Återhämtning

Shit. Jag festar inte så ofta, inte speciellt hårt iaf, men när jag kör full out så gör jag det lite väl ordentligt. Jag har så mycket som jag inte borde gjort under lördagen haha. Men för att inte vända dehär till någon fjortisblogg (lol som om de inte redan är det) så byter vi ämne till Le Hästar!

Just nu är jag krigsskadad. Jag kaaaanske kan ha gått in i en trappa, ramlat x antal gånger och hamnat en del på knä. POÄNGEN är att det har stört ridningen mycket under söndagen och under dagen, bortsett från de yttre blåmärket och svullnaden så är det något inuti vänster knä som knivhugger varje gång jag med vikt på det vrider det lite. Kan alltså bara gå rakt fram vilket är ganska spännande i sig, men ridnignen är knepig med. Det går, det gör det, men jag känner mig obalanserad och lägger olika mycket vikt i stigbyglarna osv. Inte helt hundra. Men har ridit de viktigare hästarna, Räkan, Carro och Zwiggy.

Zwiggy har känts jättefin, framförallt idag, hon skulle följt med på Markneträningen i morgon men den blev inställd. Skönt på grund av knäet ändå. Carro känns inte alls bra faktiskt. Hon har varit jätteknepig sen förra träningen. Hon släpper bakbenen och knäpper in näsan och är stark och spänd. Usch, får jobba på. Räkan är en räka, nuff said.

Kommande helg är det träning på "hemmaplan" (vikbolandets RF) för Arnold Assarsson. Han är för mig helt obekant när det kommer till träning, tävlat mycket samtidigt som honom och sett honom rida en hel del och så pass mycket vet jag om honom att det är en mycket duktig ryttare. Men vad han har för upplägg och tänk är jag inte lika insatt i, så det ska bli spännande, framförallt då jag ska ha med Carro, som inte riktigt klickar med Markne just nu iaf.

Kanske tar Zwiggy på söndagen, nog för att hon är fin hemma men hon är helt jävla vild, hon slängde nästan av mig igår, hon brukar vara tittig och slänga sig undan ganska regält för saker, men igår började hon med nåt typ stort luftsprång i kombination med att hon slängde sig för en sak intill väggen, flera gånger och utbröt sedan i stora hopp, så för första gången på 4-5 år så fick jag ha ett spö på bogen på henne. Sen slutade hon faktiskt helt, det har inte gått att ha spö i närheten av henne, men nu tog hon att jag la till det på bogen en gång och sen släppte det, så det var skönt. Poängen var att hon skulle behöva komma iväg och hoppa av sig lite någon annan stans än hemma. Men vi får se, vill inte att stackars Arnold ska utsättas för Zwiggy i onödan.

Åja, sov visserligen 12 timmar inatt men slocknar snart igen. Vill by the way att ni ska veta att jag har världens bästa pojkvän, trots att han är lite slemmig, fniss. Gonatt!

 
Kommentarer
Postat av: Pia_CPH

Älskar verkligen din blogg, Cornelia. Tack:-) Hoppas på bilder eller film från träningen.
Hälsningar från Köpenhamn

2015-01-27 @ 08:27:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0