Klicka på någon av bilderna!


 Vila

Hej!

Just nu vilar Zwiggy och Totte. Dom går i skritten 45min varje morgon, annars går de bara o latar sig i hagen sålänge det är någorlunda ljust ute. Dom ska vila ända framt ill Jul faktiskt. Jag gillar vila. Jag tror på det. Förutsatt att du gjort ett betydelsefullt jobb när de jobbats. Direkt den 25e så sätter jag igång dom igen (är utomlands 17e-25e) och då går dom halvlugnt någon vecka men sen är det bara att försiktigt börja bygga upp dom igen. För att första helgen i Februari så drar skiten igång igen! 

Då är det dags för Helsingborg, där ett Scandinaviumkval går. Två veckor efter det är det Borås där också SM går. Zwiggy är kvalad SM så hon får gå det. 


Just nu är bara min nya häst Ina, försäljningshästen Räkan och treåringen Challe igång. Ska sätta igång Carro också för hon är tamejfan helt galen. Hon får gå hela tiden fram tills att jag åker bort. Med andra ord har jag det ASCHILL just nu. Det är skönt. 

Vad gäller tävlingarna nästa år så får vi se där i början vilka som följer med. Zwiggy och Totte blir det ju, men sen får vi se om Ina är redo, eller om det blir Carro eller Räkan. Spännande iaf!

Igår var jag o tatuerade mig igen också! Hiho, den växte lite och färglades lite. Köttig jävla tatuerare, han gör så himla hårt och djupt (lol) så det blöder jtätemycket fortfarnde och är liksom sår i färgen haha. LITE synd om mig. 

Så jag är lite krigsskadad i ett par dagar nu så försöker rida så lite som möjligt. Ska ut o sladda ridhuset nu iaf!

 
RSS 2.0