Shit's going on

Hejhopp. Haha, som alltid, förlåt för att jag är dålig på o blogga.

Grejen är att det händer lite saker nu. Pappa har slutat jobba och kommer kunna hjälpa mig mer med mitt företag. Som vi dessutom döpt om till Cornelia Rylen AB. Till det företaget ska vi skaffa en egen hemsida, där jag kommer ha blogg. Som då kommer vara mycket mer aktiv för det blir lättare för mig att hålla ordning på allt. 


Så jag har kännt mig lite halvseg på bloggfronten för jag vill vänta tills jag har en hemsida att blogga på, där alltingk ommer finnas, vilka hästar jag har, vad jag gör för arbete, hur saker fungerar, vilket St Hippolyt-foder ni ska ge till era hästar (; osv!

MEn hörde ni att Zwiggy var trea i SM eller? hon fixade en stooor 150 SM final-bana hur fint som helst. Vi rev tvåan.... nej, förlåt, JAG rev tvåan, sjukt onödigt. Och sen ett i trekombinationen, det är vår svaghet och vi får helt enkelt hoppas att hon reder ut det förr eller senare, det är nämligen rätt svårt o sitta o öva 150-trekombinationer i veckorna mellan tävlingar, då har jag snart ingen häst kvar. Så vi hoppas att rutin är en lösning på den frågan, i kombination med att hon stärks och får bättre kondition såklart. Men ändå. TREAAAAA, Sm brons. ZWIGGY. Zwiggy som för inte alls så länge sen vägrade ut sig i 130 för det var lite för stort och svårt för henne då efter allt hon gått igenom med operationer, långa vior osv. Minns ni att hon var borta i nästan ett år? Världens bästa är hon.


OCH ni följer väl min instagram? corneliarylen heter jag där, obviously. Bitches. Love you. peace. xoxo. cu l8er. Farväl. 

 
Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej!
Jag undrar vad zwiggy opererades för? Hon är så fin o du är så duktig

2015-06-09 @ 13:29:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0