Best of my love

Nu börjar antalet hästar på gården minska stadigt. Fille har åkt till nytt hem, allt är inte klart än men förhoppningsvis får han stanna där, då det känns som ett jättebra hem till honom! Räkan åkte hem under en period då hon är skadad och Peggy åkte hem efter Sundbyholm.

Kvar på gården är Carro, Nathalie, Totte, Zwiggy, Buggan och Olle. Olleär ju inte min men han står uppstallad här för er som missat det! 

En otroligt rolig grej hände i helgen. Carro debuterade 140. Hon är 6 år och vi har ridit in henne själva, Johanna har gjort det och hon har mest stått på bakbenen osv, riden sammanlagt 1,5 år lite drygt. Och hästjäveln går in och äe felfri haha. Hur sjukt? Ganska. Är så stolt. Så lycklig.

DOCK var hon helt tvärgalen på framhoppningen. Red fram lugnt och fint i samtliga gångarter först lite lätt, skrittade på långa tyglar för en liten paus och helt plötsligt bär det av i 100 knut framåt med huvudet mellan benen och hovarna högt upp i luften, jösses amalia vad det gick. Haha så höll det på ett tag, hon hoppade och hon sparkade, vi var the center of attention då ingen kunde koncentrera sig på sina hästar då min var lite väl farlig. Så jag hoppade min väg ut från banan för o rida på gräset en bit därifrån, för att inse att även om jag bara ville skritta så gick hon nästan omkull då hon spurtade till från skritt. Suck. Så in på framhoppningen igen för o åka av det värsta (vid dehär laget hade vi hittat en liten röd rosett, bättre än inget) och tillslut släppte det så jag kunde hoppa fram lite. Ganska uppgiven gick jag in på banan och förvånades över den fantastiska hästen och hur hon löste allt.

6 år. Hon hoppar verkligen inte ut de språng som hon är kapabel till, jag tror inte vi kommer få se hennes rätta jag på ett par år, men den är lydig och försiktig och jag är blown away av hur hon uppför sig trots sin storlek och oerfarenhet, fatta att hon inte ens lyckades kvala falsterbo, fniss, det var för lågt för henne. Bästa Carro. Hon var lite vild på första linjen mellan 1an och 2an men sen tyckte jag hon höll nerverna i styr faktiskt.

VAD TYCKER NI? Äger carro OR WHAT?!

Kommentarer
Postat av: Kristin

Riktigt,RIKTIGT snyggt!!!! Vilket jobb du har gjort!!

2014-09-16 @ 23:41:58
URL: http://kristinxandersson.blogg.se
Postat av: Isa

grymma!
hade velat läsa ett inlägg om nathalie! typ hur hon hamnade hos dig, vad hon gjort innan och vad planen är med henne nu osv :)

2014-09-17 @ 12:46:29
Postat av: Sandra

Det såg verkligen lekande lätt ut! Skulle varit intressant att se framhoppningen ;)

2014-09-18 @ 09:32:24
Postat av: Wenche Liwing

Hej, tittade in på din blogg idag för första gången(via länk på fb), och så ser jag en häst som kommer från oss! Va kul, vad fin hon är! Vi hade henne här i belgien som 3-åring innan hon såldes till Sverige :) MVH
Wenche

Svar: Hej! Men gud vad roligt! Ja hon börjar bli så fin, hon har mest stått på bakbenen och inte gått o styra fram tills förra året tyvärr. Men roligt att du kommenterade, tack! Mvh
Cornelia

2014-10-21 @ 07:22:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0