Hejhopp!

Sorry, har haft ltie o göra och itne haft någon riktig blogglust. Hiho!


Zwiggy vann iaf en 135a i grevagården, min lilla speedponny.

Annars är allt bra, Carro tränas o trimmas o lösgörs hela tiden, Totte känns superfin och Zwiggy har gått på halvfart och går mest is kogen nu inför helgen. Lidköping är det som gäller i helgen som kommer, med Carro, Totte och Zwiggy, Nathalie får stå över då det "bara" finns upp till 140 där och hur det än låter så får hon itne gå lägre än 140 så hon kan lika gärna vila lite nu.

Challe, min 3åring, är fantastiskt duktig och numera inriden, haha det tog väl en vecka typ :) Hängde på honom ett par gånger, andra gången så gick vi även med honom när jag hängde på, sen hoppade jag upp och longerades i skritt och trav, 4e gången så longerades jag lite på honom först och sen travade jag själv runt fyrkanten, 5e gången fattade vi galopp själva efter att ha ridit runt själva ett tag, och 6e gången red vi ut i skogen där han också glopperade, och 7e gången travhoppade vi ett räcke snett igenom, sedan galopphoppade vi det, och sen ett annat räcke i trav med en grind under. Inhoppad o färdig hihi.

Ska löshoppa honom i morgon så det blir spännande o se! Världens duktigaste lilla kille, för två veckor sen hade han aldrig haft sadel på sig :D

Så ja, det är väl det ungefär!

Här får ni filmen från Zwiggys vinst.


Kommentarer
Postat av: ida lövehed

Denna hästen har ett sånt jävla stamp! Cool är hon!
She is a keeper! Det är de konstiga som är de grymma! ;)

2014-03-23 @ 20:47:31
Postat av: Pernilla

Underbar runda!! Ni är så duktiga o fina ihop, du o Z:) Lovar att hon var mästar- B-ponny i sitt tidigare liv, haha:)
Fin utveckling sen jag såg tävl film på er två senast, hon koncentrerar sig mer på uppgiften nu, än på att vinna coolaste luftsprången;))
Grattis o bra jobbat!!

Svar: Åh tack så mycket! Hahaha ellerhur! Det är så roligt att kunna speeda på henne för ända fram till i slutet av förra året så har jag ju fått göra lugna erfarenhets-rundor för att hon studdsat och hoppat så mycket så att det inte gått o svänga nåt snävt alls utan att hon brutit ihop liksom!Tack så jättemycket! :)
Cornelia

2014-03-27 @ 21:53:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0