Börja blogga igen!

Kanske det kanske!

Har mått lite sådär senaste månaderna, svårt att förklara varför och inte något som ska ut här direkt. Även om det itne spelar mig så stor roll vem som vet eller inte. 

Anywho! Tävlingarna har gått fint, det var varit en lite väl hård start av säsongen med nästan 7-8 meeting på rad, i princip varje helg. Nathalie har gått superfint egentligen men blivit lite förbannad mot slutet och börjat stoppa lite. Så hon vilar just nu så får vi börja om lugnt och fint igen. Hon har ändå gjort flera super-rundor i 150 med 4 eller 8 fel.

Zwiggy har hoppat kalas med hur många bra 140rundor som helst med supertider, men 4 fel i nästan varje, så sjukt irriterande haha! Däremot debuterade hon 145 förra helgen felfritt, rev dock första hindret i omhoppningen (var en A1a) så vi kom trea. Men otroligt roligt ändå! Så hon ska faktiskt få gå SM om ett par veckor, spännande!

Totte var ju påväg o bli salami (om jag hade fått bestämma) efter Sundbyholm där ingenting fungerade what so ever, men jag behärskade mig och bad Sussa om hjälp. Så hon jobbade med honom nästan varje dag i 3 veckor (för er som inte vet så sysslar Sussa med horsemanship och annat häxeri men med inriktning mot tävling) och efter att ha suttit på honom sammanlagt 3 gånger så har han fått flera placeringar i 130 och även 140 förra helgen faktiskt. Så han fungerar fint igen!

Det är väl de tre superhästarna, tar resten och förklarar allt eftersom, har ju lite försäljningshästar hemma nu också en somsagt, de tkommer.

Vet att jag frågat förut och vet att jag aldrig brytt mig ett piss om svaren (förlåt hihi) men vad vill ni läsa om ifall jag börjar blogga igen? Lovar att försöka anpassa mig lite!

 
Kommentarer
Postat av: erica

hej!
Jag läser gärna om ditt vardagliga arbete med hästarna. träningar du åker på får du gärna berätta vad det är ni tränar på och vad övningarna ger (tillsammans med film blir det ännu bättre!)
Tur du börjar blogga igen för jag har fastnat här liksom:-)!

2014-06-16 @ 19:51:57
Postat av: anonym

Vad har du för mål det här året när det gäller tävlingarna? något speciellt du vill rida? placeringar?

vad behöver du träna allra mest på inom ridningen för att nå allt på frågan innan? :)

gillar bloggen, uppdatera mer dååh.

2014-06-16 @ 21:24:22
Postat av: Stina

Tävlingar och träningar, träningsupplägg och MASSA filmer på allt :D

2014-06-16 @ 21:26:48
Postat av: Ebba

Jag blev så jävla asglad nu när du tänkte blogga igen haha!! Blogga om mål, dina träningar och hur du lägger upp träningarna. Tävlingar och om hubba <333 vilka hästar du har hemma och kanske lite annonser när de ska säljas :)

2014-06-16 @ 22:40:07
Postat av: Isa

Din utrustning som du har på hästar och dig själv? Vilka märken och om du är nöjd eller inte. Sadel/träns/skydd/hjälm/stövlar/kavaj osv. :D

2014-06-20 @ 21:31:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0