Part of the game

Heyo homies!

Nu har jag börjat sätta igång de flesta hästarna!

Zwiggy har börjat ridas ordentligt, ska gymnastikhoppa i morgon! Carro likaså, carro är dock smått livsfarlig att ta sig från stall till ridhus, men annars ganska snel. Fille rids för fullt, Linda har sparkats igång lite enkelt o rids väl nån dryg kvart om dagen och känns jättefin, Totte ska sättas igång om ett tag, Nathalie är snart fullt igång också och Conny har jag fått hem igen och han går som vanligt. Så det är några stycken nu men jag hoppas både Conny o Fille blir sålda snart haha. :')

Följ mig på instagram för daglig uppdatering om allt, är ganska rolig tbh s jag är fan värd o följa. Haha corneliarylen  @  instagram

 
 

Impulsbläck


Hahaha! I går så va ja på stna, hade tråkigt, gick till House of pain o frågade om han hade tid o typ pierca eller tatuera eller nåt litet. Han hade typ en halvtimma, tiden var knapp, jag bestämde mig lite fort och gjorde en impulstatuering. Haha. CRAY på fingrarna, det är bara kul typ, men kan stå får så många saker. Z är för Zwiggy ( thank god nu behöver jag itne tatuera i ett till hästnamn haha) och Peacetecknet står för många personliga saker som hänt senaste tiden och vänder man de upponer så blir det ett Y och då står det "Crayzy" om man sätter allt på rad, vilket också är lite kul.

That shit cray, hahah. Skitont gjorde de dock, sved mer än dom andra gjort! 

Ponnytips

Mitt barn Ronja ska nu sälja sin fina ungponny. Engla är en häst jag ridit 4-5 gånger kanske och Ronja har tränat med henne för mig några gånger. Det är en supertrevlig pigg ponny som dock har temperament. Går att göra lite vad man vill med henne, Den är snäll om man bara vill lulla runt, men mycket mycket fin och utvecklingsbar som tävlingsponny. Stort självförtroende och modig på hinder. Trivs inte med osäker ryttare utan någon åt det mer rutinerade hållet. Väldigt fina gångarter och jättesnäll i all hantering!

Hon är född 2008 men är sen i utbildningen. Idag hoppade jag bana på 90cm och kombination på 110 på henne. Film nedan. Så är det någon som söker eller vet någon som söker en superfin ponny så hör av er så ger jag ägarens kontaktuppgifter!

Film från idag :)


Lite nytt!

Hejhopp! Skiter i o ge massa ursäkter för att jag itne bloggar nu, orkar inte helt enkelt, har haft det riktigt bökigt privat och har mycket o göra, så det har inte alls prioriterats. Kan ha hundra saker o göra men ändå må bra, då orkar jag blogga, men nu har det varit väldigt dåligt så ja, det är därför haha. 

Men idag så åkte Molly till sin nya ägare Elin! I samband med det så tog vi hem Linda (Rosalind) och hennes föl Bazinga (e.Baltimore - Everest - Testarossa). Vi betäckte ju Linda för att hon gick sönder så många gånger, väldigt bräckliga ben och har haft en gammal skada som aldrig fått läka ut riktigt då hon stod på strömsholm som lektionshäst (that's right, haha!) men nu ska vi ge henne en sista chans o se om hon håller som tävlingshäst, annars får hon bli avelssto! :) 

Vi kommer nog få höra mycket från Molly även i framtiden,hon står ca 40min härifrån och kommer förhoppningsvis komma o träna ganska ofta, så jag kommer hålla er uppdaterade så gott jag kan!

Inom kort så kommer även Conny att komma tillbaka hit igen för försäljning, så redan nu, om ni känner att ni vill ha ett projekt som i framtiden säkert kan hoppa stora hinder (han kan redan nu hoppa stora hinder, men det är när det kommer flera på rad som det knepiga börjar) så hör av er! Ingen juniorhäst/nybörjarhäst eller liknande dock.

Well, annars rullar väl allt på typ. Seraton vilar någon vecka till sen ska han börja joggas, Fille hålls igång och är tillsalu fortfarande, Nathalie går på halvfart i ett par veckor framöver och jobbas mest från marken, Zwiggy likaså fast hon mjukgörs ett par gånger i veckan från ryggen, Carro får en veckas helvila och ska sen igång igen. Och det var väl det ungefär :)

Tävlingarna börjar i januari-tidigt i februari nångång så det är snart igång med hårdträningen igen!

 
RSS 2.0