Grevagården!

Hej!

Är o tävlar i Grevagården nu med Carro, Zwiggy och Nahtalie. Igår gick Carro 120 och Zwiggy 130.

Carro är så fantastiskt duktig, påriktigt, hon har ju ingen rutin what so ever av såna här banor och än mindre sånahär hinder, det står en stor "scoreboard" i ena hörnet osv. Hon är liksom lite rädd för det när hon kommer in på banan vilket är fullt förståeligt, men släpper det såfort man börjar hoppa, så förbannat duktig!

Hon fick superfina språng och var inte i närheten av en bom, men ni komer se på filmen längre ner att när hon hoppar in i kombinationen, så får hon syn på det vita hindret (hinder nr 8) som står på sidan av kombinationen, och tar en annan väg ut haha. Fanns inte en chans o styra tillbaka o hon vände ju ut så plötsligt. Men jag klappar henne lite på halsen och hoppar om och då ä hon ju superduktig. Lite rörigare efter det då hon blev lite upprörd men jag tycker ändå hon sköter sig superduper!

Idag ska hon debutera 130, det blir kul! :D

Zwiggy kändes förjävlig redan på framhopp, usch inget var bra, hon va rörig och hoppade skitdåligt. Det hängde med in på banan också och jag tyckte hon hoppade skit. Samma kombination som Carro hoppade ut ur, hoppade hon superhögt över A-hindret och rev bakbommen på den oxern, sen blev hon så jävla rörig o studdsig o jobbig så jag tog det lugnt resten av banan så fick ett tidsfel också. Hoppas det går bättre idag!

Idag går alltså Carro 130 och Zwiggy och Nathalie går 140! Spännande! :)


Kommentarer
Postat av: Sabina

Vilken fin häst du har alltså! Ser liksom ut att bara galoppera över hindrena, och din ridning är ju som vanligt helt fantastisk att titta på! Lycka till idag! :)

Svar: Ja det har jag verkligen, när den blir mer smidig och mjuk tror jag den kommer hoppa hus! Men åh, tack så mycket! :')
Cornelia

2014-03-15 @ 08:06:09
Postat av: Yasmine

Fantastiskt fin häst!

2014-03-16 @ 11:54:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0