Used by you

Red Znuten barbacka på banan somsagt, hon var faktiskt riktigt fin, känner att hon börjar släppa. Hon går itne i låg form i galoppen, men hon går i fin form nu och inte i en spänd form, och i traven kan hon gå riktigt lågt länge, så jag är jättenöjd. Men hon ska kollas av Jocke innan ja börjar köra med henne ordentligt.

Tycker hon är lite fantastisk dock, Hon var spänd i ena hörnet av ridbanan, där låg det ett två meter långt 60 cm brett stort oranget rör, samt att de stod parkerad en släpkärra med massa skräp på, och allt som händer är att hästen blir lite spänd. 5 år. en sån sanslöst trevlig häst, aldrig sett på maken!

Här är förresten filmen på när ja körde finja liite i pessoan i morse :) Somsagt, är bara i början. Jag har också kommit på att det måste vara något i bakbenen/ryggen som är lite knas med henne, därför hon känns stel och ojämn i början av ridpassen, känns som fram men tror det är bak, nästan säker. Hon ska få en omgång av en kiropraktor och ja tror de gör underverk! Men vad det än är så lär hon ju ha haft det ett bra tag och har ändå hoppat fantastiskt med marcus, så en tävling innan vi fixar det kan nog itne göra skada. Fina finja, hon rör sig vackert i think, fatta när ohn blri mer loss i sigsjälv!


Svar:

Kommentar från Emma Sandström:

"Hej! Först och främst, dör lite inombords varje gång jag tittar på dina underbara hästar!
De är verkligen sjukt fina allihopa, och så välskötta.. Stor cred till dig Cornelia!

Men, han Marcus Westergren som "red till" Finja åt dig, är han bror med Pontus Westergren?

Fortsätt med det du gör, du är grym!"Hej :D Jaag veet, dom är helt .. magnifika :D Tack så himla supermycket :')

Yes, och red till och red till, han red henne för att jag inte klarade av henne, så på det sättet har han hjälpt oss grymt mycket, verkligen! Och ja, det tror jag, jag vet egentligen inte alls vem Pontus är och vad han gör osv men ja har förstått att han typ.. rider, eller red, eller nåt. Och att han är bror med marcus, haha :)

Tack så grymt mycket :D

Maybe so

Ska snart ut o rida Znuten lite barbacka på banan.  Känner att för min egen skull tänkte jag dra lite planering för dom två kommande dagarna, har massa o göra!

I morgon komemr hovslagaren, skor hästar, vilket påverkar mig för jag måste planera ridning runt det för han tar upp stallgången, komemr få göra iordning ute dock för vi måste rida när hon "människan", asså tjejen haha, Jessica eller Jennifer hette hon, förlåt till alla världens människor vars namn jag itne kommer ihåg men jag är sämst på namn, verkligen haha. Senil. yes, sen då på tisdagen så äre väl inge mer egentligen, börja pyssla lite inför örebro osv, putsa lite småsaker.

Sen på onsdagen så kommer Sabina och går igenom hur en arbetsdag ser ut typ, ingen ridning med henne denna gång dock, ahr lovat josefina :D Sen runt halv 12-12 kommer Barnet, Kido, Josefina herself hit och då åker vi och hälsar på wirre. Ska bara wirre-morotstårta och hon kommer med wirre-morotskakor. Ta farväl av honom och sen hem igen. Då ska barnet få rida och sen har jag mutat henne för o klippa hästarna haha, iaf två av dom, Rosa och Fille är viktigast, helst Finja med, SKIT ja har 4 som behöver klippas, 5 egentligen.. Ska be mamma klippa znuten dock, och Fille, så klipepr jag benen. Sen ska allt putsas men det gör jag när kido klipper. Well, sen ska ju allt packas osv, thank god för att örebro inte ligger så långt bort, typ 2,5 timmar härifrån så vi åker inte förrän 2 typ :)

That's it haha. All fokus ska ligga på wirre dock. Han ska få avsluta detta så himla bra och värdigt och vi ska göra allt vi kan, lovar många kort också. Nu ska ja ut, HEJS :D


Haha, det brister varje gång jag ser bilder på honom nu. Älskade.

You are made of this

Ridit Rosis nu. Hon var spänd. Jättespänd. Skogen. Spänd. Allt var tvärnits-farligt och nacken var spänd, riktigt spänd, hon gick iaf i hög dressyrform som värst, tur för henne, mjuk stundtals, blä. sista sträckorna hemåt var hon dock riktigt fin, konstiga häst.

har så jävla ont i magen, pallar inte rida znuten, lite depp över det ör hon behöver verkligen ridas today, hon funkar ju inge vidar ei pessoan heller.. Bajs. Får se om jag mår bättre mot kvällen coh att man kan ta henne en sväng då, kan ju köra lite barbacka så hon bara får röra på sig lite.

Jaja, ska ut o ta in hästarna nu! I morgon kommer Martin herr hovslagare o skor typ.. 4 hästar? 3? några iaf, framförallt finja! Sen ungefär samtidigt kommer en.. tjej? kvinna? haha en människa! Som jobbat jättemycket med hästar med baryard osv och som beridare och såna grejer, och ska rida znuten för hon  - när hon kan - ska ta hand om hsätarna när vi är borta o tävlar :)

På onsdag kommer Sabina och gör ungefär samma sak, hon har itne körkort, just därför har vi kolalt med en annan tjej också ifall inte sabina kan få skjuts ut eller så, alltid bra att ha fler o kolla med. Det blir kalas! Mycket som händer dom två kommande dagarna, tar med om det sen, HEJ!

I got over you

Phew, hemma now :D Hann köra Finja i pessoaselen förut ,hon var grymt fin! Ni kan få en liten filmsnutt från i början av det passet sen :)

Tandläkaren gick bra, lagade min trasiga tand hihih och sen åt vi världens bästa thai fast food, sen handlat lite lädervård o hästschampoo och nu sk aja ta rosa en sväng i skogen, Znuten får banan ikväll i think. L8er! :D

Who am I to disagree

Haha där brast det, där blev det verkligt. Man ska väl inte skriva om sånthär på en blogg i guess, so i wont. men wirres öde är väl mer eller mindre bestämt. Onsdag blir antagligen sista gången vi åker o träffar honom, Josefina ska få träffa honom också. Man har ju förstått dethär rätt länge då vi visste att han aldrig mer skulle kunna ridas på. Sällskap kan han vara, han lider inte när han står still, men han lider av det faktum att han inte kan bli riden igen, han älskar att jobba och this just isn't fair. Och sen så  - vart kan man hitta ett ställe där han kan stå gratis som sällskap med bra utetider, ompyssling, massage, och ändå slippa gå på lösdrift? Nae, ska det vara så ska det vara, det är jag väldigt bestämd med.

Kommer väl ploppa upp massa minnes-inlägg allt eftersom men tänkte bara let you guys know. Inget med datum och så är bestämt men det känns som att vi har tagit beslutet iaf, vilket är bra, för alla. Världens bästa Wirre.

Make it far

Morrn!

Tragisk dag idag. Ska till tandläkaren. Sist jag var hos tandläkaren så fick jag 7 bedövningssprutor innan dom FÖR HAND med ett skruvmejselliknande föremål TRYCKTE bort en tandbit. hatar tandläkaren. Halv 12 ska vi vara där vilket innebär avfärd kl 11 vilket innebär att jag inte hinner rida någon innan för jag orkar inte stressa.

FIlle får vila idag, han har gått rätt hårt hela veckan, Rosa får skogen, Znuten får nånting och FInja får skogen lite chill sådär (: Fan skulle hunnit rida henne nu.. Ah får nog göra det, fan xD ja orkar inte haha

Jaja, Blir bra :D Hejs!


Haha pommeboll!

Makes me want to come back home

Hih. Bara ridit två hästar idag. Zwiggy får ju vila lite nu, hon är tjock i ena frambenet och vi funderar på att åka o kolla upp det med ultraljud eller så. Znuten fick vila också, och Mamma kör ros ai pessoan atm ute på banan.

Så de är bara att mata dom kvar idag! :D Chill. Så ska sätta mig i soffan och spela mobilspel, yes, i have a life. Me & my phone. Us against the world.


This is horzaaahh

Tänkte skriva om hästanra på gården just NU, och ja, på GÅRDEN, inte alla andra, dom kommer när dom kommer liksom!

Fight. 11 år. Valack. Startat 145 som högst.

Kallas även Fille!

Fille är min klippa, min bästa kompis och min hund. Fille uppfattas som stabil och snäll, vilket han till viss del också är. Utan krav och med orutinerad ryttare så är han otroligt snäll och stabil. Med krav så kan han göra uppror och göra stooora NEJ-språng eller glädjeskutt, och med rutinerad ryttare kan man få honom att göra precis vad som helst. Otroligt lydig och välriden och en allmänt stark häst, stark benstomme liksom.

Har aldrig riktigt blivit riden sådär korrekt och fått höja ryggen, så han har fortfarand einte dom ryggmuskler han ska, men det är på god väg och det finns bara ljus i framtiden för honom.

Planen är att fortsätta stärka honom fysiskt, och att fortsätta försöak få säkrare rundor i 140 och 145 för att kvala 150 så fort som "möjligt" och även starta det på honom. Är nästna säker på att detta är hästen som jag kommer debutera 150 på, eller iaf en av dom, om man får skryta lite, haha.


Rosalind. 10 år. Sto. Startat 140 som högst.

Kallas även Linda! (Pgav att vi redan hade en Rosa, haha.)

Linda är min fina lilla ridskolehäst som stått på strömsholm sen hon var 4 år, typ. Ok är inte säker på tidslinjen där men vet att hon köptes in av Sylve och har stått på strömsholm, samt tävlats av Linnéa Ericsson i typ ett år, eller något i den stilen.

Ända sen Linda kom hit så har man märkt att hon blivit gladare, tror hon gillar det lugnare livet på landet mer än livet som ridskolehäst på ett stort ställe som Strömsholm, hon är lugn i sig själv, alltid glad, säker i all hantering och en klippa i ridningen.

Har haft rätt mycket "framgång" med denna häst när jag väl startat, vunnit några klasser och fått flera fina rundor i 130-140 som jag är glad över. Hon är dock väldigt bräcklig i sina pinnsmala små ben och kotor så hon har varit lite hitåt och ditåt i hållbarhet, men vi visste detta när vi köpte henne. Vi tar iaf hand om henne på bästa möjliga sätt med alla sorters behandling så som laser, magneter, BackOnTrack, Arnika, Edlax-omslag osv. Hon är nyligen behandlad i båda kotorna och planeras sättas igång om några veckor.

Planen när hon är frisk är att fortsätta på samma spår, göra oss säkra i 140 och få vinster och placeringar där vilket vi, eller iaf hon, är kapabla till, och sen förhoppningsvis ta oss till nästa steg som är 145 och 150.Zwiggy. 7 år. Sto. Gått 140 som högst.

Kallas även Bitchy. (No seriously haha, bara Zwiggy.)

Zwiggy är min drömhäst, min ögonsten och min fantastiska cp-kompis.

Zwiggy är på många sätt obegränsad vad gälller kapacitet och förmåga att göra det bästa, det största och det mesta.
I psyket är hon väldigt väldigt explosiv, ett löv resulterar ofta i en extremt plötslig tvärnit och omkastning åt andra hållet. Det underbara med Zwiggy är att när hon reagerar så, så tar det någon sekund max, så är hon lugn igen. Det är inte på något sätt en stressad eller het eller uppblåst häst, tvärtom, hon är som ett ök vad gälelr hantering, framskrittning och utan krav - även ridning, väldigt personlig. Det är dock lugnet före stormen, hon har varit otroligt svårriden då hon precis i början bytte galopp i vartannat (not kidding. Vart fucking annat) och om man red på rakt spår och faktiskt ville hålla rätt galopp så gick det kanske några galoppsprång i rad, men då var hon böjd som en banan och gick och ställde sig otroligt mycket inåt.

En stor utveckling har skett och nu kan hon ridas på alla sorters bett i all sorts träning, hon är riktigt välriden när man väl får fram det och hon är dne jag lagt ner min själ i, och också den som det alltid är roligt att rida, den jag helst rider 5 gånger om dagen och den jag aldrig kommer sälja.

Debuterade nyligen 140 på en elittävling med två onödiga skitpet, så jag är grymt nöjd. Innan dess har vi placeringar i 130 och vinst i 135 samt oräkneligt många rundor på samma höjd, hon är riktigt stadig där nu, därför dags att ibland gå upp och känna på 140.

Planen är att nästa år fortsätta göra henne stadig, utvecklas, stanna på 130-135 och känna på 140 ibland. Kommer antagligen debutera 145 under nästa år, med tanke på utvecklingen som skett under året. Men inte alls säkert, kanske sparar lite på det krutet, jag tror denna häst går det högsta, hon går 150 utan tvekan, jag är säker som berget, tror även hon går det högre, tror hon har vad som krävs för 160. Men inte än, men någon gång i framtiden.


Royal Rose SB.  9 år. Sto. Gått 140 som högst.

Kallas även Rosa!

Rosa är en red Dressyrhäst egentligen, blivit riden dressyr några år och bara hoppad i ett år när hon kom till mig. Jag har aldrig varit med om en mer ärlig häst, hon har aldrig stannat på ett hinder någonsin och då har hon tyvärr haft mycket problem i ryggen och i efterhand vet vi att hon hoppat flera höga 140 hinder med ont i ryggen, utna att tveka.

Rosa bits när man sadlar, drar fram täcken, osv. Men hon har aldrig bitit någon, hon bara hugger lite livsfarligt i luften och biter i väggar osv, men vi gillar henne ändå. Hon är egentligen rätt seg, trög och långsam när man rider henne, men på tävling, träning och efter 20 minuters ridning hemma så är hon nästan åt det heta hållet, men jag uppfattar det mer som stress, att hon blir stressad/nervös/taggad eller så och det blir ingen ärlig framåtdrivning, så vi jobbar på det.

Har hoppat rätt många 140 med Rosa med 4 fel som bäst, hon känns stadig i 140 och alla problem sitter i mig när jag hopapr henne. Det blir såa tt eftersom att hon känns liten, trög och långsam så rider man framåt för mycket istället för o lita på henne, slappna av o räta upp sig, om man bara kan vara så pass kall så går det nog vägen, lättare sagt än gjort har ajg fått erfara. Men vi jobbar på, nöter på 140 nu när de tär inomhussäsong och hoppas på att kunna gå upp på 145 allt eftersom.

Det är även planen, att nöta 140, känna os stadiga, träna, få bättre koll på våra rundor och mer noll-fels rundor, och sen ta 145-steget. Jag tror denna häst är bättre än man förstår, tror hon har kapacitet för minst 150, men det kan ta ett tag för man måste hitta lite mer knappar och bättre ridning innan dess, men ställer upp, det gör hon alltid.


Finja S. Sto. öh.. 10 år? Gått 135 (med mig) som högst, och 145 med Marcus som högst.

Även kallad Finjaninja, haha.

Denna häst köpte jag för två år sen. Fick henne i födelsedags present när jag fyllde 15, då hade vi provat henne två gånger och det gick riktigt bra, hon var fantastisk. Orkar itne dra livshistorien utan jag har nyligen fått hem henne igen efter att hon varit hos Marcus Westergren och tävlats med helt fantastiska resultat upp till 145.

Finja är försiktig i sig själv, osäker, och tar till försvaret om hon känner sig hotad, därför har man upfattat henne som bitchig, men hon är raka motsatsen, hon är en sån otroligt skör underbar liten individ som kan stå och kela i timmar. Hon vill ha sin box för sig själv och det får hon, vi är inte hos henne när hon äter osv utan hon får det för sigsjälv, all hantering sker i stallgången och då kan man göra vad som helst utan att hon vinklar ett öra.

Man måste vara bestämd i all ridning, inte arg och itne attackera, utan bara vara säker i sigsjälv och veta vart man ska och dit man ska - dit ska man, punkt. Annars är det som vilken häst som helst, fin i form och går att rida jättefint, fungerar riktigt bra mellan henne och mig nu.

Planen är att gå upp på 140 så fort som möjligt ungefär, få placeringar och rida där tills vi känner oss 150-säkra, då vi nog tar det steget också. Denna häst komemr nog gå hela vägen, men hon ska få tiden att bli stark både fysiskt och mentalt så hon klarar dom högre banorna, men 150 går hon utan problem och jag tror absolut hon räcker till 160 också. Men det får framtiden avgöra.


SÅDÄR! haha, phew. Det är alltså hästarna som är MINA på gården just nu, bara dom.

To the question why

Ciaobiaoosv

Wäääll, ridit Finja och Fille :D Finja fick bara skritta i skogen typ med små inslag av trav och en liten liten kort galopp. Hon blev svettig ändå. Fattar inte. Jaja, hon får ta det jättelugnt frma tills örebro, tror det är nog träning fö rhenne att gå i form varje dag, så får man sakta och säkert börja stärka henne mer och mer efter det, förstår inte att hon orkat hoppa massa 140 om hon haft såhär dålig kondis :o Jaja, fin är hon iaf och glad och underbar och bäst och snart stark också :D

Fille hahah va jtätepigg, skogen. Vid ett tillfälle så galopperade vi och de gick lite nerför och då drog han på tre bocksprång, och inte luftpsårng altlså, för när han gör luftsprång så får han ta sats och ba kapoow, utan nej, nu var det bocksprång, tre jättesnabba på rad och HAHA så söt, sen blev han stark så jag vet inte vad, han ahr nog aldrig förut tagit bettet på det sättet, han brukar vara stark som fucking berget, men om man har dragit till hårdare en gång så har man alltid fått reaktion, men inte nu, alltså gosh, jaja, väntade ut honom tills han började galopp-trava som en pigg treåring och studdsade runt på stället och lekte super-vild, sen gav han upp och skrittade hem haha. Cphäst :D Fille är också bäst :D

Trött idag, dåligt, känner för en burn, eller kanske två, får se. Dricker bara en om dagen ma,x men drack ju ingen igår så HEEEEHEEEE maybe. Jaja. Hade chill!


en charmig bild på nicholeta :D

Can't go back

Haha god morgon!

Innan jag gick o la mig igår så sa mamma strängt att ja va tvungen o vrida tillbaka klockan en timma, and so i did, lydig som jag är, haha. idag, när ajg kom ner till köket där hon satt o åt frukost så fick jag straxt stränga uppmaningar om att skynda mig ut i stallet. Klockan var kvart i 8. Hon hade glömt o ställa om klockan :D haha.

Jaja, går väl ut nu ändå :D Tar finja en sväng i skogen, sen Fille i skogen aswell, och sen Rosie som kan få skog today också. Znuten får nog banan l8er ikväll, vi får se (:

aja, Have a good one!


Förlåt för alla afrika-bilder, men de va så längeseeen ju och fett coolt :D Ser ni hur korta dom är? Min pappa är ingen lång man haha, typ 172-3 eller nåt, dom va lika långa, pappa trivdes haha

You can stay here

Red Rosa också, först skritt/trav ut en sväng oh sen red jag på banan. Tog typ en evighet innan hon blev pigg, jag har satt en regel vad gäller rosa, ja sk ainte bli arg på henne eller säga åt henne p springa ett dugg fort eller ens öka innan hon gör det själv, vilket resulterar i typ 45 minuters uppvärmning där jag galopperar typ 10 minuter åt gången (hon blir itne ett dugg trött, då det är som o jogga typ för ohn bara dudun dudun typ, konstigt.) tills hon går med på att slappna av typ. Ska köra på de o se om de funkar bättre o om ja slipepr bli arg för att hon är så FÖRBANNAT JÄVLA LÅNGSAM, eller om det helt enkelt slutar med att jag går back to normal där jag typ .. vet itne vad som är skillnaden när jag tänker efter, da fuck? Shit the same, värmer upp länge iaf, end of story.

Ska sätta mig nu o börja skriva påe tt sk "önskeinlägg", vågar itne skriva sådär, känner mig som Kissie, som tror alla älskar henne och önskar inlägg av henne, när hon infact bara kommer på allt själv, don't get me wrong, ja tycker kissie är rätt cool, någonstans under silikonlagret typ. Jaja, ska iaf skriva om hsätarna jag har hemma nu, mål, klasser, TYP. haha, Hade gött tills de komemr upp om femtiosjutton år. Ciao :D

Svar:

Svarar på två kommentarer från Rebecka :D

Först så ja, jag ska skriva om det du kommenterade, haha, kan tydligen inte klistra in text här så skiter i det :D Och vad gälelr när jag gick omkull med rosa, Vi typ styrde mot en vattengrav gjord av presenning, med två plast-grejer (regnbåge och mur) som infångare, och av någon anledning så hoppade jag den bakochfram, dvs med plastgrejerna på andra sidan, och precis i avsprånget så vänder hon och hoppar snett ut och landar in i plastgrejerna och fastnar och slår runt och gör volt. Jag klarade mig bra med en liten avsvimning och några blåmärken och hästen fick fixas till i hela vänster sida o rygg, all pannlugg bortskrapad, annars finfint! Och jag red utan hjälm då - det har jag itne gjort sen dess, ibland har man tur och ibland inte, jag tänker inte vara dum när oturen faktiskt kommer, liksom :)

Hihi.

Celebrate and life your life

Jo, jag tänkte såhär att jag kan faktiskt anstränga mig lite och göra med apnassade inlägg som folk faktiskt vill läsa haha, mestadels är detta faktistk bara en virtuell dagbok för min del och när man skriver ner vad man gör/gjort/ska göra så blir det på något sätt mer bekräftat än när man bara gör det, aight? Och det är jubara positivt för mig, inte för er :D

Well, Så ni får jättejättegärna komma med förslag på vad jag ska göra. Bilder, videos, text, osv. What do you wish to read about liksom :D  Let me know så ska ja göra något av det förhoppningsvis :) If nobody cares - så blire back to normal igen och ni har ingenting o säga till om hihi, ima bitch.Hatar seychellerna och att man inte stannade där i typ några år tills man spydde på det -.-

Along came a train

Phew, tre hästar ridna whosh, FInja, Znuten och Fille!

Finja fick först en tur i skogen, bara skritt o trav, red hem sen eftersom att ja tyckte hon kändes typ stel o nsätan lite halt/ojämn typ, men vi kom fram till att de bara va träningsverk. Tycker det är ytterst konstigt att hästen får träningsverk när jag inte ens ridit hårt, det  "hårdaste" vi gjort är väl någon galopp i skogen på kanske 1 minut, hur farligt? jaja. Red igenom henne på banan också och hon var grymt fin, bästa Finja, Ska bara mjuka o mjuka o mjuuuka upp henne nu inför örebro :D

Sen red jag Znuten, på banan, hon var faktiskt rätt fin :) Gick i fin form hela tidne och stndvis gick hon i lägre också, gutgut, "hoppade" några 50 cm hinder i lite övningar och de är första gången hon hoppar på flera veckor så det är bra :D

Fille sen då, Banan, vanligt tredelat och inga sporrar eller nånting sånt, ville rida igenom ordentligt och ujuj så bra de gick, han gick lika bra som han gör med tävlings/träningsbettet fast kanske lite stretigare i sidorna, men hade ju inte helelr några sporrar så same same. Red iaf igneom ordentligt i olika former och framåt och bakåt och sen lite småskutts övningar på samma höjd som znuten hoppade, 50 cm typ, han var riktigt duktig. Några gånger då jag hopade två små räcken på väldigt böjt spår med 4 kort-korta galoppsprång emellan så fick jag inte igneom innersidan, så övade mågna gånger med volt däremellan och böja sig för inner skänkel och efter några protest-luftsprång så funkade de galant.

Fina fille! Man ser lite skillnad på hans nacke nu, att den har liiiite muskler på ovansidan och inte bara i stret-muskeln mitt i som han tar till när han spänner sidan av halsen o stretar emot med rak hals, så han har egentligen asbiffig nacke men på fel ställe haha.

Jaja, ska chilla galet och sen rida Rosa l8er!


Bild från augusti, (Ja, innan jag gick omkull med Rosa, har inte suttit på en häst utan hjälm sen dess.)
Han ser så grymt stor ut här haha :D bästa fillus

Once in a rainbow

Meaow godmorgon!

Försov mig inte idag hihi. I win.

WEELL, tänkte börja med Finja, blir skogen, ska se om ja kan klättra lite eller om de är för blött o halt fortfarande.. Fille får gå på banan, Znuten banan också och Rosa ska ja försöka få ut i skogen, rider åt andra hållet this time så hon får en skogsrunda innan vi ger oss påb acken igen :D Tror inte det är några somhelst problem dock, hon va ju rädd för gräsklipparen liksom.

Zwiggy var lite tjock i höger fram och jag har tyckt hon kännts lite lite ojämn, tyckte det även på strömsholm, men sne har hon ju bockhov så hon är och komemr alltid vara lite ojämn framförallt i början. Men låter henne vila några dagar och stå med olika bandage och få laser osv så provar vi igen sen :) Hon sk aju itne emd till Örebro så det är chill.

That's it, Ska ut o sätta igång, Ciao!


Det finns en sång

Har tråkigt. Slänger upp random bilder, typ.

Här är min åsuma zwiggy-blandning :D Innehåller havrefri müsli, lite harmoni-pellets som vi slutar med nu men drar långsamt bort det, och krossat korn :D Eftersom att hon får tre olika saker så orkade ja itne ha dom på tre olika ställen, utna blandar helt enkelt ihop skiten i en burk så blir de också lättare o dra ner på saker som tar slut osv eftersom att då blire ju mindre o mindre av det, om ni fattar haha. Sen så äre bara o klämma på ett lock oså äre redo för tävling också :D Döchill!
Här, har ni en explosiv, het, eller allmänt stressad häst, så kan jag rekomendera denna. Ger ett mått varje dag till Zwiggy och det kombinerat med bättre kost utan havre osv har verkligen gjort världens skillnad. Hon exploderar fortfarande men direkt när hon exploderat så bara lunkar hon på igen, inget mer med det, världens skillnad. Ett mått varje dag, och sen börjar jag ge tre mått tre dagar innan tävling och genom hela tävlingshelgen, ochs en tillbaka till ett mått igen, då verkar det liksom ännu bättre.
Och dessa ridbandage och paddar :D har inte provat just dessa men har lånat johannas precis likadana några gånger and i love'em! hihi


Nothing but the best

Haha asså, Znuten..
Oså finja, som är underbar men rädd om sin box så hon intar lite försvarsläge och är lite småsur. Men hon är bäst, och tycker faktiskt hon blivit jätteglad om man jämför med första dagen, hon kanske trivs med ett lite lugnare & mindre stall, man kan ju hoppas :D

Always second guessing

Asså hatar migsjälv, Har fått två hästar ridna idag, seriously liksom, what the fuck? TVÅ?!?! asså jävla sopa. Så jävla kass. Suck. Arg. Sur. Trött. Jaja, ska göra mat åt dom och sen lägga mig tidigt så jag hinner upp i tid i morgon =_=

Onajs Bajs.


Svar:

Anonym som sa att jag kunde prova och leda förbi rosa nästa gång

Asså haha, klart jag kan, men övervinner inte så mycket då, samt att man skulle behöva gå typ 200 m tills vi va förbi och så jävla värt var det inte, plus att när hon ser något och blir så pass rädd som hon blev igår, som hon äldigt sällan blir, så går de inte o leda heller, går knappt o leda henne förbi våran vita grind vid huset för hon tycker den är farlig, bra står o stirrar och sne hoppar hon åt andra hållet, så nja. Väntar helre tills de tinte är någon förbannad gräsklippare där och provar igen :DHar ridit Fille ocH Znuten nu, Ida på Znuten, det gick helt chill typ. Så hann vi inte rida dom andra två -.- Så ska ta in hästarna nu oså får ja se om jag rider Rosa lite senare på banan, typ.

You can't buy me hotdog MAN

hm, inte ridit nåt än, Ida har tränat o de gick chill, ska snart ut o slänga upp henne på znuten,  så kör vi en skogsrunda med znut o fill! Great, Ciao!

When the city sleeps

Haha fan ja försov mig igen, nu var det nog rekord, alltså i all evighet-rekord, tror aldrig jag sovit till 10 förut, på riktigt!

Så har stressat i mig frukost och ska nu ut och fixa lite med hsätarna haha, släpper ut hea högen för sen kommer Ida och tränar och då kan hon likagärna få rida utnågra hsätar och lära sig något på köpet haha.

Well, that's it, får se hur hästarna får gå idag, ingen vidare plan, tänkte att alla egentligen kan gå i skogen, blir najs!


Haha benen :'D

Tell me what you want

Haha red rosa förut.. Tänkte låta henne gå i skogen, lite glatt sådär för hon såg så söt ut, typ. Var nöjd och glad när vi skrittade fram och tänkte låta henne ha kul today, lite kravfritt och bara lite lågform, haha, jävla häst. Man skrittar uppför en lång backe där de är ett hus på ena sidan med fin tomt osv och på andra sidan äre taggtråd, rosa fick då syn på herr gräsklippare och hon vände direkt, jag höll på i minst 20 minuter och hon bara backade o backade och hade det varit ett dike hade ja itne brytt mig, där kan hon väl backa ner om hon är så jävla dum, men nu var det ju en pedant skött gräsmatta med fina blommor och sen taggtråd, inte värt.

Asså så jävla dum hon var, jävla häst, tillslut så backade hon upp på den förbannade gräsmattan och backade in och ÖVER en stor blomkruka, den va typ 60 cm hög och minst lika bra och rund, och nivet verkligen riktigt tung med breeed porslinskant och bara allmänt stor och hård och äcklig, och den backade hon på, för att bli rädd och gå framåt och dra med sig HELA SKITET som ändå satt fast i en "form" typ, så skiten RULLAR ner från gräsmattan och nerför hela fucking backen.. Då blev ja sjukt förbannad och hon backa in i taggtråden. Bra dag. VIlle inte offra mer så ja red hem till banjäveln, dumma jävla sto nu får hon gå på banan tills hon spyr på de och då ska vi förbi. Suck. Äckelhäst. Vet inte vad jag ska göra åt den förbannade blomkrukan heller haha, har ju typ förstört privat egendom, fuck!

Jaja, på banan var hon riktigt fin, äckelsto, skuttade något hinder för ja ville öva på min förbannade sits, ochs en va vi klara, sjukt sur på hästen dock, ska mördarblicka henne hela dagen i morgon, sådeså.

Jaja, nu ska ja ut o ge dom mat, ve titne om rosa ska få någon mat.. HMMM, haha, närå hon kan få en morot också för att hon är ju iaf sigsjälv. HADE GÖTT :D

What life's about

Har ridit Zwiggy nu. Red på vanligt tredelat på banan, hon var så himla fin! Så himla lydig och lugn och stadig och hihi perfekt. SKuttade några hinder som stod uppe också och asså shit de skulle absolut gå o tävla på tredelat nu! Men vi fortsätter såhrä ett tag till, men om något år eller så så komemr hon säkert tävlas på vanligt bett :D Bästa zwiggy!

Said you wanted more

Har ridit FInja och Fille nu, FInja gick i skogen, och första 20 minutrarna vare osm o rida på en typ travhäst som vilat i ett år. Fast en seg sådan, hon va verkligen slowmotionlångsam och stel som ne pinne i benen, hon går inte i skritten innan, men jag tror att om Martin Lagner, hovslagarN, får jobba lite magi med henne så kommer det inte vara någon fara för henne o gå i skritten. Menmen, tills dess får jag unna henne 20 långsamma minuter där jag lever med att allt går söligt och stelt men att hon får gå i låg form tills man kan börja rida henne, för alltså haha skitkonstig känsla. Jaja, efter ett tag så ba poff började hon elva och vi galopperade på lite och gjorde ökningar och minskningar och hon var fin. Ingen superkondis dock för ja red itne alls hårt förutom en lagom lång galopp och hon vart dyngsvett, jaja, fina finja :D

Sen red jag filleee, och man märker att hans kondis börjar bli riktigt bra nu, styrka och allting, för han jobbade på riktigt bra hela tidne, red i skogen alltså, och mycket galopp och mycket verkligen jobbig form, och han va inte ens fuktig när vi kom tillbaka, lilla plutti. Skötte sig gjorde han också, två små glada bocksprång was it, duktig! :D

Nu ska jag äta glass och sen rida Zwiggedybiggedy på baneilbanan :D


Love just stop

Morrn! Försov mig idag haha, första gången på aslänge! 20 i 9 va klockan och ja flööög upp :D Ingen fara, va så längesen sist så ja kan leva med migsjälv huhu.

Nu ska ja iaf direkt ut o rida ut FInja i skogen, hatar skogen nu, finns på riktigt bokstavligen inte ett enda gärde det går att rida på, och det har regnat i natt så kan inte klättra heller.. får va kreativ. sen ska ja rida fille, Hejs!

Hahah fille <3

blev massa inlägg nu istället men HAHAHAHA

Pappa kommer in o säger att " Hästen blir ju blöt?" man förstår direkt att det är fille som är på vift igen :D

Greppa kameran o sprang ut haha, han stod nere vid ridbanan och gnäggade när han såg mig, vände direkt och lunkade stadigt förbi mig, hann inte ens hämta honom xD så gick han o hälsade lite på linda och sne så gick han in i boxen igen :D
Haha så, Gånatt!

Care too much

Här är filmen på Fille dock.

Tog med när jag hoppade en lite lägre linje också bara så man skulle få med när han sparkar i väggen xD eller hon börjar filma typ precis när han sparkat men man hör dunsen xD sen så skuttar han till lite men ni skulle sett sprången han gjorde ibland, fula fille, men man ser ändå hur typ bitchy han är, assåa tt han sådär små-försöker haha, attityd xD

Jaja, somsagt, är inte så nöjd, tycker jag rier halvtaskigt idag, känslan iaf, men somsagt de va för ja kunde itne få loss honomi hals och mun som jag ville då han höll på sådär och då kan ja itne rida på rätt sätt för de är då han börjar, jaja, han hoppar iaf, 135 låg de på :)


Come on down

Tjenixen!

Träningen med Hanna gick jättebra, tror hon tyckte det med, smått nöjd över banan ja fick ihop, hihi.

Sen red jag rosa i bäckmörkret, vi ahr ju lampor men ändå haha. Gick väl rätt bra, alltså sadeln ligger kasst på henne. Trycker på skulderbladen och ingen jävla sadel funkar på henne -.- jaja, gick väl bra, typ. Mycket lugnt och lösgörande bara, ingen vidare plan today.

Nu ska ja kolla någon film och sen sova typ, har börjat gå o lägga mig typ 9 flera dagar i veckan HIHIHIH rätt chill.

Inget konstigt i morgon, ska rida FInja förs,t i skogen tänkte jag, Zwiggy får gå på banan och Rosa skogen, eller kanske banan, får se, vill rida barbacka.. jävla dumma sadelläge. Fille får skogen och Znuten får banan igen i guess, lite bomövningar kan hon få för första gången på aslänge typ. Jaja gonatt!


Know that you'll be heard

Meaow. Hoppträningen avklarad, framridning med mycket övergånger trav-galopp och flytta för skänkeln genom det, funka bra, han kändes inte wow som han brukar, vet inte riktigt vad som var problemet, eller jo det vet jag haha. Han va fan bråkig idag, fille! Såfort jag ställde lite större krav på honom med hand och skänkel så börja han hoppa och han gjorde flera riktiga stora språng varav en gång då han banga in i väggen så utav helvetet, asså haha, och i och med det blev de ju att man inte tröck ihop honom på samma sätt och i och med deeet inte samma ridning som vanligt, därför jag är lite missnöjd antar jag.

Men var lite banhoppning med mycket linjer på schemat today och det funka bra, Han lyssna bakåt och rätt bra framåt, skulle vil ja ha lite kvickare reaktion framåt så får träna lite på de. Hoppa bana på typ 135 och nåt på 140 maybe med kombination osv. Ser på filmen att han hoppar rätt bra med ryggen faktiskt, rätt runda språng, itne sett det hos honom förut, men ja tyckte de kändes sådär.. Jaja, fick beröm av lotta för ridningen idag men ja vet själv vad jag gjorde fel osv, för fick itne nån kritik för det så det är ju skönt i guess, sen fick ajg tips om hur jag skulle sätta upp studds med ohnom, så det var jättebra!

Fullebulle, ska börja bli lite arg på honom när han gör luftsprång som inte är av gkädje, idag var han liksom bara sur, öronen lite bakåt i sprången och typ arg, det är en sak emd glädjesprång i skogne eller bara av allmän glädje, men inte annars, ajabaja!

Jaja, ska käka lite nu och sen ut o bygga bana för kl 5 kommer Hanna andrée och skuttar lite med sin gamla kuse, hade den varit 8 år så hade jag snott den fårn henne, end of story.

Sen får jag rida rosa i mörkret för jag hinner inte stressa med henne innan nu, deee blir bra!


Tills jag fått in filmen på Fille så får ni filmen på Finja från igår :D På tävling så ska man ha henne MYCKET rappare och mycket mer tempo, men jag tänkte att nu när vi rider på banan så rider vi långsamt och med höjd rygg och så får hon springa mer i skogen, känns som en bra plan! Ska bli kul o se hur detta utvecklas :)


Cool in line

Ridit Znut nu, hon går faktiskt rätt fint nu. Hon går itne ultimat i galoppen men hon går itne och jättespänner sig längre utan har bara lite svårt för o bli så lång som jag vill, men det går åt rätt håll, håller henne ändå bara mjuk fram tills hon får hjälp av Jocke och ett utlåtande av honom.

Nu sk aja dricka min burn, som jag längtat efter sen jag vaknade, sen sk aja ut o putsa filles grejor och göra honom till en vit häst, sne åker ja o tränar, kanske blir film från de later, får se :) Hejs!

Dreams that we're made of

Morsning!

Well, ska ut nu och hinna rida ut Znuten så fort som möjligt, Finja får vila idag, hon är van o vila typ tre dagar i veckan så man ska nog inte gå på för stenhårt direkt med lite annorlunda ridning, är ju alltid så med ryttarbyte,d et blir ju olika för hästne liksom, ska chilla lite. Så rider Znuten direkt, sen åker vi kvart över 12 till VRF o tränar för Lotta med Filleboi, blir bra!

Well, sen äre ju Rosa och Zwiggy som ska ridas aswell, Rosa är ett måste iaf, hon vilade igår. Så well, ut o sätta igång med det nu, Ciao!


Don't hide your feet

Haha, är hos min syrra i stan och babysitter skitungen :D Han sover fortfarande med blöja och hahah alltså, han gav mig klara instruktioner om hur den skulle på, visade vad som var fram och bak och hahah världens sötaste. Förklarade också att magen var PÅ TOK FÖR JÄTTEFULL för att äta mer mat, sådeså. Efter två tuggor.

Helt sjukt. Han lägger sig vid samma tid varje dag, typ runt halv 8, man säger en viss ramsa och gör på ett visst sätt, och sen han var några månader gammal och dom lärde honom detta, så har han inte sagt ett pip efter den ramsan, EVER. Han bara somnar direkt. Säger inte ett pip förrän dom väcker honom tidigt nästa morgon. Helt jävla galet! Rätt enkelt o va barnvakt iaf haha. Bästa Miltonbus!


I think i'm done thinking

Heahea, ridit Zwiggy också, skogen, jtätekul, hon var glad, pigg, underbar, perfekt osv. Förutom att hon hoppade över allt och när hon hoppade så hoppade hon med ryggen sådär sjukt mycket och drog tyglarna ur handen på mig så hon fick chansen å springa jetefort efteråt haha. Söt. Nu ska jag duscha och sitta barnvakt åt miltooonnnn hela kvällen :D hejs!


Run Forest, run!

Såg nua tt ja hade fått en kommentar som löd, " Hur ser ditt löpband ut? "

Och det ser ut såhäääär


Står i "hallen" precis utanför mitt rum, för flera år sen så hade vi typ säng o soffa o grejer där och de brukade va mammas ställe där ohn hade sin data osv, men nu äre mest ett ställe där vi ställer allt som vi itne orkar kolla på annars, plus massa skräp haha, och så fick löpbandet flytta in också :D Rätt chill för när jag springer så har jag utsikt över hela stallet och allt som händer, heahea. Soft, den har fläkt o allt, massa olika program samt att den kan luta jättemycket, och sen äre jobbigt lätt o koppla in telefon och sånt till jättebra högtalare som finns i och well, den är great.

Loose your love

Här är finjabilderna haha. Har ju inte direkt några fingrejor på som ni ser, menmen. Bara några kort, liksom!
haha ASSÅ kliven, hon har världens långsammaste trav, alltså dne är nog rätt vacker, men gud de är som slowmotion, ba WLÖÖÖ, WLÖÖÖÖ, swooosch typ haha
Lite stolt över hur jag knåpade ihop dendär, haha, marcus hade satt på kedja på sitt hack istället och jag hittade min lösa kedja oh YEAH, och sen tog jag remmen som egentligen är kedjan o satte den vid "skänklarna", ingen aning om varför, men marcus har så så nu gör vi också så :D Sen hatar jag domdär tyglarna men marcus har såna så HEHEHEH vi gör så vi med, haha

Fun for everyone

GIllar att stallkompisar-låten kommer direkt efter en dubsteplåt. Min blandning <3


Har ridit Finja och Znuten, Finja skrittades först ut i skogen länge fetersoma tt hon inte gått i skritten, sen red jag fram sådär som man ska göra på henne med halvglapp tygel och sen jobbade jag henne. Vet inte om hon har dålig kondis eller nåt för hon var jättejättesvettig efter bara typ en kvart och jag red inte direkt hårt, bara red runt mjukt i form typ. Jaja, hon var jättefin, två saker som gäller med denhär hästen, " Håla ryggen höjd och hästen glad" haha. Works for me! Hon gick superduperfint i slutet men har bara några kort från i början så syns itne hur fint hon gick sen, dom korten får ni laterrr. Film också!

Sen znuten, skrittade ut henne med i skogen, red runt lite och sne till banan, bara lullar runt o försöker få henne mjuk, går rätt bra nu, måste klippa henne dock, hon ser ut som en björn. Haha.

Aja, ska väl ut o rida nån mer snart, ciao! kommer bilder sen as i saidddd

Take it to the corners

...Ska stryka så många av hästarna som möjligt rån ridlistan, hostar tills jag spyr, fy vill dö. Fast sålänge jag inte har ont i halsen så ska jag inte klaga, och det har jag inte längre, slutade inatt <333 men ändå, kommer dö. Men ska rida Finja, Fille och Zwiggy iaf, faaan stackars znuten, asså bajs, skit, osv. kanske låter finja vila then, hon är typ van o vila tre dagar i veckan så hon lär ju överleva, bajs.


To the other side

Mårning!

Well, inte myciket o säga, ska ut o släppa ut hästar men rider finja en sväng först, tror ja kör banan idag faktiskt :D Sen kör ja Znuten och FIlle i think, kom få att fille ska bara chilla idag i skogen för hanska hoppträna för Lotta i morgon. Behöver ju inte hoppa något högt men bra o rida igneom lite now and then.

Zwiggy ska gå i skogen, rosa aswell. Jaja, de blir nog bra! Hade gutt!


In central station

Hihi.

Nästa tävling är Örebro, Ändrad från Elit till nationell också vilket kommer innebära mer starter, haha, long days. Va dock sjukt mycket starter på strömsholm också, så blir ju ingen större kontrast iaf :D Men de innebär ju fler klasser också, bäst att dom skyndar på lite.

har varit i örebro en gång tidigare o tävlat, hade med mig Asta då haha, minsn inte så mycket förutom att jag inte alls gillade stället, men tror dom har fått ordning på stället lite mer nu annars skulle dom nog itne kunna hålla så pass "stora" tävlingar haha, kan ju hoppas iaf :D Men lite tunnt med framridnings place tror jag, ajabaja.

Det bästa med allt är nog att barnet ska med, alltså Josefina, hon är det bästa hästskötarbarnet och med tanke på att jag vet att hon läser min blogg typ hela tiden i sin nya IPHOOONE så sitter hon och ler när hon läser dethär, haha. HEJ KIDO. hon kommer om planen följs - redan på onsdagen, alltså så jävla bra! HIHI!

Well, tänkte låta Zwiggy vila den helgen, har bestämt mig för o låta henne gå alla morgondagens vinnare-kvalen, så hon får gå 5 140 innan jag går ner lite i klasserna igen. Alltså behöver itne zwiggy följa med till örebro, känner att hon gått hårt och tävlat mycket så där kan hon vila :) Istället tar jag med Rosa, Fille och Finja! Vet inga klasser än men är väl den vanliga blandningen av 130, 135 och 140 lite här och där, med lite tur kanske någon 145 också. Pratade med Stina warg när ja va på strömsholm och hon sa att om man har placering i 140 så får man hoppa 140 med alla hästar? Det enda jag hade hört om den saken innan var att om man hade typ placering i 150 så slapp man kvala, men detta låter ju mycket mer logiskt.

..Alltså att placering i 140 = slippa kvala till 140. Placering i 150 = slippa kvala till 150. Kanske missförstod henne men jag tror de va så hon menade xD Måste kolla upp detdär, för isåfall så kör ajg ju självklart 140 med finja med! ANnars blire o nöta 130/135 tills ja får en nolla till, deeet löser sig nog!

Aja, lite planering, THEERA YA GO, gonatt hihi. eller gokväll, typ. Elelr hejdå, haha!


Wirre och Josefina på Skogslotten när dom vann LB, hihi. Eller lc kanske de va, dom har nog vunnit båda tror ja :D

Just kidding, black guy

Först:

en kommentar som ville ha bild utifrån och inifrån ridhuset, Well, jag vill ha underlag, verkar som att båda får vänta lite ;D


Ridit rosa har jag, hon var rätt fin, hatar det faktum att ingen sadel funkar på henne, allt känns bara udda, hennes sadelläge är så förbannat messed up,s er bara konstigt ut vad man än gör typ. Menmen, ska prova lite paddar till. Sen blire leta ny sadel om inte annat -.- Men fin var hon ändå. Nu få rlinda ny sko, Finja och Zwiggy går i skritten medans linda skos och well sen äre matdags för dom! :D

How could you be so cold

Haha, znuten stod ju inne i 10 minuter medans ja va inne o drack ett jävla glad vatten o bloggade, när ja kom ut var hon dyyyng svett så ja släppte ut henne istället, kan släppa henne i skritten senare igen istället, suck. Jaja, chillar lite tills ja ska rida rosa  :)


The other side

heahea. Ridit FInja och Fille! Finja fick gå typ en timma i skogen och hon va döööseg, måsta ut o busa med henne i skogen ofta, typ så hon får ett sånt pass per dag och ett markarbete, det är så domhar ridit henne vad jag förstod, mycket galopp i skogen liksom, örnörn, vilket jag tror är helt rätt :D Vi träffade farliga hästar och brevlådor och fy så farligt, men de gick bra haha, ångsamt men bra

Fille gick på banan och arbetade lite bomövningar och gick också skitbra, heahea kewl, nu ska ja ut o rida znuten, Ciao!

I aint got no iPhone

haha "I hate my life and i wanna die, I aint got no iPhone" :D


Well mornin' u guys.

Drog ju en vimsig planering igång, men Znuten, Rosa, Zwiggy och Finja ska gå i skogen och Fille ska gå på banan, så jag ska ut nu o sätta igång with that, haha. Börjar rida finja för hon går inte i skritten, seen kör ja filleboy och sen Znuten, msåte ha znut och fille ridna på morgonen för dom går så fucking långt bort i hagen så ja orka rinte hämta dom haha. jaajaaa, hejs!


Be what I am

Tjenixus

Har absolut ingenting o säga haha. så vi struntar i det. Det enda är väl morgondagens "Planering" och jag hade tänkt rida FInja i skogen lite mer ordentligt, så hon får springa igenomkroppen ordentligt, alltså hos marcus så har hon bara tävlat och annars bara galopperat i skogen ungefär, jag kommer absolut itne göra om samma misstag igen och försöka ändra på henne på nåt sätt men hon är omusklad i ryggen så ja tänker arbeta henne även i skogen, jag lovar att det kommer lyckas, känns supersäkert och allt går kalas! sådeså, hon hoppar amazing nu, fatta hur hon hoppar när hon har lite muskler i ryggen också! Bra plan.

Insåg nu att ajg har 6 hästar hemma som behöver ridas.. fuck de är för mycket haha, iaf när man är förkyld och vill tare liiiite chill så man blir bra, eller vafan, när man är påväg ur sjukan så äre bar ao köra på, ska börja springa såfort fötterna går o gå på också -.-

Well, Alla behöver skogen i morgon.. Fille kan få gå på banan, lite chill dressyr så kör vi igång hårdträning om två dagar, tränar stenhårt i tre-fyra dagar och sen bara mjukgörande igen för sne äre örebro. Känns som att jag har all tid i världen nu när de är två veckor tills örebro haha.

NEJ JAG HAR BARA 5 :D linda står ju, PHEW. Anyway, Zwiggy får skogen, men hon behöver dressyras som tusan nu faktiskt, får bli några gånger då ja rider henne två gånger om dagen så hon ändå får springa på rätt ofta, men hon behöver dressyras, verkligen, helt ascoolt för det har hon aldrig behövt förut, alltså förut har man bara behövt jobba på allt samtidigt så hon ska gå o rida på tävling, nu går ohn jättestadigt på tävling, går o korta o länga och stressar inte upp sig ett dugg, så nu kan jag börja rida till henne ordentligt, skitkul!

Rosa får också bara jogging i skogen, och Znuten med :)

Nu ska ja se klart " Just go with it" dom förövrigt är rätt kass, ty nån enstaka scen som faktiskt varit rolig, och enda bra är väl barnen, suck, annars rätt kass, jag som gillar han Adam Sandler killen, bu.

Gonattttt :D

Just say it

Hihihey!

Hoppas ni förstod av finja-bilderna att dom är tagna idag och att de betyder att vi fått hem henne haha. Lastade in henne i lastbilen igår och hon fick komma hem igen :D

Iochmed det så åkte Wirre iväg till Kinna & Nicole Johansson som var så snälla att ta hand om honom tills vi vet vad vi ska göra med honom typ. Haha helst av allt så vill man ju att han ska stanna där forever and ever för där har han det så ultimat bra som han någonsin skulle kunna ha det, bortsett från att han itne kan ridas då, men nu när han inte kan det så kan han inte få det bättre än där :)

Anyway, red Fille i morse, fille var pigg och stark men han jobbade riktigt fint, men på bekostnad av mina händer haha. Jaja, Znuten red jag på banan och hon gick faktiskt riktigt fint, hon har nog aldrig gått så fint, åtminstone inte på månader, så jag är väldigt nöjd och hoppas de släpper, men hon ska ändå få kollas av Jocke innan ja börjar köra hårdare med henne.

Och så kunde jag ju inte hålla mig ifrån att rida Finja idag.. heh. Nä men grejen är att hon ska inte gå i skritten pgav typ hovleden eller nåt? Iaf inte så mycket, så få hålla igång henne med skogsturer istället och rida henne två gånger om dagen så hon får samma träning som dom andra, så ofta jag hinner iaf.

Hon fick en chill skogsrunda, Hon var riktigt fin och arbetade faktiskt bra, man bara låter henne komma igång på halvlös tygel typ 30 m och sen rider man som vanligt, gick riktigt bra och hon ´är som alltid väldigt fin :D

Nuu äre mjukisbyxortime och sen börja plocka in hästarna runt halv 6 tiden, förbannade mörker.


You and me baby


Fläcken <3

Don't know where it goes

Morrn!

Haha, känner mig som en kärring. har sträckt ryggen igen, det hade precis gått över -.- och i och med det så sover jag roligt vilket resulterar i att ryggen blir helt fucked upp och ja kan int böja mig ner nu eller röra ryggen på annat sätt än bakåt haha, kul. Sen kan jag itne gå på ena sidan av ena foten, kul. Sen är jag förkyld och har sovit 3 timamr inatt, kul. Klaga är kul.

Jaja, ska ut o släppa ut hästar i skritten nu, Ska rida FIlle och Znuten idag, dom andra får vila :)


Go ahead, be gone with it

äh fuck it, ni får bild i morgon. Gonatt!

Taught my mind

Haha, fan bluetooth funkar inte på datan atm så får inte in dendär bilden jag nämnde, så Ni får veta sen istället när jag kan fota med systemkameran hemma! Hih. Ni förstår säkert :) Men ändå!

Jaja! Hade gutt, ja är hemma om typ en-två timmar :)

Open that heart

Trött. Finja var SÅ SJUKT FIN med marcus och dom ligger två atm, hoppas de stannar, dumma helens som gick in o slog honom, haha. närå! Men fin va hon! Så nu har vi packat in typ allt och mamma har gått o köpt en välförtjänt typ kladdkaka eller nåt på bagerisaksaket här, det avr mitt enda krav för dagen haha.

Så nu ska vi strax lasta in hästarna och sen ska ja lägga upp en kul bild åt er :D Hihi, hejs!

No one makes me feel this way

Bajs. Fick helt plötsligt stressigt med rosa när jag kom upp mot tävlingsplatsen och mamma var ut eo gick med hunden -.- Dirr in på framhopp och värmde up så länge jag hann, domv a på 85 när jag hade 91 och de va en A0a somsagt, alla hinder på framhopp låg på 140 så aah, KUL. Hoppade fram på lilla och gjorde massa galoppövningar framåt bakåt för o få koll på henne och få henne varm och få henne o arbeta utan hinder.. Sen sänkte någon räcket till typ 130 så fick hoppa fram på de, tillslut kom mamma så fick ta en oxer på 120 innan ja gick in.

När ja väl va inne hade jag 15 ec på mig o starta och speakern sa nåt helt jävla obegripligt som jag itne hörde så blev fett confused, suck. Hoppa fint på ettan, rev tvåan, den tar jag på mig, vände i luften, även om jag tyckte hon slarvade lite. Sen en rätt snäv sväng till en rätt stor trippel, NOLL respons genom hela svängen, använda spöet på rumpan och kom bra till hindret men ändå rev hon baken -.- asså suck. Sen rev hon samma som zwiggy, in i en kombination, kan ta på mig den med, la henne intill hindret och de passar väl inte fröken i guess. Rev säkert något mer, tror ja fick 17 fel? kan varit mer eller mindr,e ingen aning, suck.

Jag red slaffsigt, i really, did, men jag hade vekrligen mnasssor med ben om och stöd hela tiden och händer och ben var stadiga hela rundan, suck, måste pull it together inne på banan next time. Jaja.

Nu äre snart FInja med Marcusssss och ska se om ja hinner se, sen åker vi hem, Ciao.

Dream on baby

Sådär, har hoppat 140 på Zwiggy nu, debuten och hon har bara hopapt ETT 140 språng ihela sitt liv tidigare, knappt det. Så det var spännande! Hon hoppade rätt fint, hon skitpeta tvåan -.- så sjukt onödigt, det hördes inte och dne ba rulla ner, jaja, se va hon fin fram tills första kombinationen då hon titttade lite in för dne va intill väggen och studdsade lite och då rev hon insprånget, sen fick hon flera fina språng till och va inte i nån annan bom :) Sen fick jag ett tidsfel också då det var en A0a, jag är skitnöjd! Två pet med en grön 7åring i debuten i 140 är väl itne så farligt, jättekul tycker jag, hon kändes inte tveksam eller nåt heller så höjden kommer ju inte vara några problem for this one, om några år ni, DÅÅÅÅ :D

Ska snart gå o göra iordning Rosa nu, sen ska vi vänta på att marcus har ridit finaj ochs en åker vi hem :D Fett skönt! Hejs :D

ingen bild nu heller, orkar inte, sry

Broken dreams

Morgon!

Idag börjar det 9, även om jag är rädd att de ska starta 8 iaf, lite paranoid sådär, hih. Så ja gick upp tidigt ifall att, men ja planerar o va i stallet kl kvart över 8 så ja kan gå med Rosa rätt länge och kanske en sväng med Finja och sen gå och gå banan. Zwiggy är först ut med startnr 36 och sne är Rosa 91. Chill. Knoppar ingen av dom, anar att ja kan behöva hålla lite i manen på zwiggy i denna haha. Ska bli kul anyway!

Marcus rider klassen efter på Finja, 140 där med tror jag, hoppas såhääär mycket att han vinner, vore så himla roligt hihi.

Weell, ni får ha en great day :D

Svar:

PostVem är du sponsrad av? :D Eller vad det nu är på dina schabrak och mössor. :)
Postat av: Rebecka
Vem är du sponsrad av? :D Eller vad det nu är på dina schabrak och mössor. :)

Haha, I wish! Nä men jag är inte sponsrad (Yet? HELLOOO?) ;D haha, no, det är Jumpclubs märke på alla mina grejer! Jag har 12 schabrak, min kära mor har sytt dit JumpClub's logga på varje, haha, och alla förutom tre vita är specialbeställda med färger och allt! haha (:

Just wanna be you

haha jag är supertrött. Ont i fötterna. Eller i ena foten egentligen. FIck ju ont i hälsenan igen, och då lägger jag ju dubbelt så mycket vikt på andra fotne och ja, det kombinerat med en maassa gå-gå, well, aj.

Gick först med rosa, två tooora varv runt dethär stället, sprang halva också, vet itne avrför, fick lust haha. Sen tänkte jag gå med finja, sådär innan maten, men nää då hade hon preciiis fått mat när jag kom och shit de va med livet som insats bara att öppna dörren, aldrig sett en sån stor nacke haha, lilla gumman, hon är bara så himla osäker men well uppfattas som sjukt arg vad gäller hennes box och mat, så well, ajg sa BYE BYE BABE och gick ut med zwiggy istället haha, hon ville inte springa, trött.

SEN tänkte jag visst gå ut med finja, efter sisådär 10-15 minuter så vande hon sig vid tanken att jag stod i boxen och klappade på henne och då kunde jag tränsa, tror hon tyckte de va rätt skönt o komma ut dock. Fina finja. Sen BoT på henne hih. Linda bara mina fram today, dom har bara gått en 130 så dom får klara sig. Tycker dom gott kan vänja sig vid att tåla lite, Finja t.ex får aldrig nåt på benen och hon klarar sig rätt bra, dock hade jag på lite liniment idag hihihi (a) schh kunde inte låta bli.

Jaja, sitter nu och inväntar min hostattack, som jag får när jag rör på mig när jag är sjuk.. Därför jag sprang, tänkte att om ja ändå ska hosta av att röra på mig så kan jag lika gärna loosa lite fat för det ;D

haha, nu sk aja kolla klart planet of the apes eller fan den heter, dendär nya, verkar rätt chill. Hejs! Rider första klassen tomorrow med Zwiggy och Rosa, debut 140 med Zwiggy! Ska bli intressant, inga förväntningar, ska försöka ta mig igenom :) Gonatt!


Til' then i'll walk alone

Hihih, Varit ute o gått nu, finja och Zwiggy, tar rosa snart :) Bara går och går idag haha, min hälsena som blivit bra av allt vilande.. Nu haltar jag igen, snyggt -.-

Aja, alltås ve tinte om ni förstår lättnaden angående finja riktigt, när jag hade henne så hade vi många bra stunder och jag trivdes jätteväl med henne under största delen av "vår tid", anledningen att alla fått det hemska intrycket är för att allt det vägde upp för det bra så det glömdes bort att vi faktiskt funkade bra vissa stunder. Anyway, jag var alltså jätterädd för henne, jag tyckte det var jätteläskigt o gå med henne på tävling och leda oså, trodde hon skulle hoppa över mig hela tiden och de var bara obehagligt, jag vågade itne skritta till banan för jag var rädd att hon skulle vända o bocka därifrån o springa in i saker, vilket resulterade i att vi stod still fram tills att jag fick gå in på framhopp, även där trodde jag att vi riskerade livet.

Det jag vill komma fram till är att nu sen jag börjat rida henne igen så går jag med henne utan problem, visst när hon blir taggad så bara springer hon rätt framför en och vill helst gå i 300 km/h haha men det är ändå inte obehagligt ALLS, jag skrittar fram uta problem överallt och allt går bara sådär äckligt lätt och underbart, förstår ni lättnaden? Förstår ni hur jävla enkelt de känns när det varit så SJUKT svårt förut? Galet! Det är ju det enda jag kommer ihåg liksom, hur dåligtt det gick!

Jaja, idag kunde jag tillochmed linimenta hennes ben, hon försökte springa ifrån även om hon satt fast och hon stod o vifta med frmabenen men tillslut stod hon helt still och tyckte det var skönt, min lilla osäkra fina konstiga finjahäst!

Hih, i morgon eftermiddag får ni veta en överraskning! :) Nuu ska jag ut o gå med Rosa!


Hide your feet

Phew, Rosa klar nu också!

Hon gick jättefint, jag är itne helt nöjd för hon hoppade inte ultimat när ja ser filmen, haha sen tog jag en dum sväng i omhopp så hon rev hindret när jag svängde i luften, så sjukt dåligt ridet så jag vet inte vad, hade jag bara backat upp henne lite så hade vi haft en bra tid om jag fortsatt rida fort, vilket ajg då inte gjorde efter rivningen, men hon var rätt fin i grunden och hoppar ändå väldigt bra men ja har lite ja vill förbättra tills i morgon :D

Men hon känns fräsh och pigg och alert så det är jättebra (:

Ska snart ut o gå med FInja och Zwiggy! Hejs :D


Min mössa <3

The answer to this

Hihi. Zwiggy och Finja är avklarade!

Zwiggy va pain på framhopp och jag frös som en jude så ja va stel o hitåt o ditåt men hon hoppa faktiskt riktigt fint på banan, eller hon har väl hoppat ännu finare någon gång men hon kändes rätt lydig för o va hon, lyddnade framåt och bakåt och gick tillochmed o svänga i omhopp, red inge fort men de gick o svänga :D Hon kunde tillochmed trampa om när vi kom lite nära när ja vände upp lite kort, nöjd.se! Så dubbelnolla, känns bra :)

Finja kändes jätteslö o seg today men de ser helt ok ut på filmen, ja kämpade som ett djur haha, sen i omhoppningen så svängar jag upp snett och man ser på filmen hur trycket bara dör uuut och hon ligger megajättestort och hon trampar om och river, alltså ja fick lite "skäll" från marcus för att jag inte ponnysparka på där men alltså jag försökte verkligen xD men absolut, jag ser ju på filmen att de ser ut som att jag inte rider och uppenbarligen så gjorde jag ju inte det tillräckligt! Men annars var hon fin :D

Har varit ute o gått med Båda hästarna igen, och har nog redan gått typ en mil idag, har sprungit SÅ mycket och vetbesiktigat finja i ren panik ochs en gick jag tillbaka tills tallet med henne när hon hade hoppat och hon försökte ju springa iväg hela tidenså de gick jäättefort och BAJS ja kommer få hosta. Min röst är rätt stadig idag iaf, eller om jag pratar lågt och i samma tonart haha. Jaja!

Så ska göraiordning rosa sen, dom är på typ 100 och jag har 167 haha, men vill rida fram henne ordentligt :) Björe är här, och även om hon inte kollar på mig så är det bra o ha i bakhuvudet för då blir de tlite tränings-feeling över det och jag rider ju sådär megabra på träning haha, ska bli kul iaf! FIna hästisar :D


Just take it easy

Morgon, klockan är 6 och jag är trött hihi. Veterinärbesiktningen börjar halv 7 och jag tänkte va där vid 7.. Klassen börjar kl 8 och Zwiggy har startnummer 35. Sen är det typ 60 st till och sen är det finja, och sen typ lika många till igen och sen Rosa. Ska bli kul, då hinner jag rida fram rosa ordentligt, hihi!

Sen är jag klar för dagen.. Kuuul -_-

Samma sak i morgon, 140n är första klassen om jag förstått allt rätt och då ska både Zwiggy och Rosa gå o sen åker vi hem, FEEETT SOFT :D

Nu sk aja dö lite, Hejdå :D

Get some of your own

Framme nu och allt är urpackat! Dom har fått matelimat och dom ser rätt... arga ut. Som vanligt. Bitcharna med haha, ananrs är det alltid två bitchar och sen stackars fille som jämnar ut dethela, nu är det bara bitchar. Alltså så jävla arga är dom, hela tiden, typ hoppar runt haha. När zwiggy kom in i sin box så var det tre spånbalar där och såkalrt inte utsprätt, och alla låg i mitten och så stod hon i ena hörnet, såg rosa, blev PISSED och HOPPADE över balarna och näsan rätt in i väggen -.- då blev hon jätterädd o hoppade tillbaka, idiot. Alltså haha, ja.

Så nu hr jag gjort mitt för dagen, eller iaf för denna dag som är idag, liksom, låter mamma ta sista passet för jag går gärna o lägger mig tidigt today så jag kanske kan bli friskare tills i morgon, tror dock det är önsketänkande för jag har tappat min röst, sist jag gjorde det såhär mycket på så kort tid så blev det bara värre och värre och tillslut kunde jag bara pipa fram några få ord haha. ska bli JÄTTEKUL på framhoppningen i morgon -.- Haha, så om någon hälsar på mig så får ni ursäkta om jag itne svarar så högt, jag mimar, jag lovar! Kanske bra för mig o hålla käften nån gång ;D haha.

Jaja, ska sova snart, hare bra!


To a woman so heartless

Världens bästa datanisse hjälpte mig inse att ajg var inloggad på fel konto HIHIHIIH så nu har jag alla gamla sake rigen <333 han upplyste mig ävne om att jag hade 15600 bilder i iPhoto hahah, och det då efter att jag suttit och raderat mellan 6-8 tusen bilder (a) Schhh.. ska sätta mig o radera idag igen hahah, behöver ju inte bilderna i iphoto då jag kopierar dom bra och användbara till filer, menmen, ska göra't idag! :D

Det enda som knepar sig är Spotify, såklart.. För helt plötsligt så hade jag inte mina offline-listor kvar utan allt behöver laddas om så jag kan lyssna på mina spellistor även utan internetuppkoppling, kul. Har två låtar att lyssna på atm och det är som tur är dom två bättre på hela listan, först Heartless med The Fray som förövrigt är äckligt underskattade och ett av dom bättre banden, och sen är det After Tonight med Justin Nozuka som är ÄNNU mer underskattad, har ni någonsin hört talas om honom? Probably not, han är en av de bättre artister jag hört, passar dom flesta och rösten är underbar samt låtarna är riktigt jävla bra, blev helt förvånad.

Wow, ett helt inlägg utna en enda jävla häst, känns som semester, skönt! Borde kanske skaffa en hästfri blogg haha, så jag komemr iväg från det livet några minuter per dag, det vore nåt!

VI har väl nån timma kvar och jag sitter gärna här för resten av mitt liv för är så sjuukt o-sugen på att packa upp och lasta ur och släpa hitåt och ditåt i detta jävla mörker, fml.

Jaja, ska bli kul, Ciao!


Kill me now

Påväg nu -.- NU! n fucking u, suck. Jaja.

Båda hästarna är med och de ska bli relativt kul. Ny dator har jag också, en jävla macbook air, inte den lilla som tur är, måste ju åtminstone kunna se film på den, menmen i'll survive, förstår hur bortskämd jag låter men jag gillade verkligen min gamla macbook mini pro, vet inte varför jag bytte riktigt men de va pappas ide haha. Jaja, jag har INGA bilder kva,r helt sjukt, det skulle jag ha sa pappa o datanissen men ja ser då inget, men det ska nog lösa sig allt eftersom men kan inte garantera att ja har bilder i helgen, men får mobil-bild-blogga haha.

Har ju ingen som fotar så några kort kommer inte komma, men ja får försöka underhålla er på annat vis.

Jaja, nu fungerar åtminstone internet vilket betyder att ja kan ladda ner spotify och att jag kan kolla film, CHILL!

Nu ska ja gå o tycka emr synd om mig och mitt febriga arsle, Hejdå!

Tell me how you feel

Hatar o va sjuk haha, hatar feber, hatar att håret gör ont när de nuddar ryggen, seriously come on liksom. Jaja har putsat det mesta och tänkte rida zwiggy nu så ja kan putsa de sista som ja inte kan putsa förrän jag ridit henne, sen ska ju båda tvättas också och blä. Men vi åker inte förrän lite senare, tar väl itne såjävla lång tid o åka till strömsholm haha. Och lutar åt att debutera 140 på lördag, det är ju i den klassen jag vill ha två hästar för det äer ett morgondagensvinnare-kval. Och strömsholm känns ju ändå rätt sjysst o debutera på, har dock aldrig tävlat där innan? konstigt.

Tror jag ska tävla FInja också, jag är ju bara där fredag lördag så jag hoppas jag får starta henne båda dom dagarna så finns det nog någon 140 eller 145 på söndagen som marcus kan rida :D Haha jaja, käkar piller för livet så jag ska orka dagen ut, Ciao!

Stones taught me to fly

Morrn. Har feber ._. Har sovit två timmar inatt och haha fml, ja blir sjuk max maaax en gång om året och såklart komemr den alltid precis innan tävling. Överväger vadfan ja ska göra, funderade på o lämna zwiggy hemma och bara åka med en häst, men ja har ju bara med mig två så why not egentligen, grejen var detta med att sköta hästarna hemma haha, pappa kan inte sköta 5 hästar själv så isåfall måste han följa med och mamma stanna, bu och bä osv vad jobbigt allt blev. har iaf sagt upp all ridning idag och ska istället putsa osv, eller ja tänkte rida Zwiggy bara på tvådelat på nåt gärde så hon får springa av sig om det är så att jag ska gå in i 140 i morgon, vilket jag itne tror jag gör men ändå, lite sugen.

aja, ska väl ut o putsa klart allt så får vi se om vi åker över huvudtaget, men de vore kul o se hur Rosa hoppar nu. Ae ja vet inte.Loosing control now

Fuck off jag börjar bli sjuk. har episkt ont i halsen och nej bara nej, fuck. skit. osv. Aja har ridit Rosa nu också, och alltså det har aldrig tagit så lång tid att skritta till gärdet förut -.- tar väl 5 minuter annars nu tog det en jävla kvart, alltså, hon gick itne ens långsamt utan hon bara liksom tog jävla myrsteg och gick bestämt väldig tlångsamt framåt, det var tillochmed lite power i stegen eftersom att jag satt och ponnysparkade från början till slut ungefär, nej men alltså ja, drev, absolut. Dryga sto haha.

Så jobbade henne mycket framåt och bakåt med tryck så hon skulle bjuda själv framåt allt eftersom vilket hon också gjorde. I slutet var hon jättefin och lyssnade direkt framåt bara jag lättade sitsen lite. Efter det övade jag ökningar men framförallt minskningar i lätt sits, den övningen  - gjord på dom flesta sätt - tycker jag är jävligt nyttig och bra för allt att sitta o nöta med, bara för att du ättar sitsen så ska itne hästen öka, den ska gå i samma tempo och det ska absolut gå att korta ordentligt även i lätt sits, gogo!

Får se om znuten får gå, börjar känna mig sådär jobbigt sjuk med huvudverk och feber o hela köret, så tar henne i morgon istället i think.. Bajs.


Let's talk it over

Har ridit mina två vita fina nu! Fille först, haha, i skogen, gud så pigg han var, längesen ahn var så sprallig, han småtravade heeela vägen ifrån gården då han egentligen skulle skrittas fram, gick inte o få honom o sluta trava ahha gud så gullig, hatar sånt med andr ahsätar men med fille är de bara sött xD

Sen gick han i väääldigt låg perfekt form heela passet för ja ville bara ta de chill, och han typ rörde sig som en körhäst o lyfte på benen som satan haha, o tugga på bettet helt frustrerat, haha ja dör, tog några små galopper och såfort jag lättade sitsen så bockade han xD alltså haha stt o skratta hela passet, bästa fille haha!

Sen zwiggy, gick bra fram tills att ja skulle rätta till min sits som vanligtvis går på en milisekund, skulel trycka ner hälen i stigbygeln och då glider foten ur och HAHA OMG hästen flyger rätt upp i luften, jag var supernära på att åka av IGEN men icke, allt hände inom loppet av 5 sekunder och haha sen bara går hon vidare, alltså, ska man ha en cp-häst så ska man ha min cphäst! För hon kan bli helt sick in her head sometimes men när det väl hänt så bara lunkar hon på framåt igen hahahaha de va såå kul haha.

Sen red jag henne på gärdet och hon var riktigt riktigt riiiktigt fin, hon gick åp vanligt tredelat och hon var vekrligen galet fin! Konstiga häst.

Weell!


Funderar på att gå in i en 140 på fredag med henne, elelr nej, funderar på att stanna tills p söndag på strömsholm så jag kan gå in i en 140 på lördagen och sne gå ner en klass på söndagen, får se!

Looking at me

Juste, tänkte bara påpeka att vi ställer av Linda för i år nu. Sätter igång henne efter anvisningar från vet sen osv och tar det riktigt jävla lugnt och försiktigt. Hon var halt häromdagen och jag kan skriva någon annan gång vad vi gjort med henne, så det lär bli lite tyst på lindafronten för ohn har boxvila i två dagar och sen bara vila i guess, tyvärr.


Nowhere to be found

Morgon! är var det är just nuuuuu, logisk är jag, sir yes sir!

Weell, Rosa får väl skogen idag igen, alla får skogen visserligen för det står både trailer och lastbil på banan och den är stenhård för de tä stora lastbilar o vagnar som ört över den o lämnat stenmjöl i ridhuset haha, och kmmer nog mer idag så well skogen it is. Hoppas för mitt liv att de går o rida på gärdet även om de regnade igår, blä.

Zwiggy ska ridas igenom lite på någon vanligt bett på nåt gärde förhoppningsvis, Rosa aswell, Fille kan också få skogen och antagligen znuten med, vi får seee.

Hejs hihi


Into the night

Haha red rosa förut, i skogen, haha gud, hon var sååhääär spänd, hahah, öronen var lika spända för jag helt ärligt såg dom inte ens peka utåt en enda gång, utanverkligen helt tvångsmässigt riktade spikrakt framåt, haha, cpdjur. Men attans så spänd hon var, bara struttade framåt som en fiolsträng, oink, men hon va rätt fin, men mestadels fick ajg nöja mig med såndär perfekt dressyrform för ja på dne nivån var det, gick o få ner näsan lägre utan problem men då tog hon mest in den, de va svårare o få frma aåt neråt haha, men hon är söt, rosa är söt.

Ska snart ut o ge dom mat, blä, vill ha hästsemester snart.


Lost a soul

Mememe hej.

Ridit Znuten, gick faktiskt bra, lite förvånad själv. Alltså egentligen gick de inge bra haha för hon har börjat ta upp huvudet ?!?!? klart tecken påa tt ajg inte ridit ordentligt påe tt tag, såklart. men mestadels gick hon faktiskt i en rktigt låg fin form i traven och i galoppen så var nacken rund och längr eän vanligt iaf, det är bra. Stor skillnad i rätt riktning faktiskt, ska fortsätta med detta nu haha.

Ska snart ut o rida Rosa så ja får de gjort, Heahea Hejs!


A story never told

Morrn!

Todayyy tänkte jag rida Rosa, Znut och kanske Zwiggy. Rosa får lite skogen igen, Znuten också i guess, hm. Om zwiggy får gå så får de bara bli lite jogging på gärdet, så får nog Zwiggy gå två gånger i morgon, sen bara glappa tyglar på gärdet på torsdag för hon ska antagligen med till strömsholm o tävla, tävlar bara fredag lördag dock, och KAN va så att jag debuterar 140 där men jag tror verklgien inte det, men vi får se! isåfall skulle ajg nog vilja gå in direkt i en 140 för då är hon som minst trött. För att sen avsluta med en lägre klass, Vi får se. Rosa ska ju med dit också, vet iten vad hon går för klasser, kanske 140 140? ingen aning haha. Jaja vi får se!

Nu ska ja ut o släppa ut hästisarnaaa, Ciao!


Never a man of hope

Haha som ni förstod så bidde de en chill dag. Åkt einte ens o red Ida, den hade tappat en sko i think.

Har inte gjort ett smack förutom o stress-jagat fille i hagne för han skulle fort som fan iväg o vaccineras tydligen haha, och wirre är på någon form av rebelliskt jävla bus-humör så han triggar igång fille och dom bara skuttar runt i hagne och går inte o få tag på haha. Fula. Jaja, och sen typ.. öh.. tagit in dom och givit dom mat xD kul liv.

Nu ska jag typ snart ut o lyfta plåt inne i ridhuset -.- suck. Skräpiga polacker haha. Sen ska allt plattas till ochs en ska stenmjölet ut och fixas och sen kommer underlaget och sarjen. Ridhuset är atm fuuuullt med stora högar av stenmjöl, hih.

Hai!


On and on it goes

Och här slutligen kommer filmen på Finja. Min fina fina fina Finja. Hon är så hiimla fin!

Och även detta (samma bana) är ju en A0a så därför jag rider lite örn örn, fast rev ju i början så red itne alls fort sen, men man behöver tempo på henne och sprätt i benen och då hoppar hon som hon gör här, sen så framhäver man ju inte hennes fantastiska språng i en 135a, ni ska se henne i 145, då ni!

Ae men är så sjukt nöjd, hon hoppade ALDRIG såhär underbart när jag hade henne så jag är nöjd. Fina finja, din speciella bitch <3


From the hand that he beats me on

Här är filmen från sista 135an igår med zwiggy. Ni anar inte hur mycket hon stod emot alltså, det var jättesynd typ för jag fick rida på så himla mycket innan hindrena, och jag har ju själv sett videon haha och jag ser att det itne syns ALLS som det kändes, men stod emot gjorde hon men hon hopap bra dom 7 första hindrena actually, men kändes ungefär som det ser ut från 8an och resten - redan från början haha. jaja!


Juste, de va en A0a också så det är iten såa tt ajg rider jättefort helt i onödan haha

So just pull the trigger

goood förmiddag :D

Vi red ut Znuten och Rosa förut hihi, Nichole fick känna på Znuten och vi kom fram till att vi höl med varandra om vad somv ar problemen osv. Jag red Rosa barbacka samtidigt för dom har samma sadel haha, rosa var jääättefin och mjuk och vi red bara lite lätt på ett gärde. Chill, Klar med hästarna för idag alltså ;D Ska antagligen åka o rida Ida sen också, hope so, den gillar jag.

Här är filmen från filles 140 igår med bara ett pet. Ingen topp runda jag vet det, men ändrade verkligen på ALLT mot vad jag gjorde dagen inann så kunde inte göra allt perfekt ;D haha. Men lättade på stressen och trycket och red inte alls i rätt tempo utan lite undertempo, men han klarar ju det med, sen gör jag en jävla tabbe ochr ide riväg sådär haha så himla dumt, klart han river, menmen :D 4 fel är jag nöjd medddd :D
Doo, dodedi tatata

Här är fillusbilderna!
Kom i undertempo på denna, därför det ser så ansträngt ut hahaha, inga problem dock för fille är bäst!
var livrädd för detta räcke xD eller nja men de var så jävla tunnt, högt och stod i en episkt svår sväng haha
Han hoppa dock det kalasbra :D
han hoppar sååå bra på tripplar haha. Han hade tillochmed space för att släppa lite på frambenen :D Bästa fille haha, kan ju påpeka att oxern inte var den minsta oxer jag sett heller haha
Fillevision
Fina kompis! Hoppas detta är rätt väg nu :D Bästa du!

Don't forget me

Här är zwiggybilderna :D
Världens finaste lilla zwiggy, går bara från klarhet till klarhet och visar mig tydligt vad jag ska jobba på, åh det är så på rätt väg. Bästa hästis. Ge det två-tre år och ni har en klasshäst alltså, tro mig.

T-t-totally do!

Åh älskade Brokencyde, i had almost forgotten about you guys! you're epiccccc
chachabloggen. WHAZAAAAAAAP, i'm bored.

Well, här är finjabilderna från 135 idag :)

Finaste Finja!

Glömmer aldrig bort vad du gjort

Phewphew, glad chey igen! Har gått bra idag :D

Gick in så fucking nedstäd jag kan bli på fille haha, noll förväntningar förutom att ja trodde ja skulle riva 6 hinder igen xD Hade ock en plan, tänkte se om det var stressen i hans lilla ärthjärna som orsakade nedslagen så jag tänkte rida väldigt lugnt, rytmiskt, harmoniskt och vad som än hände rinte TRYCKA fram honomm utna få allt sådär jättelätt och lugnt ävne om han kunde gå i form då och då. Gick kalas. Lite väl långsamt till en stor oxer men han klarade det med och räddade oss även in i en kombination, var nolla genom jäättesvåra saker samt trekombination och allting, sen var det en dum oxer med lång anridning igen och jag gör SAMMA misstag som med zwiggy x'D asså får fan skylla mig själv så jävla grovt, suck, idiot haha. Så då rev han, blev flack, annars var han jättefin typ, gick lugnt osv så vet att jag ska fortsätta såhär nu :) 4 fel är fatiskt bästa resultatet i 140 this far haha så snart kommer nog nollan.

Påväg hem nu, kanske uppdaterar later fö rhar ju massa bilder :D

See that they're beautiful

Hihi.  Finja först då, GUD så fin, alltså så episkt fin hon var, det gick såååå himla bra och jag fick sån braaa hjälp av marcus (tacktacktack), asså det gick verkligen sjukt bra, var såå himla kul och hon hoppa helt fuckin' amazing :D Kom lite nära in i trekombinationen, kom bra men nära inpå och hjälpte väl itne till tillräckligt så bakbommen på C-hindret rulla av, synd! annars var hon helt fantastisk hhihiih och ni ska få se filmen i morgon elelr idag HIHIIH.

Zwiggy var SÅÅÅ trött haha, jag fick tillochmed slå till lite lätt med spöet innan banan för hon reagerade inte på ponnysparken x'D

Haha, men hon hoppade faktiskt riktigt riktigt bra 1,2 och ja fick driva som satan genom trekombinationen men hoppa ändå bra, hoppade faktiskt bra resten av banan med fram till åttan som var en oxer med lååång anridning (för jag glömde svänga -.-) och d asså, asså så jävla dålgit jag red haha vilken jävla sopa jag var, låg stort, inget problem med det, om man hade ridit fram till det men ajg bara droppa iväg henne som ett jävla offer, hon blev lång och flack och såklart tar hon frambommen med bakbenen, asså haha så förbannat dåligt ridet så ja vet itne vat jag ska ta vägen, skulel drivit på ordentligt direkt och sen bara väntat väl framme vid hindrena, suck. Sen så var det en relativt kort sväng till nästa räcke och där korta ja genom svängen så hon kom nära och rev :) Men jag är nöjd för ohn var SÅÅÅ trött och stod emot SÅÅÅ mycket men ja fick henne ändå att sluta tveka på hinder så jag är jättenöjd!


Covered in leather and gold

Morrn!

Ska ut o rida zwiggy nu, sen äre Finja och sen Zwiggy igen, och sen är det en dum 150 emellan och sen rider jag sista klassen - 140 med fille där jag är näst näst sist -_- Jaajaaaa! Hejs :D


Disco stick

Nanana. Ska rida 135 på Finja i morgon :D Tror inte ni förstår hur kul det är! Det roliga är att jag nu har tillfälle att lära mig något, alltså riktigt riktigt! Att jag verkligen vill lyssna på marcus och lära mig är rätt nytt fö rmig haha, asså iten med marcus mena tt lyssna på folk ia llmänhet. Har klarat mig jättebra utan det, och jag har alltid varit så sjukt medveten om att när jag vill ta ett steg längre så gör jag det, itne förrän då. Till exempel det med att stega, jag har inte kännt behovet. Men nu känner jag att jag inte kan göra mina rundor bättre än jag gör utan att ändra på något nytt, alltså tillföra något, vilket jag nu börjar göra. Börjar med att lyssna nu med finja och lära mig lite mer av marcus, sen så stegar jag en linje varje bana, För att stega alla linjer blir för mycket på en gång, men jag stegar så jag har metrena i huvudet och så att jag kan veta vad det leder till, sen kolla rjag alltid upp på dom som rider innan osv om de är framåt eller bakåt, allt blir lättare.

Så jag vill bara att ni ska förstå lite att ajg inte är helt full av dubbelmoral haha, utan jag har faktiskt aldrig sagt att det är något dåligt att stega, herregud dom i toppen stegar, antagligen för att det funkar, right? det har jag alltid sagt, har varit en annan sak att göra det själv, har somsagt itne kännt behovet. Nu är det dags och det känns bra, därför jag itne ahft såna förväntningar på denna helg, utan vill lära mig något, skolhelg typ. Men hoppas ändå jag får några bra rundor i morgon.

135 med Finja och Zwiggy och 140 med Fille. Vet ni att FIlle är helt stressad här? står i ett stort permanent stall med massor av hästar och alla är rätt nära varandra, och han är jättestressad, fille är annars bara mysig och lugn, nu typ drar han tänderna längs gallren och han SPARKADE ?!?!?!?!?! jättehårt och jättemycket i dörren när han väntade på mat, alltså han ahr ALDRIG gjort det, han brukar gnägga lite lågt, aldrig mer, så det är något konstigt. Jag kan tänka mig att han stod i ett stort stall i Tyskland när han var där eller så och har dåliga upplevelser eller nåt. SÅ i morgon ska jag rida fram ordentligt, mukt och långsamt och skolrida 140n. Inte fort alls, och inte dra ner honom i form mellan hindrena för det går inte ändå, utan ska hålla rytm och rida lugnt. Punkt. Nu har jag skrivit aldeles för mycket men faktiskt bara givande grejer haha, så nu äre FIlmtime och sen sleep, så gonatt!


Dum av dig

Asså haha. Guess what, 6 hinder rev jag i 140. Alltså seriöst jag orkar inte haha. Vadfan l-iksom, han går som en klocka på framhopp, sen så hoppar han typ 2 cm får lågt med något ben och han rive,r så episkt onödigt det är, känns som att jag måste rida HELT perfekt, alltså helt felfritt för annars river han. Skitkonstigt. Jaja, han var faktiskt rätt fin på vissa haha men jag tycke rhan tvekar lite.. I morgon ska jag rida 140 igen tror jag, och jag ska sitta helt jävla stilla inne på banan. ag ska rida som en fucking träning och ajg ska försöka mig på detta; Jag ska försöka rida perfekt ;) haha lol, kan ju försöka. suck. Nä men jag har en plan och jag har fortfarande hopp om att i morgon kand et gå bra :D

Finja var helt episkt fin med Marcus men dom rev SISTA jävla hindret =____= såklaart, suck, så himla tråkigt, buhuh för ohn var sååå fin och han red sååå fort haha och dom hade nog haft en av dom bättre tiderna om han varit nolla, synd! Jaja, Hoppas jag får rida nån 135 i morgon så jag får utmana mig i morgon :)  Nu sk aja ut o gå med lind o zwigg, hejs!


Until we wake up

Hejselidejsan! Trimmade zwiggy på morgonen och ong ick jättebra, precis vad jag ville osv. Sen gick hon 135an och hon var lite studdsigare idag konstigt nog, hon va väldigt lugn på framhopp men that's life haha. Hon nollade grunden och hoppade typ en meter över varje hinder men ingen fantastisk teknik som igår, utan hoppade bara högt istället hahah. Petade första i omhoppningen, blev flackt och hon lyfte knappt på benen xD sen var on fin igen. Bästa zwiggy, känns ändå bra, trots att hon är studdsig, faktiskt. Hih.

Snart äre Filles tur i 140, gogo!


When you talk

Tjeeenare!

Well, Vet fortfarande itne om jag ska rida finja idag, vågar inte fråga marcus haha. Men zwiggy ska gå 135an och Fille ska gå 140. Har ju strukit Linda för resten av helgen så har ju bara två hästar o tävla nu, tråkigt. Har tomt med hästar nästa helg också, Ska till strömsholm direkt nästa helg och bara rida 140 klasser (tror jag) och ska ha med Rosa och någon mer, Vill att fille stackarn ska få vila haha och Zwiggy går ju inte 140 och well inte Linda heller. Enda vi kan göra är att antingen kvala Finja, eller Debutera med Zwiggy. Meeen ska se hur hon går idag, kan ju vara en möjlighet, vill egentligen bara att hon ska gå som alra högst  135 detta år, knner inget behov liksom, men nu när det blev lite straaaam (a) vi får se, man kanske kan göra ett undantag haha!

Well, ska upp och gå med Fille o Linda tänkt ejag, skulle helst behöva rida Zwiggy också men ve tinte om jag hinner, måste kolla upp finja läget också. Planen var att Marcus skulle rida 140 idag på henne, men alltså det ger ju ingenting just nu, för mig vore det ju bättr eo få all bra hjälp han kan erbjuda här på plats samtidigt som jag rider henne, och att han istället tävlar 140 nångång då vi inte är med. Jag menar, tänk om han vinner (igen) -.- Hur kul äre o starta 130 igen på söndagen då haha?

Jag vet ju redan att jag inte kan göra det lika bra som marcus, men att få det sådär pang på bekräftat känns nsätan bara pinsamt, det hade varit en bra ide om det hade gått skit igår, men äsch, ska höra med honom.

Well, Hade!


Haha hon kollar på mig med sin alien-misstänksamma blick :( Hon är dock helt fantastiskt mysig av sig, bästa Finja!

Sin bit av kakan

Bara jag som tyckte Robin i Idol var helt episkt grym? ok han ser för jävla glad ut. Hela tiden. Men han är ju assnygg fett grym! haha.

Aaaja, här kommer bilderna på Linda :)


Maybe later then

Sa jag resultaten för alla andra? haha fna har ingen aning. Zwiggy var iaf helt fantastisk, verkligne hoppade gneom hela kroppen och jag är sjukt imponerad, riktigt fin var hon, sen var det en linje längst med långsidan, hon vinglade lite ifrån sargen så fick "släppa iväg" henne liiite precis innan kommande hinder tyvärr och då rev hon, annars var hon fantastisk, riktigt nöjd!

Öh, Linda efteranmälde vi ju till 130 och hon hoppade 1 och 2 fint och tvekade på trean som var en oxer så hon hoppa rätt upp o landa på baken, sen gic hon inte i närheten av kombinationen så ja hoppade ettan och gick ut. That's it :D

har trimmat fille nu oc han var fin, eller jättefin faktiskt!

Här komemr zwiggybilderna :)
Bilderna ovan är från när jag trimmade henne innan :)Old memories


Här har ni bilderna på "hästen". haha. Lol ;D Finja S är det alltså, min underbara häst. För er som inte förstått så har vi aldrig sålt tillbaka henne utan vi har ägt henne under halt iden marcus ridit henne, för jag klarade inte av henne i början, det var för mycket häst och psyke och jag var i princi fortfarande skakis efter andra bråkiga hästar, fel häst vid fel tillfälle typ. Marcus har gjort något helt fantastiskt med henne och hon är mycket piggar enu och well NÄSTAN som en normal häst!

För några veckor sen var jag och hoppade henne hemma hos dom, kände på läget lite. I morse trimmade jag henne, detta är alltså första agången jag sitter på henne på 1,5 år ungefär. Och idag tävlade jag henne :) en 130 och med marcus hjälp så gick allt riktigt bra, bra flyt hela banan och tyckte jag tog bra beslut och red helt ok och hästen hoppar ju fantastiskt. Tog tillbaka lite genom en sväng utan att behålla trycket, och då rev hon en oxer, surt då jag vill kvala 140, men fin var hon och bra kändes det och kul var det! :) Vet inte vad jag ska rida resten av helgen på henne, kan vara så att marcus rider någon 140 på henne i morgon, dock vore det roligare o göra det själv nu så jag hinenr kvala 140, vore kul o ha med henne till störmsholm och i morgondagens vinnare haha.

jaja, Välkomna henne tillbaka i familjen, om ett tag ska hon hem igen!


Fina vännen. Inget bråk, inget stök, underbart.

In the middle

Sådär, nästan klar! Trimmade "hästen" på morgonen, tävlade Linda, trimmade zwiggy, tävlade hästen och tävlade linda.

Linda vägrade ut sig i 120, tvekade på alla hinder men hoppa fantastiskt men stannade såfort hon såg kombinationen, två stopp, i 130 (som vi efteranmälde till) så hoppa hon fint, tvekade på en oxer så hon stanna upp och landa på baken, och givck inte i närheten av kombinationen, så jag hoppade ettan och utgick. Vi ska kolla igenom henne, tror inte hon har ont dock, och sen får vi väl gå ner på 110 o börja om, suck. Hästen gick KALASFINT med tanke på att ajg bara ridit henne en gång innan detta, plus trimningen i morse. Jag använde itne benen tillräckligt när jag samlade henne genom en sväng så hon peta en oxer, annars kalasbra!

Kommer bilder sen så kan jag säga vilken hsät det var :) ni som itne förstått haha. Nu ska ja gå o göra iordning zwiggy för 130, Hejdå!

You'll be up

Morgon! :D

Är astrött, really! Somnade runt halv 1 vilket inte är så sent men jag har varit så slemmigt dukitg med o somna typ halv 11 flera dagar i rad så drygt 5 timmars sömn blev bara jobbigt haha. Nuuu är jag uppe iaf, klockan 9 ska jag vara i stalelt och rida en häst, få lite skäll hoppas och o se om vi är redo ;D haha! Vet itne vad jag ska hoppa för klass på den hästen riktigt men 120 eller 130 antar jag, blir nog 130, men lite smått nervös är jag allt, har mycke to bevisa tyvärr.

Well, somsagt, idag går Linda 120 bara, med tanke på att hon hade ont i kotorna så är såna hästar ofta lite mer känsliga vid tävlingshöjder sen så vi går in i en sån klass för o känna lite på det hela o går det bra så hoppas vi hon inte tvekar alls i morgon :) Zwiggy ska gå 130 och Fille ska vila :) sååå det blir kul och världens episkt bästa Nichole är med så jag tror vi får lite bilder också, HIHIHIH! :D

Ae nu sk aj äta frukost och sen rycka upp nichole och sne gå ut o gå med hästarna och sen rida fina hästen! Hejdå :D


Sitting over there

TJENAAA, sitter påväg nu, helt jävla sjukt, går upp kvart över 7 och ändå hann vi inte iväg till halv 3?!?!?!n de är ju helt fucking sjukt, de konstiga är att varken mamma eller jag ens hunnit äta eller gjort något annat än o hållt på med hästarna, helt jävla konstigt, vi suger! Jaja vi är påväg och sitter o kollar på paranormal activity, och weeell ah typ ja. hoppas vi itne kommer fram mitt i natten osv. Hejs :D

In the year 2000

Phew, Ridit Znuten och Rosa barbacka, det var nog barbackadebuten för Znuten för hon kolla snett på mig, fatta inte grejen. Men som med dom flesta hästar så gick hon mycket bättre barbacka, stor skillnad och flera gånger i galoppen så kom hon ner i låg form, bara under tre-fyra galoppsprång i sträck men de tär ju mer än förut iaf. Kändes bra, men känner ändå att det är något, känner det ännu mer nu barbacka då man känner hur hon liksom rör sig och det känns bara osmidigt på nåt sätt. Så vi ska kolla upp henne men jag ska försöka håll aigång henne barbacka sålänge o hoppas hon mjuknar upp!

Rosa var fin som vanligt, barbacka på banan och söt och fin, typ. Helt annat steg har hon nu, kunde mamma påpeka när hon stod o kolla, känns inte lika tydligt barbacka på henne dock men hon var fin, liksom!

har packat ner rätt mycket, det mesta är kalrt förutom att zwiggy ska klippas och ALLA ska tvättas -.- Kill me now. Hatar o klippa o tvätta, haha. Rätt töntigt dethrä med hästsporten egentligen, bara för att man vill tävla så måste man samtidigt kunna mocka och klippa hästar. Rätt dumt. Tänk om man är riktigt rädd för allt som har med hästar o gör amen råkar bli säker väl uppe på ryggen och är där uppe en fantastisk naturbegåvning? måste man ändå tvingas göra det man är rädd för? tycker det är dumt, faktiskt. jag har ju bacillskräck så att ta på smutsiga täcken varje dag är bland det värsta jag vill, likaså med att klippa hästar och tvätta dom, de tär helt hemskt i mina ögon, dum regel. Jaja!

Ska nu ut o börja tvätta nån häst, Ciao!


Feel like it's supposed to end

Morgon!

Well, idag åker vi ju då till Grevagården och tävlar. Zwiggy, Fille och Linda ska med! Linda har inte tävlat sen utomhus SM så det ska bli kul! Zwiggy har inte hoppat sen hoppträningen för tre veckor sen så det blir också kul :D Haha.

Linda ska gå 120, 135 och sen om hon har gått bra så går hon nog 140 på söndagen, men vi får se. Fille ska bara gå 140 och 140 tror jag, han får vila på fredagen, och Zwiggy får typ 130 elelr vad det är, 135 och typ nån till 130 klass på söndagen, osäker där. Jaja, blir kul! Sen får ni hålla koll i startlistorna för i morgon tävar jag en annan häst ocks¨haha! Ni ahr säkert förstått vem det är by now, eller hur? :D Ska bli kul men svårt iaf!

Weeell, idag ska mamma klipap zwggys kropp, that's a deal, jag klipper benen och riskerar livet lite då hon kickar hela tiden med benen haha, Rosa ska få ridas lite barbacka och allt ska packas o göras i ordning! Chill (: hade gött!


Dirty rich

Sista inlägget för ikväll.

Ber er sända en tanke till Wirre lite sådär smått, lite hopp typ. Vet inte en enda detalj men tydligen så är det någon stor muskelbristning eller något sånt nånstans i nåt ben/knä/lår/has ingen aning och well de ser inte alls bra ut, tror vi ska försöka få ett andra utlåtande om saken o se om det är värt att göra något åt, så ja, Sänd en tanke.

Gonatt.

Get that brand new thing

Phew. Znuten fick stå för mamma fick för sig att hon kanske skulla kunna ta med henne dit Wirre skulle o då tänkte ja att amen då rider jag inte, o sen ba NAE hon följer inte med och då ba nae, jag orkar inte. Red iaf Rosa barbacka i skogen haha, hon var sådär riktigt underbart härligt superfin igen förutom att hon när vi travade längs vägen, precis hade fattat galopp, så TVÄRVÄNDER HON, alltså, värre än zwiggys vändningar, fy helvetet va fort de gick och hon började direkt springa hemåt, gosh, är helt sjukt förvånad över att jag itne åkte av men jag blev väl så arg antar jag haha, men det var nära, hängde på sidan några sekunder där ;D Och i all denna stress så lyckades hon halvt ramla ner i ett djupt dike men bara med bakbenen så hon gick nsätan omkull och asså ae, suck. Arg var jag, det var vekrligen INGENTING framför oss, hade väl varit ok om de varit en älg el dylikt, men ingenting -.- DUmma djur. Men seeen var hon jätteifn heh. Dumma häst, ärldens bästa!

Sen har jag putsat faaaan! Har putsat två sadlar, 5 träna och 2 martingallar, samt två sadelgjordar och cirka 10 smutsiga bett. Satt ihop allt detta och det tog två timmar, och jag är snabb, asså ajg är snabb , jättesnabb xD Vet itne vad som tar sån förbannad tid, antar att jag är rätt noga när det kommer till denhär fronten haha. Jaajaaa. så det jag har o göra i morgon är o klippa zwiggy, tvätta alla tre, packa allllllttt och putsa några enstaka saker till. Det klarar jag ju :D Vi åker inte förrän typ 3, helst åker vi runt 12 men nichole hinner inte med då och då väntar vi hellr epå nichole serrni! För nichole är bäst!

jag är trött hih. Hejs!


I see a person

heh 17 timmar sen senaste blogginlägget, JAAJAAA :D

Well, ridit Linda och Zwiggy, Red linda på flippanbettet med två tyglar först men tog av den andra rätt snart, bajs. funka inte sådär awesome, och är jobbigt osäker på vadfan ja ska tävla på för bett, men lutar faktiskt åt tredelat, oså martingall, hm. vi får se, de va tydligen bara en 120 också så ja har ju itne så mycket o förlora, inte så mycket kan gå helt åt skogen i en 120 liksom.

Zwiggy red jag på ett tjockt tungt tvådelat idag istället, ville få fram galoppen idag med eftersoma tt de inte gick så lyckat igår haha. Och världens skillnad när jag tog ett såpass tungt och stumt bett, då fick ja frma näsan, hon gick och var asful och gick itne i form och hon tog låånga språng :D yey! precis allt som jag vill undvika med alla andra typ förutom långa språng, men med zwiggy är det bra :D

Allt gick verkligen jättebra och näsan var längst fram hela tiden, galoppen blev jättejättelyckad och nu får hon vila i morgon och sen tävliiing tre days!

Ska rida Rosa en svängilutt i skogen sen tänkte jag och sen Znuten på banan så får se hur det känns.. Vet inte om jag ska iväg och rida Ida sen, 6åringen som jag red i förrgår, men vet inte om jag hinner osv, elelr mamma, för mamma ska iväg med wirre till mantorp och nån scary maskin som ska kolla hans ben hihi. Sista chansen för honom nu.. Hoppas.


har fått in alla bilder från den 23e september på zwiggy hih, bättre sent än aldig aight? men använder dom som utfyllnad tills jag tar nya haha.

I am told that alot

Hihu. Red zwiggy förut, försökte rida helt på glappande tyglar men haha somvanligt - i wish -.- hon krullar ihop sig till en boll, vilket i vanliga fall är en rätt önskvärd form eftersoma tt hon egentligne inte krullar ihop sig utan hon liksom bara går sådär perfekt ihoppackad osv, men ja vill ju bort från allt det några dagar i veckan och bara få henn elååång och helst lite flack också och bara liksom slappna av men ändå springa på framåt, suck. Inte en chans, men försökte ända in i slutet men de blev ändå mycket dressyr-form för fröken, inte mitt fel -.-

Vid ett fillfälle blev hon helt tokig, DÅ däremot krullade hon verkligen ihopsig och började steppa pås tället och studdsade runt och ja va nära o åka av för hon typ hooppa hitåt och ditåt och slängde sig, asså -.- blä Men där och då så måste hon blivit lite småchockad av sigsjälv för efter de va hon riktigt lugn och lång och långsam och kunde galoppera på i större språng, phew. Soft!

Så då nöjde jag mig där efter mina 40 minuters skutt-galopp, och travade nöjt av haha. Cpzwiggy. Ska försöka göra om detta i morgon o få henne lång och flack på nåt gärde så hon får ur det ur sig, grejen är ju att hon blir betydligt tröttare av att krulla ihop sig och galoppera fort, men det är inte av ren fysisk ansträngning utan det är av stress och somsagt är det allt jag vill komma bort ifrån då jag vill få ur ENERGIN ur henne, när hon gör sådär så skapar hon ju bar amer energi byggt på stress och orolighet kombinerat med en gnutta zwiggy-busighet haha. När hon får springa på framåt så får hon känna att hon sträcker ut sig vilket hon ju aldrig gör annars eftersom att hästen i allmänhet alltid behöver kortas upp och ridas ordentligt för hon är så slängig och hoppig och ja.. som hon är. Nu har jag lite mer detaljerat förklarat varför jag gör detta med galoppen på henne, heelt utan mening hihi, ja gilla ro skriva. well

Nu är ja klar, ska.. sova. Typ. hörs sen eller i morgon, ciao! gosh va rörigt haha


We get along

HEAHEA. Ridit Fille och Linda hih. Fille fick gå i skogen och bara trav egentligen, bara typ ett 20 min långt pass, knappt haha. Fram o tillbaka ut till skogen typ längs vägne, en kort galopp and thats it, han fick gå i låg form men ändå arbeta upp halsen på ett såntdär wow-sätt som han har lärt sig, vill bara få honom pigg nu inför lör-sönd. Så bara få honom att kännas pigg var fokusen idag, springa av sig lite trötthet liksom :D

Sen red jag Linda, och asså ja kom på dethär med Två tyglar.. jag anser att hästar oftast blir starka när man har två tyglar, det är ju själv agrejen, att man sk aha nåt mjukare som stöd så dom inte blir överbetslade typ, och då tänkte jag på linda, som går bra på flera skarpare bett men ibland blåser upp nacken och blir sjukt överbetslad till och från under samma ridpass, kom då på att det lät logiskt att ha en till tygel då som stöd när hon blir sådär känslig, Red då på bettet med två bettringar nivet och satte en tygel i den ringen som också sidostycket sitter fast i, och det gick såå bra! Men inte tävlings-bra, så ska hitta nåt annat bett som jag kan ha två tyglar på, funderar på babypelham eller flippan, flippan låter nog mest lockande, ska prova de på banan i morgon så får vi se hur de går, sen äre ju somsagt bara en 125 vi går in i så då har jag ju samtidigt chans o prova hur de funkar osv :)

Aaajaaa, asså jag tycker inte det är sjysst mot Znuten o åka på hoppträning i morgon, för det regnade igår så mamma körde henne inte i pessoan heller -.- vilket innebär att hon vilat typ en vecka, och även om ja ride rhenne idag så liksom in i en hoppträning? njä. Mamma säger att vi ska ge henne chansen att komma in i den "nya" fixade kroppen, ja, men att gå dirr in i en hoppträning såhär är inte att ge henne någon chans tycker jag, så jag tänker inte göra det i morgon, ska se om jag har någon annan häst att ta med dit, vi får se. haha, så hon får bar aköras i pessoan idag och rosa får vila, SÅÅÅÅ bara zwiggy kvar nu! Sjukt mycket text men det blir så på denhär bloggen, lev med det :)


Take you to a gaybar

Tjeenare!

Har inte så mycket mer att tillägga haha. Inte gjort något mer idag, i morgon får nog FIlle sig en sväng i skogne lite lätt, Rosa får vila, eller kanske skogne, får se, Zwiggy galopp ute och Linda skogsturelitur. Znuten ska hopptränas på onsdag, får se hur det går =_= Sen på torsdag så åker vi ju till Grevagården med Linda Fille och Zwiggy.

Antagligen så får Linda gå in i en 125 på fredagen, vill börja smått eftersoma tt hon tvekat nångång på nån lite högre oxer på markneträningen, så Går somssagt in snällt så hon får känna att hon inte har ont osv. Fille får vila fredagen, tycker han gott kan vila då han ändå aldrig går bra tredje dagen och har gått så hårt så han behöver bara gå lör-sön, och zwiggy går typ en 130? eller 135? ingen aning, nåt sånt på fredagen, sen ska ja rida en annan häst med, heh.

Lördagen så går fille 140 och Zwiggy typ 135, inte säker haha. Linda 135 också i guess, allt beroende på hur hon känns, kanske går hon 140, får se! Och på söndagen har jag verkligen ingen aning, det blir en överraskning för mig också haha :D


Walk my love, alone

Hihi har precis kommit tillbaka från Eva där vi hoppelihoppade femåringen, innan så red jag Linda och Zwiggy, Linda skötte sig super och zwiggy var speedad, tittig och asjobbig, ska försöka galoppera henne i morgon så hon är chill sen haha.

Well, först red jag femåringen som jag åkte dit för o hoppa lite, åh dne va jättesöt, jättelik melwin i huvudet och bara sådär jtätesöt, men den va väldigt känslig och osäker typ men fin i ridningen tyckte jag, liksom iten allt trutig eller så, jättegullig liksom, lite osäker på hinder, om jag la den stort, inte i skiten men liksom lite stort så blev den jätteosäker och stannade nån gång, och då hjälptde jag den så mycket jag kudne med maassa ben och smackade för mitt liv haha, men dne va osäker typ, blev också stressad när den trodde den gjorde fel, så känslig. Men jag gillade den supermycket för dne var så fin att arbeta med typ.

Sen så hade hon inne dendär fina sexåringen som jag red en annan gång som tragiskt nog heter Ida, tänker nu på mitt jävla barn som heter ida och som nu är asmallig. suck. Anyway, hon undrade om ja ville känna på den och jaaa hihihih de ville jag. Tyckte den var mer medgörlig än förra gången och helt enkelt lite lättare. Red igenom den ordentligt denna gång, mycket utan stigbyglar och mycket sidvärtes övningar och efter ett tag var den faktiskt riktigt fin :D Skulle sen hoppa lite och det vart myyycket halter och ryggningar och tillslut gick den värsta lugnt och mjukt och ja va lite paff haha. Men hoppa en oxer i slutet och lägger upp den filmen sen (: kaanskekanske kan ja få ta med den på nån träning nångång, kuuul :D

Aja det var kul och nu är jag trött och jag har inga fler hästar kvar o rida tror jag så nu kan ja fan byta om till mjukisbyxor, kolla lite på regnet och sen typ ta in hästar o sen SOVA :D


Och väldigt ofta så ba UUÄÄÄRGHHHGHGHHGH så blev den stark som fucking berget och typ såg såhär glad ut haha..
Men det löste sig efter lite mer ordentlig liiite hårdare genomridning :D
Och sen något skutteliskutt :D

Och sen avtravning :D

Gillar denna häst supermycket och hoppas jag får rida den fler gånger och se hur dne utvecklas :D 6 år är den btw

Get out of the city

God morgon :D

Nu sk aja ut direkt och släppa ut i skritten och ta o rida Linda ganska direkt. Tar henne på banan ochkör lite lydnad :)

Rosa och Fille får stå idag, Zwiggy får gå i skogen idag sen och Znuten ska köras i pessoan. Runt lunch idag ska vi åka o rida en femåring, det är Challes uppfödare som frågade om jag ville hoppa en grön femåring, och sånt är ju alltid kul :D Får se vad det är för någon this time :D

Well, bara ut o get started, Hejs!


Look what i can do

Och här komme bilderna på min just nu VÄLDIGT älskade Rosa!

På srånget under här fick vi itne den luften över hindret ja helst velat ha, de va en bom 20 meter innan på böjd linje, 6 korta galoppsprång och hon hade knasig korsgalopp hela vägen och haha hon typ studdsa hela tiden, slutade med att ja fick 4 SUEPRKORTA först och sen två framåt, så hon fick en tidig avsprångspungt och well språnget ble inte det bästa :D Men hon tog sig över och den va nog runt 130-140 iaf :) Fina ros
Min lilla vän, åh, att hon är tbx, hon har vekrligen inte kännts såhär på typ ett år, hon har nog aldrig kännts såhär, underbara vän :D

Monkey needs to dance

Hemmanuuuu, red zwiggy dirr när jag kom hem och hon kändes SÅÅÅ fräsh, gud, jääättejättefräsh! Hon gick så himla bra och jag har kommit på massa gamla saker under denna helg, eller, inget aha what so ever utan jag har liksom bara samlat ihop migsjälv, min ridning och i och med det även mina hästar, fick jättemycket beröm över att jag gjorde allt så stilla och att jag verkligen lärt mig göra allt för benen och det känns så himla braaa och det gick så braaa med zwiggy och hon va inte ens rädd för någooot även om de va massa läskiga nya saker dääär och jaaa :D Hon tog tillochmed långa steg istället för o steppa runt <333 kärlek.

Här kommer fillebilderna från idag :)Det är dethär jag menar med att han låste sig genom sprången idag. an har ju inte naturligt några runda språng men nu när vi ärt honom att hoppa igenom kroppen så är jud et såkalrt jobbigare för ohnom än o låsa sig, och nu när han var så himla trött och öm i musklerna så gjorde han det lättare för sig och låste sig såhär och sänkte ryggen. menmen, han ser glad ut iaf haha!
Haha svansen nedanför <3


Bästa fillus!

A lifetime

Åh. RIktigt jävla superglad och nöjd. Sjukt nöjd!  Lotta idag och Utomhusbanan, Fille skötte sig exemplariskt men jag kände snabbt på lite högre hinder att han var riktigt trött i kropp o framförallt rygg, Han liksom stannade upp i sprången och hoppade med dålig rygg, men han rev inte en enda gång och det är en positiv sak, att även om läget inte är bäst så river han änd inte, bästa fille. Lotta såg detta direkt också och påpekade det. Jag fick otroligt mycket beröm av lotta och jag är så himla glad, Tack lotta! Men på marken var han riktigt fin och helt exemplarisk. Hoppade väl något 130-140 hinder, eller några rättare sagt, runt den höjden, och jag är nöjd för lydnaden var superb. Fina fille!


Rosa, ÅH <333 Min fina fina fina häst börjar komma tillbaka, fina fina rosa, JÄTTEfina rosa!
Fick beröm här med, hon sa att säkert 40 kg muskler har kommit till på henne sen hon såg henne sist och sånt blir man glad av. Tror dock mest det handlar om att hon kommit i kroppen med all hjälp med ryggen osv, kul ändå! Hon var helt sådär perfekt hela tiden, framridningen och allt är bara underbart, älskar suget i bettet, hon är inte sådär springig ALLS som hon varit utan man kan snarare driva utan att hon är seg och fånga upp för benen och hon tjaffsar inte, men hon är ändå värsta taggad, åh. Underbart!

Hoppade lika högt med henne en typ "bana" och lydnaden var perfekt, det var faktiskt riktigt jävla längesen hon var så himla lydig som hon var nu och jag tror det kommer hålla i sig, ja måste rida såhär hela tiden, utan undantag och de ska bli sååå kul :D
Kommer fleera bilder på båda sen som en supersnäll bella har tagit, men ni får en på varje häst sålänge! För nu är vi påväg till Unghästarna som vi ska kolla på o j vet inte om ja ska rida nån anna häst osv, tro inte de men mamam trodde de, men vi får se!Helt fantastiskt hoppar rosa, ska ge er filmen idag eller i morgon från rundan idag, hon hoppar helt fantastiskt, aldrig hoppar så bra! Åh!

Made a wrong turn

huhu god morgelimorgon. Typ 15 grader här i lastbilen fr värmen valde att stänga av sig i natt? resulterade i en sjuhelvetes bra sömn (sömnen blir ju som ni säkert vet helt amazing när det är kallt, för dom flesta), men ett jävla uppvaknande och sitter nu i ytterkläder haha.

Well, tror jag rider i första och tredje gruppen idag, vilket är awesome eftersom att vi vill komma iväg i tid för att idag (istället för igår) så ska vi på vägen hem stanna hos unghästarna som bara är typ en mil härifrån eller nåt, inte säker men spela roll haha. Såå det ska vi göra iaf, hoppas få se dom löshoppas osv.

Weeeeeeeeeeell, fryser som en råtta, hejs!

Här är Linns häst som hoppade igår, fantastisk!
Förstår ni varför jag inte bryr mig om vissa annonser ni skickar till mig? xD ska ja ha fler hästar än de otroliga jag redan har så ska de va något riktigt jävla amazing, ungefär som denna. Jobb gör inget för jag har snart 5 hästar som går 140 rätt stadigt, så ska ja ha mer ska ha ja en heelt outstanding vilket jag också redan har, så inga fler jädra hästar för min del :D

Really dig rebels

Här komemr resten av fillebilderna!


Det var detta, ovan och under - som han stannade på :( pluttebubben, ni ser hur spänt han hoppar, han hopapr helt stillastående typ rätt upp och sen stannar till i lufnte och sen ner igen, bubben, att han ändå hoppade sen, lilla vännen!

Bästa fille!

Nice day to start again

Så, rosa klar un, gud så fin hon var! Alltså helt plötsligt känner jag att jag har lite o jobba på i markarbetet, förut har det varit så himla svårt för allt har egentligen funkat som det ska men något har liksom begränsat dethela, och nu när vi lossat i ryggen igen så är allt helt borta, hon suger tag i bettet HELA tiden och jag kan verkligen rida henne på ett heeelt annat sätt och det är så sjukt positivt! Hon hoppade riktigt fint från början till slut och hon vänder upp över hindrena på ett helt annat sätt och jag är så sjukt nöjd! Ridningen mellan hinder fungerar helt utmärkt, hon är jobbigt lydig och mina händer är ruskigt stilla och det är jag så himla glad över, att jag nu har möjligheten att öva på att rida på det sättet så jag får använda mina egentligen väldigt stilla händer, grejen är att jag har velat inverka mer än jag velat rida snyggt, därav att jag inte alltid haft still ahänder. Men åh. Hihi.

Har också gått och blivit kär i Linn backmans häst, 6årig riktigt grön häst som hoppar.. alltså helt otroligt. Men ni får se bild på den i ett annat inlägg för annars kommer ni inte ens kolla på rosa :(
Little to big for this

Fille har gått nu, han kändes bra men inte lika fucking perfekt som igår. Men å andra sidan itne lika mycket uppvärmning idag :) Allt gick relativt bra och ajg tycke rjag gjorde flera missar, antagligen därför jag inte är nöjd, lite sur över att jag inte gjorde det perfekt, tog in ett galoppsprång för mycket nån gång osv, men allt gick bra. Sen höjde dom upp och de va en kryssoxer med galoppbommar innan och baken låg iaf på 135 typ, rätt högt iaf, och haha gissa vad, Fille stannar! inte bara en gång, utan tre gånger :o helt förvånad, sylve sa att jag gjorde rätt och att vi låg rätt och nae lilla pluttibubbe, sänkte ner så han kom över och höjde upp igen och då gick det.

Alltså när jag hoppar fille högt så lägger jag ju fram handen lite innan för att han ska få tänka lite själv för han ahr ju inte detdär naturliga att han kan hoppa 2 meter utan hjälp och då anpassar ajg mig hjärna så det hjälper honom och i hans fall så vill han sköta det lite själv och därav friheten emd handen, men när det är kryssoxer, samt bommar framför så får han inte den friheten utan det tvingar honom att korta ihop sig på ett annat sätt och arbeta, och det blir för mycket för onom när han inte "ens" får springa fort, i ett litet ridhus där man nästan hoppar rätt in i väggen! Säger itne att det är fel för jag menar det är ju jättebra övning, rosa klarar det galant, men en sån som fille behöver man itne utsätta för sånt och det sa sylve med, så, det kapitlet avslutat, no more kryssoxrar med bommar framför för Fille!

Resten va fint, hoppade bana i slutet och det kändes inte alls super, han har hoppat bättre, vet inte riktigt varför jag inte red kalasbra idag menmen, han rev inget och han hoppade ändå rätt fint. var ändå typ 130 i slutet, kanske 140, ska itne säga för jag vet verkligen itne men det var tillräckligt iaf, allt känns ju lite högre i ett litet ridhus också :)


Aja!

Kommer mer bilder sen men ni får två sålänge! Ska ut o göraiordning rosa nu :)Rollin' down life

Gud mårgun!

Well, träning idag med såklart, Sylve idag med i think, Lotta i morgon. Kör Fille först idag igen, ska bli kul, fille är kul, alltid kul med fille, fille är bäst! :D Kan se ungefär vilka övningar han kommer sätta upp idag haha, men de märker vi :D Bästa fille!

Så nu måste ja skynda mig äta frukost för sne ska vi bygga banan till första gruppen :D Hejsihojs!


Hatar fotboll.

Hatar fotboll så jävla hårt! Men 4an är det enda kanalen vi får in och well just nu går det Fotboll där. Orkar inte =_= Tycker dock det är helt otroligt hur duktiga folk kan bli på en sån sak osv och de trä fasinerande, men underhållningsvärdet i mina ögon är extremt lågt haha.

Båda hästarna är skrittade ooooch jag skrittade penny :D Bellas PONNY :D hihihih dock är den astjock så de va som o rida rosa typ.

och HAHAHAHAH FUNNIEST THING JUST HAPPENED, vi har en jävla antenn här inne för att tvn ska funka över huvud taget och ahha den slutade fungera, men när mamma står upp på ett visst ställe bredvid den så funkar den, såfort hon går iväg så slutar den, hahah de är askul, och hon är så äckligt oteknisk och förbannat trög så hon tror hon kan lösa de på konstiga sätt, suck, tv4play here i come

The good friday

Kollat på filmerna nu och insåg inte att rosa hoppa så fint som hon gjorde! Hon hoppade helt fantastiskt på alla hinder i slutet, fina häst. Blev lite gladare nu, behöver inte vara osäker på om hon har ont eller inte för sådär fint har hon nog faktiskt aldrig hoppat förut så nåt bra äre nog iaf! Hoppas hon känns lika bra i morgon :) Ska nog ut o skritta henne en liten sväng nu! Hejs :D


Just passing by

Ridit rosa nu också! Tunnt tredelat blev bettvalet, hon kändes faktiskt bra. Lite stum i början men var noga med att inte ställa för höga krav utan att hon var där jag ivlle ha henne, och vet nu att det är så jag alltid måste tänka få såhär jämn i munnen har hon sällan varit innan, hon brukar skifta mellan o va helt loss och inte ta stöd och bara gå o glappa in med näsan, och att ta tag i bettet och vara helt stum. Nu hade jag ett jämnt fint stöd och kunde rida med benen, kändes kalas. Hoppade lite sådäär i början men i slutet hoppade hon riktigt fint, faktiskt längesen hon hoppa så fint så jag är riktigt riktigt nöjd!

Skrittade ut en sväng på fille nu också så nu står dom o käkar :D

Ska skritta ut dom båda senare, en eller två gånger och sen putsa lite, kanske kommer någon bild sne men tror inte det (: Film får ni efter helgen!


I could never be

Åh <3 Världens bästa fille!

Han var klockren från början till slut, helt fantastisk och så extremt lydig och jättefin! Fick hoppa en extra-runda i slutet med något 120 hinder typ annars bara småhinder och han hoppar fan jättebra, hoppar upp sig värsta och är helt amazing! Världens bästa fillepluttgulligull! Allt var bara så himla bra, och det bästa är att veta att han verkligen inte kunnat allt detta från början, de tär bara jobb och allt är bara helt amazing, BÄSTA HÄSTEN EVEERRR :D

Nu är det en grupp emellan och sen är det Rosa :) Ska försöka ta det väldigt lugnt med henne och ska försöka säga det till sylve, men tror hon klarar sig, när jag tänker efter så borde ju sånhär träning bara vara bra egentligen. Vi får se (:


A given ride


Här är några bilder som jag (äntligen!) lyckats få in i en mapp och därav kan lägga ut! Från den 24e september på Linda! Fick ju bara in orginalen förut och jag beskär dom gärna så all himmel o mark som rä runtomkring inte behöver vara med :D


Hon gick kasst enhär dagen haha.. Jaja.

Stay lost in the moment

Morrnmorrn!

Red Rosa igår kväll barbacka o hon kändes bra. Bara jogging i alla gångarter, tyckte hon känndes stelare vänster, hon hr ju haft ont i vänster sida vid revben o rygg osv så om hon tycker det är obehagligt att böja sig för vänster så vore ju inte det så konstigt. Fin ändå.

Men börjar med Fille idag tror jag allt, ska bli kul, hoppas han är lika fräsh idag som han varit senaste veckorna, eller rättare sagt hoppas jag rider likadant, eller Rääättare sägt, jag får helt enkelt SE TILL o rida som jag vet att jag ska :D Punkt! Älskar dessutom det faktum att när man skriver " punkt! " så skriver man ett utropstecken. Haha. I love it!

Well nu äre frukost, sen brukare väl va samling vid 10 i guess, ogillar samling, ogillar allt såntdär vid sidan om hästryggen, men har ädå förståelse för allt såklart, men ogillar det ändå. Ogillar allt som har med sitstränig o göra, att kolla i lärande syfte (som jag också förstås förstår men helst inte är delaktig i) och jag skulle egentligen önska att det bara var träning, en genomgång väl uppe på hästen och sen en bra givane träning, haha!

Närå jag klagar absolut inte, bara påpekar lite, vet ju hur det är och förstår somsagt varför, men inte min grej tiiiiiiep.

Well, Tjarråååå och de kommer antagligen liiite bilder från någon eller några dagar iaf :D


The smile on your face

Hejselihoppsan! Sitter i lastbilen nu och har min beloved computer <3 On top of my lap, my laptop <3

Meaow, åkt några timmar redan, hunnit se "the taking of pelham 123 " för andra gången på Engelska, alltså har ett sånt extremt sug efter engelska, hela tiden, it never ends typ. Det enda som stoppar mig fårna tt börja snacka engelska hela tidne är väl att folk tkr det är jobbigt xD eller att morsan inte fattar, haha! Snackar dock alltid engelska med hästarna för er som inte visste ;D

WEEELL, när vi kommer frma så sk aja rida Rosa barbacka, viktigt. Kanske går en svängom med fillus, we'll see. Hih, nu orkar jag inte skriva mer för pgav morsans jävla musiksmak så sitter jag och lyssnar på min lugna spellista och jag typ somnar, så ciao!

Här är ridhuset som det såg ut precis innan vi åkte :D


Men det tog mig ingenstans

Nanana. Ridit Linda, hon var rätt fin, blev en kul skogstur innan tre dagars vila liksom! Jag hat putsat och packat allt, inte så mycket faktiskt, när man kan gå i grimma osv så äre bara två träns som sk amed, kanske tar med ett extra bara för känslans skull (a) nä men haha. Ae känns jävligt organiserat, vet inte om morsan knaprat lugnande men vi har inte ens skrikit så många gånger idag, chill asså!

Hon står just nu o klipper fille, hon lovade o klippa kroppen om jag klippte benen, it was a deal! A good deal. Hatar med mitt liv o klippa hästar. Alltså det är så jävla hemskt så jag vet inte vad. Hah.

ÅJA, så nu ska ja packa lite, sen ut o klippa hans ben o huvud och sen tvätta honom ty han är gul :D o sen ta in rosa, fixa henne, och sen får dom lite hö och då skaja bara duscha och sen åker vi i guess :D Det härligaste av allt är att pappa möter oss i stan så jag får min dator över helgen <3333 Och VÄRLDENS BÄSTA GABRIELLA MANNERSON SKA JU DIT (a) så hon kanske kan ta ett kort om dagen typ som jag kan lägga ut eftersoma tt ajg ska fota henne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!utropstecken; ELLE RHUR????? ja. Deal, bra dealar idag heahea.

Haha Hare chill, Hejs!

Zwiggy första dagen hemma hos oss :D Förutom färgen så har hon blivit såå himla fin hihi. Bästa zwiggy!

Hold the S because i am an Aint

Morgon!

Är sjukt mörbultad i hela kroppen, som man tydligen är efter en knäckling, haha. Blä. Aja hoppas jag är rak osv, haha.

Well, idag åker vi till jumpclib, och vi tar med oss Rosa och Fille antagligen. Känns sådär att ta med Rosa såhär tidigt inpå men Jumpclub är ju mycket mjukgörande så jag ska ta det lugnt.. Ingen annan häst passar o ta med nu så det fick bli såhär.

Ska försöka hinna klippa Båda dom idag, men hinner nog inte det, FUCK. hatar o komma med oklippta hästar. Så jävla blö. Men fille måste vi hinna, annars dör jag lite för han är ful. Ska hinna rida Linda också, helst rosa med fast i värsta fall så gör jag det när vi kommer fram eller nåt. Och om jag verkligen hinner så kör jag znuten i pessoan också. Tror vi kommer köra en period nu då vi bara kör henne i pessoan.

WEEELL, så jag har lite o göra, Hade gött :D


Kan ni förstå att detdär (bilden ovan) är samma häst som denhär? (bilden nedan)

Och då var hon ändå MYCKET biffigare i halsen i slutet. Gud. Att vissa människor kan förstöra en häst så pass är ju läskigt.  Detta är då Dina, som pgav sin dödsångest ( ställde sig rakt upp och la sig bakåt gång på gång ) nu är fölsto istället! ETt bra sådant också! :)

Bed Head

Well ska strax åka iväg igen, Linda var rätt fin, finare än hon gått hemma på jäättelänge men inte lika fin som igår, bara stundtals. Sa ju att bettet inte var någon hit :& Men kommer nog prova o tävla på tunnt tredelat faktiskt :D Hih. Znuten kördes i pessoan, såg fint ut :D

Noow i have to go, ni får ha en chill kväll, Ciao!


Asta :D

Dancing in the dark

Sorry för att ajg itne skrivit på hela dagen haha!

Red FIlle i morse, klättrade och galopperade lite och han v ar lila jävla fantastisk idag! Åh lycka :D

Sen.. sen åkte jag in till nån knäckarmänniska för häst-kirporaktorn saa tt ajg var sne :( Och jotack, mitt bäcken var roterat typ 2,5 cm dvs att mitt ena ben var så mycket längr eän det andra också, så allt med vikter osv på hsäten hade ju blivit snett =_= åja, knäckte loss det och jag dog, fyfan låter som en bräda bryts, helvete av obehagligt! Men jag överlevde, knäckte heela ryggraden, hela nackpartiet och asså nae fy! Nu ska ja va lite jämn iaf!

Så nu sk ajag rida Linda på ett bett vi köpte igår, TUNGT tvådelat med eggringar, som markne tipsade om. Ska bli interesting!  Sen ska ja in till stan igen o fira min bästa syster som fyllt år :D Så ah! Tja ;D Juste! Ja får en ny data, byter min härliga macbook mini pro mot en macbook air istället så de tar några dagar för dom o föra över allt osv så får ha min stationära i nån vecka haha.. så blir bara gamla bilde,r men KAN va så att ajg lyckas få in bilder från kameran hit men räkna inte med det haha! Hejs :D

End up happy

Asså åh Fille <3 ALlt går verkligen så förbannat bra med honom! han är helt underbar hela tiden! Bara det faktum att han ser ut som 180 cm hög och farlig och att han sen gnäggar som en liten flicka får ju alla på fall. haha. Seriöst, hans gnägg är så fruktansvärt gulligt, haha.

Red honom på banan, lite bomövningar och några kavalettihinder, han är så bäst! Han hoppar helt stört snärtigt, går i form ända fram till hindrena och är bara helt fantastisk. Ridmässigt så tror jag det redan nu kan göra skillnad i hoppningen också, men om jag bara kan hålla det såhär i någr amånader så kommer han få helt nya bättre muskler :D Åh! Bästa fille :D

haha vafasN, ja va jättesur nyss, vet itne varför, men skrev texten ovan och blev glad igen. Fille är bäst! Sen det faktum att zwiggy hoppade runt som en loppa i hagen idag när jag kanske kom 5 minuter senare än vanligt o hämtade henne, var smått roande också. haha. Skratta så ja tjöt, hennes stopp är LITE för sena och LITE för roliga ahaha, hon hopapr jämfota och haha gud. Så förbannat söt. Skuttade upp med mig till stallet och fick mat och blev lugn. Zwiggy är också bäst. Har också en helt annan syn på rosa nu, har ju vetat länge att hästen har ett hjärta av guld. Men att hon bara fortsätter att bevisa det gång på gång genom o ställa upp i annars rätt svåra situationer visar det ju bara ännu mer. Man blir rörd, vilken jävla häst. Och att linda gick som på räls idag känns också bra, eller rälsen går snarare framåt, vet hur jag ska fortsätta liksom. Bästa peter, haha! är nöjd. Jättenöjd. Gonatt!


I got hit

Nana haha drog ner antalet hästar som ska ridas haha, ganska grovt! Bidde bara två till. Znuten får vila för ohn klättrade igår och hon får så lätt träningverk då hon inte är stark än, så får hon gå ons-tors och sen vila fre lör sön då ja är o tränar. Zwiggy låter vi vila helt nu istället. Tyckte hon såg liiiite litee struttig ut igår men inte alls halt eller ens att hon markerade men ändå! Så får hon vila tills vi kommer hem, så sätter vi igång henne o kollar att hon är helt fräsh  o isf följer hon med till grevagården.

Skrittat rosa också och ska snart ta fille.

I helgen som kommer så är det kurs på jumpclub, antagligen blir det Rosa och Fille som ska med. Rosa blev ju "fixad" igår och ska skrittas idag och i morgon och sne joggas igång så tar man det bara lugnt så kan de inte vara några större problem. För hon kan inte följa med till Grevagården ändå eftersoma tt hon blev behandlad med DMSO igår. Så antagligen kommer Linda följa med till grevagården. Det enda som bekymrar mig är att det är en elittävling, dvs inget lägre än 130klasser, men ohn får gå 130 135 och 130 så skiter de sig är de tju bara att gå ut. Dit ska antagligen Zwiggy och Fille också hoppas vi. Tror att helgen direkt efter det så är det strömsholm? eller det kanske är två veckor efter? kan ju hoppas. Vet itne vilka som ska dit men kanske bara två st, får se. Tror det är detdär med Morgondagens Vinnare som går där så ska bara ha med 140-hästar så får se vilka, zwiggy inte alltså. Sen äre ju örebro men det är ju ett tag dit. Efter det så kommer en individ in i mitt liv igen, kul!  Nu har ni lite mer koll haha, ciao!

Welcome my dearest

Ja, välkommen tillbaka Linda! Gud så fin hon var!

Alltså det är så oändligt mycket o träna på haha och allt sitter verkligen inte som det ska i ridningen, men om man jämför med hur hon varit hemma dom senaste dagarna så gick hon riktigt bra. Vanligt tredelat, lite för smalt tyckte peter så ska köpa ett tungt tjockt stabilt två/tredelat med eggringar.. Kan gå hur som helst man vad som än händer så vinner jag ju ett bett :D Mamma förlorar, som vanligt ;D

Haha. Hemma nu iaf, hoppade inge högt men de va väl några oxrar på 120 kanske, mycket framridning som jag är nöjd med och hästne hoppa super i slutet, känns fräsch. Nu bara ta tag i resterande 4 hästarna ja har o rida, Ciao!


Lilla fille :D

Being low all day

Heyhey. Datan är inne at dads work all day, so's the camera. Let's just hope the computer-guy get's what's wrong with it, or well, what i've done wrong when using it ;D haha.

Iiiiii'm on my way out to let out the horses aso, then at 11 i'm off to the training with Linda.. Kinda nervous? no bot i'm not quite sure how it's gonna go  haha, Linda hasn't seen a real fence for like two months and it's always a little bit "scary" to train in a group of ppl you don't know and never have seen before haha. And i'm not sure how she's gonna be to ride today aso, all weak she's been all slow and at the same time hard in her mouth aso, hm, we'll see.

Förlåt för engelskan. Fick lust. Jättelust haha. Men somsagt ska ut nu, sen putsa allt, göra iprdning hästen så hon åtminstone SER snygg ut och sen åker vi väl (: Hejs!


Haha åh Yanne <3

Close my eyes

memememeao. w.

Red znuten först och klättrade, inge rida i form krav för de känns bara skit då. It really does. Men fick henne o börj apå nacken lite hela tiden så ja skulle kunna leva med mig själv osv. Sen träffa vi herr älg :D Den gick RÄTT igenom två jävla taggtrådar, asså bara gick långsamt och rakt igenom, trassla in sig och typ 20 meter av staketet va helt på marken efteråt xD ingen reaktion gav han utan bara lunka vidare, typ 6-7 meter ifrån oss haha, znuten höll på o bryta ihop, stod först helt orörlig oc skakade och sen flööög hon uppför backen igen och sen när ja skulle gå ner igen så typ hoppade hon ner xD haha skratta så ja tjöt, hon liksom skuttade sin väg nerför, hahaha gud. Sen svävade vi hemåt genom hingströrelser och sen fick de va bra, haha!

Red linda på banan också, hon va väl rätt fin men känns inte super. Funderar på vad jag ska ha för bett i morgon på träningen, ahr verkligen ingen aning.. Funderar på ett vanligt jävla tredelat, hm. Får se.

Aaaajaaaaaaa, hörs i morgon typ! Då ska även datan och kameran in till "pappas" datanisse somska kolla över dom o skälla lite på dom. För det är lustigt detta problemet, tror dock bara det sitter i några inställningar som ja inte hittar, men isf så borde BILDERNA komma tillbaka i morgon nanana så slipepr ni lida mer :D förstår att det är tråkgit med bara text haha!

Some of them

Hahaha asså Fille! Blir förvånad för varje dag numera, för senaste veckorna har han fått attityd xD haha det är underbart! Han hoppar och han bockar och han är så jääävla pigg :D

Red i skogen idag, och med graman, graman är skitbra på honom, tror verkligen det är en bra sak att ta till i perioder iaf, på honom atleast.  Haha han var så hiimla fin i början, alltså han jobbar på PERFEKT och är bara allmänt lätt och underbar och rör sig som en hingst typ! Sen galopperade jag en rätt lång väg hemifrån, och vände och skulel galoppera tillbaka, och då jävlar, gud, han har nog aldrig varit så stark förut xD Asså fick itne stopp på honom alls, han skenade inte alls iväg men han gick inte o ta i, noll reaktion, suck. Jaja, fick loss de efter ett tag men han va helt triggad på hemvägen,  Typ som om han lekte bomb och gick där o tickade, haha!

Han gjorde ett cp-språng på hemvägen, asså, tackar gud för gramanen i det tillfället, han blev heelt hysterisk i bara 3-4 sekunder och sen va han pigg och normal igen, men fick verkligen ett typ utbrott. tackar åter igen gramanen, tack! Haha. Men det var ett äventyr. Söta fille, han komemr bygga muskler mycket snabbar enu när han är så himla fiiin :D

Once again

omg. Ros har varit hos osteopaten somsagt.. jocke.. Och jag sa ju igår att jag itne tyckte hon kändes fräsh.. har itne tyckt det på länge, tyckte hon kändes konstig i karlstad också. Men det ser ju inge fel ut när man kollar film osv och alla har ju sagt att hon var fin osv. Det visade sig nu att hon hade jätteont i vänstra revbenen, hela sidan typ, samt i ryggen.. Hon måste verkligen vridit till sig när vi krasha här hemma, kommer ni ihåg? ja.

Tänk efter nu, i 135 i karlstad, en A1a, första hindret i omhoppningen stod längst med en långsida så jag skulel hopap och direkt svänga vänster, hon rev bakbommen, helt utan anledning egentligen. EXAKT samma sak igår. Hon rev bakbommen, kom helt rätt. Förstår ni hur ont det måste gjort att hoppa och vända vänster samtidigt? Helt otroligt. Måste gjrot jätteont att bara hoppa över huvud taget.. älskade vän, DUMMA JÄVLA HÄST SOM HOPPAT :( hon har aldrig stannat i hela sitt liv, åtminstone itne med mig, alltså verkligen ALDRIG på hinder, never never never, åh.. Hon bara hoppar även om hon ont, :(

Nu har hon blivit behandlad med DMSO (vet inte vart dock) och ska skrittas redan i morgon. Fina vännen :( Då förstår ni att jag kännt rät tiaf, hmpf.

Now it's too late

"Att göra lista: 

1: Gå upp till en kille i lång svart jacka och solglasögon och tacka honom för att han rädda mänskligheten från Matrix. 

2: Ha en lång konversation på facebook med en kompis. Radera alla mina inlägg. Få kompisen se sinnessjuk ut. 

3: Klä ut mig till polis. Arrestera en riktig polis för föregivande av allmän ställning (olagligt att låtsats vara polis). 

4: Slå mitt personliga rekord på dagar jag har levt utan att dö.

5: Åka till sydpolen. Stå på händerna. Ha hela världen på mina axlar. 

6: Köpa 4 grisar. Måla 1, 2, 3 och 5 på dem. Släppa lös dem i ett köpcentrum. Se på när vaktmästare försöker hitta nr 4. 

7: Gå på bruno mars konsert. Ta med handgranat. 

8: Hitta en mygga som sover. Göra irriterande ljud i örat på den. Le för att hämnden är ljuv. 

9: Föreställa mig en värld utan hypoteser."

Några är rätt sköna, haha. I'm bored. Skulle ju sitta lastbils-vakt och helvetet har inte kommit än -.- pratade med pappa och den skulle varit här 8 -.- suck. Så kan inte rida iväg med nån heller, blä. Sur osv.

Want to get used by you

Åh, dubstep <3 .. Till viss gräns iaf. MEN ÄNDÅ. gosh.

Well, sitter på lastbilsvakt, god morgon förresten! haha. De ska komma nån jävla lastbil mellan 8 o 10 typ ( -.- ) och SÅFORT den kommer så måste jag ringa pappa så han kan ringa nån som ska komma o lasta av, asså.. det kallar jag dålig jävla kommunication, asså riktigt kass haha! Men anar att lastbilskillen inte kan svenska, annars låter ju detta lite konstigt haha.

Well, ska väl fortsätta rida today, mamma är iväg till Jocke Mossenberg, och vi bytte till Rosa så hon får knäckas igenom o kollas. Kändes ju inte helt kalasbra igår så vill försäkra mig om att det inte är något i ryggen, jag vet ju sen tidigare att även om denna hästen har riktigt ont i ryggen så hoppar hon ändå och gör det relativt lätt, så ill inte utsätta henne för det. Linda skulle egentligen dit men hon får avstå nu, hon känns ju fräsh.

Linda får faktiskt gå på banan idag igen, så hon lugnar ner sig i morgon haha då det är träning för peter markne i think. Och eftersoma tt hon inte hoppat ett enda hinder på två månader typ så chillar vi lite med skogen precis innan xD hon har ju bara gått i skogen fram tills nu så hon överlever nog.

Hoppas på att zwiggy ser ren ut, ve tinte vad ja ska göra med henen dock, tror inte de blir ridning idag, får se. Fille o znuten ska ridas som vanligt, Znuten tar jag nog o klättrar lite på och fille ska göra nån speciell bomövning som linda sa åt mig o göra, jag lyder!

Well, Hade gött :D

Haha jag orkar inte, har inte ens hunnit börja med skiten, men ändå.. Ska göra hela vänstra sidan också, meaow. gilalr dock effekten av att de ser episkt suddigt ut på nedersta halvan, utan att kameran är oskarp :D haha. Inget o göra om kvällarna osv.

Not alone

Fan va kort jag är..
typ EN kvinna på hela bilden till som håller mitt mått asså! hmpf

Never be this perfect

bajs.

Redan vid veterinärbesiktningen så gick allt snett. Zwiggy snubbla eller trampa snett eller fastna i nåt med ena foten så hon snubbla till nrä ajg vände runt och blev halt. Block-fucking-halt. Hon är fortfarand ehalt, men bara i vänstervarv i traven, typ. Suck. Så strök ju henne.

Rosa var nolla i grunden, det var en A1:a, tyckte inte de kändes bra ändå, suck. Sen rev hon första i omhoppningen -.- de va en trippel och ja hade bra fart o tryck och ändå river hon, asså -.- bara allmänt sur atm. 125 ska hon inte riva när de inte ens blev fel. Jaja. Hon kändes väl ändå relativt fin och hon sköter sig ju, men de är nåt som känns sådär, kan inte riktigt sätta fingret på det.

Förövrigt är ajg helt yr av nån anledning, såfort jag typ går uppför en trappa eller flyttar mig i sidled på nåt sätt så typ hänger inte huvet med, det är skitkonstigt -.- blä. Ska ut o ta in hästarna o sen ska ja fan sova. Bajs. Kom ändå 7a i 125an med rosa, men kändes ine alls som om ja borde gjort det, hon kunde gått nolla och så hade hon kunnat vinna lika gärna, gosh.

Line'm up!

Tänkte skriva lite om alla hästar jag haft, va ett tag sen :) Eftersom att jag bara har bilder på typ hälften av dom så blir det inga bilder alls, kanske nån annan gång!


Mini

Detta var aldrig min häst, utan vi typ lånade honom över sommaren, två somrar tror jag! Liten vit shettis som jag antagligen lärde mig lite grunder på haha :) Snäll!


Karbon

Min första egna häst :D Fick honom när jag var 3 och lärde mig rida själv på honom, när jag var 4 så tävlade jag första gången på vrf över bommar ;D Mamma sprang bredvid och visade vägen haha! Tjock envis hungrig jävla ponny, fick ha uppochnervänd graman typ, eller chambong heter det typ, så han inte kunde ta ner huvudet och äta när jag red haha, ramlade av MÅNGA gånger på detta viset!


Never Stop

Åh min lilla Bponny. Vi köpte honom som 4åring från en ridskola där han vantrivdes, han var extremt rädd om sitt huvud och gick knappt och tränsa, bara mamma som kunde. Min kusin red honom första året typ och när jag var 5-6 så började ajg rida honom. När jag var 7 år så tävlade jag lc-lb unghästklasser på honom och hade oändligt många unghästrosetter, alltid nolla!

Han såg ut som ett litet russ typ, riktigt fin i modellen dock, som en liten fluffig storhäst då han ändå var rätt smäcker och vacker o se på. Rätt seg men inte omöjlig, sjukt vändbar och hoppade som rosa ungefär, väldigt smidigt och vände verkligen upp över hindrena, hade en fantastisk teknik och som namnet säger så stannade han ytterst sällan.

När jag var 10 så red jag mitt första SM på honom och vi kom till A-final där han stannade in i en trekombination, That was it! Kom typ 7a, fina ponny! Denna opnny såldes till Henk noorens dotter Lisa Nooren och är nu hos en 9årig tjej i belgien och har det bra. Han vann i princip allting även där borta.

Work A Hollic

Detta var en smäcker bponny som var sur, arg, känslig och rädd. Hon var jättepigg och het och egentligen jävligt svår, bomrädd och tjuvnitade ibland. Men hoppade riktigt fint och om hon inte stannade så vann hon. Tror hon såldes som dressyrhäst, eller byttes ut eller nåt, då hon helt enkelt inte ville hoppa så ofta. Blev nog ett perfekt avelssto också då hon var fantastiskt vacker o se på.

Inka

HAHA nichole och jag har fina minnen med denna bitch. Vi lånade bara denhär till tillridning, även detta en bponny, vilket jävla as! Haha, hon hoppade rätt fint och hade bra förutsättningar, gul va hon, eller orange typ,  men hon var så ÄCKLIGT stark Av någon anledning reds hon på hackamore och det var mer än en gång som vi inte kunde styra. Helt framför hinder så kunde hon bara vrida på huvudet och springa förbi, gick inte på något minsta sätt o styra i dom lägena. haha. Hon gjorde även så mot utgången flera gånger, men var alltid nolla på hinder.

Vet inte hur länge jag hade henne men jag tävlade några lb o lc i guess men eftersom att de itne gick o styra så tror ja vi gav upp rätt fort haha.

Sky Jumper

En vit liten ponny som var rätt fin, rätt seg om ja minns rätt. Han gick nog la-msvb med mig (vi är fortfarande inne på bponnyer) men han hade en tendens o resa sig rätt upp så vid ett tillfälle på en tävling så sprang han in o ställde sig i ett hörn, och när mamma kom o skulle ta tag i honom så resta han sig rätt upp och gick över och landade på mig, så efter det lämnade vi tillbaka honom tror jag. Tror dock han har det jättebra hos nån liten tjej nu och är snäll och söt och fluffig!

O-boy

Stor jävla ponny som vi ändå lyckades mäta ner till bponny, tror itne jag hade denna så länge för han hade en tendens o typ göra någon form av språng efter hnder så han slängde av alla. Men hoppade fint gjorde han och sist jag såg honom så var det med nån liten tjej som hade gött upp honom till EPISKT fet ponny och han stannade ut sig i lb. menmen, hade kunnat bli fin iaf! Tävlade nog några la på denna o sen lämna vi tillbaka. Men itne säker.


Eulophia

Åh fina Loppan!

Tror vi köpte henne som 5årin? Julia reda henne först iaf och Johanna red henne nåt år.

Sen fick jag henne och jag var ju så jävla liten på henne haha! Vet inte hur allt gick i början osv, vekrligen ingen aning, men vet att jag red mycket la och msvb som jag vann och har även vunnit msvA på henne. Riktigt fin häst när man får sprutt på henne, kan inte hoppa höga hinder och bana i form osv utan man fick rida ponnyridning, allt gick då, utan tvekan! Riktigt fin häst!

Det är den som Josefina har nu om ni inte förstått det :) Och detta är cponny


Rocket

Riktigt fin cponny som jag hade ett tag, han var fantastiskt cool o se på och hoppade bra, Red upp till msvb-+5 på honom men hade mycket placeringar i la och msvb också!

Detta är hästen som jag ramlade av o bröt nyckelbenet på :D Haha! Fin häst, vet inte om han lever idag men har haft lite skador osv men även ridits fint (thank god) av en tjej som jag sett bilder på, så han har haft det bra ett tag iaf!


Bocky Boy

ägde aldrig denna häst men hade den hemma i några månader tror jag, int ens säker på det men tror så! Han var förbannat olydig och ja kommer ihåg en tävling då han sprang så jäval fort så ja fick styra förbi en kombination för de vart nästan farligt haha. Jaja, har sett honom på träningar på jumpclub och han är riiiktigt fin nu! elelr då iaf, ve titne vart han är nu! Fin häst :)


Melwin Cooper S

Eller han hette typ " Hästen " när han kom, hade inget namn, så vi döpte om honom helt enkelt.

Vi köpte honom för 17 tusen som ett projekt till min syster som skulle sluta rida (vilket vi inte ville), då han va helt vanvårdad och bakkotorna gick ner i marken och han bara var skinn och ben så kunde vi inte lämna honom där.

Ett halvår gick han på bete med hur mycket mat som helst för att han skulle synas över huvudtaget, sen började jobbet. Gick inte att rida i vänster galopp, eler ja först och främst så gick de tju inte att galoppera över huvudtaget, han kunde inte. Han slängtravade sin väg fram och det gick inte. Han stegrade mycket och han snurrade runt på stället mycket när han inte ville osv. Det var ett helvete. Julia är ju perfektionist så efter ett tag gick han i form men galoppen var fortfarande svår. Han kunde galoppera nu men han travade med bak. Hon tävlade lite unghästklasser på honom och de gick sådär, han red då och då för de gick inte o styra och han snurrade vid utgången osv.

Jag började väl rida honom typ.. ingen aning, ungefär nånstans här. usch vad dåligt allt gick, han hopapde ju som en gud, det hade vi bekräftat, han kunde hoppa hur högt som helst, mitt första språng på honom var ( såklart -.- ) barbacka och 115. Haha. Jag var dum i huvudet på den tidnen, who does that -.-

Jaja, red lite unghästklasser, han var typ 6 när jag red honom, Rev ofta för han sprang så fort, åter igen gick de knappt o styra i höger varv över huvud taget och han snurrade vid utgångar och allt detta om man ens fick in honom på banan.

Men vi va ändå rätt snabbt uppe på la och msv eftersoma tt han började bli rätt ridbar nu. Gick fortfarand einte o svänga åt höger men fick ju passa på i vänstersvängarna ;D Red dock aldrig fort på honom. Verkligen aldrig, fanns inte i mitt huvud över huvud taget att medvetet rida fort. Snart börjad ehan bli så jävla lydig så jag vet itne vad, han kunde allt. Höger var fortfarande svårt. När han var 7 år så debuterade vi msva. Eller han var kanske 8a, det var i början av året iaf, i helsingborg. 4 fel, a1a, två nollor typ. Glad.

I början av det sista året jag hade honom så red jag en LA på skogslotten och det var första gången ever som jag valde att svänga snävt! Gick jättebra. Och efter det gick allt bara uppför, vann mycket och han var amazing. Riktigt amazing!  Resten vet ni.

Chapoon

Detta vet ni ju också.

Vunnit massor från lb till msva på honom och han är kvar på gården, what more to say liksom.

Furey

Kan nämna henne också, ägde henne i nån månad, elelr vi kanske aldrig köpte henne utan mer hade henne på prov, tävlade på skogslotten, vann lc, vägra ut mig i lb, tillbaka med skiten, haha! Asstor cponny var hon tror jag och vet inte ens om hon hette furey men tror det. Passande namn kom jag på nu haha. Hon hade aslång tunga!


Asta

Min första storhäst!

Köpte henne för o lära mig på, visste att hon var begränsad men jag har hoppat enastående hinder på 150 med henne så hoppa kan hon, det var det mentala mellan hinder som var svårare, skulle nog gått om jag betslade upp henne men red henne enbart mde tredelat bett så yes. Menf ick världens ornding på henne, bort med all nderhals och bort med kombinationsbettet hon reds med först. Fin och trevlig häst som jag lärd emig mycket på iochmed det jobb jag lade ner. Hon har det kalasbra nu!


Diamant VT Dauwhoff

Dina oh dina. Köpte henne från applahastar och det gick till en början rätt bra, tuff häst med huvudet i vädret. Tyvärr gick det itne o få ordning på detta, vet inte varför vi lät julia få ordning på henne faktiskt, ve tinte vad som hände med henne när jag red, men Julia red iaf till henne och hon gick över SÅ måga gånger med henen o brakade igenom staket osv, dödsångest, på riktigt. Men kommer lustigt nog inte ihåg varför ajg slutade rida henne, hon kanske började ställa sig upp med mig, no idea. Nu är hon ju iaf fölsto och mamma till fina Challe!


Finja S

Haha åh. Gick bra dom första månaderna, några kickar som värst. Debuterade 135 med henne med 4 fel, fan va kasst jag red, hon krasha genom en oxer -.- suck. gud. Men fin var hon. Men red henne fel hela tiden, alltså hela tiden. Lämnade henne till Marcus ( som vi köpte henne av) för typ.. två år sen? ett? ingen jävla aning ;o Hon vinner allt och har gått felfritt och med placering i 145. Llämnar det här för ni kommer få läsa mer om henne så småningom, "Oups".. ;D
Åh ja orkar inte mer. Sen har vi Colmar ( Calle ) som förövrigt är såld nu, vi har Yanne kvar som inte är såld och vi har Irma, Carro och Challe. Resten vet ni. Olle också ja. haha.

We don't know

Har ridit Znuten o Fille nu! Börjar på riktigt tröttna på znuten. Inte på själva hästen, hon är så himla trevlig och hon försöker verkligen vara till lags, hon jobbar mer än gärna och hon försöker så gott hon kan, men något tar emot alltså, hon kan fortfarande inte gå i form i galoppen, eller asså form går hon ju, dom flesta hästar har svårt för o gå i den formen hon går i för dne är typ perfekt egentligen, men hon KAN inte reglera den, det går inte o få fram näsan och de går inte alls o få henne låg. Alltså verkligen inte och det blir bara så hila frustrerande och tråkigt.. Inge kul o hålla på när det inte går framåt alls.

Fille var iaf ruskigt fin, han är så mjuk o så lätt nu och så himla härlig :D Båda joggades på banan.

Ska försöka få ut ett inlägg om alla hästar jag haft, vad sägs om det? :)

Just a beautiful disaster

Morrn!

Nu hare kommit episk dimma hit, fan va fint :D Synd att inte mitt iphoto funkar annars hade jag kunnat leverera amazing bilder ;) SURT

Well, tävling idag somsagt, Zwiggy och Rosa haha. Orginalhästarna var Linda och Znuten xD menmen ;D haha!

Ska'la ut o rida Fille o znuten nu i guess, vi åker lite senare i think (: Hade gutt!


Somsagt, bildstrejk!

Map of the world

Meaow. Hann knappt men hann ändå, liksom! haha, red Rosa barbacka på banan - som alltid innan tävling xD kul vana typ. Sen red ajg linda, hon var jtätefin, red på tunnt tredelat och tror aldrig ja ridit henne på de innan, helt vanligt men rätt tunnt tredelat, hon vart nästan uppbetslad, haha, jättekonstigt!

Hoppade av efter att ja värmt upp lite för o kort alädrena, när ja skulle upp så stod jag på en sockerbit, o hon gick ruunt runt runt, o ja liksom höll i tyglarna med ena handen som man görl och helt plötsligt så typ slår hon till med huvudet och jag hålle rju i tyglarna så hon överreagerar något extremt o ställer sig rakt upp och jag blir totalknockad av benen elelr huvudet, ingen aning xD en insane tur jag hade hjälm :D flööög av sockerbiten typ två meter bakåt och har grus innanför byxorna hih. Allt gick bra though, har ont i huvudet bara :D

sen resten av passet gick hon fint, väldigt lyhörd och faktiskt rätt mjuk, blev aldrig sådär jobbigt stark som hon kan bli ibland, chill.

Åker rätt sent tomorrow och de är ju jättenära så ja hinner tvätta zwiggy innan iaf, hon är smutsig.. och extremt långhårig men klipper'na till jumpclubkursen haha :(

aja, hejs!

So soon

Phew. Kladdkake-grejen har chillat ner sig. Haha! Hoppas ni förstår att jag inte alltid är hundra procent seriös.

Ska ut o köra dom två sista hästarna nu, Ciao!

Like a flame

Hahaha vi kan inte ta med linda o tävla i morgon xD Det måste gå 28 dagar efter dendär.. behandlingssaken? mamam va inte specifik när hon sa till mig men antar att hon menar fårn senaste behandlingen, och gissa, det har gått 27 dagar xD Haha! Så vi skiter i det och tar zwiggy istället, hon kan skutta runt en klass, why not. På tisdag har jag en plats för Markne istället så då tar vi linda Then istället! :D Blir bra! Då kan ja studdsa linda idag istället :D

Aja har ridit zwiggy nu och klättrade i skogen, hon blev tlöt :D Fuck, då komemr hon ha träningsverk i morgon xD damn. Mamma kunde ju nämnt det lite tidigare -.- Jaja, bara styrketräning i morgon typ ju om man tar't lite chill (: Bara 125 liksom. Så zwiggy och Rosa it is!

Ska gå o va jävligt pissed off för att jag la ner SÅHÄR mycket episk energi och hjärta i en kladdkaka ( seriöst, så jävla äckligt god och fantastisk) och så ger jävla cpmorsan bort hela SKITEN. Fan va sur jag är. Asså seriöst, bad henne hundra gånger att itne göra det, gud :( jag hade kunnat baka en ny normal kladdkaka till dom :( kärring. Eller det var nog pappa som gav bort den, Gubbe! haha fan :<

Nä men ursäkta språket, men det var drygt :( Iaf for the moment. Haha :&

ae asså ja tänker fan bild-strejka tills någon hjälper mig med mitt äckliga iphoto. HATAR sånthär. SKIT.

End of walking

Dom är uppe halv 6 varje morgon o jobbar, slutar när dom itne ser mer, typ 8-9 på kvällen, haha. Otroligt, och snabba är dom också, sjukt bra, kladdkaka for every1! :D

Grant him one last choise

hih. Ridit Fille och Znuten. fille var suuuperfin, riktigt fin! Joggades i alla gångarter på banan och han var riktigt fin :D

Znuten kände jag NOLL skillnad på -.- suck. Men hon kan ha haft träningsverk idag sa linda, hope so för galoppen var hemsk, inte ett dugg jävla mjuk. Blä. Börjar tappa tycket för o rida denhär hästen om de är så att hon fortfarande sitter fast så det inte går o jobba i låg form, inge kul o hålla på med sånt..

Aja. Ska försöka baka kladdkaka åt gubbarna nu om ja hittar smör, det är takläggarfest idag :D Taket är klart nanana på ridhuset nanana och det är typ helt klart på torsdag, väggar o sånt i guess, sen ska sarg upp och se underlag, så inte jättelångt kvar nu :D

Get away

God morgon ;D

Fy fan vilken succé kvällen va igår. Gosh, min syrra och all helt amazing personal där hade verkligen gjort allt helt jävla perfekt! Riktigt bra :D

Anyway! Today ska Znuten joggas skritt trav galopp i rund låg form, imorgon aswell oc sen äre bara o rida som vanligt igen, Zwiggy ska nog klättra lite tänkte jag, eller njaaa.. kanske studds på banan! Får se, lutar nog mot studds faktiskt! Fille vet jag inte ritkigt? mamma får säga vad Linda gav för instruktioner för dom hörde inte jag. Linda får en svängelisväng i skogen och det får rosa med :d Fan fem hästar, lat jag är, dags o gå ut o sätta igång alltså; CIAO!


RSS 2.0