Somewhere there's a sun

Heyo bitchizz.

Igår var en toppendag! Vi åkte på förmiddagen till Hästkliniken, med Buggan i bagageutrymmet. Efter en nogrann besiktning från topp till tå så kom vi fram till att det inte finns ett enda fel på den lilla hästen så han är nu SÅLD! Det hade inte varit ett dugg roligt om han inte kommit dit han kom. Han kommer få det otroligt bra och jag hoppas och tror att jag kommer få updates från honom lite då och då vilket är sjukt kul och skönt när det är en sådan speciell häst!

Jag var superglad på vägen hem, "yes, en häst mindre, äntligen!" varpå mamma fort spräcker min bubbla, och säger att vi ska ta hem Bazinga (1år) och Challe (3år) på eftermiddagen. Suck. I ett par timmar fick jag njuta av att bara ha 7 hästar på gården. Nu har vi 9st igen. Challe, Bazinga, Nathalie, Zwiggy, Totte, Fille, Lamell, Olle och Carro. Olle är inte min och Bazinga ska inte ridas, så det är 7 hästar. Det är ändå för många, bara så ni vet.

Sussa ska jobba med Challe från marken fram tills på måndag och då tänkte jag börja rida honom. Red in honom i våras eller förra hösten, ingen aning, men då var han fullt ridbar i alla gångarter så detta ska nog inte bli något större problem.

Jag vill tacka för alla underbart sköna kommentarer, tack för att ni inte är bittra,det känns i hjärtat. Det finns gott om tråkiga trevliga jättebra människor som säger rätt saker och är bra förebilder. Sålänge jag inte skadar någon eller är elak (vilket jag är övertygad om att jag vid detta tillfälle inte var) så tänker jag uppföra mig bäst jag vill. Krama din häst och le åt din medmänniska. Pls.

 
Kommentarer
Postat av: Rebecka

Hej! Jag tycker du är en av Sveriges bästa ryttare. Dina hästar är så fina och välridna. Man ser att hästen njuter under dej. Så till min fråga. Skulle inte du kunna skriva ett inlägg om hur ditt tänk. Och hur du får dina hästar så mjuka och fina.

Svar: Hej! Jösses tack så jättemycket! Jo det kan jag! Ska bara knåpa ihop något, ifall det tar några dagar. Men det ska jag verkligen göra, och tack igen!
Cornelia

2014-10-31 @ 13:22:33
Postat av: VITAMIN

din blogg är så tråkig. till o med jag bloggar ju oftare än dig... skriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiv

2014-11-04 @ 14:46:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0