Carro idag!

Här är filmen från Carros officiella 120 debut, haha debuten räknades ju inte då vi glömt veterinärbesiktiga (haha.. schhh) och den andra var ju bara en Pay & Jump. Hon var fin och felfri, dock ett tidsfel. Tycker tiden är lite snål faktiskt, dålig bana med otroligt långa vägar och onödiga anridningar (är såklart bortskämd när jag kommer från Borås tälvingar för ett par veckor sen men vafan) jag tar normala vägar och har en normal grundgalopp, tycker inte det ska behövas med på unghästar. Jaja hon kändes stabil o försiktig, tror inte sprången kommer förrän på 140 höjder faktiskt, om något år eller så! Utomhussäsongen ska dock bli spännande, tror ärligt talat hon går 140 i sommar :)


Kommentarer
Postat av: jacqueline

Har följt dig väldigt länge nu, men kommenterar inte allt för ofta. Har sagt det innan o säger det igen: fy fan vad grym du är!! Här är ett otroligt bra exempel på vilken skicklig ryttare du är. Denna hästen är inte riden så himla länge och vad jag förstått inte den enklaste under första tiden. (om jag inte minns helt fel) hästen ser så otroligt fin o trygg ut o du får det att se Såå himla enkelt ut. Klart att hon är väldig valpig o så, men med din ridning ser det ändå Såå enkelt o okomplicerat ut. Är alltid en fröjd att se dig rida! Kanske lite rörig kommentar men ville mest bara hissa din fantastiska ridning :)

Svar: Åh tack så otroligt mycket! Precis, det är lite extra kul med henne då det som itne fungerade förut var själva styrningen, den kastade sig åt vänster o gick inte o svänga åt höger alls, och nu är det lydnaden som utmärker sig mest med henne (sen att det är en naturlig talang gör ju inte saken värre) :)Tackar så otroligt mycket för himla fina ord, det värmer!
Cornelia

2014-03-02 @ 20:27:43
Postat av: Lovisa

Den har alla kvalitéer man kan önska sig, en otroligt fint häst. Kram

Svar: Det tycker jag med! Tack! :)
Cornelia

2014-03-03 @ 17:15:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0