Borås

Hejhopp snopp! Så får man inte säga. Fy Cornelia. 

Nu är vi påväg mot Borås för årets inomhus SM. Det är hemskt. VARFÖR ska det vara såhär tidigt? Fattar ingenting. Tramsigt är vad det är! 

Jag har hunnit vara hemma två nätter, hunnit trimma de hästar som var i Helsingborg en dag, och hunnit rida de andra två pass.

Tyvärr har isen längs vägarna hindrat mig från att ta ut Zwiggy i skogen, hellre en uttråkad häst än en halt häst somsagt. Men hon har trimmats ordentligt igår och känns jättefin. Likaså Carro. Totte har ridits två gånger efter mycket strul med en sträckning osv men han känns fräsh och igång nu så vi hoppas han får sköta sig i helgen. 

För EEEN gångs skull så har jag en viss koll på vad som ska ridas i helgen faktiskt. Trumvirvel på den! Yes!

Imorgon - onsdag, så går Zwiggy en Warm Up 135, bara en vanlig bedömning A. Det innebär att det inte är något på tid eller någon prisutdelning, en Clear Round helt enkelt. Jag tänker bara gå in o kolla läget, se till att hon får se alla fyra väggar i ridhuset och sen utgå, inte hoppa för många hinder. vet iofs inte hur dom anpassat det, kanske är en jättekort bana. Vi får se, poängen är att hon inte ska behöva hoppa en hel lång bana utan bara gå in o titta runt lite.

Carro går också 135, men hennes klass är ett kval till Silver-rundan.

På torsdagen så går Zwiggy ett Sm kval i 140. Carro går sitt andra kval i 135. Totte går sitt första kval till Guld-rundan som går i 140. 

På Fredagen så är det eventuell SM final för Zwiggy. 145 går det i, annars får vi se lite vad hon ska gå. Carro vilar på fredagen. Totte går sitt andra kval i 140.

På Lördagen är det Final i både GUld och Silver-rundan, förutsatt att någon häst tagit sig till det. Carros final går i 140 och Tottes går i 145. 

Jag återkommer senare när jag fått en klarare bild av söndagen, men jag hoppas jag slipper rida det sista Krafft-kvalet till Scandinavium, jag borde vara kvalad dit men vi ska kolla upp det!


Är det någon av er som ska dit så får ni hojta när ni ser mig, jag har dålig syn och dålig hörsel och är inte så värst smart eller uppmärksam så jag lär inte känna igen någon, haha. #dålig

 
Kommentarer
Postat av: My

Spännande! Jag ska dit Lördag+Söndag... Lycka till nu! Kram M

2015-02-10 @ 18:15:13
URL: http://www.myes.blogg.se
Postat av: Rebecka

Jag såg vilka som var kvalade till Krafft häromdagen och då stod ditt namn med! :D

Svar: Haha jaa det stämmer! Imorgon Bär det av! :)
Cornelia

2015-02-22 @ 16:48:16
URL: http://rebeckabinkle.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0