Nathalie 145

Ja vad ska man säga. Det var inte allt för längesen som hon var utdömd och redo att tas bort pga headshakeing och "farligt betéende". Hon stannade 5m innan varje hinder och när hon väl hoppade så hoppade hon tråkigtoch oengagerat och rev ofta. Det gick inte att gå varken ut eller in genom dörröppningar när hon hade sadel på och än mindre gick det o sitta på. Hon var farlig att rida och hade sadeltvång, när man ställde lite krav på henne så kunde hon brista ut i stora serier, en gång brast sadeljorden pga det.


Men efter otroligt mycket jobb, med extremt mycket hjälp från Sussa som jobbat henne från marken o kommit in i hennes huvud, så går hon nu in i först en 140 och gör en dubbelnolla, och sen en 145, hennes livs andra 145, och gör en nollrunda och ett onödigt skitpet i omhoppningen. Jag tycker det är helt fantastiskt. Hon är kvalad 150 nu och vid första bästa utomhustillfälle så kommer hon debutera det! 

Visst är hon duktig? Hon är i några bommar lite men hon var nog lite trött och lite spänd, men att hon ändå presterar så bra som hon gör är otroligt.


Kommentarer
Postat av: bella

ni är ju bara för grymma!! :D

2014-02-17 @ 15:12:16
Postat av: Caroline

Ser fint ut!
Har du ingen gammal film på henne så man verkligen kan få se skillnaden? :)

2014-02-27 @ 21:07:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0