändå denhär Zwiggy, gosh.
Bilden nedanför.. haha.. alltså.. vadå att hon kan hoppa hur högt som helst? herregud, jävla häst!
Hon rev där dock.. xD Men vafan! Hoppa kan hon :D
Världens finaste vän! :D<3

Do what you do

Hihih hejjj.

har fixat med hästarna som vanligt, varit ute o gått flera gånger o dom har fått beta, fått arnika och BoT på benen och matelimat, nu är mamma och lägge rpå dom täcken och ger dom hö. Hihi, gött.

I mrogon är det lite sovmorgon, kl 11 börjar 140 med Fille och Zwiggy, sen börjar Rosas jävla 130 kl 16:30.. vi kommer komma hem runt 2-3 på natten, härligt osv ;D

Och sen, värsta grejen, den 14-17 Juli tror jag, ska vi till Fredensborg? tror jag, i Danmark, och då ska Philip med dit :'D fatta så kul! Han kommer på måndagen innan och är hos mig några dagar typ o rider lite osv och sen åker vi till denmark och han är där som sällskapsfröken och ren awesomeness hela helgen och de tär ju bara episkt awesome :D Det bästa med Danmark är att jag har varit där förut på den platsen och det är awesome, eller ja.. inte jätte maybe, men rätt så, fina banor om de inte regnar, men fasne så kuuul :D


Then give me all your pain

Här kommer en liten bildis bombis på Rosa! Hon var så himla duktig idag, har fått lite koll på vad som krävs och hur ja ska göra med henne! :D
Det ovan rev hon, ni ser att bommen har lättat lite från hållarna, snuttan :D
Och bilden ovan rev hon där också, snuttan, nådde verkligen inte ut, enda gången jag känner att jag faktiskt itne hade kunnat påverka mer för hon sparkade, så de va synd, men hon försökteee in i det sista! :D<3

Dream on

Nu är jag klar, pew.

Rosa först, 130, hon va riktigt fin fram tills hinder nr 8 av 10, en oxer som ja hoppae skitsnävt på o skulle svänga dirr efter, jättesynd att hon rev där, faktiskt.. Sen efter de va de en snäv vänstersväng och där började hon sparka bakut och kom då askonstigt in i 9an som var en kombination så hon nådde itne ut och tog baken där. Synd, hon var fin, hade nog bästa tidne, en av dom bättre iaf, helt i onödan haha.

Sen Zwiggy, 135, redigt högt för lilla zwiggy, hon va så duuuktiiiiig, backade av jättefint mot hindrena och var riktigt duktig, hopapde galet högt över, vilket inte är så bra för hon hoppade inte igenom kroppen på samma sätt som igår, men vafan, skitfint faktiskt ändå! Jag la henne stort in i båda kombinationerna, vilket innebar att hon rev B hindren ai både första och andra kombinationen, på övriga hinder så var hon riktigt duktig, och det var ingen lätt bana faktiskt, för att itne tala om hur sjukt stränga tiderna är här, ALLA får tidsfel ungefär, Fina zwiggy, 140 i morgon!


Fille va duktig här dock, red på som attan, eller ja, rätt så iaf, kom på igen hur jag skulle rida frma till hindrena och han va skitduktig, Sen tog jag en sväng efter en oxer som ingen annan tog, själva svängen gick rätt bra men han rev oxern, de va lite synd, faktiskt jtätesynd, för annars var han superduktig, men jaja, han har ju inte gått såhär bra på länge och ja tror de finns chans till en 0a i 140 i morgon, åtminstone 4 fel :D

Lite bilder kommer l8er!

In fruit, we trust.

God morgon.

Om jag fick bestämma och om det fanns så pass många i lager, så skulle jag dricka 3 Froosh-smoothies om dagen, Och äta ett mål mat om dagen, samt typ fullkornsflingor till frukost med dendär smoothien. Men de finns inte så mycket smoothies att köpa, inte hos oss iaf ._. och det suger!

Nu ska jag i rask takt gå o knoppa Rosa, hon har startnummer 24 tror jag, så då hinner jag gå banan innan vi tar ut, även om det är en A0:a. Tror somsagt det är 130 idag, men inte hundra vi får se hur det blir. Sen lär ja hoppa dom andra rätt direkt, hinner nog inte uppdatera emellan, menmen!

Fasen alltså är fortfarande lite lyrisk över Zwiggy, så sjukt jävla fin. Det blir A0:a för dom två också, Fille och Zwiggy i 135. Meaow. Sånu ska ja gå o byt aom, Ciao :D


Never wanted to dance

Go kväll, langar sista bildbomben på fille nu, bara för att.. Tidig morgon tomorrow :D

You and I both

Tjenare.

Rätt chill dag trots regnet, jag föredrar lätt ösregn framför 50 graders värme, faktiskt, iaf när man bor i lastbil.

Har varit ute o gått med dom flera gånger och dom har betat mycket, vi har borstat och masserat dom och haft arnika på och nu Lindat dom, i morgon kör vi med kylande direkt när dom kommer ut från banan, och värmande på kvällen, så man hela tiden chockar benet och dess självförsvar som resulterar i svullnad efter hård ansträngning.

Och så har dom fått mat :) Fina hästisarna.

Tror det är 130 för Rosa i morgon men jag vet inte säkert, de märker jag väl på resultaten sen haha, o de är 135 för Zwiggy och Fille, de blir verkligen Skitbra! Ja ska prova nåt bett på Fille också, dels ska ja testa en grej med pelhamet och sen ska ja se om ja kunde låna nåt knasigt bett av någon, får se, nåt måste jag göra iaf, kan ju iofs prova på hacket, kan ju inte bli värre än det är nu egenligen för han är ju så jävla käftig! Vi får se :)

Bilderna på Fille kommer sen :D

Call it a night

ROsa tänkte stanna på första hindret haha, fasen va hon stod emot, tittade på alla vattengravar o fontäner osv osv o galet tittig va hon på de sättet men ja, de gick ju bra ändå ;D
Rosa var lagom nöjd över att behöva stå still under nationalsången, haha.

Should i talk slower like you're redarded?

Världens finaste hästar. Fan så fin zwiggy är, åh längtar tills jag kanl ägga upp filmerna på henne på typ måndag, så JÄVLA lugn och jämn och helt fantastisk, vilken jävla häst!

Haha gillar hur ja kollar på hindret, förstod i uppsprånget att jag skulle riva så haha! 

Alltså det otroliga man ser på filmen är att jag sitter ås jävla slemmigt stilla med handen mellan hindrena, när hon studdsade till mellan något hinder så rör dom sig bara med hästen, tar knappt i henne annars, så JÄVLA FIN, undebara häst :D Blir 135 i morgon och debut 140 på söndag :D

Kommer bilder på dom andra sen :D

I like my coffee black just like my metal

Sådär, nu är jag totalt dyngsur och klar med alla hästar!

Rosa var riktigt fin, gasade inte så värst i omhoppningen men tog extremt snäva svänger och hoppade alla hinder riktigt snett, hon var kalasfin och det räckte till seger :) Fina rosa!

Sen skulle dom vita gå 130, Zwiggy var SÅ JÄVLA FÖRBANNAT FIN, helt galet, hon va inte i en jävla bom fam tills sista jävla hindret som va en vattengrav under ett hinder, en liten men djup vattengrav, hon tittade inte ens men ja kom för fort osv så hon rev, SÅ JÄVLA FIN, helt galet, så förbannat jävla otroligt megafin, underbara häst, hon blir HUR BRA SOM HELST asså GOSH!

Fille va trutig o jobbig men ändå bättre än vanligt, han rev tvåan o annars va han rätt fin, ska se om ja kan fixa nån annan form av betsling i morgon, får se vad jag kommer fram till.

Så jag är sjukt nöjd, Fille var ju ändå inte i något annat utan han hoppa knäppt på de hindret o rev, the end liksom, och zwiggy var helt amazing, fan inte ens spänd på denna enorma bana, så jävla duktig!

Blir inget lag i morgon för min del utan båda dom vita går 135 istället, blir skitbra, och rosa går 130 tror jag :) FINA HÄSTAAAR :D

Bilder kommer sen!

Every single promise I'll keep

God morgon, klockan är för mycket SJU för min smak men god jävla morgon ändå.

Kl halv 9 börjar rosas klass och ja har startnummer 13 i think, det är en A0A0 så de är chill. Jag är den enda (plus vår galet hurtiga grannfru) som orkat ta sig upp, så ja får väl vänta på att dom andra ska vakna osv haha. Sen äre bar ao bege sig till stallarna o knoppas, jag har en känsla av att denna dag lär bli ett förbannat helvete för det har SPÖregnat hela jävla natten and still going, och alla vägar var leriga redan igår så aah.. kul osv, MINA BUTETSADLAR KOMMER BLI BLÖTA OMG :( buuuäääähähähähäääää :'( I'm doomed.

Men ja, ska tvätta ansiktet o byta om o såna grejer så Hejs sålänge :D

Everytime you whisper my name

God dag meaow. Dålig update osv men har inte så mycket o skriva om haha. Har gått med dom ngåra gånger nu och ja har trimmat Zwiggy och Rosa, har även haft möte med alla svenska Juniorer och Johan Spetz tror jag? usch ja kan itne domdär namnen haha, vet ju dock vem han är.

Zwiggy kändes fin, lite stirrig och slängde sig några gånger totalt åt motsatt håll för de va nåt jävla hinderstöd eller nåt, sucjk. Rosa var helt okay, ara väldigt mjukgörande på båda. Nu ska vi snart ut o gå med dom igen osv.

Har ändrat klasser tror jag för man får bara ha två hästar i stora touren, så Rosa får gå Lilla, som är 125 130 130 tror jag, jaja vi får se hur hon ska gå. Zwiggy och fille går 130 i morgon, och om zwiggy får gå i laget så går hon 140 på lördag och fille 135, och på söndag är det 140 med båda dom och 130 med rosa OM hon ska gå den, för den är sist xD

aja vi får se, hade gött.

Calm down, breath deeply

God morgon! Faaan så chill det är med fasta tider alltså, man vet exakt när sin klass ska starta - redan innan! underbart :D  Idag är det somsagt ingen tävling för mig, i morgon är det 130 tror jag? fast det veet jag itne, det är iaf Junior Big Tour, och på lördag är det Laget med någon häst och sen Junior Big Tour med två andra, och sista dagen är det Junior Grand Prix :D Blir gött, och jag tror zwiggy är säkrast av dom här alltså, så tror hon ska gå i laget, även om det inte är upp till mig, men måste ju meddela den som bestämmer laget att Rosa är osäker på vattnet liksom xD Tror somsagt zwiggy är säkrast.

Nu sk ajag tvätta snsiktet, byta om osv o sne ska vi ut o gå med hästisarna :) Ska rida dom lite idag, så dom får röra lite extra på sig.

Was it you who spoke the words

Nu är vi framme iaf, packat ur allt och varit ute o gått och betat med hästisarna, zwiggy var hingst. och arab. Inte besiktigat några hästar idag dock, kör det i morgon istället, ingen tävling tomorrow, chill, får väl röra lite på hästarna från ryggen dock, pew.

Men aah, ska snart ut o gå med dom igen, sen ska ja ta en dusch o sne blire fan sängen! typ :D

Okejdå.......

"åhhh jag glömde. kan du inte skriva om varifrån du har köpt dina hästar, alltså hur du har hittat dem liksom? och varför du valde att köpa just dem. :)"

Okejdå.......

Haha nä men självklart! :D


Zwiggy:
Henne hade vi tittat på i säkert ett halvår, minst, innan vi åkte o provade henne. Vi köpte henne från Applahastar osv och vi hade länge tittat på samma jävla videos om och om igen och va helt blown away av själva språngkurvan, inte så mycket mer än det för särskillt välriden var hon ju inte. Men sen skulle hon operera bort en lös benbit tror jag? och då avvaktade vi med att ringa på henne tills vi såg att hon kom igång på några tävlingar o såg att hon höll osv, sen provade vi.. och well, de va inte så mycket mer med den saken, hej zwiggy sa vi och köpte henne ganska direkt. Helt otrolig häst.
Lite skillnad? skillnaden är att hon är så jävla kompakt och ridbar och lydig nu, där gick det att lugna ner henne och få det fungera på så sätt, men de gick ju inte efter hinder eller emot, liksom, de ska ju gå o rida hästen också.

Fille:
Här såg vi en vanlig hästannons på hastnet, helt utan bild osv så vi hadde ingen aning om hur han såg ut, men vi åkt eo provred för han var inte särskillt dyr, haha vi typ tappade hakan när vi såg honom stå där helt sadlad osv för han var så JÄVLA STOR, gosh, inte van alltså. Han va stel o stor i början men de gick absolut att rida honom, han var så stor och snäll och lugn liksom! Fina Fulle, när vi åkte därifrån så ringde vi och sa att vi skulle ha honom. Detta var för att jag hade tänkt köpa en annan häst, liten fux, men grejen var att det skiljde 300 tusen ;) och den andra va inte ens amazing, så liksom, de va inte så mycket snack om den grejen tyckte jag haha.

Har han kortat upp sig själv lite eller vad?!

Rosa:

Denna såg mamma förra året på NHS när Felicia hoppade henne, och vart helt amazed, jag hade itne sett henne alls innan vi åkte hem till dom och provade, dom bor nämligen bara en mil ifrån oss, och vi känner dom :) Jag vart inte alls blown away haha, det var mer mamma som typ " Ja jag ser ju på cornelia att dethär är inte så mycket att prat om va? tror vi har bestämt oss! " och då på att köpa henne alltså, ja ba wait a minute now.. Det kände sju inte dåligt men jag gillade inte riktigt språnget, (detta för att jag itne red henne ordentligt så hon hoppade fint såklart! ho hoppar ju som en gud) och jag ville itne ha en så seg häst, men vi åkte o provad eigen o bara red på marken och de kändes bättre :) Så två dagar senare fick vi hem henne haha. Nu har man ju fått det kalrt för sig att man gjorde ett väldigt bra val :) fina rosa.
Har tyvärr ingen äldre film ute.

Linda:

Detta var ju i vintras, haha, rätt soft händelseförlopp, jag letade nämligen efter en bra häst, och vi hade rensat hastnet redan, så jag la ut på BDB om att om någon kände någon som hade en häst, eller visste någon osv osv någon som man inte såg på hastnet, något annorlunda och något som man inte riktigt kunde hitta själv så LANGA, och då fick jag länken till strömsholm, där vi hittade fina Linda. Hon va inte alls så kul o provrida för hon slog med huvudet o hoppade till efter hinder och va allmänt tjaffsig, men vi insåg ändå hur jävla bra hon var och slog till Int eså mycket mer med det :) jag är väldigt tacksam till tjejen som tipsade mig om linda haha!I'll never sing of love

God morgon, gick upp halv 6 så de va ju inte så farligt, men ändå. Nu ska hästarna lindas osv och alla våra grejer ska packas ner, annars är allt färdigt :) Kommer nog kunna uppdatera obehindrat under vägen, så det är ju gött :)

Norge gogo!

Svar på frågorna

Här kommer alla frågor samt svar.
Vad tar du för en träning? :)

Sen är det ju så att jag bor i skåne så det är lite långt att åka för en träning. Och om man då kanske hade kunnat stanna en helg typ eler något? :)

Jag tror det numera ligger på 100 spänn per gång, men det är lite till ifrån mörker jag, vågar itne riktigt höja priset från 50 med vissa än haha, men om det kommer "nya" in i bilden så kommer det nog vara 100 :)

Jaa det borde nog gå att ordna, Boxplatser kommer vi nog ha iaf, men såntdär får man ju kolla upp innan, men helt omöjligt skulle det inte vara :)
du verkar va poppis bland oss i skåne :D du är bäst:D<3

Philip som var tvungen att kommentera en o-fråga just här, haha! Ja, och nej, för det är ju du :) <3
hur går det till när ni åker till norge? hur lång tid tar det, rastar ni hästarna på vägen osv? :)

Nu är det ju så att dit vi åker i Norge är typ lika långt som ner till Skåne, tar inte mer än typ.. 7 timmar? ungefär. Vi stannar ju och tankar och då får dom Betforvatten i mängder och hö flera gånger, hö kan vi hänga in samtidigt som vi åker men vatten får dom bara när vi stannar :) Men det är inte så pass långt så vi måste ta ut dom, dom får vila och röra på sig när dom kommer fram! Fast när vi åkte till Frankrike så stannade vi på ett ställe där dom fick sova några få timmar i boxar och sen fortsatte vi :)
Tycker du att bubblor är vackra??????? :)))))))<3333333333

Nej, men jag tycker du ser ut som en fisk :)

vilken av dina hästar tror du kommer kunna gå längst inom hoppning och vilken av dina hästar tror du skulle kunna gå längst inom dressyr??? 
:)


Hmm, dom har olika mål faktiskt. Linda har jag inte provat att hoppa så i nuläget är hon en bra 140 speedhäst och är bäst på det, hon är ju helt klart säkrast på vinster. Kapacitetsmässigt så har nog Zwiggy mest potensial på höga hinder och banor, om några år tror jag hon är uppe i 160, faktiskt. Fille går nog också högt, men han har en lång väg kvar mot att orka gå felfritt på högre hinder, och Rosa är jag itne säker på än, tror hon kan bli bra. Men jag tror nog alra mest på Zwiggy i långa vägar, hon känns mest säkrast att hon faktiskt går 160 om några år. Inom dressyren haha, där är väl Rosa ett självklart svar? med tanke på hennes rena dressyrstam :)

Känner du kristina warg? du skrev ngn gång att ni lämnat en ponny till henna? vad tycker du om henne? läser du hennes blogg?

Nja, ingen jättestadig kontakt numera haha, men jag tror allt vi kände varandra mycket bättre förr :) Ja vi lämnade min cponny till henne för vi hade inte plats att ta tillbaka henne från där hon var just då, så hon fick åka dit i hopp om att börja hoppa igen, men det gjorde hon inte vad jag kommer ihåg. jag tycker väl inget speciellt, känner inget behov av att döma henne på något sätt, hon är duktig och har fina hästar :) Nej, jag läser inte hennes blogg :)


Har du någon kontakt med dem som köpte Melwin?
Vilken B-,C-,D-ponny, stor häst är enligt dig bäst/duktigast?
Vilken ponnyryttare, junior, youngrider, senior är bäst/duktigast?

Det har jag absolut inte. Hoppas bara från botten av mitt hjärta att hon slutat rycka och dra i min bästa vän och börjat använda huvudet lite, jävla äckliga fjortis. Inte du, hon.

B: Pass.
C: Pass. (Jag tycker itne det finns några sådär duktiga ponnyryttare egentligen. Ingen jag kommer på iaf. inget som är värt att nämna åtminstone.)
D: Kalle Kvalster var en fin d-ponny, är väl inte helt nöjd med hur han reds när jag såg honom på skogslotten i helgen nu, (med ny ryttare) det var lite synd, men hon kanske rider honom bättre hemma, ananrs var han väldigt fin förut med föregående ryttare. Sen VAR ju Melwin sveriges finaste d-ponny. Coral Springs heter den där svarta va? Den är fin och tjejen rider bra, faktiskt.
Storhäst: Du denna är svår, finns ju hur mycket som helst. jag tycker nog att min egna Zwiggy är en av dom mer lovande hästarna i sverige.

Jag kan inte säga vem som är duktigast av alla ponnyryttare, kommer inte på alls faktiskt. Nae passar på allt, haha. Vill itne uttala mig.


vad jag har förstått sattsar du helt på hästar nu? alltså ingen skola. Har du tanken att börja skolan igen eller vad är din plan närmaste åren med ditt liv och hästarna? :) 
Lycka till med allt!

Ja det har du rätt i, det pågår en ordentlig satsning atm kan man väl säga.  Precis, ingen skola, tanken är att hålla på med detta tills ja känner något behöv av att gå i skolan, då blir det väl att börja igen men än så länge kommer det inte på fråga.  nae men somsagt, planen är att komma vidare med ridningen nu och se vad som händer, komma upp i klasserna, sälja någon/några, ha tillridningshästar och koma igång me unghästarna osv :)
Tack!
Detta var alla frågor, era segproppar!

In your eyes

So, har ridit Rosa och putsat lite träns, tvättat massa bett o bytt ut tyglar o bett på tränsen osv, lite kvar på tränsfronten dock.

Rosa var fin, red rätt kort, ville bara hoppa vattnet igen, hon stannade en gång framför men hoppade snett över direkt ändå, vilket är ett sjukt stort framsteg. Sen nästa gång hoppade hon direkt fast rätt snett, men ändå, hon hoppar ju! På typ fjärde försöket då hon hoppat snett alla gånger innan så hoppade hon helt rakt och över hela, DUKTIG rosa!

Nu ska jag snart ut o fortsätta, påminner om att snart kommer jag fixa frågorna från frågestunden, vilket innebär att chansen att få i princip vilken fråga som helst besvarad och publicerad försvinner efter det. Så passa på. Ni klickar alltså HÄR, om ni vill ställa en fråga.


Färgade håret rödare igår! Blev lite mörkare dock, tyvärr.. men de solbleks ju snart igen och då blir det snart blondering och sen kommer det nog stanna på ljusbrunt :)... ett tag iaf haha, fast jag trivs fan i rött!


And that's how I feel about you

gooood morgon :D

har verkligen spy-mycket att göra nu haha, fy fan. Men kommer nog ägna hela förmiddagen åt att putsa grejer, Får väl sitta i solen eller nåt så man får ut lite av det också, haha!

Fan vet ni, jag har 6 träns att putsa, på dom ska det sitta tre tävlingsbett och tre gå-bett, jag måste ha 6 par tyglar, ALLA benskydd måste med, plus ungefär 6 par lindor, två sadlar, mina underbara tävlings schabrak, alla sporrar, stövlar, alla ludd och you name it, sen måste jag ju skrubba rent tre hästar och fan så mycket o fixa, fy. Detta låter inte jobbigt men alltså ja, ja skulle faktiskt inte klaga om de inte var det xD måste tänka igenom dagens markarbetespass också!

Sen ska ja rida lite, Fille ska ridas och Rosa, Linda också, zwiggy får vila i guess, finns ju framridningsbana där man kan rida osv, ska inte tävla förrän på fredag i think. Jaja, nu ska jag ut o släppa ut dom i skritten och inta putsnings-mode!

A thousand ways to dream

Sååja, red Linda i skogen sne också, hon va finis, vi träffad epå kossor, hon blev livrädd och gjorde nåt superkonstigt språng som jag faktiskt aldrig sett förut, eller asså vi kom i galopp och när hon såg dom så yp hoppade hon med alla fyra benen upp i luften och snurrade runt UTAN att landa och liksom landade nästan helt åt andra hållet hahaha o sprang däifrån, alltså, aldrig skrattat så mycket på hur länge som helst, o herregud vad konstigt det var xD

Well, inte så mycket mer att säga, idag ska jag färga håret rödare och i mogon har jag tusen saker att göra, om inte mer. Har allt att fixa, dvs putsa, göra rent, packa, tvätta, skrubba, tvätta igen, packa allt annat, göra iordning, OCH fixa på banan och ha dressyrträning med Nicole kl 5 och sen rida lite hästar osv, shit.Påminner om FRÅGESTUNDEN i ett annat inlägg där ni kan kommentera tills i morgon någon gång, lägger ut alla frågor och svar i ett inlägg då :)

Send me that ambulance

Så, har ridit Rosie, åh hon är så fiiiin underbara lilla vännen :') Red fram rätt länge med bara mjukgörande i skritt o galopp osv, hur fin som helst, sen hoppade vi vattnet, och hon sprang förbi första gången, vilket är sjukt positivt för förut har hon stannat ter meter innan och det har verkligen itne gått att inverka alls, men nu när ohn springer förbi så äre ju bar ao styra haha och på tyå fjärde försökte så hoppade hon rakt över, då hade hon hoppat två gånger innan men jättesnett, men hon stannar iaf inte hihi :D

Sne va hon lite stressad efter att ha hoppat det, så filmen jag kommer lägga upp senare visar itne ens i närheten av hur fin hon var innan, bästa rosie! Kommer nog hoppa den i morgon också men itne rida lite mycket innan o efter då, men hoppas hon hoppar på första försöket liksom, haha!

If it does not exist

Tjenare igen. Har inte så mycket att skriva eftersom att jag bara solat hela dagen typ, bara rygg dock för de är så chill haha.

Fast har varit o släppt ut Znuten med sin nya pojkvän för några dagar, Olle är nämligen här och han och Znuten ska gå på bete tsm i någon vecka nu när vi är i Norge, med tanke påa tt Johannas andra häst Electra ska betäckas, så ja, detta var en smidig lösning för alla :) Förutom att Znuten kommer bli tjock.. de blir hårdträning för hennes del sen alltså, suck. Hon lägger på sig hull snabbare än alla mina andra hästar också, bubhuhu. Jaja. Sen, vet itne när, efter Norge någongång, så ska antagligen Wirre åka till Nicole och dom o gå på bete där med vem det nu var, det är ju också smidigt, för där kanske dom - om vi ber lite snällt hihi - kan borsta honom ibland och gå lite med honom, gå med honom behöevr han verkligen men det är ju en bonus för underbara ponnyn om han blir borstad också, han verkligen älskar - av hela sitt hjärta - att bi borstad o pysslad med, åh ponnyplutt.

Nae alltså det är ju bara att vänta ut värmen lite.. det går inte att rida nu när det är som varmast, no way -.- Blä.

A lot of those words

Huhu god morgon!

Har ridit zwiggy sådär på morgonkvisten, red henne på flippanbettet så hon hade gått på de en gång nu innan Norge. Red dock i dom förbannade chapsen, dme är rätt chill o rida i men jag är vekrigen en ryttare av detaljer i min ridning, framförallt benen och sitsen, och medchapsen är man inte alls lika reglerbar även om man är mjuk, därför är rosa en dröm att rida när man har dom på sig haha, men zwiggy vart lite stressad av den "hårdare" ridningen, även om jag var galet mjuk, men ja. Hon va lite mer stressad än dom senaste dagarna vilket var lite synd, men hon va rätt fin ändå, men dessa jävla galoppombyten hela tiden och att hon landar i korsgalopp o bara va ostabilt, hon har kommit mycket längre än såhär, suck. Men hoppade iaf vattengraven en enda gång och hon hoppade utna problem, så de tär ju skönt med tanke påa tt det är vatten i Norge :)

Här är iaf en liten film från idag, chapsen är även förbannat fula just nu, antar att dom blir snyggare med tiden, men nu är dom bar ahelt vidriga, så titta på hästen och hur stilla jag ändå sitter, inte på nåt annat xD


Påminner även om frågestundsinlägget, fortsätt ställa frågor typ någon dag till, svarar nog på dom i morgon :) då publiserar jag alla frågor och svar i ett inlägg :)

Här är inlägget där ni ska ställa frågor!

Så ja, Ställ lite frågor, något måste ni ju ha att fråga som jag itne skrivit ut här!

Among the people

Här är filmen på Znutis!

Tyckte det var fint faktiskt, hon är ju bara 5 år och rätt oriden, hon lyssnar liksom även om hon inte riktigt orkar korta upp sig direkt efter hinder, men två galoppsprång efter så är hon ju tillbaka igen. Efter hinder nummer fyra så skulle jag tagit innanför några hinder såklart, för nästa hinder var så långt bort, men hon landade och vart vinglig så jag valde att stötta upp henne och ta tiden att rätta till det istället. Fin börjar hon bli iaf :)


Strawberry cheesecake

Tjenare.

Har ridit Fille och Rosa. Fille först, hade fått låna ett bett av johanna, tänker inte ens börja beskriva de för de kan ja inte, ett jävla monsterbett haha, ser dock farligare ut än det är :) Men de funka itne så bra, han va rätt stark på de för man va tvungne o ha två tyglar osv, så nja, men han va superfin ändå, att rida på marken, duktig Fight.

Sen red jag rosa, helt vanligt tredelat, och ååh så fin hon äääär, underbara lilla tjej! Så himla fantastiskt underbar hon är, så himla kul o rida. Mamma satte upp vattengraven, grävde ner den o fyllde med vatten osv o la i blå presenning o fyllde det med vatten alltså,  Rosa stannade första gången, och jag hade ett spö men slog henne absolut inte, men typ petade jtätelätt på rumpan om hon gick bakåt, och bara drev framåt så hon fick kolla på den, de gick bra, men hon stannade några gånger till, så tog vi bort sockerbitarna framför och tillslut hoppade hon superduktigt, värsta bjudningen! Orkar inte förkalra allt vi gjorde, men jag behövde inte använda spöet en enda gång, va bara sådär lugn o glad hela tiden även när hon stannade, och berömde minsta lilla bra hon gjorde. Tillslut hoppade hon åt båda hållen med sockerbitar framför. Duktig tjej :'D


Snart kommer filmen från idag på Znuten :)


When it's love

Sådär, varit på NORF och tävlat med Znuten. Bara en 110 idag :) Skitkass framridning är de tju alltid där haha, ett sunkigt jäva ridhus och en mini-sandbana som är djupare än stillahavet. Men hon var så himla duktig! Jättefin inne i ridhuset när jag red fram och var bara allmänt duktig, hon är ju inte så jävla välridan än men vafasen kan man kräva av en femåring som knappt gjort något alls och av känslan från första dagen att döma så var hon itne så konsekvent riden förr heller (men det vet jag inget om), så ajg är nöjd. Inne på banan var hon skitfin också, lyssnade faktiskt både framåt och bakåt även innan hinder så hon va jätteduktig, nollade :) haha dock ett jävla tidsfel! Men hon va jättefin :) Duktig Znut. Ärligt talat så tror jag det är dags för 120 nu, dessa höjder hoppar jag ju hemma och på ett bättre sätt än man hoppar på tävling, så tror hon lika gärna kan öva på 120. Ska höra med ägaren :)

Film kommer sne, tror Nicole fick några bilder som hon kanske kan skicka till mig sen, så då komemr dom också! :D

Frågestund

De va ett litet tag sen sist nu. Och jag tänkte att nu kanske är en tid att undra lite. Så ja, en helt fri frågestund, eftersom att jag kommer vara borta en sväng idag och har inte tid att blogga då. Så well, ask on, jag ger er någon/några dagar sådär sen publicerar jag alla frågor och svar.

And you live on

God morgon!

Mamma åker nu till NORF o ser Olle som är i början, så hon är där o håller koll åt oss så kan pappa köra dit mig senare. Ska bli kul med lokal tävling haha, de är väl itne veterinärbesiktning o sånt då? eller kanske bara va på ponny eller för några år sen xD haha, vad rooligt. Det enda är ju att de lär ta en helvetes förbannad tid, man lär väl inte ha en A0-a i 1m liksom, och då alla jäkla unghästar som problemar o håller på, det kan ta ett tag på sånahär tävlingar. Mne då hinner jag ju med allt ;D

Sååå nu ska jag ut, hihi. Chill med lite blåst idag också.

Hade gött :)Jo förresten, jag måste faktiskt, även om det tar mig emot, ge lite cred till Ida. Ida som börjar fatta lite av vad det faktiskt handlar om. Ida som har en väldigt fin liten D-ponny som hon nu kasnke börjar förstå att den är bättre än hon tror och att den faktiskt är väldigt lugn och lydig när man inte stressar den. Ida som faktiskt försöker göra som jag säger litegrann, Ida som lyssnade superbra i fredags på tävlingen och gjorde hennes livs finaste runda. Grattis till den insikten Ida.

Anytime you whisper my name

Alltså kan påriktigt itne sluta gråta när jag ser Chris Medinas video. Fy fan i helvetet jävla skitgrej, ajg är så jävla blödig haha! fan de trodde itne ens jag, lite stake borde jag ju ha, men helvete heller ja är vek!

Ja har itne så mycket mer o säga, ja tänkte ändr apå mitt liv lite haha, är väldigt glad åt allting idag, väldigt tacksam till allt idag och ska försöka hålla kvar vid den känslan några dagar till, lägga ner lite mer energi på det som man fakatiskt mår bra av, det är bra, då orkar man med vägen till framgångarna inom det man inte är lika bra på, här i livet.

Nu ska jag sova och vakna upp på en bra sida för i morgon ska jag göra en mycket bättre runda med Znuten än i skogslotten, punkt!

What you and I spoke of

Ompzlompz.

I morgon kommer de inte bli så tidigt så hinner putsa av de lilla man behöevr till en häst innan vi åker, typ sadel.. tränset är klart xD kan ju tvätta henne för skojs skull o göra lite snyggare knoppar än vanligt osv, haha, så man får något gjort, typ.

I helgen så köpte min shoppinggalna mamma två saker, ja hann stoppa henne fårn att handla mer haha, men hon köpte en faktiskt rätt snygg skjorta, ja har ingen långärmad, eller jo,.. ja har faktiskt några stycken men ingen ordentlig typ. Ja tyckte denna va skitful när ja såg den först men sen såg ja den på o den va apasnygg, figursydd typ? o billig haha! göttans.

Sen köpte hon såna här läderchaps vet ni, såna man har utanpå, "westernchaps" haha, fast domdär snygga bruna med ett vitt sträck på, kanv a bra o ha sen när de blir kallare, fast jag var rätt negativ till dom med tanke på att jag hatar att rida utan stövlar, ger inte samma seriösa ridning som jag tycker är helt jävla obligatorisk för alla tävlingsryttare att rida med VARJE dag, dvs seriös ridning.
Har ingen bild på dom än haha, men kommer väl någon dag.

Försökte nyss spela Judas med Lady Gaga på C-flöjt, försökte följa med i tempot när den spelades upp på spotify. Det gick inte bra. alls.

What are words if we really don't mean them

Alltså denna låt kombinerat med videon är nog en av få låtjävlar som stöter rätt in i hjärtat alltså, tjuter varje gång, den är faktiskt helt underbar.
Nu sk ajag ut o fixa maten till hestisarna o sen ta in alla :) Fille va superduper duktig as always när man kör ohnom i pessoan, finaste mumin! :D

I must be dreaming

Ja tror ja kör fille en sväng i Pessoan.. Ja, de känns lagom då han stått i två dagar, så får han en genomkörare i morgon, och sen skogen på tisdag typ, sen åker vi ju på onsdag.

Så meaow.

You know we're going all in

Phew, har ridit Rosa, värmen är killing alltså, fasen, klockan half 6 dessutom, haha fyyy.

Hon va rätt fin, red markarbete, on är nykippt men blev ändå dyngsvett, mestadels för att jag red så intensivt haha, mest galopp hela passet, mycket byten, mycket flytta runt o mycket överställa osv. Fin va hon, o så skulle jag hoppa över ett 40 cm högt räcke för o svänga snett igenom, o hon typ totalignorerade det o rev rätt grovt, ja ba vafan, o styrde på en högre oxer på typ 120, såååja så hoppa hon 50 cm över, bra då behöver hon absolut inte hoppas med innan norge iaf :)

Ska samla kraft för att rida Fille nu.. får se om ja hinner med Znuten.


Company loves more

Red Zwiggy förut, sa jag det? Hon var iaf kitfin, red åp tvådelat gummibett och myyycket mjukgörande och mycket galopp, red över/hoppade över lite bommar, zwiggy gör ju inga små språng över dom direkt, och sen över två små räcken bara någon enstaka gång, lite halter och mycket avsaktningar osv, hon va jättefin o jättesvettig haha!
Här är först filmen på Linda från igår, och sen filmen på Znuten :)

Linda gör itne alls några fina språng o de vet jag, men heller inga dåliga språng, utan de är bara lite lätt o smidigt sådär, hon tar si gju över utan att ens lyfta på benen ungefär haha. Fin är hon!

Znuten var också zuperduktig ju, de enda är att den jävla prestigen va så förbannat hal så ja gled runt o fick ingen jättebra ridning haha, men för o va Znuten så går hon verkligen superfint mellan hindrena!Come and play

Seså, God morgon på er!

Är fett hungrig, men finns inget o äta, fy. Ja som är så nojjig med frukost, behöver inte äta nåt på resten av dagen om jag bara får min frukost :& buu.

Sen får jag inte över mina äckelfilmer från min äckliga äckelmobil heller, jävla skitgrej, de går inte att ta emot sms heller, fan asså jävla fucksak. Nu ska ja iaf hälla i mig en burn så ja har nåt i magen, o sen gå ut o rida nåt.


Zwiggy ska gå i skogen, fast hon va helt sjukt ömfotad igå efter skoningen så de kanske bara går att rida på banan några dagar.. ja får se alltså, banan kan va bra, kan ha ett extremt nogrannt pass i bara skritt o galopp, med bara fattningar, halter, bakdels och framdelsvändningar osv, vore rätt bra, på vanligt bett också, Chill!

Har även beställt hem ett nytt bett, heh, passa på när morsan inte va här men pappa var ;> haha. Ett tvådelat med kopparrullar inuti bettet, alltså inte domd et babypelham jag redan har med kopparullar runt hela bettet utan me rullar inuti. Tror det kan vara användbart. de är också vanliga ringar på osv,så som jag letade efter, vill ha ett bra alternativ till Linda här hemma så ja slipper sätta på ett jävla pelham såfort hon blir superstark.

Jaja.

Linda får vila eller alternativt skrittas runt på banan o mjukgöras. Rosa ska dressyras på banan, ordentligt mjukgörande osv, och Fille.. hmm.. Han behöver nog också det haha, får se hur det blir. Znuten också faktiskt, framförallt Znuten, hon ska ju tävla 110 i morgon igen så kan vara bra med ett ordentlgit markarbetespass idag! :)


Men horan Anita är inte glad..

Asså är så fucking trött. Håller på o ladda upp filmerna från idag men vetifan om ja hinner det tills innan jag somnar, får se.

Red zwiggy när jag kom hem iaf, det var mjukgörande på schematn, jag mjugör mina hästar vädigt nogrannt varje dag och ridpass men det var extra extrem fokus denna gång, det och BARA det liksom, fan va mjuk o fin hon va i slutet. Sötzwiggy, eller slutet, vafan säger ajg, hon va superfin från första steget kan jag ju säga.

Är så nöjd med dagen, linda är så himmelsk. Znuten går väldigt stadigt och snabbt framåt och jag tror de komemr vara en stor skillnad redan på söndag faktiskt, ska bli roligt! Fina hästisar :D


Haha jävla barn som fotade mig och inte hästen :(


Haha fick ta flera sånahär grepp runt halsen på framhopp för hon hoppa så höga o kantiga o konstiga språng haha.
Fina Linda! <3

Slippin' and flippin'

Sådär, efter SJUKT mycket väntan, MASSOR äckliga jävla VIDRIGA storasomhus-inskter och flera fina ponnyritter där ja hade lite komandot över barnen och dom faktiskt lärde sig något och de gav resultat - så var det dags för 125 med linda.

Det var VIDRIGT på framhopp, dels var underlaget helt hemskt, helt värdelöst, hon höll på o gjorde luftsprång o kickade ov a allmänt ojämn o jobbig, efter varje språng så verkligen SLOG hon upp huvude toch kroppen följde med och hon va allmänt störd på allt, så ja hoppa inte så mycket utan bara red runt lite, sen gick jag in på banan och bestämde mig för att typ se hur hon gjorde påe ttan, och när hon landa och inte gjorde nånting utan var helt amazing så var det GO TIME, heh.. missade inte en enda sekund på en enda väg, eller ja, red inte alls så fort så som att ajg gasade, tog vissa framåtlägen inte mer, men svängde ordentligt de gjorde jag faktiskt haha, wroom. Vilket gav en rätt klar seger, 11 sekunders marginal till 3eplacerade, vet itne vad tvåan hade :)

Så ja, det var ju en bra comeback haha. men en väldigt fin ritt ändå, trots svängarna, de va så mjukt o föjsamt på något sätt, förutom in i kombinationen då hon had ekorsgalopp o de blev vingligt, menmen. de va ändå väldigt kravlöst på nåt sätt, inget vidare tryck utan bara det nödvändiga, ananrs rätt lätt sådär. FIna häst, fan va bra hon är, så jävla överlägset otrolig. Detta är nog en av sveriges bättre speedhästar, om hon inte håller sig i 150 på ett bra sätt så är hon garanterat en perfekt 140 speedhäst, pengar rullar in som de ska jao ;>


I dare you

Här är lite fler bilder på Znuten från idag :) Tack Ida som fotade och hjälpte till!

...Denna har dock jag fotat haha.

Fina hästen :D

Nu ska ja ut o fixa linda så åker vi nog snart, även om de är miljoner starter, men vi får se, tar't lugnt :)

Gotta get down

Sådär, hemma med Znuten från skogslotten, hon har varit såååååå duktig, så himla lugn och fin och härlig, dock red jag i prestigen så de va halt som såpa, haha, de misstaget gör jag fan itne om igen, men hon vaduktig ändå. Vädligt lugn och mjuk på framridningen och inne påb anan va hon lika fin och lugn, kom i kortgalopp vid en bruten linje till Trean och hon orkade itne riktigt upp ur den galoppen så hon rev där, sen av hon jätteduktig! Hon har nog aldrig hoppat kombination på tävling så de va lite vingligt men hon va suuperduktig :D Fina häst!

Nu ska ja noppa Linda o sen åker vi :D Även om underlaget SUGER


Hon hoppar fint men ni ser ju min skänkel xD gled som bara den, fyy de va jobbigt, så blev ingen stadig ridning men hon gick fint i form mellan hindrena, hon är ju bara bebis :D

5 AM

Good morning såhär superäckeltidigt på morgonen :D

Nu är frukost som gäller o sen ut o packa grejerna o knoppa Znuten, kanske blir att knoppa linda också, vet inte vad jag hinner sen emellan när vi åker hem o byter häst.

Har fan inget mer o säga nu för ja, de är inte rätt tid att vara kreativ, så.. Ha en bra day!


If you ever..

Tänkte här skriva om alla hästar som jag har att göra med samt INTE har att gör amed just nu, alltså itne sålda hästar utan helt enkelt Våra hästar samt dom som är på gården osv.

På gården:

Wirre: Wirre är min gamla Ponny som jag haft i snart 4 år tror jag. Köpte honom från England och har med stora framgångar tävlat upp till Svår klass på honom, där han faktiskt nollade, i frankrike. En väldigt tittig busig känslig och glad häst, som absolut kräver ordentlig ridning, annars går det i slowmotion och med huvudet i vädret, haha. Han är min superfina vän som nu varit skadad i ett år snart, ingen har vetat vad det var och nu har vi kommit fram till att det är något med höften, så han är behandlad i höftleden nu och lite tillknäckt så om några månader hoppas vi kunna sätta igång honom för att sedan se vad framtiden bär med sig. Wirre är ... 13 år? 14? 13 tror jag..  Wirre heter egentligen Chapoon.

Fille: Fille är min underbara valack på 11 år, han är stor och lång och bara.. jättestor, trots att han bara är 172 i mankhöjd. Han har gått 145 tidigare med noll fel, men är bara (i princip) riden av längre killar, så han är lite svår att sätta tillbaka, eller ja, numera är det inga problem alls men när han blir lite trött och de går lite fortare t.ex på tävling så kan han bli svår att få ihop. Jag har startat en 145 på honom med 12 fel, rev dom tre sista hindrena och de va såå oturligt -.- Sen ahr vi startat flera 140 med som bäst 8 fel, lång väg kvar i styrka och lydighet, därav inga nollor. Men han är fin, min hubbabubba, världens snällaste häst i hela vida världen, men ändå med glimten i ögat inom ridningen. Denna går nog 150 i år. Fille heter egentligen Fight.

Rosa: Rosa är mitt underbara sto som jag haft sen förra sommaren, hon är världens divigaste tjej som vet vad hon vill och när hon inte vill det, haha. Trots det har hon en helt amazing inställning till allt utom vattengravar, och är härlig att handskas med i allmänhet, vi gillar rosa, jag gillar rosa, och jag tror rosa gillar oss. Rosa har gått ett fåtal 140 tidigare med bra samt dåliga resultat, emd mig har hon gått 3 st, 12 fel, 8 fel och sista utesluten på vattnet, haha! Men i år har vi någr aplaceringar i 130 och 135 så hon går stadigt åt rätt håll Jag tror att om något eller några år så är hon uppe på minst 150. Väldigt fin häst. Rosa heter egentligen Royal Rose SB.

Linda: Linda oh linda.. Fick henne i vintras, vilket gör henne till min senaste egna häst. Har en vinst i 120 och placeringar i 130 135 och 140. Detta är en riktigt jävla bra häst men hon är väldigt bräcklig i benen, man måste va nogrann hand om henne som tex att direkt när hon kommit ut från banan så msåte vi ha kylspray på benen osv, hon har lite veka ben. Men trots det är hon perfekt, så himla underbar och hon går nog 150 i år eller nästa år, utan problem. Hon är snabb och vändbar, perfekt galopp och kräver itne massa krux innan hindrena osv. Denna häst är utan gränser om hon håller sig frisk, Finaste Linda. Linda heter egentligen Rosalind.

Zwiggy: Zwiggy är den häst jag haft längst av storhästarna, dock bara i ett drygt år, men ändå. Detta är min pärla, min bästa och min underbaraste. hon är väldigt grön av sig även om hon numera är extremt jävla välriden bortsett från när hon exploderar, men hon har lärt sig att behörska sig direkt efter att hon exploderat så det handlar bara om att hitta en jämn rytm med henne. Hon har gått måånga 130 och några felfria, men mest en massa " unghästfel" under förra året då jag valde att låta henne ta lärdom av smällarna när hon inte tog förhållningar och såna saker. Denna häst har kapacitet för det absolut högsta om några år, och nästa helg ska hon debutera 140 i Norge. Zwiggy är 7 år och bäst i hela världen, hon heter Zwiggy på riktigt också.

Znuten: Znuten är inte min, utna henne har jag bara här till senare försäljning, en tillridningshäst ungefär. har haft henne i två veckor nu så kan inte säga så mycket, har inte tävlar henne än heller. Hon har gått 90cm  100cm tidigare och jag komemr gå upp direkt på 110, hon ska kvala championaten i flyinge i år, vilket går i 120. Det är enligt min uppfattning en väldigt fin häst som säkert har mycket kapacitet, och efter någr amånader här så är hon nog väldigt välriden också, med tanke på att efter två veckor är det en annan häst. Hon har stor ridbarhet och är väldigt lättlärd och positiv, behöver bara instruktioner för att förstå vad hon ska göra. Tror denna blir väldigt lättsåld då de är en härlig känsla på hinder och hon har rätt attityd plus att hon är underbar att handkas med, snäll i all hantering. Znuten är bara 5 år och ett sto, Znuten heter Znuten på riktigt också.......... haha.

Det var dom på Gården, här kommer dom som vi äger på annat håll.

Finja: vet inte riktigt om man ska kalla henne våran längre, då marcus ridit sig in i lite
procent hos henne tror jag, Men jag står som ägare så wth. Fick hem denna drömhäst för typ två somrar sen och det gick bra till en början tills hon inte visade sig gilla min ridning, alltså det gick inte att ställa krav på henne, inte rida ihop på ett fippligt sätt och hon gillade inte att göra massa kruxiga övningar osv. Man ska bara hålla i tyglarna och sparka på o styra, på hackamore. Därför passar en kille henne så himla bra, det är därför marcus och hon är som gjorda för varandra och dom har mängder av placeringar och vinster iaf upp till 135. Detta är en jävla superhäst som går 150 typ inom en månad n tror jag och är nog snart uppe på högre höjder än det. Den går hela vägen med lite mer muskler och rätt ryttare, en otroligt fin och egen häst. Finja är 9 år nu tror jag och heter Finja S egentligen.

Yanne: Haha detta är ju en lång jävla historia som jag inte tänker dra här. Yanne är min kära underbara d-ponny som jag älskar så oerhört mycket, vem gör inte, han är svår att inte tycka om, en helt fantastisk och känslig individ som man bara vill pussa och göra glad i resten av hans liv, det har han nu fått möjligheten till också då han nu står hos en familj där en liten tjej rider honom och älskar honom och han får den tid han förtjänar, och slipper hoppa höga hinder. Vi får se om han säljs dit, jag vet inte om jag vill det men där ska han vara ett tag iaf, och förhoppningsvis slippa hoppa för alltid. Yanne heter egentligen Yankiebard.

Carro och Irma: Detta är våra två impulsköp haha.. två treåringar som vi fick hem från någonstans inom väääldigt kort tid, men vi insåg snart att två helt ohanterade treåringar var itne riktigt vår grej just nu utan ridhus och allt så vi har skickat iväg dom på tillridning och vi HOPPAS att vi kan flytta dom till Elin Jansson snart, med tanke på hur duktig hon är. Dessa två har nog alla världens förutsättningar att ta sig till 160 hoppningar vid 8 års ålder ungefär, dom är helt otroligt fina att se på och dom ska tydligen hoppa som något av en annan värld. Zuuthoeve hästar är det och ja.. Dom blir nog en stor och viktig del av min framtid. Carro heter egentligen nånting nånting Carina och Irma heter nånting nånting Irina tror jag, eller nåt sånt.

Jag har säkert glömt någon.. men dessa är väl dom man mest bör känna till tror jag. Hoppas det hjälpte er nya läsare och er gamla som inte riktigt hänger med, haha!

meaow meaow meaow

Tjenare, förlåt för lite seg update nu.. Men har gjort så mycket jobbiga saker xD

Först red jag zwiggy, det var allt annat än jobbigt, o herregud, vilken jävla häst det börjar bli, förfan ja bara joggade runt ett stort gärde och ja blev ändå blown away, vi har tagit bort i princip all betfor på henne och hon får bara lite betforvatten och liite betfor, alltså det och i kombination med Jockes behandling så alltså helvete de är en helt annan häst, världens skillnad, hon var helt amazing, gick i ruund otroligt mjuk låg form och ja tog ngåra korta galopper och alltså de va helt galet, helt otroligt, ren jävla förbannad njutning. Denna häst blir HUR bra som helst, utan tvekan, nu när huvudet är på plats.

Sen har jag klippt Znuten, suck, fyfaaan va mycket hår, värsta ponnyn, typ som yanne, hur mycket päls som helst haha. Klippte alt utom bakbenen för där kosparkade hon flera gånger så ja gav mgi inte ens på det. Sen tvättade jag Linda, hon ä så fiiin o se på, så jävla snygg häst, och sen tvättade jag Znuten. Tror jag var ute i 4 timmar och gjorde bara det? tog lång tid o klippa, suck.

Men hade putsat nästan allt tidigare idag så i morgon äre bara o knoppa :) men vi åker med Znuten först och åker sen hem emellan o hämtar linda tror jag.

Ska skriva ett inlägg om alla hästar senare tror jag :)

Day by day

Tjenare. red rosa förut, först ut i skogen, srittade fram länge o tog några korta galopper innan jag galopperade ordentligt en stund, typ 7 minuter i sträck, både mycket framåt och sen tillbaka igen, hon va superfin, mycket galoppombyten. Sen skrittade jag riktigt länge och tänkte köra någr aintervaller mer på gärdet, men då va den en episkt stor jävla örn som bara kom lägre och lägre och ja kan inte bedöma det avståndet nerifrån men jag - med dålig syn - såg alla detaljer som klor osv, skitläskigt haha så jävla stor, så ja gav fan i de o red till banan o red igenom henne och hon va såå hiimlaa fin, och ja styrde på oxern typ tre gånger för o se hur hon gjorde, jag hade nämligen kortat lädrena tre hål ute på gärdet, och hon hoppa som fan, världens skillnad känslomässigt, myycket lättare o luftigare, FINA ROSA <3


Såå nu ska ja ut o typ rida Zwiggy eller klippa Znuten, sen får Znuten gå i skrittmaskinen en gång till tror jag så hon har rört på sig inför i morgon :) Mamma ska köra Fille i pessoan idag så de blir kalasbra! Hade gött :D

Här är btw en film på rosa från idag, de syns inte riktigt hur underbart hon hoppade idag men känslan fanns där o de är de viktigaste :)


Nothing at all

Cpblogg, jag ser itne min statistik =_= jaja.

Har ridit Linda, vill nu dom dagarna innan tävling rida på nån form av babypelham eftersom att ja inte ridit en enda gång med det som hon ska tävla på i morgon som jag TROR att jag får låna av johanna då, blir jobbigt om jag inte får det.. Vi har lagt undan ett sånt eget från nån affär som nu befinner sig på strömsholm så vi ska försöka få hem det på något sätt, någon som är där som kan "leverera" det till mig? eller så? Vore sjysst.

Anyway, så ajg red på ett RAKT babypelham, vilket var i skarpaste laget för Linda.. de börja med att hong av en stark reaktion när ja började kort tyglarna haha, inte hennes vaniga sprattelattacker utan typ rätt upp i luften i världens luftsprång o sne börja hon hoppa runt lite, men hon slutade rätt snart, men hela tiden kände man att hon va irriterad för hon slog med huvudet sådär helt ibland så jävla random, itne när jag to gi henne och ite när jag lättade, utan bara helt plötsligt ibland, och då slår hon upp huvudet superhögt och gör luftsprång, jaja, i slutet gick det myycket bättre, hon var mjuk och fin och slog ingenting, hon behövde väl vänja sig lite, men ja va tvungen o hitta någon form av liknande ridning inför i morgon =_=

Tog ett skutt en gång på en låg oxer, hon ade huvudet helt still oc hoppade som hon gjorde i Dramme, finally! Härligt att hon är fräsh :) Så hoppas innerligt att jag får låna johannas bett i morgon, så får jag ju ett eget sen.

Well, nu ska ja fortsätta, har så mycket o göra idag.. ska klippa Znuten framförallt, kan ju inte tävla med en så pass långhårig häst som hon, hon svettas så mycket också så nae, får se hur detta går haha. Fy. Sen ska dom ju tvättas också, och i morgon, då ni, de börjar 8, ja rider först aklassen, måste åka 7, dvs att innan 7 ska allt vara klart och två hästar ska knoppas, chill.


When it goes to you

guten morgen :D

Idag måste iaf linda rosa och zwiggy gå, znuten kan få vila för hon gick så bra på vanliga bettet igår och hon ska ju tävla i morgon :) Fille borde egentligen gå men får se hur de blir,

Rosafår gå i skogen, zwiggy ska skrittas och joggas lite idag så de kan hon göra i skogen också, Linda får ridas igenom lite på banan :)

Well, inte så mycket mer o säga, ha en bra dag!


It was always you

Alltså, vissa jävla hästmänniskor är så kassa haha! Shiiit, menar väl men så jävla okunniga men ändå respekterade.

kommer in på banan och låter hästen gå precis som den vill med huvudet och klagar påa tt den var spänd.. ja men gör nåt åt det då? =_= och dne rev så mycket för den va spänd.. mjo, men då kanske man ine ska bar alåta den springa på, alla fel var ryttarmissar, hade man agerat i förebyggande syfte med tanke på att den var spänd så hade det gått bättre.

Åh jag hatar såntdär, jag siktar verkligen inte på en enstaka person, bar alite småklipp från olika. Men alltså fan så jävla töntigt, skyller på hästen, itne att den var dum, inte för att vara elak, men istället för att kola igenom vad man hade kunnat göra bättre så ser man istället förklaringar till varför hästen red, att den var spänd, hindret var en viss färg eller sort, and so on, vafan det är upp till ryttaren att lösa -.- asså jag tycker såntdär är så jävla förbannat töntigt. Det händer ofta att ryttaren inte kunnat göra så mycket mer i själva stunden, men då hade man kunnat göra någt lite längre bak i tiden för att förebygga det.

Alltså allt såntdär, att säga att en häst inte kan gå i form ens på mindre hinder är bara bullshit, alla jävla hästar kan ta sig över 1 m, alla storhästar alltså, alla som inte är grova som fan eller inte skapta för det, ni fattar. Det går, och med lite träning så kan alla dom göra det även i form, NÄSTAN oavsett förflutet, det FINNS inget som så att hästen inte hoppar bara för att den går i form, snackar man lägre hinder så är det en jävla självklarhet att hästen ska böja på nacken mellan hinder, det är ett självklart mål att sikta emot, varje dag, det kanske inte alltid går, såklart, men man ska aldrig skylla på något annat eller bara vifta bort det för det går, det går så jävla mycket om man rider bättre istället för att snackar så jävla mycket.

Sen på högre hinder, typ 130 och uppåt, så är de tinte alla hästar som pallar att gå i form mellan.. Fille tex han blir så jävla stark så jag kan inte rida honom i form vid längre sträckor, men det är absolut något som komerm komma med tiden, och har jag ett lite bättre bett så går det, Rosa ska gå i en lite friare form melan hinder för det är så viktigt att hitta gratis framåtbjudan på henne, MEN i tex svängar så är det en jävla självklarhet att hon ska böja på nacken. Punkt.

skärp er, det är erat fel, inte hästens.


HAHA bilden <3

Get on your knees

Åh finaste Wirre <3 hans rygg är helt jävla totalt annorlunda och han ser ut som normalt igen, nästan, men fn vilken drastisk och otrolig skollnad, han sätter tillochmed bakbenet under sig nu, helt galet! Fina ponny! <3

You've got every right, to a beautiful life

Min pluttebubbe idag :D kanske är svårt att se, men det är rätt amazing hur han kortar ihop kroppen, halsen och ryggen, råkade kolla på en gammal film från typ tre veckor efter att ajg fick honom och fy fan vilken skillnad, halsen va ju helt rak :o det är den stundvis nu med när jag inte rider igenom honom rätt eller av någon annan anledning, men inte ALLS på samma sätt, mestadels gå rhan ju som en normal häst, wow!

Haha, ponnygaloppombyte, huvudet i vädret och skuttar till haha. Söt iaf, han är ju bara pigg ;D
Jag var somsagt tvungen o ta nåra språng på honom på deta bett, måste verkligen hitta rätt jävla bett nu! Haha, killN som inte tar i över småhinder -.- så jävla söt haha
så tog ja ett språng på typ 120, då hoppa han skitfint!
och sen ett på 130-140, han hoppa inge bra dock, inte alls, va inte lika snärtig för jag kunde itne ha samma tryck i handen som på vanligt bett.. får hoppas att johannas passar bättre!
o sne lite galoppgalopp på längre tyglar i rund form :D finis

I'd ask you to hold my heart

Wooo glad cornelia.

Red först Znuten på banan på vanligt tunnt tvådelat och hon va SUPERFIN! absolut, sjukt ridbar häst detdär, verkligen utvecklingsbar vilket är roligt! har lärt sig så himla mycket, kommer ni ihåg från första filmen då när hon sakta av från galopp vilken slängtrav de blev? Nu kan hon skritt OCh halt direkt från galopp utan ett enda travsteg, superduktig verkligen, det enda som är lite svårt för henne är galoppfattningarna, hon gör dom helt rent men huvudet åker upp, det blir lite Yanne-träning på den fronten så de löser sig snart, hon gör ändå flera stycken jättefina då hon jobbar igenom fattningarna, men de sitter inte helt än :)

Tog bara ett litet sockerbitshinder för o se hur hon reagerade med detta bett, SUPERFIN, riktigt fin, luftig och härlig, galet kul! Var myycket halter osv idag så hon skulle lyssna, ae ajg är sjukt nöjd och jag tror tävlingen på fredag komemr gå jättebra :)

Sen var det träning med Nicole och Elin, och satan vad domdär ungarna utvecklas, jäklar alltså, riktigt duktiga, båda hästarna gick nästan långsamt! Hade "fyr-kombination" med ett galoppsprång mellan varje och det gjorde dom verkligen asbra, sen lite avståndsövningar mellan bommar och sen en oxer som dom skulle verkligen pricka mitten på för det var supersnett, meaow, ae man kan inte vara annat än nöjd! Duktiga är dom verkligen! Eftersom att jag åker på Onsdag redan så kommer dom på bar amarkarbetesträning på tisdagen då Prada tävlar på söndagen, de blir jättebra!

Och sen red jag Zwiggy <3 bara skritt på banan, Jockes order, hon var sååå duktig avslappnad och mjuk, fina fina häst!

och sen fick jag en burn.. har inte drucket det på SÅ JÄVLA LÄNGE och omg blev som en ny person igen, ja som tänkte sluta.. NEVER! <333

Nu ska ja chilla lite o sen typ skita i resten av hästarna, dom överlever.


I'm in love with judas

har SOLAt i fan en jävla timme! de är stört, jag hatar att sola, man kanske börjar bli lite vuxen haha ;> lol

Nu ska ja ut o rida Znuten innan de är träning med Nicole och Elin kl 5. Efter det ska jag rida några hästar, framförallt Zwiggy, får se om någon av dom andra får stå -_- så jvla lat.

men ja, hejs :D

Cries in vain

Red Fie en sväng på banan på morgonen, han va fin som alltid, framförallt på hacket nu, jobbar galet fint på marken, höjde upp en oxer o tog två språng o de gick inte jättebra, de låg på 140 o han typ rev ena gången, så nja, kommer nog inte tävla på detta bett, ska prova det jag förhoppningsvis får låna av johanna i helgen. Annars kan ja prova Gag, ska se om de funkar..


Här är iaf en film från när jag avslutade honom i lite mer ihop och arbetande form, sista lilla biten ser ni dock att jag släpper ner honom på lös tygel, huhu, fina fille :D

btw så ser ni att ja rider med sjukt onödigt hög hand i början o största delen, haha, vet inte varför, fick lust, går precis lika bra med normal hand, menmen, haha!

Dudes like you

Morrn :'D

vaknade en timma försent? tror jag lärt mig att stänga av mitt alarm i sömnen xD fan va illa.

Nu ska jag iaf ut och släppa ut lite hästar i skritten, när dom går där ska ja komma på nåt clever på banan, är inte riktigt säker än men de kommer nog upp något i den lilla hjärnan of mine.

Fille ska gå åp banan today, ska prova Hackamoret där, Zwiggy ska bara skrittas, Jockes order, Linda ska ridas igenom på banan, Rosa får gå skogen och Znuten ska ridas påå banan.. shit ja har visst 5 viktiga ridpass idag haha, crap bäst att jag börjar nu.

Vet ni vem Elin Jansson är? Hon är så förbanant duktig på att rida, hon rider så himla fint! Jag tror hon tog någon placering i 150 på NHS sista helgen där med en häst som är typ helsyster? halvsyster? till min treåring Carro, HEH, så vi ska höra vad det kostar att ha hästar på inridning hos henne, för där dom är nu så blir de inte mycket gjort låter det som, känns mycket bättre med Elin för hon är så himla duktig, men är det en katastrofal skillnad på pris så får vi väl överleva, vi har blivit lovade att dom ska va inridna och inhoppade iaf :)

Jaja, nu måste jag ut, ha en great day my beloved :)RSS 2.0