Fantastiska hästar!

Gårdagen startade fint, Bugatti som är väldigt mötesskygg gick att rida fram på nästan som en normal häst, kunde möta andra hästar i galopp och allt, jag var helt chockad men lite lycklig i hjärtat. han skötte sig med andra ord helt fantastiskt. Även inne på bbanan var han jättefint, klockren och felfri tills ett räcke i omhoppningen där jag inte ritigt vet vad jag gjorde fel men ett skitpet blev det iaf. Men så himla nöjd!

Totte hann jag rida fram i max 3-4 minuter pga dålig jävla planering så han var väääldigt spänd hela vägen från start, och späde till sig lite extra i en sväng till ett räcke så jag fick inte nån känsla/rytm alls så han rev. Annars ganska fin på några hinder iaf.

Sen Zwiggy... Åh Zwiggy. Vilken jävla stjärna. Hon hoppade bättre än på länge i hennes tredje 145a, luftiga språng och mycket kraft, speedade på i omhoppnigen och fick ett SKIIITPEEET på ett jävla enkelt räcke som jag varken kom snävt på eller fel på, ae så surt. Vinnande tid hade jag, slog båda Arvidssons tider, fniss. Men vad gör det när man inte är felfri (; Jaja vilken satans häst. Idag ska hon "debutera" 150 igen, åh ska bli så kul.

 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0