Belgien

Hej igen!


Ett lite uppdaterings-inlägg här. Den 31mars tidigt som attan bär det av mot Belgien. Zwiggy, Carro och Totte får hänga med! Vi åker till Helsingborg, till Danmark och sen till Belgien. Det är lite oklart exakt vilka klasser de ska gå, men planen är att Zwiggy ska gå ner ett steg i svårighetsgrad och mest gå 130-140klasser. 

Jag tror att Zwiggy kommer göra sig bäst där, 135-140 som speedhäst, men vem vet. Hon har visat några fina rundor i 150 under förra året och hon kanske kan bli stark där. Men just detta år har börjat för hårt för henne enligt mig, jag har inte kännt mig helt bekväm med att trycka ut henne på 145hoppningar direkt men vi har inte haft så mycket att välja på med tanke på årets konstiga tävlingsupplägg. Hon har iaf skött sig senaste tävlingen och ändå visat på bra inställning till höjd och hinder. Poängen är att nu ska hon få leka lite i Belgien och känna sig duktig.

Carro och Totte går lite högre, eller Carro går 130 och 140 kalsser med, men ska försöka nöta några 140 så hon får det i kroppen. Vi får se hur allt går helt enkelt.

Vi kommer vara där över två helger, dvs 2 veckor. Som TUR är så har jag världens bästa Tove med mig, annars vet jag inte om jag hade orkat gå med 3 hästar varje dag 4 gånger om dagen. Det ska iaf bli skitkul, komma ut utomhus och börja hoppa så tidigt på säsongen är guld värt. Vi skulle egentligen åkt till Arezzo men Belgien var ett närmre och smidigare alternativ då jag ändå inte tror jag kommer platsa som NM/EM kandidat i år. Men vem vet, presterar mina hästar bra nog så syns vi säkert ändå, i slutändan är det ändå resultat, form och häst som räknas. 

Om inte EM/NM så har vi ju OS nästa år! Det ska Carro gå tänkte jag. Bra plan va? Då höjer vi priset på henne något kanske.

Ni följer väl min isntagram? corneliarylen heter jag där!

 
Kommentarer
Postat av: Tove

Bara så du vet så är jag hästskötare på OS med ;)

Svar: Hahaha, bra deal! :D
Cornelia

2015-03-23 @ 10:29:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0