Norrköping igen!

Hejhopp. Min dator är död. Upptäckte det idag, trodde det var laddaren men ICKE sade nicke. Den är doed. Adios. Hasta la vista. Auf....virdärsééén. Lol. Tyska. Just kidding guys. OKEJ. 

Men seriöst. Lägg av nu. Så, nu drar det igång emd Norrköping Horse Show igen, nu med Volkswagen Grand Prix. Orginalplanen var att ha med Carro, Tote och Zwiggy, men tyvärr så har Carro sträckt sig bara ett par dagar innan avfärd så hon får stå över. Istället plockade vi med Bugatti (känns ju kul i volkswagen grejerna) så det blev kul ändå.

I morgon går Buggan och Totte 130. Ska bli kul o få igång Totte igen efter att han varit sjuk pga en dum fästing, men vi börjar lugnt i en 130. Zwiggy går 145.

Lördagen beror helt på hur det går imorgon, går buggan jättebra o känns stabil och inte är helt omöjlig på framhoppningen så får han nog gå 140, Totte med såvida han inte känns skitkonstig imorgon. Zwiggy går 150, jag vet, HUR spännande?1 mycket spännande. Bara startat 150 engång och det var på dåligt underlag och vi var inte alls förberedda för den debuten. Nu hoppas jag på en bättre runda, även  om jag inte räknar med några toppresultat såhär direkt, Kul ska de bli iallafaaaall!

 
Kommentarer
Postat av: Mikaela

Asså Buggan har typ världens finaste färg eller nått! Sjukt fiin ^^

Du får uppdatera hur det gick på 150 "debuten" sen!! :)

2014-08-21 @ 22:03:22
URL: http://mikaelasundberg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0