Just Fine!

Heyho!

I fredags gick Totte 135 o Nathalie 145. Totte gick inge bra, kan skriva ett eget inlägg om honom inom ett par dagar istället. Nathalie var helt fantastisk men fick ett sjukt onödigt skitpet på tvåan, de va så himla synd, sen var hon inte i en bom!

Med det kom vi på 23eplats, och bara 20 gick till finalen, dock strök sig tillräckligt många från finalen så jag gled med på ett bananskal ändå. Så hon ska idag alltså, söndag, gå 150 finalen istället! Jätteroligt, typ. Inte alls egentligen, pappa åker två timmar hit bara för o få se det typ, HEH, kommer riva. Har ju inga förväntningar på 150 debuten liksom, men hoppas på en bra runda vilket jag säkert får för Nathalie är så himla himla fin.

Igår gick Carro en 130, hon va skitspänd o stel o stökig o hoppade runt lite men var felfri o högt över hindrena (trots flera skitkonstiga språng) tills sista hindret som hon såklart river. Så jävla onödigt haha..

Så idag så får hon gå 120 på morgonen istället för vi orkar inte vänta på 130 som är sista klassen. Och pga att Totte kännt lit ehalvdan denhär helgen så får Carro följa med till Hammarö kommande helg istället för honom. Sweet.

 

 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0