Fantastisk helg

...Än sålänge. Är i Sundbyholm med Carro, Nathalie och Zwiggy. Nathalie är knepig som vanligt och har fått något stopp per klass men de känns som att vi håller på o bryta oss igenom problemet sakta men säkert.

Zwiggy vann 140n i torsdags, otroigt snabb och duktig var hon, kom 7a i gårdagens 135, snabbast (ofcourse) men ett nedslag. Carro hade ett skitpet i 130 i torsdags, debuterade 135 igår och även debut i avdelning A, med ett nedslag som jag helt tar på mig, hästen skötte sig fantastiskt bra, hoppade vattengrav för första gången någonsin också! Och idag gick hon en 130 och var felfri! VIlken stjärna.

Imorgon är det bara Zwiggy som går, hon går lilla grand prixen 140 Finalen, så det blir kul.

Det är lite knäppt med Zwiggy, som ni kommer se på filmen nedan så har hon börjat hoppa som faaan med bakbenen (ännu mer i 135an där hon rev ett, ja, jag skämtar inte, det var ännu mer i den) och jag känner lite i ryggen på henne att hon är lite ansträngd, så vi tar omm hand om henne lite extra dessa dagar och så får hon stanna hemma från hammarö istället, då vi planerar att hon ska gå 150 hela hösten, Vilkswagen klasserna tänkte jag att hon skulle gå. Så jag vill spara på henne. Nu har hon fått sin dos av lite mindre speedklasser och jag ska se om hon klarar att ta upp sin nivå ett steg!

Visst är den fantastisk?


Kommentarer
Postat av: Mikaela

Så himla fin!

Rodeo i början? Haha, brukar hon va så? x)

Helt sjukt va snabb hon är! Fattar att ni är snabbast i varje klass i princip :)

Svar: Jaa!Haha mja hon brukar inte göra sådär stort på banan men skutta lite brukar hon! Vet inte vad som flög i henne just där faktiskt haha, tyckte de såg kul ut bara!
Iknowright, haha, hon är inte dålig på dedär med o hålla maxtiden!
Cornelia

2014-08-02 @ 21:38:19
URL: http://mikaelasundberg.blogg.se
Postat av: emma fors

zwiggy <3

Svar: Zwiggy <3 indeed :')
Cornelia

2014-08-02 @ 23:53:52
URL: http://forzi.blogg.se
Postat av: Rebecka Fredriksson

Alltså hahaha älskar hennes lilla damp i början, så underbar! Ni är jättefina tillsammans, det ska bli spännande att se er i 150 i höst :D

2014-08-04 @ 20:45:07
URL: http://rebeckabinkle.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0