Shitloads

Hejhopp! Har internet hemma nu <333333333tretretre333tre3

Har varit iväg o hämtat hö på morgonen, nu ahr jag bytt om och ska dra på mig mina nya ridstövlar och rida lite hästar. Carro ska mjukgöras för fulla muggar, Zwiggy ska bli en lydig häst och Nathalie ska ut o galoppera. Kanel ska hoppas men väntar ett tag då jag hoppas få åka iväg till ett ställe i närheten med fin utebana, så jag inte hoppar inomhus på henne hela tiden, vill se hur hon funkar.

Woop, ni följer mig väl på instagram? corneliarylen @instagram

 
 

Världens bästaste

Igår gick Nathalie alltså sin livs första 150, min tredje. Hon var så förbannat fin! Hon var verkligen inte i en enda bom fram till hinder nummer 10 som var en komination där hon gör nåt knasigt med benen i avsprånget så hon krashar igenom A hindret som även brakar igenom Bhindret. Men fy satan så fin! I sista trekombinationen så gick även kedjan på hackamoret av precis innan sista räcket, haha! Fy bubblan om det hänt tidigare i banan!

Att tänka att hon var utdömd och farlig att sitta på för bara något halvår sen. Ja ni kära medmänniskor, vilken häst jag har. Jösses.
 

Just Fine!

Heyho!

I fredags gick Totte 135 o Nathalie 145. Totte gick inge bra, kan skriva ett eget inlägg om honom inom ett par dagar istället. Nathalie var helt fantastisk men fick ett sjukt onödigt skitpet på tvåan, de va så himla synd, sen var hon inte i en bom!

Med det kom vi på 23eplats, och bara 20 gick till finalen, dock strök sig tillräckligt många från finalen så jag gled med på ett bananskal ändå. Så hon ska idag alltså, söndag, gå 150 finalen istället! Jätteroligt, typ. Inte alls egentligen, pappa åker två timmar hit bara för o få se det typ, HEH, kommer riva. Har ju inga förväntningar på 150 debuten liksom, men hoppas på en bra runda vilket jag säkert får för Nathalie är så himla himla fin.

Igår gick Carro en 130, hon va skitspänd o stel o stökig o hoppade runt lite men var felfri o högt över hindrena (trots flera skitkonstiga språng) tills sista hindret som hon såklart river. Så jävla onödigt haha..

Så idag så får hon gå 120 på morgonen istället för vi orkar inte vänta på 130 som är sista klassen. Och pga att Totte kännt lit ehalvdan denhär helgen så får Carro följa med till Hammarö kommande helg istället för honom. Sweet.

 

 

Travish banish

Hejhopp gummi.. dase.

Är iväg igen o tävlar, Sundbyholm är vi i nu. Carro, Totte och Nathalie är med. Idag gick Totte 130, han var ganska fin men reagerade superstarkt på martingallen i en sväng i omhoppningen så han typ kastade sig till vänster, orkade itne göra en volt utan red in i kombinationen ändå (det var inte så högt) men han rev båda hindrena då, men aah. Så ska ta bort martingallen helt på honom i morgon så hoppas jag det blir bättre! :)

Nathalie gick 140, hon var stark som ett as och börjar ignorera mig lite, men skötte sig faktiskt jättefint ändå, stabil o fin ritt men rev utsprången i båda kombinationerna, när jag har några gaoppsprång på mig o rida henne så hinner jag få tillbaka henne men med ett eller två galoppsprång så blir hon helt enkelt för stark och kommer inte upp ordentligt. Så i morgon tar jag bort luddet på näsan på hacket så hoppas jag det blir bättre.

Det höjs bara 5 cm i morgon, dvs 135 för Totte och 145 för Nathalie. Det är ett kvar för båda, går det bra så får dom gå finaler på söndag, går det dåligt får dom gå samma klasser men på lördag. Så oavsett hur det går så får Nathalie debutera 150, supertaggad!


RSS 2.0