Be gone with it

Hej!

Well, igår var vi o hopptränade med Zwiggy för Markne. Hon var riktigt duktig men blev trött mot slutet, kände det tydligt men fortsatte hoppa för jag tänkte att hon gått kunde gå lite hårt en gång. Hoppar jätteduktigt fram tills SISTA jävla hindret där hon typ slår i en bom och blir halt. HALT. Bröt ihop där och då, syntes väl itne så mycket bland allt folk haha men gud va helt paj inombords.

Höll tillbaka gråten hela vägen hem o bröt ihop totalt när jag kom hem. Svårt o förklara, alla vet att jag har haft många skadade hästar genom åren och även tagit bort Wirre för bara något år eller två sen. Ingenting möter sig mot hur jag kämpar för just denhär hästen, det var inte så farligt när hon väl var skadad, men efter ett halvårs slit, och att ha sett den hästen verkligen kämpa, använder sällan ordet kämpa men det var så tydligt, hon kunde tne stödja på benet men hon såg glad ut och verkligen försökte för sitt liv att gå framåt och röra på sig, då det var nödvändigt för läkningsprocessen.

Så tanken på att allt detta skulle vara förstört tog mig verkligen djupt, inte varit så ledsen på år och dar, kunde inte bry mig om något annat verkligen. 

Idag blev jag också tvärsjuk, så har inte varit ute på hela dagen, itne varit såhär sjuk på riktigt länge så har bara legat i sängen hela dagen ungefär, s har itne sett Zwiggy, men dom sprang med henne förut och det såg iaf bättre ut. Men hon får inte följa med till Lidköping som egentligen var tänkt till helgen. Beroende på hur ajg mår så tar vi med Nathalie istället tror jag. Vi får se helt enkelt, vågar itne säga något.

Kunde inte åka o hoppträna Carro idag heller då jag varit så förbannat sjuk, ont i hela kroppen och tårarna bara rinner för jag har ont i ögonen haha! Inte ledsen alltså, utan ja, min ögon blir extremt sabbade av sånthär!

Ska göra allt i min makt för att ta hand om Zwiggy nu och vi vet itne än men hon är prio ett i mitt liv atm så jag gör allt jag kan.

Carro igår

Här är en film från igår på Carro. Uppdaterar senare om läget :)
Brb

Skriver mer kanske ikväll, kanske i morgon. Går in i en bubbla ett tag.

There will be no next time

Yo!

Har ridit ut Zwiggy i skogen, sen mest tagit allt lite chillidill o itne ridit nån mer. Va ute i nån knapp timma på henne och mest hade det fantastiskt underbart i ett himmelskt jävla väder och en bästhäst <3 

Klättrade först lite smått och sen mest jogging o galopp under lite längre sträckor där hon fick sträcka ut sig o galoppera på, utan o stressa upp sig utan långa fina galoppsprång! Sen mycket skritt och sen galopp några gånger hem igen! Bästa hästen, åh hon är så jävla fantastisk, haha ni fattar inte! Allt är så perfekt.

Man låter henne lufta med huvudet lite i "vädret" dvs långt fram för hon tar ju itne upp huvudet nåt högt, o sen behöver man bara fokusera sin sits typ o lägga på lite ben så faller hon in i en djup låg fin form direkt, bästa. Rider ut på vanligt tungt tvådelat och hon blir aldrig starkm hon är så FIN! Lyckopiller.

Sen tog jag ut Nathalie i ridhuset os läppte lös henne o hon sprang ganska mycket och hoppade över flera av hindrena som stod där, hahaha! Satan så hon hoppar också, helvete, måste få till dendär hästen för det kan va en av de absolut bättre jag någonsin haft, helvete vad hon hoppar! Kapaciteten!

Won't be too late

Morgon!

Ska ut nu o rida Zwiggy en sväng i skogen. Sen hoppas jag kunna rida någon mer innan vi åker till Baryards o tränar för Markne ( om det blir träning, man får ofta besked precis innan man ska åka att de tär inställt haha). 

Annars är det Finja, Nasse, Carro och Fille som ska gå utöver Zwiggy, nice! Ska känna lite på Nathalie med men dom kunde vara lite påverkade av att dendär kvinnan har pratat med dom så hon får ta det lugnt men ska släppa henne i ridhuset så hon får bekanta sig med väggar osv, förklarar mer nån annan gång!

Like a lovesong

So!

Höll träning för Elin som hade gjort sin hemläxa och det var stoor skillnad på bara en vecka, riktigt roligt att se faktiskt! 

Innan det red jag FIllepojken som var finast i världens om vanligt, hihi bästa! O efteråt red jag Carro som skötte sig exemplariskt, verkligen! Tror hon kan va med utan problem på hoppträningen, man får hoppa över framridningen bara för hon kommer inte orka det haha!

Zwiggy fick vila, hann inte -.- hon ska ändå gå ett pass i morgon innan Markneträningen så de fick va lugnt!

Got a weak spot

So! Har ridit Nasse i skogen. Efter tre galoppintervaller så lyckas han dra av sig skon.. hoppar av o skrittar med den hem, på vägen så lyckas han ramla två gånger, en gång gick han bara ner på knänen och en annan sång så snubblar han så pass att han lisom går ner på bogarna o ramlar omkull, lyckades hoppa av iaf haha o hoppade upp igen när han rest sig upp. Suck, han är så himla klumpig verkligen ><

Jaja han va fin fram tills dess haha :)

How on earth

Morrn!

Idag är det lite o göra men jag kommer antagligen sega mig genom denhär dagen o skippa flera av dom, men jag ska försöka (har en chlldag idag haha). Nasse, FIlle, Zwiggy och Carro ska ridas. 

Snart kommer en bekant och ska typ.. avlyssna? hästarna, hon är sån som säger att hon kan "prata" med hästarna, typ förmedla bilder till och från dom elelr nåt. Jag är sjukt skeptisk till såntdär men kan ändå var aintressant o få en liten uppfattning av vad som försiggår i Nathalies huvud och även Finjas. Men tar vekrligen allt med en nypa salt, ganska viktigt faktiskt. Ska iaf bli spännande!

Här är en film från 140klasserna i helgen, har inga problem med o visa när hon stannar osv men känns dumt o lägga ut det på internet såhär. Här är iaf några av sprången, och en sötis-snutt i slutet haha :)


Lidköping

Packar in Nasse, Finja och Zwiggy och åker till Lidköping nästa helg. Bara tvådagars och bara upp till 130. Men känns som en soft grej o göra bara, Nasse får gå två 110 och Finja och Zwiggy går båda två stycken 130 var.

Finja mest för att hon ska få ut o tävla och få se att hon inte får bestämma haha, Zwiggy mest rutin och få lite 130 rundor i sig innan vi går upp i 140 igen, och Nasse well, han måste ju börja tävla nu! :)

It was 99 cents

Soderja!

Ridit Nasse, Zwiggy och Carro!

Nasse var duktig, pigg, men duktig haha! Zwiggy var riktigt fin, försökte slå bakut några gånger men tvärstannade henne och ryggade tills hon såg snäll ut och sen va hon snäll. Hon gjorde det en gång till, likadant gjorde jag och efter det var hon duktig! bara lösgörande, myycket mycket skänkelvikningar  o ökninga roch minskningar osv. Nöjd!

Carro fick mest springa runt lite, hon var duktig också faktiskt! Hon kan byta galopp rent från höger till vänster haha, duktig! Galopp på volt o övade på o svänga o sånt bara!

..Vet ni..... Hon ska va med på hoppträning på onsdag! hahaha. Åh, suck. Vi får se hur det går hahah, Johanna som övertalar mig till sånthär trams, hon kommer dö efter 10 minuter men vi ska försöka iaf :D För Lotta Björe!

Haha!

Jaa ni :)

Red Nathalie i en 140 idag. 1-2-3 är hon suuuper, alltså hon hoppar verkligen som utav bara helvetet, och fyran är en kombination *dundunduuun* intill väggen, hon stannar först in, sen hoppar hon in och stannar ut, eller egentligen stananr hon inte utan hon stannar upp, brakar igenom och springer igenom, så egentligen hade jag fått fortsätta men domaren ansåg att det var ett stopp, suck, fel jäval bedömning if you ask me. Jaja!

Det är bara o träna faktiskt, hon hoppar så sjukt bra och är så otroligt ridbar nu även tredje dagen om man jämför bara med för två veckor sen, riktigt roligt är det. Så de tär bar ao träna, hon ska varje dag gå över bommar eller liknande intill väggen så det är bara o köra, ska klippa ihop några av de sprången hon haft i helgen så ska ni få se, hihi.

Nu ska jag rida Nasse, Carro och Zwiggy hoppas jag hinna, för nu är jag hemma! 

fantastisk dag

Just kidding, som några sälert sett så var jag utesluten med båååda höstarna idag haha! Nathalie hoppadr saaatan fram tills nr 6 som var ett smalt räcke intill vägfen.. där hon helt enkelt stannar o springer från väggen, gon är livrädd för väggen o det är bara o träna. Hoppade tredje gången iaf haha.
 
Finja stannafe en gång på tvåan, kom iaf över första :D sen va hon fin tills trekombinationen då ja red på ganska hårt in så hon hoppade högt o nådde inte tilö B så hon stanna, jaja!
 
Finja får vila i morgon o narhalie går en 140 :)
 
Skriver från mpbilen så ursäkta röran :)

Lördag!

Gud murgun!

Idag är det 140 som gäller. Med båda hästarna!

Så det ska vara färdigknoppat o klart innan jag rider första hästenför har 30 emellan mig och det är precis lagom men int tillräckligt för o knoppa den ena liksom. Superrrr!

Det är en A0a igen vilket passar super. Ska bli spännande idag haha, ingen aning om hur någon av hästarna kommer gå. Hoppas bara Nathalie lyfter lite bättre på tassarna än i Helsingborg, hoppar hon som igår så kommer jag vara totalnöjd, fina tjejen! Finja vågar jag inte ens uttala mig om än, det märker vi haha!

Finja i grevagården förra året :)

Haha finja!

Så! Nu har Marcus ridit FInja också. Suuuperfin på framhopp verkligen men i anridningen till första hindret gör hon precis likadant som hon gjort med mig senaste två gångerna jag varit ute o hoppat bana haha. Dumma hääst! Han sparka på henne lite bara o red om igen och hon nolla resten av banan ganska klockrent, haha. Jaja, skönt att det itne bara var liksom med mig, trodde verkligen aldrig hon skulle gör anågot med honom!

Så well jag hoppas han vill rida henne i morgon med! :)

Vi har varit ute o gått med djuren och chillar nu typ, har inget o göra haha. 

Some pics

Bara några framridningsbilder :)

Över förväntan

Nathalie var Sjuuukt fin! Hon kändes ritigt fin o rida och lyssnade bra. Tvåan var väldigt klurig då den stod mycket närmre väggen än de ser ut, hon tyckte nog det var lite läskigt faktiskt för hon ha raldrig någonsin stannat på hinder förut! Sen hoppade hon SATAN. Asså haha jag ramlar ju tillochmed fram lite efter hindrena, de brukar inte jag göra, ahha!

Sen red jag helt enkelt mkt dåligt till sista hindret, skulle rulat på o tagit bort ett galoppsprång men well, har ingen bra förklaring utan ja gjorde helt enkelt inte det, så det var mitt fel!

Så himla nöjd, riktigt roligt!

Håller ni inte med? tycker hon hoppar fantastiskt!


Fredag Morgon!

Hejsihoppsi!

Klockan är lite innan 6 och jag är vakelivaken hihi! 135an börjar kl 8 och jag har nr 13 så det är bara upp o hoppa!

Nathalie går somsagt denhär 135an idag och även FInja, men det är Marcus som ska rida henne. Han va här ett tag i lastbilen igår o vi snacka om hur man skulle rida Finja och allt han sa har jag gjort i princip så jag känner att jag inte kan göra så mycket mer. Hoppas bara dethär kan hjälpa mig ite nu så vi kan komma igång igen!

Nu är det dags att väcka Ronja med lite skitmusik (Parry Gripp låtar :D) ohc sen äre frulle o sen börja göra iordning sig för o gå o knoppa! :)

Framme!

Är framme i borås nu, ska precis trimma hästarna! VI hörs sen :)


Need you in front of me

Yo!

Red Fille också, han var finis. Carro blev sparkad i hagen i morse och jag tyckte hon stod o vilade på benet förut så hon fick vila, tror itne det är någon fara dock. Ska se hur hon rör sig i morgon så får vi se!

I morrn bär de av runt 10 på morgonen. Ska upp strax innan 7 för ja måste platta håret o packa lite o sånt. Sen ska en sadeljord och en sadel putsas o lite mer packas in, samt att hästarna ska hinna gå i skritten nån knapp timma, dricka sin Mash, och lindas runtom osv innan vi åker. Det blir nog bra!

Ronja ska hänga med även denna gång som hästskötare, superbra! Hon är jätteduktig, bara 13 år snart och mycket flitig och  inte så förbannat tjurig, det är bra, lydiga barn! haha :) Även kärleksproblem-Ida kommer dit och roar mig med sina klagomål, gulligt. Så de blir lite dagis för min del alltså, ellet Zoo är kanske mer korrekt. Nu är jag så jävla lost så jag ska sluta prata. Snart. Nu. Gonatt!

Träningen igår

Här är filmen på Zwiggy från gårdagens Marknetärning.

Bästhäst. Hon har somsagt börjat sparka lite bakut sen bara några dagar tillbaka, vet itne vad som flugit i henne men jaja. Det släpper nog, I guess!  Gör verkligen ingenting för att framkalla det utan det är alltid i början när jag fattar galop, sjkitkonstigt för det är inte så hon brukar göra men jaja, haha! No harm done!

Hon hoppar sådääär men kändes ändå bra för jag fick till ridningen ganska bra. Fick beröm av Pether efteråt för min känsla för hinder, han har sagt det förut men det är skönt att höra, att jag alltid prickar hindret väldigt bra och jag har en "naturligt bra känsla för vart hindret står", det jag vill komma fram till är att jag klarar mig asbra utan o stega distanser haha. Räcker med att se en häst innan så kan jag få en uppfattning av om hur jag ska hantera en distans. Yep, och jag är fultl villig att ändra mig den dagen de verkligen skiter sig för mig pga att jag inte stegat!

Här är den iaf :D


Fill it up with something

Har ridit Finja och Nathalie. Finja ut i skogen, sur i början men pigg o glad som vanligt mot slutet. Nathalie var fin, var tvungeno  känna på några språng o de kändes ok, iaf på en oxer, satan vad hon hoppar dä,r svår häst, faktiskt. Men de blir nog bra!

Nu ska jag snart ut o fortsätta!

har dock strukit Zwiggy och Nasse fårn dagens to-do list, Zwiggy ska få tänka över sina synder över heela helgen, kan va bra för henne, och Nasse ska jag fråga om Victoria vill mjuka lite i helgen och då har jag råd att låta honom vila idag då ja har de lite körigt today!

Men Fille och Carro kvar!

The rain is falling

God morgon!

Idag är det mycket fix o trix som ska göras. Nasse, Finja, Fille, Zwiggy, Nathalie och Carro ska ridas.

Finja och Zwiggy ska ut i skogen. Carro, Nathalie, Nasse och Fille ska trimmas i ridhuset. 

Sen ska ju allt putsas o fixas inför morgondagen. I morgon bär det ju av till Borås med Nathalie och Finja. Jag har ganska låga förväntningar på helgen haha, Nathalie hoppas jag ska gå lite bättre andra klassen än sist, dvs 140n, typ mindre än 16 fel haha! Och Finja hoppas jag kunna starta någon klass på utan o sanna på första hindret :D

Det värsta med att ha med dessa två, är att dom är de totalt motsatserna till varandra haha! Finja måste verkligen ridas ridas ridas heeela tiden mellan innan och efter vaarje hinder, så mycket det går typ (iaf om man är tjej och ganska liten som jag) samtidigt som Nathalie ska man inte rida ALLS, henne ska man helst bara ha framför sig och lägga på ben innan hindret och annars försöka lulla runt där i så låg form det går bara. Så det blir spnnande och en utmaning o se om jag klarar o hålla dom isär haha.

Åja, nu är det dags o gå ut! :)

Break me down

Blir filmer i morgon istället. Lovar! Glömde kameran i stallet...

Har förövrigt ridit Nasse och finja också. Nasse har jag hoppat och haft lite genombrott med så det var kul. Finja var smo alltid jävligt fin och bäst. 

Har mycket o göra i morgon så gonatt!

Haha, Victoria hade ridit i en av mina sadlar sist och hon har 7 hål längre läder än mig :')

Otroligt värt

Pether Markneträningarna har blivit inställda två veckor irad nu, men idag var han all tpå plats! Och jag har minsann saknat honom lite. Haha, Markne är min absolut favorittränare för de mesta blir bra. Jag gillar att träna för honom för det är precis vad jag gillar, han är inte på hela tiden utan han står där lite läskigt och tittar på o ger en kommentar efteråt liksom. Och hjälper till ordentligt när det behövs och går på och är inte alls rädd för o va lite taskig för att jag ska fatta om jag gör fel.

Passar mig utmärkt, medans vissa gillar dom som är lite mer delaktiga hela tiden. Sen att han är helt sanslöst jävla duktig och vet allting gör det ju inte sämre.

Idag var det iaf lite fokus på att ha tryck innan hindret, hålla kvar och sitta upp och ha mycket ben på. Underbart att detta går att genomföra på Zwiggy nu för det hjälper så himla mycket.

Film kommer sen!

Annons

Nu är en annons ute på Carro. Vill egentligen ha kvar henne och helst sälja Irma först men om någon vill ha så får det bli så! Klickar ni på bilden på Carro nedan så kommer ni till annonsen :)

Red iaf Zwiggy nyss, ut i skogen, det behövdes haha. Blev en sk säkerhetstur i förebyggande syfte haha. Hon var pigg o tittig o lite knäpp men som vanligt ganska duktig.

Nu ska jag snart ut o putsa allt o sen åker vi mot Baryards o tränar :)

^
klickar ni på bilden på Carro så kommer ni till annonsen!

Carro!

Här är en film på Carro. För er som inte riktigt hänger med i svängarna så är Carro 5år som vi köpte helt ohanterad från Holland/Belgien/whatever som 3åring och hon har helt enkelt inte gått o rida på förrän sen ett halvår tillbaka. Och även sen dess har det varit strul med att hon stårr rakt upp typ hela tiden och massa problem.

Hon är nyligen inhoppad och har gjort extrema framsteg på bara några veckor och går nu att styra ganska fritt och hoppar allting på första försöket!

Carro är en häst som egentligen tilltalar mig ganska mycket ridmässigt, hon har ett sjukt fint sug till hindret för o vara så grön och hon har en perfekt inställning till hoppningen då hon gärna tar tag själv och rättar sig väldigt enkelt när hon kommer lite nära osv. 

Hon är alltså som en grön 4åring o rida och vi tar henne för vad hon är nu och stressar inte. Men målet är väl att hon ska gå falsterbo (men det kommer inte hända men MÅL haha) och/eller flyinge breeders i höst! Vi får se vart hon hamnar helt enkelt, snart går det nog o ha med henn epå hoppträningar och sånt tror jag!


Tisdag!

God morgon.

Idag är det Pether Markne träning som gäller. Zwiggy-galen får följa med, men blir nog en skogstripp för henne innan för det är ingen idé o träna med henne om hon är lika galen som igår haha. 

Nasse ska få skutta lite i ridhuset, Carro ska bar ajoggas där, Finja ska markarbeta och Nathalie ska bara gå i skritten.

Nathalie var hos Jocke igår (Osteopat) och han var ganska förvånad över att det var en såån skillnad på henne sen sist! Så det var jättekul, bara några veckor sen sist ju! Känner att hon är mjukare men inte direkt enklare o rida men det kommer väl haha. 

Nu äre frulletime o sen ut o börja rida lite innan vi åker o tränar! 

Sjuka framsteg!

Idag har vi gjort stora framsteg!

Carro skötte sig helt fantastiskt och hoppade en liten bana och var superduperduktig!

Även Irma hoppade två hinder på rad idag. Film kommer såsmåningom, typ i morgon!

Zwiggy var galen. Jag vet inte ens vad jag ska säga, hon gjorde liuftsprång o slog bakut aaasmycket, hon har itne gjort så på riktigt riktigt länge och jag har ingen anign om vad som flög i henne, hade inga sporrar eller nåt och re dpå novabett o tog de tlugnt men hon gjorde mycket för o få av mig typ. Helt knäpp! 

Är trött. Ska sova. Gonatt!

Borås I helgen!

Som många andra så drar även jag till Borås i helgen. Riktigt bra tävlingar anordnas där varje år och det är alltid nya saker varje gång, alltid kul där!

Jag plockar med mig Nathalie och Finja. Nathalie ska gå 135-140-140/145 och Finja ska gå 135 med Marcus först och sen får vi se hur det blir. Spännande vilket fall!

I don't wanna be

Yo!

Har ridit Nasse och Fille (!!) hihih. Fille först, han bockade hela vägen ner till ridhuset, sen skrittade han ganska snelt där inne något varv o sen börja han galoppera o bocka o ja skratta så ja grät, det är så himla harmlöst men ändå ganska stort o luftigt, satt med mobilen i ena handen o tyglarna i anda under hela tiden, de va typ ett helt varv, hahaha sen va han klar! Gubben still got it! :D

Han kändes iaf fin och  så, orkar itne berätta vad planen är för ohnom nu för de blir så rörigt då de kommer ändras snart ändå tror jag, men om en vecka drygt så vet ni mer :)

Sen fick Nasse en sväng i skogen, söt är han, lite klumpig o halkig men duktig! Blev en hel del galopp för honom men inte så han blev helt slut för han ska skutta lite i morgon!

On the wrong side

Red först ut Carro tillsamans med Victoria som var snäll och red Zwiggy! Aldrig hoppat upp på Carro utanför ridhuset men ja bara kastade mig upp i det okända haha, precis utanför stannet o red iväg barre! Otroligt cool var hon. Gick först största delen av tiden också och vi red in i skogen och klättrade i backar osv också! Himla duktig, galopp vid ett tillfälle, avsiktning tillochmed :D haha! Riktigt kul :)

Sen lite längre tur på Finja tsm med Victoria o Olle! Finja var duktig ch relativt glad största delen av svängen iaf, bra för henne o komma ut o gasa lite! :)

Lyckad dag! Nu är jag precis "klar" med ganska mkt pappersarbete och håler på o tränar lite. Känner mig duktig, varar nog i någon dag sådär, haha! 

Orkar nu inte ändra i texten, men kom på att vi red först ut Finja o Olle, inte Carro o Zwiggy, ordningen är tvärtom mot vad jag skrev, därav ordningen på bilderna nedan, haha.

Wanna be nothing

Sobido!

Har ridit Nasse och Nathalie. Nasse satte jag på ett babypelham med kopparrullar, tvådelat. Han var så stel i hals o had elite ont där osv när Linda kollade på honom så jag vill kunna komma åt det o gör aså han mår bättre i  kroppen och det är väldigt svårt o få loss det med vanligt bett då han är grön och stark liksom o itne riktigt fatta rnär jag ska trycka igenom honom o komma åt ohnom med så mkt hjälper som det behövs på vanligt bett. Han går fint i form o de går o reglera på tredelat liksom men han spänner en viss del av halsen o trycker på mot handen.

Det blev iaf vääärldens skillnad och han gick superfint verkligen, så han får gå på dethär ett tag tills han lossnar lite mer!

Nathalie var också fin faktiskt, trots att hon är jävligt konstig, suck.

Victoria kommer och rider Zwiggy med mig och Carro o det räcker fö rhenne, så har hon fått ta de lite chill några dagar, bra för henne! O sen får Finja somsagt gå i skogen, så de blir super :)


Igår när jag kom hem från stan så... well, såg jag mitt golv. jag hade städat innan jag åkte men jag skämtar inte om jag säger att man ser dubbelt så mycket golv nu som när det var nystädat i mina ögon. Ser väl chill ut nu men  VART ÄR ALLA MINA SAKER SOM JAG INTE ALLS SAKNAR MEN ANTAGLIGEN VERKLIGEN BEHÖVER?!?!?1 :( buhuh.... mamma....

What lovely curse

Mhm yes 12 timmar och 36 minuters sömn känns gött asså. Eller egentligen blir man ju astrött av o sova såhär länge men mår nog lite bättre i längden iaf :D

Idag ska iaf Carro ridas lite, ska se när Victoria kommer om hon har lust o hänga med i 5 minuter på Zwiggy ut i skogen typ, Zwiggy är en sån bra ledhäst för hon sparkas inte, hon gör allt annat en häst kan göra men inte sparkas haha. 

Nathalie och Nasse ska ridas igenom i ridhuset och FInja får hänga med på långtur med Olle och Victoria!

Cause I got you

Skuttade runt Finja i skogen. hahaha assp, hon bokstavligen hoppade sin väg fram typ, sjukt pigg o glad, iaf hälften av tiden, hemifrån va hon mest sur o ville vända haha. Pratade i tele hela vägen så red inte alls nåt ordentligt men det var också planen, hon ska få leka runt i skogen liksom.

Sen joggade jag ut Zwiggy i skogen tsm med Victoria och Irma! Irma gjorde sin först auteritt ever och skötte sig bättre än Zwiggy som var lite på tårna haha. Gud så duktig! Eller i slutet så red vi på en väg, o helt plötsligt så hör jag victoria skrika till lite (hon var bakom mig) och så vänder jag mig om och ser irma som ligger med benen rakt ut på sidan ... bredvid vägen! Då hade hon vinglat till lite och trampat i diket hahaha och ramlat omkull! Allt gick jättebra o Victoria hann glida av innan liksom och Irma bara reste sig lugnt upp och Victoria hoppade bara upp igen o vi red hem, haha! Skön häst.

Kul iaf!

Gonna get burned

Yohoue!

Kom precis hem. Så ska snart börja rida, när jag fått mat :D

Zwiggy ska lulla i skogen, Finja aswell, Nasse ska joggas i ridhuset och Nathalie ska mjukas igenom lite i ridhuset.  Carro ska vila!

Berightback

Yo!

har inte gjort nåt alls på hela dagen då ja red mina två hästar i morse haha........punktpunkt.

Nu åker jag iaf in till stan o kommer nog inte hem förrän i morgon så de blir inge mer bloggning förrän då :)

Adios!

Inspiration in life

Red Finja först. Hade en trekombination med tre oxrar uppe, med knappt 7 meter mellan varje, och en upphöjd bom (typ 20-30 cm eller vad det blir) i mitten mellan varje oxer. Red fram som vanligt o mjukade upp henne och sen hoppade jag det tre gånger åt varje håll, tre gånger. Först var oxrarna 50 cm höga och sen höjde jag till 70 typ. Hon var duktig!Sen red jag Carro! Åh hon börjar bli så himla duuuktig! Satte upp ett litet räcke som hon faktiskt hoppa snett igenom över på ca en meter drygt! Sen sänkte vi och la under en vattenmatta och hon hoppade jämnfota över på FÖRSTA försöket, över förväntan juu!

Så himla duktig! :')

When you grow

Red Carro nu på kvällen! Åh lycka!

Har alltid longerat henne innan varje pass tidigae, sket i det idag då ja upplevt att hon mest sprungit o bara blivit stressad, hela poängen med o longera va ju att hon itne skulle va spänd när ja hoppa upp liksom.

Så hoppade upp direkt o hon va såå lugn och duktig! Avslappnad och fin liksom. Red runt o svängde o grejjade superbra o galoppen gick asbra också, hon bytte tillochmed galopp två gånger haha! Duktig häst :D Så det var roooligt, snäll var hon också!

I morgon är det tidig uppstigning så ja får lite ridning gjord på morgonen. Finja ska göra en liten övning i ridhuset som marcus tipsade mig om, Carro ska ridas, nathalie ska vila, Nasse ska också vila (Zwiggy och han blev ju arbetade av Linda equiterapeut idag så dom får chilla i morrn) så det är ganska lugnt även i morgon! :)

Paranoid or stoned

..är ju en fråga man ställer sigsjälv varje dag liksom. Jk, hej.

Har itne ridit någon mer för well, ingen mer skulle ridas!

Bara Carro kvar som ja kan ta nu när moder är hemma!

Haha fick blommor förut också... satt o klaga över alla hjärtans dag igår till en person, som tyckte det var en lysande idé att bevisa motsatsen genom att skicka aaasfina blommor och choklad <333 handskriven lapp också, dör lite. Kan känna världens sötaste människa. Så min dag är garanterat bra nu iaf, eller, inte nog med det så kom mamma hem med ceasarsallad sen också, mhm livet. 

Så ska ut o ta Carro nu, tänkte rida lite, längesen nu då hon varit lite ojämn o fått vila någon vecka eller så, nu äre time!

In the happyland

Heyo!

Red Nathalie i morse, ut i skogen och intervallade i djupsnö! Otroligt trött häst mot slutet så det var kul :D haha!

Sen kom Linda ekviterrapäft (equiterapeut) o gick igenom Nasse som hade lite spänningar allover och Zwiggy som var helt fantastiskt fin, åh bästa hästen! Jag tror faktiskt inte hon hittade nånting.. Däremot kunde ja lägga på lite mer muskler på ett ställe i rumpan, men bara genom att fortsätta uteckla galoppen, hon tar ju för korta steg i galoppen och det är bättre nu än någonsin men eftersom att hon aldrig riktigt trycker igenom sitt galoppsårng o vilar på stegen så sätter hon aldrig dom musklerna, utan bara sina studds-muskler haha. Men det börjar komma så det är bara o köra på!

Nu är jag ensam hemma så kan inte rida Carro, ska se om jag kan flirta mig till att Victoria vill rida................ jag som är så söt. Haha, närå men vore skönt o se någon rida henne först. Fan asså ja vill itne riskera o bli osäker igen, känns så himla dumt när jag har tillgång till så himla bra människor som kan hjälpa till lite!

väntar nu på mamma som borde komma hem med mat.......punktpunktMAT!

Won't get you very far

Så! Full dag hiho!

Träningen gick helt OK. Jag tror Nasse hade ont i magen elelr nåt.. Han hoppa sådär och han sparka mot magen massa gånger och bet mig även i benet några gånger när vi red haha, asså i galopp o allt! Så de va nåt knasigt men han skötte sig ok!

Zwiggy va vild idag, hon har inte varit såhär knäpp på flera veckor så de va lite tråkigt men de gick ändå bra faktiskt, hon kan va knäpp utan o bryta ihop totalt så det är framsteg!

Sen hann ja gå in o ladda mobilen i 10 minuter sen kom Victoria o red Irma! Jag försökte förresten döda henne idag, så alla vet det, ajg skulle blogga om det sa hon! Haha, hon hoppade nämligen Irma uppsuttet för första gången ever igår, och idag körde vi samma sak så de skulle fästa sig, och jag höjde ett räcke till typ 90cm-1m, i anridningen skriker Victoria " MEN HERREGUD ÄR DU ITNE KLOK MÄNNISKA" (Victoria är dressyrmänniska, eheh) men dom klarade det och alla var glada och nöjda :D

Sjukt kul iaf! Sen har vi löshoppat Carro och det gick... haha okay typ, hon sprang UNDER (!!!) tråden en gång, tråden kan inte ha varit mer än MAX 140 hög och Carro är nästan 180, asså fattar inte men de gick.. tydligen, hahaha... O sen sprang hon igenom en gång, menmen! Fick något fint språng iaf I guess men löshoppningen är inte riktigt hennes grej tror jag!

Så nuu är jag iaf inne och ska träna lite o bli trött s ja kan sova tidigt o gå upp i morrn o rida tidigt :D

Find a new joy

Ehehej!

Red Nathalie o Finja somsagt, Nathalie kunde jag för första gången på länge faktiskt rida igenom bakifrån och fram och det släppte framåt nedåt, riktitg roligt, på vanligt bett o allt. Hoppas de kan fortsätta som såa tt jag faktiskt kan få igneom vissa saker då o då så de blir enklare o bara mjuka runt henne på starkare bett sen i hoppningen. 

Finja var fin som alltid, dressyrade på bett och de gick kalasbra, mycket förvänd galopp osv, duktig tjej!

Nu står Zwiggy o Nasse i stallet o nästan allt är putsat så de är bara o putsa rent hestarna, Zwiggy är gul, o sen åka :)

Make sure that i'm fine

Morrn!

Idag är det somsagt Lotta träning. Nasse och Zwiggy ska gå där. Så nu ska jag ut o rida Nathalie och Finja tänkte jag. Så ska ja löshoppa Carro senare ikväll :)

Waiting for the knife

Nyss hemkommen från några få trevliga timmar i stan! Innan dess red jag Nasse som gick superduper och Carro longerades lite.  Irma slog igenom med Victoria genom o hoppa uppsuttet för första gången! Bara ett sockerbitshinder men vafan ändå :D Sjuk skillnad på den hästen bara dom senaste veckorna, superkul!

I morgon går jag upp ltie tidigt så ja hinner rida lite innan det är träningsdags! Lotta Björe träning vankas på VRF. Både NAsse och Zwiggy ska med så det blir super!

Well, gonatt tills dess!

Outside the window

Yo!

Red Zwiggy i morse och hon var superfin verkligen. Sen ändrade jag planeran lite och tog med Finja ut i skogen istället, blev långrunda och de gick kalasbra!

Träningen blev inställd så Nasse får ridas sen istället och va med imorgon för Lotta istället för Zwiggy.

Want you for the ride

Morrn!

Ska ut i stallet lite tidigare o börja rida nu. Tar nog Zwiggy för lite mjukgörande i ridhuset. Hinner kanske Finja sen också, en kortis i skogen ska hon få! För vid 11 så kommer Victoria hit och vi ska galoppträna lite tänkte jag. Då får Nathalie följa med o springa lite :D

Sen lite senare så är det Markneträning, men grupperna är förskjutna några timmar så jag tränar inte förrän 5. Det är Nasseboll som får hänga med dit iaf. I morgon är det Lottaträning också men då är det Zwiggy som får hänga med. Tar alla träningstillfällen jag kan på henne somsagt och säger till att hon inte ska hoppa högt liksom :) Bra bra!

Keeps me up at night

Hehehej!

Red Nasse nu på kvällen också. Han var riktigt riktigt fin faktiskt, eller lite stark som vanligt o lite svår o få under ordentligt, han vill helst gå lite på bogarna typ o dra fram mig, så vi jobbar uppåt liksom och myyycket avsaktningar o övergångar så han får stärka sig och få under baken ordentligt, han måste aktiveras liksom!

I morgon är det Markneträning för honom, kul! :DHan va dock astrött när ja skulle ta ur honom ur boxen o vägrade ställe sig upp så ja satte mig lite havt på honom o väntade, haha så söt :')

No words needed

I won't be leaving here alive

Yo!

Har ridit Finja och Zwiggy. Finja gick i ridhuset o studdsade lite och ltie andra styrkeövningar på låg höjd, mycket galopp i högre tempo och att sen ta ner henne i lägre tempo osv, hon blev riktigt svettig och jag är sjukt nöjd, hon var glad hela tiden osv, super!

Sen red jag ut bästa Zwiggy och galopptränade lite, inget jättehårt men tre intervaller i 40 cm snö så det räckte! Fina fina tjejen, haha njuter verkligen rakt av varje gång jag rider dendär hästen, hon är så fantastiskt jävla rolig hela tiden varje dag, underbara tjej!

Zwiggy 130 lördagen!

Här är filmen från Zwiggys 130. Så himla fin :)

Hela grunden tyckte jag hon såg jämn ut även mellan hindrena, i första 125an va hon dock ännu lugnare o finare mellan men ja hade satt lite mer tryck i denna så hon blev lite hispigare. Framförallt efter mitt misstag på första i omhoppningen där.

De ser värre ut bakifrån, egentligen låg vi itne så stort utan ja fick henne bara itne att lyssna så direkt fram som jag hade velat, hade ja haft henne mer med mig (ridit bättre dvs) så hade de inte varit några problem alls o kommit över där, men nu gjorde jag itne de så då fular hon sig liiite o smiter vid sidan, fjomphäst hihi. Sen vart hon ju ltie vildare efter det men de är ju ingenting mot hur det har varit haha!Nathalie 135 fredagen!

Här är filmen på bästa Nathalie!

Gud så fin hon var! Luftig och jävligt lätt, inga problem liksom. Lugn mellan hinder mestadels och slog inte så mycket med huvudet och kändes allmänt jämn och reglerbar!

Kund eliksom bara lulla fram o lirka ner henne lite mjukt o sen stötta henne med ben emot hindret, sjukt härlig känsla när hon bara knäpper av sen o hoppar jättefint uppåt och igenom!

Vad tycker ni? Skillnad?!


ldjhfgbldhga

sså förlåt men de går inte o lägga upp filmerna på yt.. fattar ingenting, ska fortsätta försöka men skiten funka rinte. Zwiggys 130runda finns på facebook iaf men aah.. ni som inte är vän med mig kan bli det, tror dock ni kan se den utan o vara det, but still, kul med vänner :) Cornelia Rylen heter jag om ni råkat missa de! 


Ville bara säga att de itne kommer några filmer idag för det är något fel på imovie/nätet/whatever, så aah.. sorry!


Sorry!

Så. Nu är jag hemma! Orkade inte blogga på mobilen igår haha.

Igår gick Zwiggy 130, hoppade fantastiskt jävla äckelfint men till första i omhoppningen så fick jag itne alls fram henne i svängen och jag red inte alls så aktivt som ja kunnat gjort så hon tog inte det avståndet och vek undan istället. Sen blev hon lite stökig men va inte i en bom, riktigt kul!

Vissa av er såg säkert 140n på nathalie live, o de va så himla tråkigt. På framhopp stod hon emot supermycket o va jättearg, så ja behövde driva på mer inne på banan, vilket jag inte alls vill göra egentligen för ja, hon hoppar inge bra och hon river. Vilket hon också gjorde, fick typ max ett bra språng på banan. Jaja. Ni ska få se videon fårn 135an så fattar ni hur långt vi ändå kommit i utvecklingen!

Nu är det bara mjukgörande samt kondis träning på henne som gäller så hon orkar mer utan o bli sur :)

Är ändå fruktansvärt nöjd med helgen, Zwiggy har presterat över förväntan med enbart vå ryttarmissar att skylla på och annars en prickfri häst, och Nathalie har vi ju kommit superlångt på och det var bra att veta att det funkar helt enkelt inte när man måste driva på framåt, då får man tänka på att de hellre får gå lite långsamt bara man inte sitter o driver hela tiden, så väldigt lärorikt, och roligt o få tävla igen framförallt, mjölby räknas inte såd e bara är tönt-hinder och skitunderlag samt bara 120 så de va länge sen sist helt enkelt!

Videor kommer upp snart! :)


flåtflåtflåt

Heeeheheeej!  Har ibget internet så får blogga från mobilen o ja har ibte iphone så de är inte supersmidigt tyvärr.
 
Zwiggy gick iaf 125 idag, sjuuukt duktig! Hon va riktigt lugn o ridbar, vände upp mot en klmbination där hon rev in, o ja stöttade henne väldigt dåligt inuti så hon vek ut. Hon är jh lite osäker sen krashen i wierden så man får hjälpa henne lite o de gjorde ja inte. Sen va hon superfin hela banan! 
 
 
Nathalie va sjuukt jövla pissfin! Hon hoppade helt fantastiskt men petade första i omhoppningen, skulle stöttat henne mer o snurrat igång krpppen mer men icke! Riktigt rkktigt nöjd, en bra rytm o fina språng, så himla glad! 
 
Fåt tycärr vänta lite med filmerna för somsagt har internet sagt upp sih, mem ni kommer dööö hon va så fin :')
 
 
 
 

How do you dream

Har ridit Nathalie och Finja. Finja var fin som vanligt på bett och joggades igenom mjukt i ridhuset. Nathalie är så himla konstig menh on var fin emellanåt. Vill inte ens förklara vad hon gör för jag förstår inte ens själv, men jag tror skarpt att hon typ.. ser dåligt på vänster öga, eller nåt, kombinerat med att hon är konstig. Tar de en annan gång.. sjutk konstig!

Ska snart rida NAsse o Zwiggy :)

As paranoia grows

God morgon!

Idag msåte jag skärpa mig lite och rida lite hästar. Va lite körigt igår då jag är så sjukt seg och hovslagaren tog upp stallgången så länge, kan göra iordning i någon box osv men ja va tvungen o hjälpa till med byte av hästar och så vidaree! idag äre bara o köra dock!

Ska försöka få ut Zwiggy i skogen o galoppera lite, hoppas de tinte är livsfarligt halt bara! Nathalite ska mjukas igneom som vanligt, Finja ska joggas och Nasse ska trimmas.


Finja va hos Jocke igår (joakim mossenberg, osteopat) och han sa att hon såg fin ut! Inget stort alls, hon va lite spänd i flanken typ, men hon har ju genomgått operation där så det var inte konstigt alls! Ryggen var mjuk o rörlig osv, så det var skönt! Då har hon inget o skylla på när hon stannar o håller på iaf, så nu äre bara o ta sig igenom det :)

Olleboll!

Idag stod det hoppning på schemat för Ollebus! Så himla roligt, inte ridit honom på aslänge! Stor skillnad var det iaf och han ahr gått och blivit lydig dressyrhäst! Himla roligt verkligen, jag lullade mest runt för jag var livrädd o förstöra något av jobbet hon lagt ner, haha, men fin kändes han iaf, alla små detaljer kändes superfina, i avsaktningar och sånt!

VI skuttade lite iaf och sen höjde vi upp o höjde upp, här är rundan då räcket ligger på cirka 140 och oxern lika hög ungefär :) Sen hoppade vi ett drygt 145 språng på oxern också! Han rev faktiskt en gång men inte på 145 höjden, utan innan, då jag la honom nära, så himla duktig!

Tål att tilläggas att han inte hoppat högt på satans länge och aldrig hoppat högre än 130 innan, och bara är 6 år, och DRESSYRHÄST! :D Haha!

Kul var det iaf :)


</div>

Understand the way I am

Morgon morgonnnn!

Idag äre Nathalie, Finja, Zwiggy och Nasse som ska gå. Ska även hoppa Olle lite tror jag, hihi! Har inte ridit på Olle sen vi visade honom sist vilket va precis innan Victoria började rida honom, vet itne hur länge hon ahft honom nu men ett tag äre väl iaf, knappt 2 månader kanske? Eller nåt, min tidsuppfattning är skit haha!

Well. Nae fan Finja ska itne alls ridas, haha sorry! Hon ska till Jocke idag och kollas igenom, spännande! Hinner dock itne följa med för Martin kommer och ska sko Nathalie, Zwiggy och FInja så vi hoppas Finja hinner hem haha! Sen måste vi in till stan runt 17:30 för att ha foderkväll med St.Hippolyt på pappas jobb i klockaretorpet, kul!

Jaja nu äre bara o gå ut o rida, tänkte hinna rida någon häst iaf medans Martin skor..

Egotime

Ber om ursäkt i förväg för egobilder sen OKEEEEJ!


Ville bara tala om en liten ändring, vet inte om ja råkat nämna de men vi tar de nu igen isåfall!

Finja ska inte med till Helsingborg. Zwiggy åker med istället! Det finns lite mer passande klasser för henne där än i Borås så hon får passa på o hänga med nu.

Hon får gå 125 - 130 och 135! Nathalie går 135 - 140 och sen 140 elelr 145 :) Beroende på hur allt går såklart, emnd eär planen! Ska bli kul iaf, Zwiggys första tävling på 6+ månader!


^halsbandet som Zwiggy vann i grevagården 2011! :D

Hey hey you you

So!

Har ridit Zwiggy och Nasse. Zwiggy fick hoppa lite, men bara 1 meter höga hinder ungefär. Vi övade på att inte vara så mycket Zwiggy, utan mer lite lugna som normala hästar. Det gick bra! Faktiskt lite förvånad över hur stor skillnad det blivit på så kort tid, träning ger verkligen resultat, vilket är otroligt roligt! Fin tjeeej!

Sen Nasse, nasse gör mest övergångar och varierande hastigheter just nu men fick ta några skutt också efter dom stod där och såg passande ut och hihi. Han överhoppade sig bak något enormt första gången på en oxer, så han blev typ rädd för sigsjälv o gjorde ett episkt luftsprång efter precis i en sväng så de va nästan så balansen va lite off där, haha, hamnade aldrig på snedden men lite vingligt kändes de allt! Knäpphäst! Sen var han duktig (:

Nu ska jag in i färga hårettt, bjuder på några sköna gifs sålänge (min mobilkamera funkar inte alls för tillfället därför underhåller jag er med detta istället)

Finja igår!

Här är då filmen från Pay n Jumpen. Ni ser att filmen är "klippt" på två ställen mend e va mamma som slutade filma av någon anledning två ggr, haha! jaja! Helt ok va de, tog inte med när jag gick på henne för ja vill inte ha bråk, jag va verkligen itne dum mot hästen utan jag reagerade snabbt bara så hon förstod att hon gjorde fel när hon stannade. Hon tog det väldigt bra och hoppade direkt sen så det var nödvändigt!


TIme pass by

God morgon!

Idag är det Nasse och Zwiggy som ska gå typ. Kolla Carro också. Finja och Nathalie kan gott vila! Så kör nog båda dom nu för sen ska jag in o vfärga hårettttt! Vad tycker ni för färg? hm. Blir nog rött, liksom rödare än jag har nu! Inte haft de påe tt ttag om ja ens haft knallrött ever, så de vore kul :D

FIlmen på Finja från giår kommer i nästa inlägg om ett tag, så ni får vänta en stund! :D

Sowwy!

Filmen på finja fixar jag i morgon, sorry! 

Nathalie <3

Skit börjar lossna med Nathalie nu! Otroligt kul. 

Här är en film från när vi hoppade lite idag, språnget är så himla mycket bättre och hon har mkt lättare för sig när jag rider på dehär sättet. Vi får hoppas de håller i sig till banorna i helsingborg också!

Vad tycker ni? :)


Helt ok!

Vi var ju o skutta Finja lite i linköping. Först när ja bara skulle hoppa fram på ett räcke inne på banan ( hade hoppat fram redan men ah skulle bara ta ett språng innan) så stannar hon, och de är ju itne tävling så ja kunde gå på henne lite direkt så hon visste att de va fel, och sen hoppade hon. Sen hoppa vi en 120 runda av vissa anledningar typ de va andra där osv, blabla, de gick super. Sen höjde vi till 130 och hon stannar in i kombinationen, går på henne igen och sen hoppar hon fint.

Hon rä lite feg faktiskt, hon är inte så modig på hinder liksom och det är ju svårt o stötta henne så mycket mer eftersom att hon blir arg liksom. Men jag vill itne ta med henne till helsing för OM hon "dummar" sig inne på banan så kan jag inte gör anågot åt det liksom.. skulle bli avstängd typ. Sååå

Mer om det sen! Vi ska istället kola lite och hoppas att Marcus skulle vilja hoppa henne någon klass.. han ahr tre meter längre ben än mig och är mycket duktigare och jag vill inte att hon ska bli osäker inne på banan liksom. 

Men är ändå nöjd att vi fick igenom dehär faktiskt! Film kommer sen :)

    Until then....

well


Haha dehär är min reaktion till Finja idag..

Good girls like bad guys

Morrn!

Runt 11 åker vi till linköping, lite efter kanske, men soft o ha lite tid på sig. Jag ska rida runt 1 står det, men då är det itne räknat med eventuella omridningar osv som inträffar då och d så de kan ta lite extra tid. Vi vill va på plats i tid anyway!

Det är somsagt bara Finja som ska med, vilket känns skönt haha!

Är ganska trött, runt 4 inatt så smsar min cpkompis (cpcpcpcpcpcp) och efter de 6e smset irad så är jag tvungen o vakna o kolla, haha, har vibration på osv, o de höll mig vaken någon halvtimma, blir typ tröttare av det än o sova 2 timmar allt som allt, lustigt.

Ska kanske hinna rida en häst innan vi åker tänkte jag, typ Nasse! Sen äre ju bara o putsa av eventuellt smutsiga grejer men de är ju inte så mycket som ska göras liksom (:

Wellwell. Have a good one!

TråkigtI möra

Tomorrow är det somsagt Pay and Jump i Linköping som gäller. Vi "strök" Nasse och kör enbart Finja istället. Då blir all fokus på henne och vi slipper vänta så jävla länge haha. Hon ska bara dit o springa runt en 130 för att vi ska kunna se att hon är snelhest och itne vägrar ut sig. 

Blir nog kalasbra!

Hanging from the three

Har haft exakt samma antal unika besökare i tre dagar i rad nu, hahah,coolt!

Well. Idag är det iaf Zwiggy, Nathalie, Finja och Nasse som ska gå. Hoppas iaf komma iväg i skogne med Finja, det är snorigt jävla äckelhalt men en skritt o jogging runda borde gå. Resten får gå i ridhuset, Nathalie skulle egentligen behöva skogen men ser hellre ennåågot nedstämd häst än en halt häst.

Det blir bra serrni! God helg på er töntz.

Va ett tag sen nuuu! Saknar blindiehair lite men fan va rätt o va rödtotte. Blir betydligt rödare på måndag!

No way back

Yo!

Red Nathalie i morse, efter lite snack så gick de super. Sen har jag fan mest chillat haha. Ska ut o rida Zwiggy nu med, och Nasse får vila ett tag till, ändrade planen. 

Fire away

Morning!

Well, today it's Nasse, Zwiggy and Nathalie who needs some exercise. I haven't really decided what they should do aso so this day will practically be full of surprises. Yay. Finja is supposed to take a chillpill and relax today haha, I need to keep her happy for a couple days before sunday when she's doing a Pay n Jump in Linköping. So it's chillaxing for her today and the woods for her tomorrow, hope it results in a happyhappy unicorn horsie. 

Actually no idea why i'm doing this in english atm but ya why not. it's probably just Gabriella Mannerson who won't understand like half of it, I bet the rest of you are like Einstein so you'll be fine.

But it's time to go out and start this day, i'm just going.. to.. eat som chocolate... yes. Mhmm chocolate. 

RSS 2.0