Bra dag!

Hejs!

Idag har varit en bra dag på jobbet! Carro först felfri och fin i 120, lite småtråkig och tyckte inte direkt de va nåt o anstränga sig, men rev inte och kändes trevlig. Lite spänd dock. Blir nog bättre imorrn (:

Sen var det Totte i 130, han hoppade väldigt fint faktiskt, trots sin förbannade korsgalopp på alla linjer typ, men han hoppade jättebra fram tills nr 11 i omhoppningen där jag inte alls fick koll på honom på en ganska kort bruten linje så där rev han, jag tar på mig det, kunde varit mycket mer noggrann! 

Tillslut var det Zwiggy, som kändes super hela vägen in i mål, hoppar fantastiskt gör hon och är så förbannat jävla snabb i benen haha! Otroligt fin! Så Zwiggy vann klassen, det var kul! Delad etta dock, Siri Swärd hade exakt samma tid som jag så vi delade hihi, det var ännu roligare haha! otroligt!

Jag måste bara ta o berömma migsjälv och Zwiggy lite, allt slit med denna häst, det har ju inte gått o öka farten på henne utan att hon brutit ihop totalt efteråt, de thar itne gått o svänga utan att hon knäppt av o sprungit åt andra hållet haha osv osv osv listan görs lååång! Det är så mycket jobb bakom att kunna ponny-speeda runt en sånhär klass, såå många skolrundor för att få henne o inte göra luftsprång mellan hindrena, för o på något litet sätt kunna få tillbaka hennepå en linje, osv osv. 

Hon blev lätt låg och har aldrig hoppat igenom kroppen ordentligt, alltid lite hög hals o väldigt fula framben. Fula framben har hon fortfarande men aldrig i livet att hon får ett frambensfel haha, titta bara hur snabb hon är i frambenen i 9a-9b kombinationen i omhoppningen på denhär filmen, helt otroligt!


Hon vänder runt så himla fint och ae, i love this horse! Min lilla moneymaker!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0