Ny vecka

Hejhopp. Totte har varit nolla i samtliga 140cm starter vi gjort på senaste tiden och han är så himla duktig. Zwiggy bara KÖTTAR 150cm hinder även om hon är orutinerad på höjden, men hon kämpar och det gör mig helt rörd varje gång jag tänker på det. Allt vi gått igenom, världens bästa häst.

Hästarna kör på som vanligt, nästa tävling äe eventuellt Sundbyholm nästa helg, men vi är reserver än sålänge, det borde dock släppa. Carro sträckte sig ju ett par dagar innan Norrköping men hon ser fräsh ut nu så jag ska känna på henne lite typ imorgon. 

Zwiggy ska hårdtränas nu, imorgon vankas det klättring och dagen efter det är det serie och teknikhoppning på låga höjder som gäller. Hon ska konditionstränas och flera hårda tunga dressyrpass väntar. Några dagars lösgörande sedan och sen samma visa igen, för att hela veckan innan hennes nästa tävling bara lösgöras och träna "yoga" så hon blir smidig och mjuk. Jag älskar denhär hästen.


Nu somnar jag snart, skriver något bättre typ imorgon. Har internet OCH dator hemma nu så vill ni att jag ska skriav om något speciellt så passa på och be om det nu innan jag förlorar antingen internet eller dator, livet på landet ni vet. Puss.

 
Kommentarer
Postat av: Mikaela

Har det hänt nått med räkan? :o har jag missat nått? :/

2014-08-28 @ 10:53:57
Postat av: ronja

kan du inte skriva om vad skillnaden är på att hoppa en 120m klass jämfört med en 150m klass :)

2014-08-28 @ 11:11:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0