Giddy up now!

Hejhoppsan igen!


Tycker det är roligt att några av er ändå hänger kvar, jag gillar er haha. Ni har uppenbarligen någon form av humor because well, i'm hilarious.

Tänkte väl dra hästarna som finns på gården just nu!

Bugatti A

Det är min kompis Ida Johanssons häst, superfin häst men lite känslig och speciell. Det blev knepigt o hoppa upp på den och tillslut blev det för mycket. Så den är här till försäljning, longerar den lite innan uppsittning och tar det mycket långsamt och försiktigt upp men det fungerar bra! Den har också varit på rehab hos Sussa och har förändrats sjukt mycket i kroppen och börjar hoppa på ett helt annat sätt nu så det kommer bli superbra :)

Annereike? Eller Annerieke, haha, minns inte stavningen, aka RÄKAN.
 

Även hon en försäljningshäst. Knepig och stoig men hoppar som satan, så den ska ut o tävla och sedan säljas. 

Kanel
 

Haha kanel... Bella Mannersons häst, lite relationskris mellan ägare och häst så jag åkte på't istället. Hon fick dock Fille av mig så vi har typ bytt.

Kanel ska också säljas, det är därför hon är här.

Zwiggy
 

Såklart Zwiggy står på gården, hon är ju världsbäst som vanligt. Hon är precis lika rolig och fantastisk som hon alltid varit och jag skulle ta en kula för den hästen. Världens bästa! Inte tilllsalu för några vettiga pengar iaf (;

Nathalie
 

Hon är såklart inte heller tillsalu, utan vi ska försöka matcha henne så gott vi kan o få henne göra så bra ifrån sig som möjligt!

Totte 
 

Han börjar ju somsagt fungera finfint nu så nu är han dyr igen, haha. Finkillen!

Carro
 

Ja bror, Carro är kvar, carro funkar fint men har droppat något ben i varje klass i samtliga falsterbokval så hon får inte åka dit. Men den hoppar 150hinder hemma så jag klagar inte haha.

Och det är de hästar jag har hemma! Har lite för många hästar för att ni ska kunna hålla koll på alla som är utspridda överallt, ni får fråga om det är någon ni undrar över så svarar ajg istället för o ägna inlägg åt samtliga djur, blir för mycket! :)


Kommentarer
Postat av: Sandra

Yey, äntligen tillbaka :D

2014-06-17 @ 21:49:08
Postat av: Mikaela Sundberg

Håller med Sandra! Har väntat ^^

2014-06-18 @ 21:53:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0