Dåligt internet

 
 
hej. Har otroligt svag och begränsad åtkomst till internet, helt omöjligt att blogga tyvärr.
 
Carro hoppade mig iaf ur sadeln 125banan igenom, zwiggy köndes jättefon med ett pet i 135 och totte rev tre men hoppade bra i 140. Örnörn.
 
Uppdaterar jättebra på instagram!!!!!! Saknar min pojkvän tho.
 
Kommentarer
Postat av: Isabella

Hur fodrar du dina hästar när ni åker så långt och är borta länge? Köper ni Hö där? Får de samma mat som innan? Jag ska ut på första meeting i helgen och min häst får vanligtvis bara lite kraftfoder på kvällen och aldrig något på morgonen, men jag funderar att använda mig av supercondition nu under tävlingen. Är det bättre att ge på morgonen? Kanske med lite masch då bara på morgonen? De är en avvägning att få henne lagom energisk, får hon för mkt energi går de bara upp i skallen.

Svar: När man åker och är borta såhär länge så finns det alltid hö att köpa på plats. När det kommer till kraftfoder så går de på samma som vanligt, förutom att dom får Irish Mash varje dag istället för bara tre gånger i veckan. Våra hästar får Struktur-E, Champions Claim (International Sports) samt Supercondition under hela tävlingsveckorna. Morgon och kväll, förutom Super Condition som de får lite på kvällen samt typ 4-5 nävar ca 30min innan start. Men då är det hästar som verkligen presterar, dendär 30minuter innan-kicken behövs nog inte förrän möjligtvis sista dagen.
Jag skulle dela upp kraftfodergivan på två och ge på morgonen också, så det inte blir så mycket kraftfoder på en gång.

Jag är inte alls utbildad inom foder, men jag är väl medveten om vad mina får och varför och att det fungerar bra, så det är därifrån jag talar! :) Hoppas jag fick med det du ville veta!
Cornelia

2015-04-13 @ 12:06:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0