Tradila

Hej! Har inget internet i mitt hus så min data sstår hos mamma o pappa och det är därför ja inte går upp hit varje dag för o blogga. Hiho! I lördags var vi iaf på Pay & Jump med Carro, hon va helknäpp o slet sig innan ja ens hann hoppa upp o sen stod hon lite på bakbenen osv. Men inne på banan så var hon felfri i 120, men extremt spänd, o sen rev hon första hindret i 130 men även där väldigt spänd och hon rev för att hon tittade på utgången liksom. Duktig ändå!

Hon ska tävla i helgen i mantorp, tror bara hon går en 120 men ja vet inte, hon behöver rutin liksom. Sen ska hon med till Grevagården och gå 120 130 125 så det blir roligt! :)

Film från i lördags kommer sen!

 
Kommentarer
Postat av: Linn

Jag tror jag gått och blivit ett "Cornelia-fan"! Haha.. Kom på mig själv idag när jag red o det bara vart blaj av alltihopa, jag gör typ allt på en gång, eller är mest ostadig och inkonsekvent och min stackars häst förstår ingenting.. Att jag tänkte "rid som Cornelia", o så försökte jag tänka som det ser ut när du rider. Stadig, mjuk, beslutsam och tydlig. Och det blev så jävla bra! Jag har aldrig haft någon "förebild" i ridningen konstigt nog när jag är 28 och har ridit sen jag va 5 och tävlat i åtminstone 15 år.. Inte på din nivå men iaf nat på både ponny och häst. Men nu har jag!;) För jag gillar verkligen din ridning och stil! Okej, nu ska jag sluta nörda men jag va bara tvungen att skriva för jag blev själv väldigt förvånad!
Håller tummarna att ditt tävlingsår tänker fortsätta som det börjat!

Svar: Men gud haha! Svårt o svara bra på en sånhär kommentar, kan nog bara tacka och bocka så innerligt! Riktigt roligt o höra, framförallt roligt med när du tänker "rid som Cornelia", hur viktigt det är med den mentala biten, vilken känsla det ger liksom bara att tänka hur man ska rida. Börja rid ordentligt från början så sparar du massa tid om du hoppar över den inkonsekventa och ostadiga biten, haha, du kan ju :D
Men somsagt, tack så jättemycket verkligen! :')
Cornelia

2014-02-25 @ 23:46:20
Postat av: Mikaela Sundberg

Håller med Linn där! ^^

Svar: Haha åh, tack så jättemycket! :')
Cornelia

2014-02-26 @ 21:44:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0