Make it yours

Heyo!

Ridit Zwiggy och Fille. Zwiggy lite ordentlig trimning för första gången på ett tag, mycket skänkelvikningar och öppnor o slutor o serpentiner o massa sånt, böja igenom o ställe åt ollika håll i alla rörelser osv osv. Duktig tjej som vanligt!

Fille barbacka, samma sak, öppnor, slutor, skänkelvikningar, fin häst! Han är bäst. Fille är bäst.

Nu sk aja ut o köra nån till häst, träningen idag blev inställd tyvärr så jag har lite mer tid iaf. Har det verkligen itne stressigt men är så trött haha.

Såååaatteeeeh, hade gutt!

Dream a little dream of me

God morgon!

2,5 timmars sömn och jag har fått min fantastiska dusch och är på bra humör. 

Klockan 3 ska jag hålla en träning så innan dess ska de sladdas, vältas o byggas up i ridhuset. Får tänka lite då ja måste kunna anpassa övningarna till allt mellan en ponny som behöver lydnad till en 20årig häst som bara ska skutta lite och ryttaren ska öva på sits o agerande osv.  Har nämligen två träningar i morgon också!

Ska försöka rida så många hästar som möjligt, men ahr en känsla av att några komemr få en vilodag, kommer slockna framåt eftermiddan haha.

Åja, have a good one!

Finja 110

Här är filmen på Finja från igår! Hon visade faktiskt inte ens någon liten mini-gång att hon inte ville göra dehär, hon ar positiv hela tiden. Nu ska vi bara tillbaka till förra vårens form, då hon vann typ allting. Hon ska få speeda runt några 110-120, 110 bara fö ro ta de lugnt men 120 ska hon få vinna lite tänkte jag, där är ryttarna tillräckligt duktiga att fightas med en häst som gått ganska högt. Kan tycka det är lite orättvist att komma in på en häst som jag ridit 145 på o försöka vinna 110. Sen kan jag självklart rida sämre än dom o inte alls lyckas men ni förstår poängen. 

Ska bli skönt o försöka komma tillbaka iaf, tycker ju om denhär hästen!

I saw fireworks

Hej!

Har ridit Nathalie och Carro på morgonen. Kämpade lite med Nathalie som inte alls var lika fin som i förrgår, stark o jobbig, men gick att arbeta med på ett bra sätt ändå så jag är nöjd, fick igenom ganska mycket!

Sen Carro som gick att rida ganska normalt från början idag, så himla duktig. Något som var nytt idag var att jag kunde få henne o vänta innan hinder, hon har varit så stor o bara dududundududun mot alla hinder o man har mest fått hoppats att man kommer rätt o typ reglera avstånd genom o ändra vägen osv, men idag gick de o räta upp sig o hålla i henne så väntade hon, fantastiskt!

Gjorde lite studds o gaoppbom innan hinder o sånt o hon var så himla duktig! Åh tror vekrligen de blir en bra häst. Duktig!Ni följer väl mig på instagram? Uppdaterar flera gånger varje dag, mest hästar (vad annars..) osv. corneliarylen heter jag!

Nasse 110

Gud så fin han var! Andra gången han är borta o hoppar bana, och första gången han hoppar 110! Riktigt kul, han var så jämn och fin o mjuk liksom. När jag får rida honom såhär enkelt o mjukt så funkar han jättebra!


Gonatt!

Ska ta lång-natt idag, o lägger upp filmer i morgon istället! Gonatt!

Lättnad.

varit på Pay n Jump idag! Nasse debuterade 110 idag, verkligen superdupermegafin var han men stannade o tittade lite på ett hinder som de va stora grejer inuti, asså.. eftersom att han varit på en tävling i sitt liv, tränat typ två gånger osv, så är det inte livsfarligt att han tittar lite på ett hinder. Han hoppade vattenmattor o allting så jag är supernöjd, visade på kalasfin inställning till hinder faktiskt o de har nog aldrig känts såhär bra! Kulkul!

Sen Finja! Hon gick in i 110 och gjorde en fin och säker nolla, inga tecken på att va sur alls. Så det var ju riktigt sjukt skönt, nu ska hon få gå max 120 ett tag o speeda runt o leka lite, sen går man upp nåt snäpp o provar 125-130 o sen kanske ner igen. Hålla på så ett tag, vi kan inte sälja henne så dethär är enda utvägen, skönt ändå, hon ska tycka det är kul o tävla igen!

Didn't want me

Yo.

Ni som fortfarande undrar över mina till och från dramatiska rubriker, kan chilla lite för det är i princip alltid taget ur nån låt. Så ni veeet!

Fille var som vanligt väldigt fin, barbacka ridning i ridhuset, fin kille. Sen Nathalie, hon var faktiskt en liten stjärna idag! RIktigt fin ridmässigt o massa saker har släppt. Hon är fortfarande väldigt lustig att hantera från marken i vissa situationer, har faktiskt ingen aning om hur jag sk ahantera det, och vill ta hit nån som är duktig på det, nån såndär.. öh.. som kan sånt. Haha. För det är inga problem alls när hon har täcke på sig, det är när hon har sadel åp sig, i början, inte när man ridit, utan innan. Så det är nån form av "sadeltvång", det är ju där problemet ligger typ.. ae, vore bra om jag kunde få hjälp med o lösa problemet av någon sån duktig människa. Åja!

I morgon är det Pay n Jump på VRF, där ska Nasse och Finja gå 110 och Nathalie 120. Finja får gå så lågt ett tag bara för att hon ska tycka det är kul o tävla igen. Nathalie ska bara kolla så hon slutar vara dum på tävling, men tror de är chill nu faktiskt.

Take a stand

Hejsipejsi!

Ridit Finja och Carro också! Finja ut i skogen bara, söt. Carro i ridhuset, lite bitchy i början men otroligt fin mot slutet, hon fattar verkligen allt direkt, så himla duktig! Sjukt härlig häst när de komemr gå o rida på henne ända från början, hon är smått livsfarlig då, typ vänder o vill mot utgången o gör man nåt så typ exploderar hon, när man sen mot slutet kan sparka till henne ordentligt o bli sur när hon gör så o hon ba "shit, okej, sorry" liksom, haha. Gäller o få henne lite trött innan man blir sur typ :)

I won't worry

Ladidun! Hejs!

Har ridit Zwiggy och Nasse. Zwiggy var riktigt fin och Nasse var söt.

Är jävla seg idag, vet inte riktigt varför, ska försöka vakna o rida några hästar till.

Nathalie ska ridas i ridhuset, Finja skogen, Fille ridhuset och Carro ridhuset. Nice!

Do this for me

Hej!

Sorry för segt bloggande, har inte riktigt haft tid!

Var o tränade med Nasse, nae de funkar inte riktigt. Lotta sa åt mig att rida på ett sätt som jag inte alls håller med om angående Nasse faktiskt, så kommer trimma lite hemma på ett annat vis o hoppas han blir lite enklare.

Direkt från träningen så följde Ronja med hem typ o jag red Carro, som var fantastiskt fin! Väldigt pigg men jag lyckades hålla henne ifrån att stor-bocka igen, o gjorde istället massa övningar som gjorde henne lite trött, fantastiskt jävla fin var hon! Gud vad jag tror dendär hästen kommer kunna hoppa.Håller ihop kroppen som Zwiggy, teknik som Finja och kapacitet och inställning till själva hindret som Nathalie. Mmmhhhmmm <3

Sen kom Conny o skulle ridas, tyvärr visade han hälta när jag började trava så det blev itne så mkt mer av det, jättetråkigt. 

Sen vart de massa hitåt o ditåt o de slutade med att jag iten red Finja o Nathalie. Men Nasse är halvt klippt iaf haha och jag hoppade Olle lite efter att Victoria gjort det! Superfin är han, det är så jävla roligt att han hamnat hos någon som tar tillvara på honom, det är världens skillnad på honom liksom, så himla fin! Plus att han hoppar bättre nu, han ska gå 130 på norrköping horse show hihi, om jag får äran att rida honom då, Victoria hinner säkert ändra sig ;D men kul tanke ändå, msv dressyr och msv hoppning på en 6åring! Finkillen!

Won't worry

God morgon!

Har ridit Zwiggy och Fille. Zwiggy i skogen, duktig tjej var hon! Fille likaså, fast barbacka hihi. Mysigt vare, han var superpigg o bockade i princip hela hemvägen, haha. Sötkilleeen!


Idag är det hoppträning för Lotta Björe, Nasse får gå då tänkte jag! Hoppas han sköter sig. O sen är det Carro, Finja och Nathalie kvar o rida, soft!

If you could only

Hejs!

Red Zwiggy också, fina fina Zwiggy, alltid lika...säkert o rida henne, alltså.. man känner helt plötsligt ett härligt lugn varje gång man sitter på henne, för allt är liksom bra med den hästen :')

Åh, sen kom Victoria som har köpt en ny hundvalp <3333 dog lite. Asså, herregud. Det mjukaste o gulligaste jag sett i hela mitt liiiiiiv! Så jag var valp-vakt medans hon red Irma! Otorligt stressig uppgift, han låg o sov hela tiden, typ rynkade på näsan en gång, de va de farligaste som hände :') Åh orkar inte så himla söt.

Nu ska jag snart sova, kul dag i morgon!

Tell us again

Yo!

Har ridit Nathalie, Fille och Nasse! Nathalie ut i skogen, klättrade o galopperade lite, soft! Fille fick hoppa lite, hihihi han är så glaad och söt, haha! Och Nasse var faktiskt jättefin i ridhuset, trimmade igenom lite då han förhoppningsvis ska hoppträna i morgon!

Nu ska jag ut o fixa lite för Finja ska iväg till Jocke Mossenberg o kollas igenom, och sen kommer hovslagaren o ska sko unghästarna. Nice!

A little bit crazy

Super dag verkligen! Tre träningar och 4 hästar ridna. Nasse fick en skogstur ts med Victoria o Olle, jättepigg o söt var han, ingen koll på benen men ganska duktig ändå haha.

Såå idag ska jag sova tidigt tänkte jag! Skönt o få två hästar ridna innan de är dags o sätta resten i skrittmaskinen, sitter på häst vid 8 liksom. Det är super! Och jag är såndär som verkligen tror på att sova mycket, jag sover aldrig på dagen utan det är bara natten som gäller, sover bäst då. Då kan ja få mina 9-10 timmars sömn per natt liksom o ända va uppe i tid! Asnice är det.

Jobbat lite på kvällen har jag gjort också, börjar bli ordning på mig.


På fredag är det Pay n Jump på VRF som gäller. Nasse ska gå 110, Finja ska gå 120 och Nathalie 130. Tänkte hoppa denhär Conny som jag rider lite då och då också, 110 för honom! Betslar upp lite så det går o styra någorlunda, men det ska bli kul!

Men gonatt på er!

What's your sound

Yo!
 
Träningen gick super, en ny kille var med och tränade också, roligt roligt! 

Sen red jag Carro, hon har vilat ett tag nu pga sjukdom o tidsbrist haha, så hon var äckligt pigg, hon gjorde stooora luftsprång med huvudet mellan benen typ, ingen större fara för allt går ganska långsamt o graciöst o härligt, men när hon gjort så några gånger av ren energi så hoppade jag av o longerade henne haha, suck. Får nog göra det några dagar!

Men hon var söt dom få stegen hon höll sig fint på marken iaf, haha!

Ska käka lite nu o sen ut i skogne med Nasse och Victoria! Sen är det dags för nästa träning, kl 6!

Hopes and dreams

God morgon!

Har ridit Zwiggy och Fille! Zwiggy trimmades lite enkelt bara i skritt och trav, hon var fin, eller hon blev rädd för en sak en gång o när ja drev på framåt gjorde hon sjuukaste luftsprånget rakt upp så ja hamna lite på sniskan, hahaha! Men satt kvar som vanligt, brukar inte flyga i första taget! Annars var hon fin, de lilla helvetet!

Fille var fantastisk som vanligt, barbackatrimning i ridhuset med mycket ökningagr och minskningar och att sätta in bakdelen lite i svängar o verkligenfå upp nacken och ner näsan! Fin kille, bästaste Fille, tur man har honom så man inte går helt jävla crazy o slutar rida när saker som typ denhär helgen händer, haha.

Nu ska jag göra lite pappersarbete med företaget o sen ut o bygga upp i ridhuset inför första träningen idag som är kl 12!

Pepp!

Hej!

Passar på o blogga nu när jag är skitpeppad. Haha.

Marcus red Finja i morse i 125. Hon var felfri och superfin. Vi kommer ta ner henne i klasserna något och prioritera att hon inte blir skrämd. För att göra det lite enklare att förstå så kan jag förklara att Finja är en ganska osäker häst, iaf med mig på ryggen, en som inte har tre meter långa ben. Jag har dock fått henne att hoppa ganska bra, alltså teknikmässigt, hon har liksom överhoppat sig och eftersom att jag inte riktigt har styrka, erfarenhet eller benlängd att stötta henne genom det så har hon blivit skrämd liksom. Självklart är det inte bara rädsla utan detta har som såklart utnyttjat, då hon liksom kan det.. då well, hon är häst och är större än mig haha, går inte o tvinga dom när dom får chansen att vägra.

Så vi ska helt enkelt ha jävligt roligt, busenkla uppgifter osv.

Nathalie red jag 135 på. Hon vägrade ut sig. DOCK kom jag igenom 130 igår med bara ett skitpet. Idag hade jag köpt nya stövlar som var väldigt stela som jag dumtfucking-nog red i -.- (varför?!) och jag måste skyla lite på att jag inte riktigt kände av när hon började tveka innan hinder. Kunde itne gå på direkt liksom. Nathalie kommer jag jobbastenhårt med för hon är bara dum. Kommer vara skitbestämd och hon kommer aldrig få som hon vill, hon ska igenom detta.

Hon kan hoppa precis hur högt som helst och är inte ett dugg rädd eller osäker så där är höjden inga problem, hon är bara dum.

Så nu är ni lite uppdaterade på hur det ligger till! 

I morgon är det full fart, flera hoppträningar ska jag hålla och massa hästar ska sparkas igång, men jag skriver mer om det i morgon! Nu ska jag jobba med företaget, massa pappers och datorarbete nu så jag tar Gonatt nu!

Paus

Skiter i denhär jävla bloggen nu. Ursäkta men har varit utesluten i tre av tre starter nu o hoppet om att de mönstret ska ändras är väl inte på topp. TÄnker itne blogga om det heller förrän vi bestämt hur vi ska hantera skiten men ja, återkommer typ.. söndag? Måndag? säg måndag. Hörs då.

Nathalie

Ni som sett resultatet vet att Nathalie var utesluten idag. Jag går inte in på det mer nu utan återkommer om det senare! Sto, är väl allt jag kan säga såhär dags haha!

Nu hoppas vi att Finja sköter sig bättre, annars blir jag.. äh, inget, men annars vore de tråkigt! Haha. Är ett litet tag kvar dock!

Kidooo

Barnet (Josefina) tvingade mig o skriva ett snällt inlägg om henne för hon itne fick hänga med till grevagården (hann inte fråga), så... NAE. Jag är inte personen som gör sånt. Du är ett bra barn, öh. Ganska söt. Dålig smak på killar. Ganska enkel o mobba men ger vidriga mördarblickar... Du är ett bra barn :D I say this with love!

Fredag!

God morgon! 

Idag är det 130 som gäller för båda hästarna. Det är dock lugnt, det börjar 9 o det är många i 120n innan. Jag har startnummet 15 på Nathalie och 115 på Finja tror jag. Kanske i omvänd ordning, kommer inte ihåg haha. 

Ska snart väcka barnet så vi kan gå ut o gå med dom lite ordentligt.

Framme!

På plats nu!  Vi var faktiskt heelt först här haha, och då fick man välja boxar o parkeringsplats först! Vi har två superstora boxar o asbra platser nära till allting, soft!
Vet besiktning kl 6 o efter de ska ja jogga dom lite :) Nice!

Syns inte, men det är typ som minst 1,5 vanlig box!

Look like a fool

God morgon!

Ska ut nu o putsa allt innan avfärd. Runt 9 tiden kommer Barnet, (Ronja) o hjälper till o fixar hästarna.

Det är Nathalie och Finja som ska med. Egentligen skulle Zwiggy med också, men hon skadade sig ju på en Marknetärning för typ tre veckor sen, och ibland har hon kännts superfräsh o rida ef ter de o ibland inte så jag har inte vågat sparka igång henne för fullt, ska göra det efter helgen! Men så vi strök henne iaf.

Både två ska gå 130 på fredag, 140 på lördag och 135 på söndag. Finns inte så mkt annat o välja på, Finja kanske får gå nåt lägre än 140 på lördagen, beroende på hur hon går på fredag.

Ska iaf prova att tävla på bett på finja, haha! Sist ja gjorde det så vägrade jag ut mig i 120. Men det ska nog gå bra :D

Haha! Om internet funkar som det ska gå kommer filmer läggas upp från varje dag :)

Hav ea good one folkes!


Chillade lite på Fille igår ;D hoppade även bana barbacka, superkul för honom o få börja hoppa igen, så himla söt är han! Och fin!

Bring it

Morrn va!

Idag är de en hel del o göra! Ska rida så många som möjligt, Finja kan vila, Nathalie med. Så får resten gå. Sen ska Nathalie klippas helst.. Ska se om ja pallar det. Sen ska ju allt göras iordning osv inför i morgon då vi åker till Grevagården. Ikväll runt 8 så ska ja ha en träning också tror jag, så behöver fixa lite i ridhuset. Finfint!

Nu kom Linda, vår equiterapet, o ska gå igenom några hästar, måste dra, hejs!

Take your shirt off

So!

Provridningen av Nasse gick bra! Han kändes fin när jag visade lite lätt, men han såg mkt finare ut med tjejen som provred! Hon åkte dock av en gång, haha, han hoppade så högt över ett hinder o hon hängde inte riktigt med, sen gick allt super! Känns som det enda rätta sättet att åka av på dock! Han har ett lite klurigt språng o hänga med i då han hoppar väldigt högt rakt upp när han överhoppar sig liksom! Annars såg det riktigt fint ut, kul o se Nasse från marken för en gångs skull!

Skriver mer i morgon, nu ska jag sova, gonatt!
Fina tjejer idag! De språnget nathalie hoppar ser verkligen inte ut som 150, ser mer ut som 110 haha! FIna häst!

Framåt!

Nathalie fortsätter att överraska på hoppfronten hela tiden. Hon har varit ganska vidrig att rida idag, skrittat på långa tyglar efter en relativt lugn uppvärmning och så lägge rja gbar apå ben (vinklade ner sporrarna så hade garanterat inga sporrar på) och inga tyglar alls, och hon börjar typ sparka vilt runtomsig, inte bara någon enstaka gång mot skänkeln utan bara.. för att. Så himla lustig, tillslut tog jag ett dressyrspö o bara petade istället för o använda så mt skänkel, då gick hon fram bättre. haha.

Man ser i videon nere i hörnet i början att hon sparkar, kolla noga så ser ni att jag itne gör nååågonting annorlunda utan hon bara får för sig o sparka, himla konstigt faktiskt. Jaja, när hon sen knäpper ett sånt språng som på oxern.. så spelar de ingen roll hur knäpp hon är, de tär liksom lugnt haha. Jävla fin inställning på hinder och numera även fina bakben, stolt är jag! Fina tjejen, hoppar även fint i den lägre kombinationen, för o va så låga hinder så använder hon kroppen väldigt väl mot hur hon gjort tidigare tycker jag så det var riktigt roligt! Fin häst!

Visst är det utveckling? :)

Knäpphäst <3

Här är lite språng på Finja från idag. Det är en häst som inte alls är modig, hon är ganska osäker när de blir högre o framförallt kombinationer osv. Hon tyckte det var läskigt att hoppa ut i kombinationen, stannade där någon gång innan vi sänkte. Dock låg det ju på 150 men ja ville prova för att de skulel bli enklare när hon bara går 130 i helgen. 

Hon hoppade iaf oxern fint, den rosa, dock är språnget som kom med på film lite lustigt då hon bajsar i avsprånget, språnget efter det var heeelt fantastiskt, bättre än det språnget på den gröna oxern ja visar, men mamma fick inte med det på film -.- suck. jaja! 

Kapaciteten finns ju och blir över, men de är en lite knepig häst. Det känns iaf bra på bett, tycke rinte hon är argare än på hackamore, när vi hade som mest problem på hinder så va de ju på hackamore så känner nog att ja kommer åt henne lite bättre på bett även i hoppningen. Så vi provar, är ju bara o byta ananrs.


Turn up the light

Hejsi!

Snön öser ner, kul. Vill inte ut haha. Men ska ut o kämpa igång några hästar, men blir nog inget skogen idag.. även om Nathalie verkligen behöver få gå ut i den, men hon får longeras idag igen tror jag.

Zwiggy ska joggas, Fille aswell, Finja ska hoppa en kombination då vi itne fick med det i banhoppningen, hon får hoppa lite extra nu, brukar aldrig hoppa såhär nära inpå tävling men har tänkt tävla på bett så vill få igenom alla moment innan vi åker, hon överlever! Nasse ska ju förhoppningsvis visas ikväll, men stockholmare, dom kanske bangar av snön.. men vi hoppas dom tar sig hit! Carro måste ridas också! De blir nog braaa!


hihi bästa tungan.

All on the floor

Sååå!

Kall jävla blåsig dag asså, sur man blir. 

Red Fille barbacka i ridhuset, han känns så hiiimla fräsh verkligen! Jättekul, riktigt fin var han! Sen körde jag Nathalie i pessoaselen!

Spännande och intressant var det, har ju lite problem med henne. Hon ha rvarit brunstig så hon har verkligen inte gått fram för fem öre, går knappt o börja trava på henne oavsett om tyglarna hänge rhelt löst, såfort jag ens lägger om skänkeln lite så saktar hon in, spänner nacken så mycket hon kan, stenhård blir den, och lägger öronen bakåt och helt enkelt gör ingenting jag ber om haha. Lägger jag till lite sporre så flyger hon i luften, antingen gör hon fetaste luftsprånget eller s hoppar hon upp lite o sparkar mot skänkeln bara. Blir värre o värre ju längre in i passet jag kommer.

Så därför var det kul o se henne från marken, då hon inte kunde slänga av mig o ja kunte in backa av o låta henne vinna. Först va hon bara rent förbannat o något spänd, hon är ju tvungen o sätta under bakbenen då dom har en grej bakom rumpan som drar åt där om dom drar i munnen, ni som använt en pessoasele förstår vad jag menar. Tillslut släppte hon super i traven iaf! Sen krånglade vi i typ 15-20 minuter med galoppen, hon vågade inte fatta galopp riktigt.

Hon har ju aldrig satt under sig någonsin, alltså inte hos mig heller, när hon galopperar, jag har fokuserat påa tt få henne låg i formen och igneom kroppen, att få in bakbenen har bara slutat med att hon står o sparkar eller stannar tio meter innan hinder haha. Så tillslut med lite lirkande o smackningar och tålamod så fattade hon galopp o var ju tvungen o galoppera korrekt, så först studdsade hon fram för o slippa arbeta igenom kroppen men efter ett tag släppte det fint faktiskt. Detta kan vara super verkligen att kombinera med ridningen. 

Nu ska hon få skogen några dagar om vädret tillåter o så hoppas vi de går o styra som en normal häst till tävlingen i helgen.

Senare kom Elin med Polly förbi o tränade, så himla roligt det var! Världens utveckling även om hon itne hunnit träna så mkt pga sjukdom, men stor skillnad på ridning och form, otroligt roligt o se! Kul med ambitiösa ryttare som man får se, sjukt kul! Dagens tumme upp liksom, haha!

That's what you get

Sådäär! Ridit Nasse och Finja. Nasse var riktigt riktigt fin, tredelat o trimmade igenom honom i ridhuset. Superfin verkligen, kul! Hoppas han är lika fin o visar sin braiga sida i morgon på provridningen!

Finja var sjukt stark ute i skogen på hackamore haha, gick knappt o styra o hon tittade på amssa saker o kastade sig åt olika håll, olikt Finja, hon brukar väldigt sällan vara tittig av sig! Har höjd haket lite o då blir eju lite snällare, så blir o sänka ner de igen tror ja haha för dedär va bara jobbigt!

Är otroligt trött idag av nån anledning, sovit aslänge o asbra o är helt frisk men orkar typ ingenting.. Ska dra i mig en burn (har en kvar <333) och gå ut o ta någon häst. Träning för Elin ikväll vid halv 7 så ska fixa om lite i ridhuset, eller hindrena ska stå kvar egentligen tills provridningen i morgon men ska ändra vissa till bommar osv. Nice!

Ritade lite häromdagen, ni ser vem det är va?

They call me

God morgon!

Ska ut o rida nu så ja hinner en häst innan utsläpp. Blir nog Nasse. Det kommer en tjej o provrider honom i morgon så ska trimma honom på vanligt bett nu då han har gått på babypelham litegrann ett tag. Detta för att han varit så stel i halsen och varit lite svårpåverkad så har velat lossa honom först och främst liksom. Kommer nog gå super på tredelat igen nu!

Sen fortsätta rida men somvanligt med mig så vet man aldrig vilka som blir ridna haha. Så vi tar det efter istället!

have a good one!

Trött!

Är lite småtrött, har ändå sovit några timmar men inte bytt linser osv sen igår så ögonen drar gärna ihop sig lite haha! Men har somagt hoppat FInja, film i inlägget under! 

Ska försöka rida några hästar till men har precis hoppat Conny bana. Kommer skriva mer om Conny hädanefter när ja får en film på honom osv, men det är itne min häst utan en häst jag bara rider åt en tjej som kommer hit med honom ibland! Roligt är det!

Här får ni iaf en bild på när Andreas ledde Fille till skritten i morse hahaha! De va x antal år sen han gick med en häst senast men de gick super! Fille är ju inte så livsfarlig heller, haha! Fille kan typ inte se mer uttråkad ut. Bästa hästen!

Finfinja!

Hoppade bana på Finja idag. Tränar lite extra med bett nu inför grevagården då ja tänkte prova o tävla på det. Hoppade satan gjorde hon idag. Lite tjaffsigare o starkare o svårare o svänga på bett, men mycket enklare o få till ridningen samt hjälpa o stötta henne i sprången, så ja hoppas de kommer funka!


Touch the right spot

Hejsi!

Red Nasse och Fille i morse. Fille fantastiskt fin som alltid, han känns såh imla fräsh, hoppas de sitter i. Nasse pigg i skogen, haha, bockade lite men snäll förövrigt! Sötkillen. Tar hästledigt resten av dagen bortsett från insläpp o såna saker! Rider resten i morgon. 

Write my name

Gudis murgnonis!

Ska ut o börja rida som satan nu haha. Har lite småbråttom, kommer en kompis runt 2-3 tiden typ o då ska allt va klart. Mamma har opererat armen också så ja kommer behöva mocka ne hel del också! Gud jag låter så bortskämd men jag har inte drivet att mocka allt samt rida alla, då skulle jag inte hålla på. Dagar som denna, självklart! Men inte varje dag haha.

Bjuder på bästa filmen på Fille typ. Så hiiiml abra runda, världens bästaste Fille, saknar honom verkligen när man ser denhär filmen, så jääävla lydig o rolig o rida! Nu ska han sättas igång o se om han är fräsh.


Don't make any noise

Hejjjjjjjjjjjz.

Ridit Finja, Nasse, Nathalie och Carro också!

Finja på bett i ridhuset, satan så fin. Knäppte en oxer som stod uppe efter mkt uppvärmning och helvete. Måste prova o tävla på bett igen haha.. Får se, kansk ei grevagården!

Nasse fick en uteritt, en kortis, busa av sig lite, får han i morgon med, det behöver han pluttitutten!

Nathalie red jag barbacka, haha, kände mig självmordsbenägen där innanja hoppa upp då igår fick ja kasta mig av en gång då hon hoppade runt o stod på bakbenen osv, helt sjukt konstigt! Så de första ja gör är o hoppar upp barkacka nästa dag, haha älskar mig. Det gick iaf bättre, lite skutt i början men inte alls som igår! Sen var hon fin resten av passet iaf!

Carro var såååå duktig! Red igenom henne lite ordentligt, går faktiskt o rida henne lite mer som en normal häst, typ hålla om med benen o rida ner henne i form. Kul! Lite bitchy är hon o kan bli sur ibland när de blir jobbigt, me sköter sig ändå bra, nöjd!

We'll be living

Yo!

Har kännt lite på Zwiggy, hon kändes fräsh. Rider henne väldigt lugnt o ser om allt känns bra. Problemet är att vi inte får nån jävla tid där vi vill ha tid för hon som har kontakten mellan den veterinären och oss är svarar inte på sms, eller hon har inte gjort de på några veckor, jag är skitförbannad o mamma vill inte tjata, förhelvete, när någon inte svarar på en vecka och man skickat några meddelanden så har man all rätt i världen o tjata, när de gäller en sånhär sak.

Sen kom Conny hit o ja red honom lite! Jättefin börjar han bli, lugn och låg i gaoppen och fylligare i kroppen börjar han bli, så det är kul att han rids hemma nu också, mellan dom gånger han är här liksom! Tanken är att han ska få hoppa en Pay & Jump på VRF om typ två veckor, så vi får se! Ska skutta honom lite på söndag igen! :)

Ska bara käka lite mat nu o sen ut o rida. Kommer ha de lite körigt i morgon så vill rida så många hästar som möjligt idag så några kan vila imöra!

Hiho, hejs!

Haha, Zwiggy var inte road. Inte ens lite. MEN DEN ÄR SÅ NYPIG O MJUK :')

Allright now loose it

God morgon!

Ska ut nu o börja rida. Ska försöka få till så många hästar som möjligt, är frisk nu men vill itne ta ut mig för mycket så de går tillbaka igen. Men Finja, Nasse, Fille och Zwiggy ska gå iaf. Carro också. Så det är bara o köra. Zwiggy ska kännas på lite o se om hon är fräsh. Nathalie får köras i typ pessoan ett tag tror jag. Även om hon ska tävla nästa helg haha.

Önskar lite mer snö så man kan åka snöskoter på ett bättre sätt.. Grus på vägarna innan man kommer till gärden haha!  Igår åkte jag feeetaste svängen med skooterna, sjukt äckelfint väder o åkte lååångt ut o bara ställde mig uppe på en kulle o la föttern apå styret o ba chilla där, man hade typ hela världen framför sig o de va SÅÅ härligt, bästa! O när man är på gärdena o ökar så fyfan va den kör! Den ba gåår, upp i 100 direkt de är fan inga problem, man får akta så den inte lättar fram haha bara för snön är lite lurig nu, men har man tur så är de jävligt härligt ;D
Irma hoppning idag!

Här är filmen på Irma från idag!

Som jag skrev i nedanstående inlägg, så är detta första gången jag sitte rpå henne sen ja åkte av efter 3 sekunder på hennes rygg för två år sen, en ambulansfärd senare så blev de typ bestämt att jag inte skulle rida henne mer ;D Hahah! Ingen annan har egentligen kunnat rida henne på två år heller, bara korta stunder o perioder typ. Flera stycken har inte klarat av henne typ som vi lämnat henne till. Men nu med hjälp av Eamon Hickey och Victoria så är hon nästan fullt ridbar!

Otroligt roligt, väldigt arbetsglad häst som verkligen vill och vill försöka göra bra! Bra taxering och fin inställning! På linjen där mellan räckena, så tog hon vid ett tillfälle bara fyra glaoppsprång, knäppte det enkelt, och nästa gång jag styrde på direkt så kunde jag enkelt korta på 5. Så den är även reglerbar redan efter 2 månaders ridning. Byter galopp i svängen gör den också, men det är nog något helt nytt för det har hon itne gjort tidigare, hopphästinstinkten slog väl till på henne ;D

haha! Vad tycker ni? Visst börjar det bli lite häst?


Lycka!

Åh idag har varit en såndär fantastisk dag. Hahaha humörsvängningar på denhär bloggen känner jag men vafan! Började med o rida ut i skogen på Fille i morse, underbart härligt, aldrig sett så mycket sol på samma gång i mitt liv typ, haha!

Sen ut i skogen på Finja som också var fantastisk, fina tjejen! 

Sen red jag Nathalie, det var väl dagens down, hon är skitkonstig igen. Hoppar upp på henne och hon får typ panik, utan att jag gör något alls, har inte ens benen intill eller nånting, hon bara hoppar runt o ibland tvärstannar hon o ska ställa sig upp (men hon hotar bara, lyfter lite på frambenen typ) o sen hoppar hon iväg igen, skitlustigt. Fick hoppa av efter ett tag. Sen efte rlite småsaker så gick de o hoppa upp igen, helt ok, o då är hon bara arg o sur o rida istället, haha. Hon är dock brunstig men vafan, de ska på nåt sätt gå o börja trava utan att de tar två hela varv runt ridhuset av sparkar o surhet utan att jag ens har benen om haha.. så sur. Tant! De har ju varit så himla bra förut så ja förstår inte hur de kan gå till såhär dåligt utan någon egentlig ändring i nånting liksom. Skitkonsigt!

Jaja, sen red jag IRMA för första gången på två år!

Minns ni att jag skulle hoppa upp på henne precis när hon hade kommit hem ohanterad från holland/belgien/whatever o de tog tre sekunder så låg jag på backen med hjärnskakning? hahaha! Sen dess har jag itne ridit på henne, ingen annan heller egentligen för hon har varit så speciell, men nu har Victoria (som köpt Olle) ridit henne i 1,5 månad ungefär och det är sjukt stor skillnad! Den byter ju förfan galopp på kommando hahaha! 

Bana o allt hoppade hon ju o allt, så himla roligt! Finns nog lite fina språng i denna med och ja kan tänka mig att de blir en helt suverän speedhäst i typ 140klasser, med fin teknik o fantastisk inställning, för de har hon! Man kan verkligen arbeta med henne o liksom rida henne så hon gör bra saker, istället för Carro, som man bara hoppas hon typ går någorlunda åt rätt håll haha! Denna taxerar jätteduktigt själv osv! Kul kul! Film i nästa inlägg!

Znuten!

Nu är Znuten tillsalu igen hos nya ägarna. Tänkte lägga ut en film här ifall någon läsare skulle vara intresserad av provridning osv! Det görs självklart inte hos mig, jag har inget med det o göra, tänkte bara annonsera lite åt dom! Men kommentera så kan jag ge nummer osv till ägarna!


Min erfarenhet under 1,5 år av henne är att det är världens snällaste häst och den är otroligt positiv till hinder och rädd om sig! Lite trixig o rida då hon kan bli lite stark. Men har du lite rutin och vill satsa på en fin häst så är detta något för dig!

Bästa Finja igår

Här är en film från fintjejen igår!

Tog några skutt med bett faktiskt! Hon kändes väldigt positiv o söt. Så vi körde! Lite rörig o bitchig i munnen men jaja! Bytte även till butetsadeln så min sits är inte den bästa då ja inte ridit henne i den typ någonsin tror jag så va lite ovant, men ni får ursäkta det!


Annons Nasse!

Klickar ni på bilden nedan så kommer ni till annonsen på Nasse som jag nyss la upp :)

Nasse idag!

Började först i den vanliga equipesadeln han haft ett tag, några månader iaf. Men han hoppade sådääär o ja kände efte rlite o tänkte lite o kom fram till att sadeln nog inte var den optimala. Så jag gick upp o bytte till min underbara butetsadel o efter det hoppade han mycket bättre!

Ligger ju maaassor med jobb framöver med att få honom hoppa mer igenom kroppen, han liksom hoppar inte igenom språnget korrekt, förutom ett av sprången idag då han verkligen vände igenom fint! Så de finns hopp, man måste bara få fram de!

Här är iaf film från idag :)


Inställd träning

Yep! Lotta ställde in träningen idag. Jag är inte direkt ledsen, tror inte Carro hade fattat nåt ändå. Tar några språng hemma istället!

Ska ut o ge dom hö nu, fryser ihjäl, snöar saaaataaaan och blåser haha. Livet <3

Gick in o värmde mig under solariet förut ;D Bäst!

Sorry guys

Asså jag är fortfarande sjuk. Och har ingen aptit. Äter ca 500 kalorier om dagen, o de är en bra dag! O när jag då rider o grejjar med hästarna så är de lite för lite för o hålla mig pigg så är sjukt seg o trött o febern går lite lätt av o på så fryser fram o tillbaka. Sjukaste huvudvärken och ont i magen också, haha! Det jag vil lkomma fram till är att ni får helt enkelt ha överséende med att det inte blev nån film på Nasse idag. Red Carro och höll på o bara falla ihop typ så ja sket i Nasse. Vill verkligen bara bli frisk o känns inte som att jag blir det genom o rida.

Ska iaf hoppträna Carro i morgon, mest för att vi redan betalat för träningen och hon lika gärna kan komma iväg lite. Kommer ju inte kunna vara med på typ nånting egentligen haha. Jaja!

Nu ska jag helt enkelt sova. Gonatt!

It's not hard to see

Yallaaa bros! Ehihohi

Klippte Carro förut. Hon har aldrig sett en klippmaskin i hela sitt liv, hon tittade lite snett på den o sen somnade hon :') Hon slickade mig på ryggen en gång de va de värsta som hände :) Klippte halva huvudet osv, ingen reaktion, bästaste bebishästeeen <3

Ska packa på mig lite ridkläder nu o rida någon häst. Ska dock ta det lugnt.. För jag vill bli frisk, o blir sjuk igen varje gång jag anstränger mig, fan har varit sjukare än jag förstått verkligen. Jaja tänkte rida Carro o typ.. Nasse. Nasse ska hoppa några små skutt tänkte jag! Se om ja kan fixa film på de senare ikväll :)

You should have known

Hejsipejsi!

Ont i magen idag bara, hahaha! Roligt. Jag vill bli ajaj-fri snart, inne på tredje veckan nu! Kul!

Ska iaf bara byta om nu o sen premiär-klippa Carro! Spännande, kan gå hur som helst. Men hon ska ju hoppträna i morgon o hon är så himla långhårig, o har ju inte bästa kondisen liksom så hon svettas en del så de är dags o klippa! O vill göra de nu så ja hinner rida henne idag när hon är klippt så de inte blir som en chock för henne i morgon haha.

Så well, ska ut o göra det nu! Vi höres!

You won't believe

Hejs!

Haha mina två sista ridpass idag var verkligen riktigt dåliga! Herregud är sällan missnöjd för tycker oftast man löser nåt eller får ut nåt men fan va illa allt var. Carro var verkligen helknäpp, vild mellan hinder, gick knappt o styra, korsgaloppen var all over the place, hon slog med huvudet och blev stark till och från. Suck. Jävligt rörigt liksom!

Men ja hoppade henne några språng så har hon iaf gjort de innan Onsdag då hon ska hopptränas för Lotta, haha. Spännande... Sen red jag Nathalie som är pissbrunstig, geez. Hon gick typ inte en meter utan o sparka elelr göra luftsprång, riktigt lustig verkligen. Hon har inte varit så på superlänge och när hon gjorde de sist så var det bara när jag ställde krav. Idag var det verkligen totalt oprovucerat o konstigt.

Ska ändra lite i hennes foderstat o hoppas de blir bättre! :)

Däremot gick Irma superduperfint med Victoria. Såg att någon ville veta lite om hur de va med Irma, har medvetet hållt de lite nere för att de har ändrats lite hit o dit. Just nu är läget som så att Victoria (som köpt Olle) rider henne nästan varje dag i veckan och utbildar henne från att knappt ha gått o rida på, är väldigt tacksam över det! Hon har lite smått hoppat in henne också och idag hoppade dom faktiskt flera hinder i rad! I ett väldigt fint lugnt och jämnt tempo, riktigt kul o se! Sprången börjar ta sig också då hon förut mest klivit över fjomphindrena! Så nästa gång, om några dagar typ, så tänkte jag ta min första ridtur på henne sen jag åkte av! Hahaha

Det var när vi precis fått hem henne för typ två år sen, första gången någon red på henne i princip, jag hoppade upp väldigt fint o försiktigt, hann bara sätta mig ner så bar de av i en totalt tvär-omöjlig utochinvänd bockserie o ja flög o fick hjärnskakning o allt! Hahaha! Sen dess har jag aldrig suttit på henne så jag har ju liksom aldrig ridit henne alls :)

Men ska hoppa henne lite o känna läget tänkte jag, tror dock jag ska flirta lite med Victoria om hon vill rida henne ytterligare ett tag till.. hon gör det så bra :D

Nu är det duschdags o sen ska jag lägga omslag på min förbannade piercing som blivit infekterad sen ja va ute i fredags, haha nån måste pillat satan på den tror ja.. den är helt röd o varar <333 bebisen..hahaha Zwiggy... hennes hönät har varit trasigt ett tag så idag när det hängde där igen så var det ytterst farligt och hon stod så långt bort hon kunde för o inte dö... dock var hon ganska hungrig ändå... haha <3

Every day it's getting closer

Yallaaa brooo yooo! Jk. Ehehe.

Victoria nämnde igår att hahaha jag är jätte-olik IRL mot hur jag framstår på bloggen, jag framstår tydligen som värsta ghettobarnet osv! När jag verkligen inte är så egentligen, hahaha! Det är så jobbigt för jag är alltid väldigt sarkastisk när jag skriver så, och det är inte alla osm greppar det utan vissa tror jag är seriös liksom. Jag älskar vekrligen att ha en lite komplicerad sarkasm och jag uppskattar verkligen folk som också använder sig av det, brutala skämt och stenhårda ord som egentligen baseras på ganska sjuk humor, haha. Det är lite min grej, och det går verkligen att få fram via text men de gäller att man fattar liksom, är nog lika svår o tyda IRL på det sättet.

Det jag vill komma fram till är att när jag skriver något som verkar dödsseriöst och eller elakt, så ta det med en nypa salt. Är sällan seriöst elak under flera ord i rad, hahaha! Av en hel mening med skällsord och förbannade åsikter om något eller någon så är oftast max ett eller två ord faktiskt seriöst och ärligt menat. Typ väldigt överdrivet när jag är arg osv. Typ som när jag skriver "Olle dne jävla hästjäveln borde få mer stryk varje dag" så menar jag mest att han är jobbig som rymmer som han gjorde idag, klart han inte får stryk för det. Även om han skulle få stryk varje dag så skulle jag inte skriva det här, jhaha! Nu behöver ni inte oroa er, Olle är inte min häst så jag får inte slå honom längre. 

Åh, gullisar, jag bara skämtar. Ni får sluta fundera över om jag är elak elelr inte. Det är jag inte, är all teddybear inside, lovar. Är ganska trevlig egentligen faktiskt! 

Öh.. hela grejen var att ja skulle skriva aaatt jag har ridit Nasse och han var duktig på slutet, skuttar honom lite i morgon tror jag! 

We live tomorrow

Hej!

Igår mådde jag ganska dåligt, red somsagt Conny och efter det fick jag typ feber haha. Sov i två timmar (jag sover aldrig såvida det inte är natt liksom) och sen va ja bara allmänt jävla paj ända tills kvällen då ja sov asnice hela natten o vaknade upp pigg o glad med en jävla huvudvärk bara. 

Så har varit o släppt ut lite hästar osv så ja har iaf rört på mig, känns bra, kan nog rida några hästar i em också! Tänker nog ta Nathalie o skutta något o likaså Carro, ni måste se Carro... vill få på film som hon hoppade sist då ingen filmade, SAAATAAAN vad hon hoppa, de va helt sinnes!

Har suttit hela förmiddagen o snackat med fröken Klensmeden och hennes pappa, längesen så de va kuligt! 

Ska röra chilla lite nu för ja tror faktiskt att ja blev så jävla dålig av o varit ute hela natten o dansat o sen ridit Conny, kan inte ta ut mig så mycket för tror jag varit sjukare än jag förstår haha, vill bli helt frisk istället så man kan gå all in sen! Jävla kropp, blir sjuk en gång om året max, blä. 

Åja, have a good one!


Jagade Ollehästjävel i morse också, skulle ta ut Nathalie ur skritten, o då var det en typ 30 cm bred öppningmellan grinden och utgången från där Olle stod i skritten, precis när ja tagit ut nathalie så typ PRESSADE sig Olle igenom o sprang iväg hahah, dumma häääst! Han va uppe vid vårt hus o kollade runt lite o ja jagade länge innan jag fick tag i honom långt åt helvetet på ett gärde, haha! Han får för lite stryyyyk!


All that you want

Yo!

Hängde med Victoria på tävling idag, dressyyyyrtävling! Olle var superspänd men helt OK poängmässigt iaf tror jag! Fattar ju inte så mycket av detdär haha!

Har mått illa hela dagen o haft ont i magen, vet inte om ja bara drack för mycket häromdagen eller om ja är sjuk igen eller nåt, det visar sig väl i morrn, om de blivit bättre eller sämre :D

Vet inte om jag kommer rida idag dock, haha. Mår illa. Har dock ridit Conny, en typ travare som hoppar ganska trevligt men är lite körig på marken, så mest lydnad och halter innan hinder mend et gick bra, han är riktigt riktigt fin när han släpper igenom!

Just let it B

Bluhuh är så tlööött!

Varit ute igår men sovit några timmar inatt iaf, duktig! Kom hem runt lunch o straxt kom Ronja o hjälpte mig göra iordning lite hästar osv! Så har ridit 4 hästar, Finja, Nasse, Zwiggy o Nathalie. Finja va riktigt fin, Nasse var ganska jobbig, överjävlig till o från haha. Zwiggy kändes riktigt ofräsh så vi måst ekolla upp henne elle rnåt, och Nathalie var riktigt fin! Kul :)


Nu ska jag typ ge dom käk snart bara o sen sova för ska upp tidigt i morgon o följa med Victoria på tävling med Olle!

Jus loose it

Hejhopp!

Ridit FInja och Zwiggy. FInja ut i skogen idag igen, lite snällare o lite piggare, haha! Mest jogging även idag men några galopper. Ut o galoppträna henne snart, kondis är prio ett på henne dehär året, hon ska bli stark och modig hoppmässigt, bara köra på. Inte vara så fjompiga med henne, ingen dressyr veckan innan tävlign typ, bara rida med bett för o stärka henne några gånger i veckan, stärka överlinjen, annars hackamore och kondis.

Zwiggy reds i ridhuset, mjukgörande som vanligt, hon är så himla rolig för de går o göra llt med henne haha. Sne avr det stenhård fokus påa tt galoppera lååångsamt med långsamma steg, gick väldigt fint fö ro va Zwiggy, ska se kommande månaden om ja kan få ner takten i galoppen lite på henne!


^När ja skule stänga dörren efter mig i ridhuset så fick Zwiggy för sig att det var livsfarligt (yep, även efter typ 2 år av ridhuset nu så är det fortfarande läskigt) så hon slet sig o drog några varv i ridhuset, haha! Zwiggy <3

Back again

Godmorgon!

Hihi igår blev håret lite väl mökrt, det är inte svart, det är mer typ mörklila men ja hoppas de ser mörkbrunt/svart ut, hahaha! Ananrs gör det ju inte mig så mycket om det är lila, jag är inte så lätt att få besviken på den fronten :D


Men nu ska jag ut o rida! Eller får se om jag bara longerar, ska ut ikväll och hahaha får fetaste hjälmfrisyren, ovärt. Får se!


Knock on the door

So!

Ridit Finja, Zwiggy och Carro!

Finja ut i skogen, bara jogging då hon vilat ett tag, hon va pigg. Sen Zwiggy i ridhuset.

Hon har bara mjukgjorts i några dagar och nu vilat två dagar bortsett från stretching o laserbehandling, men idag kändes hon helt fräsh o ren, kunde inte känna nåt fel alls. Vi tror de kan ha varit någon kombination av att underlaget hos Baryards har tagit emot i landningarna, Zwiggy var nämligen broddad i fram-tån på hoven också o de tar ganska tvärstopp då då underlaget hos Baryards är väldigt väldigt fast, typ som wax! Asså det är superduper men det är väldigt kompakt liksom! Någon blandning av det och att hon slog i på vägen ner på sista hindret, otur och orutin alltså.

Men nu känns hon somsagt helt super och ska brja trappa upp på träningen igen, men tar det v äldigt lugnt med Zwiggy <3

Sen red jag Carro som bara gör framsteg på framsteg verkligen! idag kunde vi galoppera på en ganska "liten" volt o ja kunde sitta ner i sadeln o hon satte nästan under sig bakbenen haha! Otroliga framsteg då hon slagit om till korsgalopp heeeelaaa tiden förut, nu karar hon massa varv! Riktigt duktig, styrde på några småskutt också  och hon hoppa rbara bättre och bättre för varje dag, vor ekul o ta med henne på nån hoppträning snart! :)

Nu ska ja duscha osv o sen åka o färga håreeet, lite skillnad blir det denna gång men inget lustigt tyvärr, haha!

I'd do anything

Murrn!

Blev såklart inte att ajg red fler hästar igår. FÅr sjukaste hostattackerna när jag ridit så ja vill bara bli frisk. Suck. Men ska rida iaf en två hästar nu på morgonen för sen ska jag iväg o färga håret o klippa lite. O i morrn ska jag ut sååå jag ska försöka rida så några hästar som möjligt i de rena håret haha!

Åja. nathalie får vila idag, så ska rulla lite med Carro o sen sparka igång Finja!

Right to express

Morgon!

Idag ska ja rida lite fler hästar tänkte jag. Men vila mellanåt, för fan va jobbigt de är o verkligen få hostattacker haha.

Nathalie ska hoppa lite även idag, men på ett annat bett, igår vart hon lite för stark! Nasse ska joggas lite o hoppa i morgon, Zwiggy ska mjukas igenom o Carro ska joggas. Ska se om ja orkar sparka igång Finja igen också, hon har fått vila lite nu.

Carro!

Carro gör ständigt framsteg faktiskt! Idag hoppade hon kombination för första gången någonsin i sitt lilla liv! Och inte lätt heller, intill väggen med vattenmatta på insprånget! Hon stannade o tittade en gång sen gjorde hon det superbra och fattade verklgien grejen med två hinder i rad! Är otroligt nöjd :)

Sen är hon ju jävligt rörig såkalrt för de går itne så bra o styra o de är mycket långa ben o hålla koll på i svängar osv, men inställningen är verkligen slående bra i mina ögon, hon kan travhoppa utan o tveka o ser hellre de o att hon ändå hoppar än att hon stannar för de blir lite knasigt. Riktigt kul!

Sprången börjar ju komma också, förut knep hon ju liksom men nu hoppar hon fint vissa språng! Ska bli kul o se vart dehär leder, vill nog hålla kvar i denhär lite ;D


Haha bilddagboken!

Som vissa vet så var jag ganska aktiv på bdb förut, har lagt av i princip helt nu men rullar in nån gång ibland när jag har tråkigt, som vanligt slås man av all ajävla listor överallt, bara för det så får ni en lång helt ohästrelaterad jävel, för jag har tråkigt!

Vad heter du? Cornelia Ryleeeeen
Mellannamn? Har inget, faktiskt haha
Vart bor du? En bit utanför Norrköping (:
Trivs du där? Haha, stan vore bättre!
Brukar du läsa horoskop? Aldrig någonsin :')
Har du körkort? Håller på!
Äger du några Converse? Nae de va ett tag sen haha!
Favoritdjur? Hundvalpar :')
Vad spenderar du dina pengar på? Typ piercingar o tatueringar, snart vettigare saker dock!
Festar du? Så lite som möjligt :D
Sprit, cider, vin eller öl? - Sprit, haha.
Brukar du bli för full? Haha, ja.
Antal kuddar i sängen? 1!
Kan du baka bullar? Bakar dom bästa bullarna!
Bläck eller blyerts? Hm..
McDonald's eller Burger King? Donkikong
Är du allergisk mot något? - Don't think so!
Äger du ett busskort? Gör ja säkert, sen ja gick i skolan haha!
Dricker du blå, grön eller röd mjölk? Gilla ritne mjölk!
Vad åt du till frukost? Flingzzzz
Nästa mål i ditt liv? Haha, jadu!
Vad såg du senast på tv? Nåt skit på mtv
Hur svarar du i mobilen? Beror på vem det är haha. Allt från "Hej det är Cornelia (:" till "vadfan vill du" (bella <3)
Vem ringde du senast? Morsan kanske!
Antal timmar sömn inatt? typ 8!
Vad innehåller din favorit nattmacka? Asså mackor på natten är inte min grej!

UTSEENDE
Ögonfärg? Gruuuna!
Hårfärg? Rött atm!
Är det din naturliga hårfärg? Haha nej :')
Skostorlek? typ 38!

HYGIEN
Hur ofta duschar du? Everyday i'm duschening
Använder du deo? Ajjemen!
Brukar du borsta tänderna varje dag? Yaman!
Använder du parfym? Ja :')

VAD FÖREDRAR DU
Cola/Fanta? Fantaa
Tv/dator? Computahh
Med/Utan kondom? Utan haha
Blå/Rosa? Daah, rosa :')
Skola/Jobb? jobbijobb!
Fest/Softa? Beror pååå

FRÅGOR:
Hur många har du varit riktigt RIKTIGT kär i? Haha ingen!
Vad tycker du om kärlek? Det är några år kvar ;D
Har du flashat/strippat någon gång? Hahaha! Ja!
När kramade du någon sist? Aaaslänge sen, är sjuk, ingen rör!
Saknar du någon speciell person? Njae
Har du svårt för att bli kär? Yep!
Är du singel? Haha ja!
när var det senast du fick en komplimang ? I morse, lägg av!
Har du hånglat med någon av samma kön? Haha! Ja ;(

HAR DU NÅGONSIN:
Varit medvetslös? Yes!
Hånglat med någon riktigt ful? Ja, jätte-ja!
Hånglat med fler än 50 pers? Nej ;D
Hånglat med fler än 3 pers på en kväll? haha ajo
Haft sex? haha ja
Gjort något riktigt dumt? Absolut!
Gjort något du verkligen ångrar? Njae!
Varit nykter på någon nyårsafton? Hm, ja!
Åkt ambulans? Yezzz
Gjort nåt olagligt? Jarå!
Blivit polisanmäld? Nästan :D
Fått din mamma att gråta? Haha jaa
Skämts över dina föräldrar? Nope, inte mitt problem om dom gör nåt värt os kämmas över ;D
Skämts över dig själv? Ajjemen!
Tagit droger? No kids, don't do drugs (:
Druckit? I have, yes haha
Vilka kläder sover du i? Vet inte ;(
Vad hatar du verkligen? Människor som använder ":P" smileyn, människor som är för tönt-gulliga, pessoabett och Tretornstövlarna haha!
Varit kär? Men, nej!
Har du varit kär i någon du inte haft chans på? Räknas chuck bass?
Är du ensam nu? Haha ja!
Sagt "jag älskar dig" och menat det? Nej (: Eller, jag var typ 14, det räknas inte (:
Bråkat med ditt husdjur? Ah fifan de är värsta livet här om dagarna!
Drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag? Nope (:

HAR JAG?
Digitalkamera? Ajjemen!
Telefon på rummet? Mubilizen
Egen dator? yayyy
Könssjukdom? Haha nej, inte än! ;D haha jk
Husdjur? Några st!
Bra kompisar? Aaarå!
Tar du receptbelagda mediciner? Har ja säkert!

SENASTE SOM
Sov i din säng: Asså... ingen får sova i min säng.
Såg dig gråta: Gud ingen aning!
Fick dig att gråta: Haha Zwiggy ;D
Du gick på bio med: Hahaha jimmy!
Du gick på stan med: No idea!
Skällde på dig: Mamma, obviously
Skickade ett email till dig: Nån som ville sälja en häst haha

SAKER
Tar du droger? Nein!
Vad är du mest rädd för? Att Zwiggy skadar sig o att bli sjuk igen :@
Vart vill du gifta dig? Kommer jag säkert vilja om hundra år (y)
Vad hatar du verkligen? Svarat på de juu!
Har du varit kär? De va ett jävla tjat, nej!
Har du ett jobb? De kan man säga!
Gillar du att ha folk omkring dig? Beror på hur mycket alkohol jag har i kroppen, haha
Är du ett hälsofreak? I teorin ;D

STUFF
Är du ensam nu? Yes, somsagt!
Några piercings/tatueringar? Ajjemen!
Låtar som fastnar i ditt huvud ofta? Typ JB låtar o sån skit, ofc
Vill du gifta dig? MEN
Vill du ha barn? Dude ain't nothing coming out of there

FAVORIT
Favoritrum i huset? Min bästaste rum!
Typ av musik? Mer åt hiphophållet typ!
Månad? August!
Klädsel? Beror på vem haha!

DE SENASTE 48 TIMMARNA
Gråtit? Naj!
Köpt någonting? Nope (:
Varit sjuk? Ja -.-
Träffat någon ny person? Yes!
Saknat någon? Nääee va!
Kramat någon? Nej :D
Kysst någon? Haha faktiskt inte!

SENASTE
Låt du hörde: Nåt med eminem typ!
Film du såg: Moneyball!
Drink du köpte: Bad bara om nåt starkt, fick de (y)
Mat du åt: Inge aning!
Längsta bussresa? Till Holland förra året, lastbilsresa iofs, but still!
Irritation? Cpmänniska som störde!


Sorry darlings. Dehär är det bästa med en liten blogg, behöver itne bry mig ifall ni vill läsa eller inte :') Nu vet ni mer om ohäst-Corneliaaa! haha

It's a hard life

Red Carro också! Så himla duktig hon var. Det är som o rida en normal häst nu bara att hon inte fattar allt liksom! Döcool o jättesnäll verkligen!

Red lite lugnt i alla gångarter o övade att ha henne mellan hand o skänkel när man svänger, hon fattar inte alltid vart man ska svänga men provade att stötta med benen på olika mycket sätt o fick endel resultat, duktig tjej!

Så det var roligt, helt slut blev jag för jag hostade så brutalt jävla dant, inte kul alls. Så nu ska jag sova! I morgon ska Fille till nån människa som ska försöka se vad som är knasigt med honom, vi hoppas såklart att det itne är nåt knasigt med honom för han har kännts vääldigt fin o rida senaste tiden!

Skipper dock markne-träningen i morgon pgav hostan osv. Hoppar lite hemma istället! :)

No way to live

So!

Ridit Nathalie och Zwiggy. Nathalie är lustigt fin, alltså helt fantastisk! Hon hoppar helt fantastiskt, hoppade bara 50-60 cm höga hinder men hon hoppar så himla runt och väl, aldrig sett det hos henne tidigare! Otroligt kul! Ska ställa upp samma linjer som hon stannade på i Borås typ i morgon eller senare i veckan, så får vi se!

Sen red jag Zwiggy, mjukade igenom med myycket skänkelvikningar och alla andra typer av sidvärtes rörelser haha. Så himla fin som vanligt, tar det lugnt några dagar till innan jag säger om allt är som det ska eller inte!

Rullar nog runt lite på Carro sen också!


Vi har fått solarie! Bäst, så otroligt skönt o göra iordning där, låta dom torka under där osv osv, asbra!


Keep rolling

Morrn!

Ska försöka rida iaf två hästar idag.

Nathalie o Carro typ. O mjuka igenom Zwiggy lite.

Carro hade kolik igår, veterinären kom o körde ner en slang i halsen på henne genom näsan haha, tur man är lite cool med såntdär, mamma gick o gömde sig som vanligt haha!  hon fick en hel hink vatten nerhälld där, 5-6 sprutor med diverse saker osv. Värsta av allt var bremsen(för mig asså, haha), stackars tjej, otroligt duktig  var hon dock, rörde inte en min typ på hela tiden,.

Åja ska ut o rida nåt nu, höres sen!

Makes you nervous

Yo!

Red Zwiggy i morse. Int ehelt säker än så väntar några dagar med o prata om henne!

Sen har jag gjort ytterst lite, ahr dragit på mig världens hosta... vill verkligen bara bli frisk Nuuuununu så tar det så lugnt jag kan -.- suck.

Angående inomhus SM i år förresten så kommer jag avstå det. Nathalie skulle kunna gå bäst men hon är inte kvalad, Fille, Finja och Zwiggy är kvalade men ingen av dom är i tillstånd att starta nu tycker jag, så vi skiter helt enkelt i det. Försöker satsa på utomhusSM istället! :)

^Carro verkar få ett kolikanfall så jag har gått lite med hennemen nu går hon i skritten istället. Så får vi se vad det blir av det, hon bajsade förut iaf så det är ju jättepositivt!

Dagens ansträngning

Haha! Red Nathalie, gik faktiskt väldigt bra.

Kvinnan som pratade med henne nämnde något om ett tryc på näsan, som om hon fastnat eller gått omkull i nån olycka eller nåt o fått ont på näsryggen, och jag har märkt innan att det blivit bättre utan snokrem, ni kanske har märkt att jag har tävlat utan det t.ex. Så idag red jag helt utan nånting runt näsan, helt bar liten Nathalie-näsa alltså! Gick faktiskt bra och jag kände överlag att hon var lugnare än annars.

Däremot så hade jag noll krafter verkligen, shit brukar inte va såhär svag men damn är helt slut haha, red i max 20 minuter o är helt körd! Duktig tjej iaf!

Tror itne jag orkar rida nån mer ikväll haha.. men det återstår att se! :)

Last yo know

Morgon!

Idag smäller det, höhö, ska rida idag tänkte jag! Ger mig ut direkt så jag har tid på mig o känna efter om jag orkar en till, vill samtidigt fokusera på att bli frisk, då jag ändå inte har några tävlingar på typ två-tre veckor. 

Ska rida Nathalie! Spännande. Sen ska jag kolla Zwiggy, åh hästis. 

Well, bara ut o börja me det tänkte jag, höres!

Segt

Morrn.

Well, ställer in tävlingen i helgen tyvärr. Kunde itne rida igår heller, vilket gör att hästarna vilat i typ en vecka nu, känns inte bra o utsätta dom för tävling då. Plus att jag fortfarande är sjuk men börjar åtminstone bli lite bättre, tror dock inte jag kan rida idag heller, satsar på o bli frisk istället. 

Är otroligt orolig för Zwiggy... har inte sett henne men dom säger att hon inte är helt klockren, åh. Sämst, vad som helst utom Zwiggy ju... piss.

Åja, ska fortsätta jobba på hälsan nu, hade bra!

Finaste Rosa, skulle gärna köpa tillbaka henne om jag kunde ;(
RSS 2.0