Två tävlingar

Som jag nämnde i förra inlägget så ska vi först till Sundbyholm, och sen till Hammarö. Til Sundbyholm tror jag det är Nathalie, Zwiggy och Räkan som ska med. Nathalie går den märkliga kombinationen av klasserna 130-150-120, haha! Vi får se hur det går.

Nathalie var ju i Västervik och vägrade ut sig i 120. För en häst som bara skuttar över 150banor så är det mest ironiskt och tyder på vilken jävla attityd hon har. Hon är svår att bemöta och jag skulle aldrig kunna förklara i text hur vi hanterar henne och tränar henne, men det jag kan säga är att vi ändrat upplägget lite nu, det är hård kärlek och hon måste skärpa sig. Vi är strängare mot henne men betydligt snällare när hon väl sköter sig. Det är inga gråskalor utan hon ska göra som vi säger, punkt. Svart på vitt. Än sålänge (har gått fyra dagar sen vi satte igång haha) så sköter hon sig superduper. Ska bli spännande o se hur det går på lite större hinder.

Räkan ska i Sundbyholm gå typ 130-135 klasser tror jag, och Zwiggy går somsagt lite 130-140. 

Helgen efter, i Hammarö, så är det lite oklart men ajg tror att Zwiggy, Räkan och Fille ska med. Totte har varit sjuk och ska få några veckor till på sig att bygga upp sig igen, han har tappat säkert närmre 100kg på några veckor, stackarn. Fille kommer hem i morgon och är very much till salu om ni undrar.

 
Kommentarer
Postat av: Men hallå det är ju jag!! Duh

Hallå jag saknar dig så jag går i tu!! Jävla dig

Svar: Men hallå, haha vem? :(
Cornelia

2014-08-01 @ 13:44:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0