Sorry not sorry

Heyo!

Har faktiskt varken glömt eller skitit i o blogga, har helt enkelt inte suttit på en häst på två dagar haha. Håller på o tar körkort så har pluggat ganska ordentligt senaste dagarna och sen fick ja glite besök igår som tog upp lite tid, OCH idag ska alla utom Carro vaccineras haha så blir bara en häst idag med, och bara en imorgon också. 

Så well, har inte så mycket o säga mer haha just nu. Molly var här o tränade i söndags, så himla kul o se dom! Det går superbra o förutom att Molly hoppar Elin ur sadeln ibland så går allt så himla himla fint och bra! Ska bli roligt o följa :)

 

Will we ever know

Haloo!

Har ridit Carro och Totte i skogen. Carro fick en långritt typ, myyycket galopp och skrittpauser, i mycket snö, så hon är nog trött i kroppen nu haha, intervallade lite osv. Totte var hemsk, han vände i skogen o gick inte riktigt o styra och var myycket upprörd, detta är nåt nytt han kommit på, ska ge't ett till försök imorrn, knäpphäst.

Ska rida Zwiggy senare, ska försöka sätta upp lite studds i ridhuset om ja orkar haha. Måste först plocka bort alla hinder o sladda o välta osv. 

Både Carro och Totte är lite jävliga i skogen, mest Carro som kan få för sig o vilja hemåt när som helst, men det är så skönt för all rädsla hos mig är borta nu haha, minns när jag hade FInja och det var som värst, vågade knappt sitta på en häst då, helt otroligt vilken skillnad det är nu. Aldrig rädd, hästarna är totaltokiga men jag bara chillar och är konsekvent. Skön känsla.

 

Nästa tävling

Den närmsta tävlingen framöver är Borås. SM går där men jag tror faktiskt inte jag är kvalad med någon av de hästarna jag har nu, så jag ska rida runtomklasserna bara. Nathalie, Totte och Zwiggy ska med dit.

Zwiggy och Totte går 135 - 135 - 140. Och Nathalie går 140 - 140 - 145.


Vet inte om ni har tänkt på det, men det är lite roligt med dessa tre hästar, för ibland får jag frågan vilken häst jag tycker är bäst, och haha, jag har kommit fram till att Zwiggy är den jag tycker om bäst, Totte är den med bäst resultat tidigare som borde vara bäst, och Nathalie är den som hoppar högst och bäst. Hahah. 


Det ska iaf bli roligt att dra igång med tävlandet igen, har inte tävlat på superduperlänge, bara dendär endagarstävlingen med Carro för ett par veckor sen. Så det ska nog bli mer spännande än roligt när jag tänker efter haha. Zwiggy är ju inte den roligaste o ha med på tävling efter ett uppehåll. Fyfan i Helsingborg sist så fick jag RIDA till veterinärbesiktningen för att det inte gick att gå med henne dit, hon är helt - jävla - galen. Som en hingst haha.. Fy.

Nu ska jag ut o rida Carro i ridhuset, hihi. Hon har vilat två dagar, so excited haha.. Ni följer mig väl på instagram? Alltid daglig uppdatering där (: corneliarylen @instagram

 
 

Förslag pls

Hejsan hoppsan!

Jo, jag är somsagt inte supersugen på o blogga som vanligt, men något inlägg då och då är jag lite inne på. Problemet är bara att jag inte känner mig direkt full av kunskap längre, haha. Vad vill ni läsa om liksom? Ridpassen? Vad man tränade på? Uppläggen? tänket? Dagsformen? Kommande tävlingar? Avklarade tävlingar?

Jag har iaf glömt att lägga ut filmen på Carros senaste tävling, där hon somsagt debuterade 120. Den kommer här, svara gärna på det jag skrev ovan ^  :)


Mycket spänd häst, men skötte sig ändå så himla bra :')

Kanske dags att blogga!

Hejhopp hihi!

Just nu känner jag mig inte supersugen på o börja blogga, däremot är det väl värt ett inlägg, då det är folk som säger åt mig o blogga hela tiden haha. Inte för att det är en bra eller ens intressant blogg imo, men fine!

Har haft så jävla mycket skit privat under en längre period, men det börjar lätta I guess. Blir inte bättre och det är mycket jag skulle vilja ändra, men jag har inte tid o hålla på längre så whatev!

Hästarna rullar helt okej, Nathalie är superfin men snuttade upp ena bak-knäet här om dagen när hon hoppade över hinderstöden ( -.- ) så hon har sytt massa stygn både i muskeln och i skinnet så hon vilar i någon vecka till nu, men är helt ohalt.

Totte är iaf igång snart, myyycket lydnad rait nao, Zwiggy och Carro går för fulla muggar och sköter sig superduper. Carro debuterade 120 förra helgen med ett litet skitpet, nollade 110 :) Asduktig!

Har inget bättre o skriva fan. Har så mycket att berätta om från privatlivet egentligen men sex, drugs n rock'n'roll passar sig inte riktigt här haha! Är ju lite mer privata bilder osådär på instagram. corneliarylen heter jag dääär! 
RSS 2.0