Tävlingsstart

Hej! 

Nu är dag 1 i Helsingborg avklarad. Carro, Nathalie och Zwiggy gick 130 (vi ändrade Nathalis klasser lite).

Carro ut först, hon var LIVRÄDD när hon kom in på banan, tänk er att hon storgrät medans hon ändå försökte så absolut gott hon kunde. Hon hoppade ettan fint (livrädd, men fint) och sen på tvåan så hoppar hon upp fint men mitt i språnget ser hon vattenmattan som är preciiiis till höger m henne, viker sig som en banan och släpper ner alla ben direkt (herregud jag måste ner till backen fort så jag kan fly) så hon rev den på vägen ner liksom haha. Sen var hon lite vinglig men hoppade fantastiskt fint och inte i närheten av någon bom. Vilken FANTASTISK häst. Helt otroligt.


Zwiggy var överbetslad, var felfri fram till näst sista hindret i omhoppningen då jag hade ridit utan stigbygel de tre senaste sprången, de blev skitvingligt och i kombination av att hon ar överbetslad så rev hon där, sen snubblade hon till o de blev lite krångligt med stigbygel så ja tyckte hon kändes halt så ja la en volt och DÅ blev hon livrädd för både blommor och lastbil så hon hoppa sista stillastående från skritt haha så hon rev det. Jaja vi betslar om inför dagens 145 så får vi hoppas det blir bättre.

Och Nathalie kändes riktigt fin, vilket jobb han har gjort, vi bryr oss inte om resultatet utna vi försöker igen i dagens 135 och ger henne en till chans.

NUU har jag loite brådis, FARVÄL!

 
Kommentarer
Postat av: Ellie

Vilka dagar ska man befinna sig i Borås för att ha en chans att få se dig rida? ;-)

Svar: Onsdag, Torsdag och Fredag borde vara ganska safe! Jag ska egentligen rida samtliga dagar mellan ons-sön men det är ju lit eolika med finaler och sånt lurigt! :)
Cornelia

2015-02-08 @ 06:29:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0