First day donnnne!

Såja, nu är första dagen här i Falun, SM,  avklarad. Zwiggy gick ju en 140 bed. C, det innebär att det enbart är tiden som räknas, får man ett nedslag så blir det 4 sekunders tidstillägg. För mig var det tur att det var den bedömningen idag, men i allmänhet tycker jag det är ett kitdåligt påhitt. Suck, en felfri ryttare ska ju alltid vara bättre än en ryttare med fyra fel, ajabaja. Jaja!

Zwiggy var iaf helt förfärlig på framhoppningen, hästar överallt så många tvärhalter och tvärvändningar, sjukt spänd och gjorde luftsprång och studdsade runt, gick inte o svänga höger så hoppade bara fram i vänster osv haha! 

Trodde jag skulle få med mig halva banan eller typ hoppa över staketet eller nåt, men hon går in och är klockrent fin! Sen tog jag en kort sväng till trekombinationen, rider an snett som den idiot jag är, och river insprånget. Annars var hon fin. Det räckte till en tredjeplats ändå så det var ju superkul!


Men 140 har hon gått förut, imorgon är det 145 och det blir mer spännande, hennes livs andra 145 hihi. Men då är det bara att vara felfri som gäller!

 
Kommentarer
Postat av: Malin

Hon är så fruktansvärt fin!!

2014-06-27 @ 15:24:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0