Stolpe ut!

Tjo!

Igår gick Carro sin livs andra 130, vilket hon gjorde felfritt. Lite stökig mellan hinder är hon o slår med huvudet och tar inte riktigt förhållningarna, men hon ska få ett par veckors vila nu, tror hon behöver det, hon har skött sig lite onaturligt bra haha.

Sen gick Zwiggy 140, det var en speedklass och jag har aldrig ridit fort i 140 på henne förut så idag provade vi på det, det gick jättebra fram tills trekombinationen då hon välter lite över b-hindret och den bommen rullar ner efter flera sekunder, direkt efter den kombinationen var det en ganska kort sväng att vända upp på en paralell oxer, där Zwiggy faktiskt hoppar för högt och inte når över bakbommen, det är inte ett fel ja är van att se henne göra men det är bar apositivt då hon tidigare "kastat sig" lite över vixxa oxrar, detta visar på kapacitet som kan utvecklas.

Hon var iaf helt förbannat fint och filmen kommer här nedan.

Sen var det Totte, som också hoppade superbra, tror det var en av de bättre rundorna med honom någonsin, det var bara jag som gjorde två dumma onödiga tabbar som jag tar på mig helt. In i trekombinationen hade ja kunnat haft honom mer kontrollerad helt klart, och på det gröna räcket så är det att jag inte kommer loss fårn handen vilket är ett fucking nybörjarmisstag som jag sällan gör, blir så irriterad haha. Stör honom hela vägen fram till hindret liksom. Ni ser direkt på oxern efter det att jag mjuknar och satan vad han hoppar fint då!

Kul ändå att de tkänns som att det går åt rätt håll med samtliga hästar! 

Idag går Carri en 130 till, och Totte och Zwiggy en 140. Kul!


Kommentarer
Postat av: anonym

hej

vad är ditt stora mål/dröm (inom ridningen)?
Hur ska du nå dit?

Svar: Hej!
Jag tror att det jag vill mest, är o komma så långt jag kan. Har inget specifikt mål, men jag antar att det är typ att rida världscupen eller VM eller liknande, som känns rimligt inom 5-10 år typ.

För att nå dit så gäller det att ta tillvara på det hästmaterial jag har idag och göra det bästa av det, för att sälja någon/några så man har råd med en snäppet bättre häst. Jag tror dock att Nathalie skulle kunna gå hela vägen men det får vi se! :)
Cornelia

2014-04-01 @ 20:21:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0